University of Edinburgh Business School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

I hjärtat av ett universitet med en 400 år arv som konsekvent har fått en av världens bästa och centralt beläget i en av Europas mest fantastiska affärs- och kulturhuvudstäder den University of Edinburgh Business School erbjuder en upplevelse som få kan konkurrera.

Den University of Edinburgh Business School har en lång tradition av undervisning och forskning. Skolan erbjuder grundutbildning, forskarutbildning och verkställande utbildningsprogram inom näringsliv och förvaltning och ger en plattform för forskning, diskussion och debatt om ett brett spektrum av affärsfrågor.

Trippel ackrediterad

Vi är i topp 1% av handelshögskolor i världen att hålla triple ackreditering. Dessa har tilldelats av:

Den amerikanska Föreningen för Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) European Quality och Improvement System (EQUIS) Association of MBA (AMBA)

En internationell skola

Som en av de ledande handelshögskolorna i Europa, är skolan består av en internationell student organ som företräder mer än 88 länder, lockande nya idéer från olika kulturer och bakgrunder. Vårt globala alumninätverk sträcker över 120 länder vilket gör att du tillgång till ett stort antal kontakter över hela världen.

Forskning

Vi strävar efter att producera teori-ledda, praktiskt relevant forskning som behandlar utmaningar som företag, offentliga organisationer, tillsynsorgan, och beslutsfattare står inför. Skolan syftar till att skapa en stödjande, samarbete och levande forskningskultur genom att höja kvaliteten på våra forskningsresultat och genom att hjälpa lärarna att nå våra mål.

Programöversikt

The Business School erbjuder akademiskt rigorösa och mycket utformad program för grundutbildning, forskarutbildning och doktorander. Undervisning och forskning omfattar sex huvudområden, som är: redovisning och finans, entreprenörskap och innovation, förvaltning och företagsekonomi, marknadsföring, organisatoriska studier och strategi och internationella affärer.

Anläggningar och resurser

Denna state-of-the-art byggnaden har föreläsningssalar, flera grupprum, en fortbildning svit, ett kafé och betydande utrymme för studenter och personal. Studenterna har också tillgång till Hub, ett center som tillhandahåller heltäckande studiemöjligheter och tillgång till forskningsdatabaser, online tidskrifter och ledande informationstjänster finansiella.

Mission

Utveckla effektiva och ansvariga ledare genom att skapa insikts kunskap och inspirera sinnen i dialog med omvärlden.

Vision

För att bli erkänd som en progressiv och Connected Community för tankeledarskap på den internationella affärs scenen.

Värden

The Business School har identifierat 5 viktiga värden som kommer att hjälpa oss att uppnå vår vision och därmed personalen uppmuntras att anta dessa där det är möjligt.

Visionär inspirera Collaborative effekt Hållbart

Varför Edinburgh?

Edinburgh har konsekvent utsetts till en av de bästa platserna att bo och arbeta i Storbritannien. Staden är känd för sina fina georgiska och viktoriansk arkitektur, slående parker och anmärkningsvärd silhuett.

Edinburgh City ligger på stranden av Firth of Forth och ligger på sju kullar, innehåller ett kungligt palats, en klippa slott och en slocknad vulkan. Staden har en modern dynamik intill med historiska kullerstensgator och är hem till fyra universitet, den ökända Edinburgh Fringe Festival, världsklass gallerier, teatrar, konserthallar och shoppinggator.

En stad av kultur

Edinburgh är en internationell stad. Människor från hela världen har bosatt sig här ger upphov till ett brett utbud av restauranger, kaféer och barer med en stark etnisk smak. Staden är kompakt och lätt att navigera till fots men det har alla fördelar av en större europeisk huvudstad.

En stad för företag

Edinburgh är också en stad för företag. Det är den näst största finansiella centrum i Storbritannien med en blomstrande, mångsidig ekonomi och en välutbildad, motiverad arbetskraft. Flera stora globala finansiella institutioner - banker, försäkringsbolag, investerings hus och mäklare - har sina högkvarter i Edinburgh.

