University of East Anglia

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

UEA: En världsledande universitet med studenter på sitt hjärta

Den University of East Anglia (UEA) är en internationellt erkänd, campus-baserade universitet som ger högsta kvalitet akademiska, sociala och kulturella anläggningar till över 15.000 studenter. UEA: s forskarutbildning gemenskap är ca 3500 studenter, som utgör en av de centrala styrkor universitetet.

Bevisa sin pionjäranda, UEA sitter stolt i Topp 1% av universiteten i världen (Times Higher World League Tabell 2015-16) och konsekvent utför i Topp 5 för studerande erfarenhet i National Student Survey sedan starten för 10 år sedan. I den senaste Forskning Utmärkt Framework (REF) 2014 UEA kom 10 i Storbritannien för kvaliteten på sina forskningsresultat och 21 totalt bland alla traditionella brittiska institutioner. Resultaten visar att mer än 82% av UEA forskning klassificeras som antingen "världsledande" eller "internationellt utmärkt", Vilket bekräftar UEA: s position som en ledande forskningsinstitution, åtagit sig att göra en betydande inverkan på de globala utmaningarna som samhället står inför.

Universitetet behåller sin lysande rykte genom att välja den mest kan och engagerad personal och studenter från hela världen, och utmana dem att nå sin fulla potential.

Campus ligger i en grönskande område i Norwich, England första UNESCO stad litteratur. Det är bara två miles från hjärtat av staden, som lätt nås till fots, cykel eller buss. Den fantastiska Norfolk kusten är en timme bort och London en snabb 2 timmar med tåg. Detta unikt placerade universitetet är också en del av Norwich Research Park, En av Europas största koncentrationen av forskare inom områdena miljö, hälsa och växtvetenskap. Sportanläggningar på campus inkluderar Sports, Som inrymmer en olympisk simbassäng och regelbundet värd lokala och internationella idrottsevenemang. UEA har även den världsberömda Sainsbury Centre for Visual Arts och är värd en internationell Literary Festival att presentera kända namn som Ian McEwan, Kazuo Ishiguro och Anne Enright (alla UEA Kreativt skrivande kurs alumner).

"Att vara doktorand vid UEA är underbart: Det är en utmaning, det är givande och det är jättekul. Vänliga människor och den vackra staden Norwich gör detta till en fantastisk upplevelse som jag rekommenderar till alla. "
- UEA examen

Doktorandstudier vid UEA

Fyra fakulteter ger forskning-ledda undervisning med akademisk stringens i en rad olika ämnen över de Sciences, humaniora, samhällsvetenskap och medicin och hälsovetenskap. Examina kan erbjudas som heltid och deltid alternativOch även omfatta yrkesstudier, såsom undervisning, medicin, juridik och ekonomi, samt ett antal korta kurser professionella utvecklingsmöjligheter. Om du vill förändra världen med din examen, gör en inverkan på din bransch och nå din fulla potential - University of East Anglia är en lysande nästa steg.

Naturvetenskapliga fakulteten

Kvaliteten på UEA: s vetenskapliga resultat har förtjänat det ett rykte som en av de 10 forskningsuniversitet för vetenskap i Storbritannien. Skolor av studien är:

 • School of Biological Sciences
 • Institutionen för miljövetenskaper
 • School of Chemistry
 • Matematiska
 • Institutionen för datavetenskap
 • School of Pharmacy

Affiliated Institutes: Norwich Research Park

 • John Innes Centre for växt- och mikrobiell Science
 • Institutet för matforskning
 • Sainsbury Laboratory
 • Den BBSRC Genome Analysis Centre

Humanistiska fakulteten och humaniora

Den tidiga rykte UEA bildades genom sin oefterhärmliga kreativ styrka i konst och humaniora och detta har utvecklats genom dess ledande avdelningar:

 • Konst, Media och amerikanska studier
 • Tvärvetenskapliga Institutet för humaniora
 • historia
 • Litteratur, Drama och kreativt skrivande
 • Politik, filosofi Språk och kommunikationsvetenskap

Samhällsvetenskapliga fakulteten

Denna fakulteten arbetar i framkant av akademiska och yrkesmässiga utveckling och har en stark rykte för originalitet och kreativt samarbete. Skolor av studien är:

 • School of Economics
 • Norwich Business School
 • The Law School
 • School of International Development
 • Högskolan för lärande och livslångt lärande
 • Institutionen för psykologi
 • Socialhögskolan

Fakulteten för Medicin och hälsovetenskap

Detta fakulteten bygger på ett åtagande att tillhandahålla innovation inom forskning och utbildning, med stöd av ett nära samarbete med lokala vårdgivare, med en önskan att förbättra nationens hälsa genom att länka laboratorievetenskap till patienternas behov, populationer och hälsopolitiska beslutsfattare. Institutioner inom fakulteten inkluderar:

 • Hälsovetenskap
 • Norwich Medical School

Forskarutbildning Finansiering

Forskarutbildning Stipendier, stipendier och doktorandtjänster är tillgängliga för studenter inom fyra fakulteter och är vanligtvis tilldelas på grundval av akademiska meriter, oftast under hela studietiden. Sista ansökningsdag varierar, så du uppmanas att tillämpa så tidigt som möjligt i år för inträde.

Anställbarhet

UEA arbetar aktivt med att utrusta sina Doktorander med attribut som krävs för att lyckas i det valda området sysselsättning. Professionella rådgivare vid universitetet kommer att ge opartisk information, rådgivning och vägledning, hjälpa eleverna att förstå sig själva och arbetsmarknaden och att utveckla lämpliga karriärrelaterade färdigheter och praktiska kunskaper.

Lärresurser och Specialist Faciliteter

Forskarstuderande vid UEA har tillgång till en rad stödjande resurser och möjligheter att hjälpa sina studier. Det nätverk av professionella student Services erbjuder information, rådgivning, praktisk hjälp och specialistresurser så att du kan dra full nytta av de möjligheter som erbjuds på denna avancerade studienivå. Universitetets Biblioteket är öppen alla timmar under hela året, och erbjuder tillgång till mer än 800.000 volymer av böcker och tidskrifter, ett utbud av elektroniska resurser inklusive stora bibliografiska och citeringsdatabaser, en omfattande audiovisuell samling, plus en inter utlåning och dokumentförsörjning tjänsten. Det är IT-hubbar över UEA, en höghastighetsnätet som förbinder hela campus och ett trådlöst nätverk för laptop och mobil åtkomst.

Den Språkinlärning support ger också studenterna möjlighet att lära sig att tala ett annat språk, med klasser från nybörjare till avancerad nivå på alla språk från arabiska till brittisk teckenspråk, mandarin kinesiska till spanska.

Norwich, East Anglia - ditt hem hemifrån

Norwich har alla kännetecken på en "universitetsstad"; en stor kommersiell och blomstrande kulturella centrum, genomsyrad av historia men fortfarande en levande plats att leva, shoppa, och studier. Dess unika blandning av fristående butiker, små specialbutiker, stora high street kedjor och landets största sex dagar utomhusmarknad, alla mitt i en labyrint av medeltida kullerstensbelagda gränder och gränder. Norwich har också goda buss- och tågförbindelser till resten av Storbritannien, plus en egen internationell flygplats som ger enkel tillgång till Europa med förbindelser till 200 städer över hela världen.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Videoklipp

Why Study at UEA? | University of East Anglia

Student life in Norwich | University of East Anglia