University of Edinburgh Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

I hjärtat av ett universitet med en 400 år arv som konsekvent har fått en av världens bästa och centralt beläget i en av Europas mest fantastiska affärs- och kulturhuvudstäder den University of Edinburgh Business School erbjuder en upplevelse som få kan konkurrera.

Den University of Edinburgh Business School har en lång tradition av undervisning och forskning. Skolan erbjuder grundutbildning, forskarutbildning och verkställande utbildningsprogram inom näringsliv och förvaltning och ger en plattform för forskning, diskussion och debatt om ett brett spektrum av affärsfrågor.

Trippel ackrediterad

Vi är i topp 1% av handelshögskolor i världen att hålla triple ackreditering. Dessa har tilldelats av:

Den amerikanska Föreningen för Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) European Quality och Improvement System (EQUIS) Association of MBA (AMBA)

En internationell skola

Som en av de ledande handelshögskolorna i Europa, är skolan består av en internationell student organ som företräder mer än 88 länder, lockande nya idéer från olika kulturer och bakgrunder. Vårt globala alumninätverk sträcker över 120 länder vilket gör att du tillgång till ett stort antal kontakter över hela världen.

Forskning

Vi strävar efter att producera teori-ledda, praktiskt relevant forskning som behandlar utmaningar som företag, offentliga organisationer, tillsynsorgan, och beslutsfattare står inför. Skolan syftar till att skapa en stödjande, samarbete och levande forskningskultur genom att höja kvaliteten på våra forskningsresultat och genom att hjälpa lärarna att nå våra mål.

Programöversikt

The Business School erbjuder akademiskt rigorösa och mycket utformad program för grundutbildning, forskarutbildning och doktorander. Undervisning och forskning omfattar sex huvudområden, som är: redovisning och finans, entreprenörskap och innovation, förvaltning och företagsekonomi, marknadsföring, organisatoriska studier och strategi och internationella affärer.

Anläggningar och resurser

Denna state-of-the-art byggnaden har föreläsningssalar, flera grupprum, en fortbildning svit, ett kafé och betydande utrymme för studenter och personal. Studenterna har också tillgång till Hub, ett center som tillhandahåller heltäckande studiemöjligheter och tillgång till forskningsdatabaser, online tidskrifter och ledande informationstjänster finansiella.

Mission

Utveckla effektiva och ansvariga ledare genom att skapa insikts kunskap och inspirera sinnen i dialog med omvärlden.

Vision

För att bli erkänd som en progressiv och Connected Community för tankeledarskap på den internationella affärs scenen.

Värden

The Business School har identifierat 5 viktiga värden som kommer att hjälpa oss att uppnå vår vision och därmed personalen uppmuntras att anta dessa där det är möjligt.

Visionär inspirera Collaborative effekt Hållbart

Varför Edinburgh?

Edinburgh har konsekvent utsetts till en av de bästa platserna att bo och arbeta i Storbritannien. Staden är känd för sina fina georgiska och viktoriansk arkitektur, slående parker och anmärkningsvärd silhuett.

Edinburgh City ligger på stranden av Firth of Forth och ligger på sju kullar, innehåller ett kungligt palats, en klippa slott och en slocknad vulkan. Staden har en modern dynamik intill med historiska kullerstensgator och är hem till fyra universitet, den ökända Edinburgh Fringe Festival, världsklass gallerier, teatrar, konserthallar och shoppinggator.

En stad av kultur

Edinburgh är en internationell stad. Människor från hela världen har bosatt sig här ger upphov till ett brett utbud av restauranger, kaféer och barer med en stark etnisk smak. Staden är kompakt och lätt att navigera till fots men det har alla fördelar av en större europeisk huvudstad.

En stad för företag

Edinburgh är också en stad för företag. Det är den näst största finansiella centrum i Storbritannien med en blomstrande, mångsidig ekonomi och en välutbildad, motiverad arbetskraft. Flera stora globala finansiella institutioner - banker, försäkringsbolag, investerings hus och mäklare - har sina högkvarter i Edinburgh.

En stad av innovatörer

Staden, och faktiskt universitetet, är hem till några instrumentala tänkare, innovatörer, forskare och affärsmän. Dolly fåren, var världens första klonade däggdjur föddes i Edinburgh University som också är hem till den mest kraftfulla dator i Storbritannien. Universitetet har många kända alumner inklusive Charles Darwin, Sir Arthur Conan Doyle och Robert Louis Stevenson. The Business School i sig är också alma mater av några välkända entreprenörer inklusive John Boyd Dunlop Dunlop Rubber och Arthur Young av Ernst & Young.

Skottland

Bortom stadsgränserna, är Skottland ett land med robust skönhet, en av Europas sista stora vild med berg, sjöar och sju tusen miles av fantastiska kustlinje.

Inom bara några miles från skolan ligger böljande landskap av East Lothian, med stränder, byar och berömda golfbanor som alla är väl värda en dagsutflykt eller helg. Edinburgh grann städer skryta massor av sevärdheter: St Andrews golfbanor, Glasgow skepp arv och Aberdeen fantastiska granit arkitektur är alla lättillgängliga genom de täta buss eller tåg tjänster. Skottland är lika känd för sina många vackra öar runt om i landet som erbjuder ett välkommet och avkopplande paus från den livliga staden liv.

Landskapet i denna slående, mångskiftande land är idealisk för utomhus idrottslivet. Skidåkning, surfing, vandring, mountainbike och paddling är bara några av de spännande aktiviteter som erbjuds, mest bara några minuter från din dörr.

Platser

edinburgh

Address
Business School
The University of Edinburgh
29 Buccleuch Place


EH8 9JS edinburgh, skottland, Storbritannien

Ackrediteringar