En stad av innovatörer

Staden, och faktiskt universitetet, är hem till några instrumentala tänkare, innovatörer, forskare och affärsmän. Dolly fåren, var världens första klonade däggdjur föddes i Edinburgh University som också är hem till den mest kraftfulla dator i Storbritannien. Universitetet har många kända alumner inklusive Charles Darwin, Sir Arthur Conan Doyle och Robert Louis Stevenson. The Business School i sig är också alma mater av några välkända entreprenörer inklusive John Boyd Dunlop Dunlop Rubber och Arthur Young av Ernst & Young.

Skottland

Bortom stadsgränserna, är Skottland ett land med robust skönhet, en av Europas sista stora vild med berg, sjöar och sju tusen miles av fantastiska kustlinje.

Inom bara några miles från skolan ligger böljande landskap av East Lothian, med stränder, byar och berömda golfbanor som alla är väl värda en dagsutflykt eller helg. Edinburgh grann städer skryta massor av sevärdheter: St Andrews golfbanor, Glasgow skepp arv och Aberdeen fantastiska granit arkitektur är alla lättillgängliga genom de täta buss eller tåg tjänster. Skottland är lika känd för sina många vackra öar runt om i landet som erbjuder ett välkommet och avkopplande paus från den livliga staden liv.

Landskapet i denna slående, mångskiftande land är idealisk för utomhus idrottslivet. Skidåkning, surfing, vandring, mountainbike och paddling är bara några av de spännande aktiviteter som erbjuds, mest bara några minuter från din dörr.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MSc »

Program

Skolan erbjuder också:

MSc

Civilingenjör I Bank Och Risk

Campusstudier Heltid 1 år September 2017 Storbritannien Edinburgh

Syftet med vår Civilingenjör i Bank och Risk är att ge dig den kunskap, förståelse och viktiga färdigheter som gör att du kan vara effektiva riskanalytiker och chefer i finansiella institutioner, särskilt banker, i något land i världen. [+]

Syftet med vår Civilingenjör i Bank och Risk är att ge dig den kunskap, förståelse och viktiga färdigheter som gör att du kan vara effektiva riskanalytiker och chefer i finansiella institutioner, särskilt banker, i något land i världen. Programöversikt Vår Civilingenjör i Bank och Risk skiljer sig från de flesta liknande program eftersom det uppfyller kraven på specialistavdelningar inom finansiella företag. Som student får du lära dig om betydelsen av bank i ekonomin och de olika risker som bankerna står inför och hur man hanterar dem. Du kommer också att få praktiska färdigheter i att förstå finansiella rapporter, att förutsäga riskerna med en potentiell låntagare och uppskatta prediktiva risker modeller med hjälp av datorprogram. Sammantaget behandlar programmet bank som en mångfasetterad industri snarare än en akademisk disciplin. Programstruktur I den första termen (september-december) kommer du att ta fyra grundläggande kurser, inklusive Introduktion till Banking och statistik finansminister. Under den andra termen (Jan-maj), kommer du att ta två återstående grundläggande kurser och kommer också att ha möjlighet att välja två alternativ kurser, så att du kan skräddarsy din inlärning mot din valda karriärväg. Avhandlingen är skriven under sommaren (juni-augusti) och övervakas av en akademisk handledare, med möjlighet att forska en levande fråga av ett riktigt företag står inför. Kunskapsutbytet Som student på vår Civilingenjör i Bank och Risk du dra nytta av den kunskap och forskning som utförs av medlemmarna i Credit Research Centre (CRC), som specialiserat sig på kreditrisk modellering och Edinburgh strategiska Resilience Initiative (ESRI), som forskar sätt för... [-]

Civilingenjör I Human Resource Management

Campusstudier Heltid 1 år September 2017 Storbritannien Edinburgh

Civilingenjör i Human Resource Management (HRM) syftar till att ge eleverna kunskap, förståelse och viktiga färdigheter som krävs av dagens HR-proffs och ge studenterna möjlighet att på ett effektivt sätt bidra till dynamiska organisationer. [+]

Den Civilingenjör i Human Resource Management (HRM) syftar till att ge eleverna kunskap, förståelse och viktiga färdigheter som krävs av dagens HR-proffs och ge studenterna möjlighet att på ett effektivt sätt bidra till dynamiska organisationer. Programöversikt Som portfölj av Human Resource Management ansvar utvecklas, kommer nästa generation av chefer anamma bredare politik kopplade till områden som incitament design och balans mellan arbete och privatliv. Att hålla jämna steg med utvecklingen, utvecklar vår fullt CIPD ackrediterade MSc kunskap om HRM begrepp och de människor ledningskompetens avgörande för moderna företag. Vår MSc ligger i framkant av forskning-ledda, praktiskt och teoretiskt informerat utbildning. Programstruktur Den Civilingenjör i HRM har utformats för att ge en kombination av kurser som gör det möjligt för professionell utveckling av framtida HR-chefer. I sin första term (september-december) studenter kommer att ta induktion och grundläggande kurs. Under den andra termen (januari-maj) studenter väljer valbara kurser. Den slutliga avhandlingen är skriven under sommaren sikt (juni-augusti). Lärande sker genom föreläsningar, inställda värden, övningar, fallstudier och presentationer. Branschlänkar En stark akademisk bas, passionerad lärare och internationell kohort kommer att säkerställa en givande elev upplevelse i vår stad centrum campus. Skolan har omfattande bransch länkar och studenter kommer att ha exponering mot en rad gästtalare. Dessa högtalare har representerat ett antal företag, inklusive AEGON, Cairn Energy, International Accounting Standards Board, KPMG, Lloyds TSB, Royal Bank of Scotland och Procter & Gamble. Karriärmöjligheter Din MSc förbereder dig för ett brett spektrum av potentiella positioner inom resurshantering avsnittet människa. Roller kan vara: karriärrådgivare, HR analytiker,... [-]

Civilingenjör I International Human Resource Management

Campusstudier Heltid 1 år September 2017 Storbritannien Edinburgh

Globalisering och en skiftande ekonomiska landskapet introducerar nya möjligheter och metoder för en effektiv personalförvaltning. Vår Civilingenjör i International Human Resource Management kommer att utveckla din förståelse för verkliga HR-frågor och förse dig med de kunskaper som krävs för att arbeta över nationsgränserna som en personal professionell. [+]

Globalisering och en skiftande ekonomiska landskapet introducerar nya möjligheter och metoder för en effektiv personalförvaltning. Vår Civilingenjör i International Human Resource Management kommer att utveckla din förståelse för verkliga HR-frågor och förse dig med de kunskaper som krävs för att arbeta över nationsgränserna som en personal professionell. Programöversikt den nyligen introducerade MSc i International Human Resource Management baserat på framgången för vår Civilingenjör i Human Resource Management, ger chefer viktiga praktiska, teoretiska och forskningskompetens som är specifika för de krav som arbetar för multinationella organisationer och över nationsgränserna. På detta EM, kommer du att få en förståelse av de viktigaste teorier inom HRM, en fördjupad kunskap om specifika IHRM metoder, samt en förståelse för internationella frågor befattningshavare. Programstruktur Du kommer att ta fyra grundläggande kurser i den första termen (september-december) och två i den andra termen (Jan-maj). I den andra termen har du också möjlighet att välja två alternativ kurser som gör att du kan skräddarsy dina studier mot din valda karriärväg. Den slutliga avhandlingen kommer att skrivas under sommaren sikt (juni-augusti) och övervakas av en akademisk handledare. Sammantaget är det program för att införliva de snabba praktiska och teoretiska utvecklingen inom IHRM. Branschlänkar En stark akademisk bas, passionerad lärare och internationell student kropp kommer att säkerställa en givande och lärorik erfarenhet i vår stad centrum campus. Skolan har omfattande bransch länkar så att du kan dra nytta av den expertis som en rad gästtalare. I det förflutna, har högtalare ingår HR Director of Heineken, Senior HR-chef för Procter and... [-]

Civilingenjör I Redovisning Och Finansiering

Campusstudier Heltid 1 år September 2017 Storbritannien Edinburgh

Vår Civilingenjör i redovisning och finansiering ger teoretisk förståelse och viktiga färdigheter för att ytterligare din karriär i en rad finansrelaterade yrken. Vi strävar efter att förse dig med viktiga ekonomi- och finansfunktioner, inklusive kritisk analys, forskning och avancerad matematik. [+]

Vår Civilingenjör i redovisning och finansiering ger teoretisk förståelse och viktiga färdigheter för att ytterligare din karriär i en rad finansrelaterade yrken. Vi strävar efter att förse dig med viktiga ekonomi- och finansfunktioner, inklusive kritisk analys, forskning och avancerad matematik. Programöversikt Vår MSc är utformad för att ge studenterna en specialistutbildning i redovisning och finansiering, som lämpar sig för en rad yrken inom finanssektorn. Det kommer att ge dig en förståelse av internationella redovisningsstandarder, de globala finansmarknaderna och de faktorer som ligger bakom framgång och misslyckande i olika organisationer. Programmet kommer också att hjälpa dig att utveckla praktiska färdigheter, såsom förmågan att värdera finansiella rapporter, uppskatta verkliga värden och jämföra olika investeringar. Programstruktur Du kommer att ta fyra grundläggande kurser i den första termen (september-december) och ytterligare två i den andra termen (Jan-maj). I den andra termen kommer du också att kunna välja två specialiserade optionskurser. Den slutliga avhandlingen är skriven under sommaren sikt (juni-augusti) och övervakas av en akademisk handledare. Kursen är uppbyggd så att du kan få en stabil grund i redovisning och finansiering, samtidigt som du kan specialisera sig och skräddarsy dina studier mot din valda karriärväg. Kunskapsutbytet Skolans läge i Storbritanniens näst största finansiella centrum gör att studenter på MSc att lära från att besöka högtalare med lång erfarenhet av redovisning och finansiering, som finanschef på Aegon och VD för Citigroup Skottland. Programmet har även starka relationer med redovisning och finansiering yrkesverksamma som kommer att kunna ge dig råd om din forskning och karriärutveckling. Branschlänkar Vår... [-]

MSc I Business Analytics

Campusstudier Heltid 1 år September 2017 Storbritannien Edinburgh

Detta är en ålder av Big Data. Organisationer hålla mer information om deras affärsmiljöer än någonsin tidigare. Allt fler dessa organisationer inser betydelsen av data i få insikter och ut-tänkande konkurrenter. Som ett resultat finns det en växande efterfrågan på medarbetare och chefer som har analytisk förmåga och kan fatta välgrundade beslut som kan driva organisatorisk framgång. [+]

Detta är en ålder av Big Data. Organisationer hålla mer information om deras affärsmiljöer än någonsin tidigare. Allt fler dessa organisationer inser betydelsen av data i få insikter och ut-tänkande konkurrenter. Som ett resultat finns det en växande efterfrågan på medarbetare och chefer som har analytisk förmåga och kan fatta välgrundade beslut som kan driva organisatorisk framgång. Programöversikt Med tanke på den ständigt ökande mängden data som företagen har tillgång till i dag, det finns en efterfrågan för de anställda som har beräknings- och analytisk förmåga och som kan informera affärsbeslut för att öka effektiviteten. Vår Masters i Business Analytics har utvecklats med just detta i åtanke och vårt mål är att lära eleverna hur man ansöker beskrivande, prediktiva, och normativa analyser av stora uppgifter begrepp och tekniker för att generera värdefull insikt som kan hjälpa till med beslutsfattande. Branschlänkar En stark akademisk bas tillsammans med vår passionerade lärare och internationell student kropp kommer att säkerställa en givande lärande upplevelse i vår stad centrum campus. Skolan har några stora partnerskap med organisationer som Carphone Warehouse / konnexitet och ytterligare omfattande bransch länkar som gör att du kan dra nytta av den expertis som en rad gästtalare. Industriprojekt införlivas i läroplanen och eleverna lär sig att använda Matlab, en viktig global plattform, bland annat viktiga system på så sätt förbereda dem med praktiska färdigheter och insikter för framtida anställning roller. Programstruktur Du kommer att ta fyra grundläggande kurser i den första termen (september-december) och välj sedan fyra alternativ kurser i den... [-]

MSc I Entreprenörskap Och Innovation

Campusstudier Heltid 1 år September 2017 Storbritannien Edinburgh

Med organisationer som syftar till att anställa personer med förmågan att upptäcka och dra nytta av nya möjligheter, är entreprenörskap och innovationsförmåga alltmer eftertraktade. Vår MSc förbereder dig för ett brett spektrum av yrken inom näringslivet, inklusive affärsutveckling och kör en start-up. [+]

Med organisationer som syftar till att anställa personer med förmågan att upptäcka och dra nytta av nya möjligheter, är entreprenörskap och innovationsförmåga alltmer eftertraktade. Vår MSc förbereder dig för ett brett spektrum av yrken inom näringslivet, inklusive affärsutveckling och kör en start-up. Programöversikt Vår MSc är utformad för att främja företagande och innovationsförmåga hos eleverna, så att du kan ha en karriär förvalta innovation i befintliga företag och bilda nya företag. Du kommer att lära hur organisationer bygger värde genom tillämpning av entreprenörs metoder, de utmaningar och möjligheter typiskt inför nya och befintliga företag, och förmågan att utforma och genomföra kreativa strategier. Programmet lägger stor vikt vid tillämpningen av dina färdigheter och kunskaper till verkliga situationer och organisationer. Programstruktur Du kommer att ta fem grundläggande kurser i den första termen (september-december) och två i den andra termen (Jan-maj). De grundläggande kurser i den andra termen är projektbaserade kurser inom befintliga organisationer som kräver att du kan tillämpa dina teoretiska kunskaper till verkliga situationer. Du kommer också att kunna välja två alternativ kurser i den andra termen, så att du kan specialisera sig på ett område som är relevanta för din framtida karriär. Avhandlingen är skriven under sommaren sikt (juni-augusti) och övervakas av en akademisk handledare. Karriärmöjligheter Vårt program kommer att hjälpa dig att utveckla affärsmannaskap som är viktigt i en lång rad olika organisationer, samt förbereda dig för möjligheten att en dag starta eget företag. Utexaminerade av programmet driva typiskt en rad yrken, bland annat innovationsledning, politiska och affärsutveckling roller... [-]

MSc I Finans

Campusstudier Heltid 1 år September 2017 Storbritannien Edinburgh

Kombinera up-to-the-minuten teori med praktisk tillämpning, kommer våra Masters i finans förbereder dig för ett stort antal karriärmöjligheter. Detta Masters Programmet har tagits fram för 2017 genom att kombinera viktiga delar från våra nuvarande finansieringsprogram (körs i 2016), inklusive vår finansiering och investeringar MSc som rankades 38th av Financial Times, för att ge dig möjlighet att skräddarsy dina lärdomar till dina karriärmål. [+]

Kombinera up-to-the-minuten teori med praktisk tillämpning, vår Masters i Finans förbereder dig för ett stort antal karriärmöjligheter. Detta Masters Programmet har tagits fram för 2017 genom att kombinera viktiga delar från våra nuvarande finansieringsprogram (körs i 2016), inklusive vår finansiering och investeringar MSc som rankades 38th av Financial Times, för att ge dig möjlighet att skräddarsy dina lärdomar till dina karriärmål. Programmet gör det möjligt att blanda olika områdena ekonomi eller specialisera sig på: Corporate finance Energimarknads Finans & Investment Programöversikt De praktiska, teoretiska och numeriska färdigheter lärt sig genom programmet, samt det globala perspektivet som kommer att skapas genom klassrummet lärande och diskussion, kommer att lämna dig väl kvalificerad för en rad olika finansiella relaterade yrken. Vi förväntar oss akademiker att ta upp positioner med företag som Big 4, med investeringar och affärsbanker; marknaden och konsument forskningscentra; fondföretagen; energibolag och konsultföretag; liksom med offentliga myndigheter som ansvarar för finanssektorn, energi- och klimatpolitik. Programstruktur Du kommer att ta fyra grundläggande kurser i den första termen (september-december) och en mer i den andra termen (Jan-maj). I den andra termen kommer du också att kunna välja att specialisera sig antingen: Corporate Finance, Energimarknads eller investeringar. Alternativt kan du välja en blandning av valfria utan specialiserad. Den slutliga avhandlingen är skriven under sommaren sikt (juni-augusti) och övervakas av en akademisk handledare. Kursen är uppbyggd så att du kan få en stabil grund i ekonomi, samtidigt som du kan specialisera sig och skräddarsy dina studier mot din valda karriärväg genom de val du gör... [-]

MSc I Internationella Affärer Och Tillväxtmarknader

Campusstudier Heltid 1 år September 2017 Storbritannien Edinburgh

Vår MSc kommer att utveckla din förståelse för tillväxtmarknader och hur företag kan dra nytta av globaliseringen av världsekonomin. Vi strävar efter att förse dig med de viktigaste affärskompetens att effektivt hantera människor och företag i ett mångkulturellt sammanhang. [+]

Vår MSc kommer att utveckla din förståelse för tillväxtmarknader och hur företag kan dra nytta av globaliseringen av världsekonomin. Vi strävar efter att förse dig med de viktigaste affärskompetens att effektivt hantera människor och företag i ett mångkulturellt sammanhang. Programöversikt Vår MSc kommer att hjälpa dig att uppskatta dynamiken i enskilda nationer och tillväxtekonomier, och att förstå de viktigaste frågorna i samband med konkurrenskraft för internationella affärer. Det kommer också att hjälpa dig att utveckla praktiska metoder och färdigheter som behövs för att arbeta med företag på internationella affärsprojekt. Sammantaget syftar programmet till att informera dig om hur företag kan dra nytta av den ekonomiska globaliseringen och förhandla den snabba utvecklingen av nya ekonomiska stormakter. Programstruktur Du kommer att ta tre grundläggande kurser i din första termin (september-december) och ytterligare två i den andra termen (Jan-maj). I den andra termen har du också möjlighet att välja två alternativ kurser från en omfattande årligen lista, vilket gör att du kan skräddarsy dina studier mot din valda karriärväg. Du kommer också att få möjlighet att genomföra en praktisk företag projekt som arbetar med riktiga företagskunder. Den slutliga avhandlingen kommer att skrivas under sommaren sikt (juni-augusti) och övervakas av en akademisk handledare. Karriärmöjligheter Framgången för vår Civilingenjör i International Business och tillväxtmarknaderna återspeglas i karriären destinationer våra studenter. Studenterna kommer från hela världen, söker mål, djupgående insikter i praktiken global verksamhet. Den kunskap de samlas hjälper dem att utveckla framgångsrika karriärer som konsulter, chefer eller analytiker i den breda arena för internationella affärer.... [-]

Msc I Kolfiber Finans

Campusstudier Heltid 1 år September 2017 Storbritannien Edinburgh

Vår Civilingenjör i Carbon Finance är världens första programmet ägnas åt yrkesverksamma inom området finansiering och investeringar med låga koldioxidutsläpp. Utformad för att utveckla din förståelse för hur de utmaningar som klimatförändringarna driver biljoner pounds av nya investeringar i ett stort antal sektorer, inklusive energiproduktionen, bostäder och infrastruktur, programmet kommer också att förbereda dig att leverera denna investering med fördjupade kunskaper och färdigheter . [+]

Vår Civilingenjör i Carbon Finance är världens första programmet ägnas åt yrkesverksamma inom området finansiering och investeringar med låga koldioxidutsläpp. Utformad för att utveckla din förståelse för hur de utmaningar som klimatförändringarna driver biljoner pounds av nya investeringar i ett stort antal sektorer, inklusive energiproduktionen, bostäder och infrastruktur, programmet kommer också att förbereda dig att leverera denna investering med fördjupade kunskaper och färdigheter . Programöversikt Vårt program kommer att ge dig en förståelse för klimatförändringar vetenskap och politik, deras förhållande till finansiering och investeringar, och förfarandena och frågor inom energisektorn och koldioxidmarknader. Det är tillägnad yrkesverksamma inom området finansiering och investeringar med låga koldioxidutsläpp, med fokus på affärsmöjligheter och finansiella flöden som drivs av samhällets svar på klimatförändringarna. MSC är i grunden tvärvetenskaplig, och välkomnar därför sökande från en mängd olika bakgrunder, inklusive affärs, ekonomi och vetenskap. Programstruktur Du kommer att ta fyra grundläggande kurser i den första termen (september-december) och tre i den andra termen (Jan-maj), inklusive en grupp Carbon Consulting Project, som kommer att främja yrkes och samarbetsförmåga. I den andra termen har du också möjlighet att ta en alternativ kurs, så att du kan specialisera sig på ett område som är relevanta för din framtida karriär. Den slutliga avhandlingen är skriven under sommaren sikt (juni-augusti) och övervakas av en akademisk handledare. Kunskapsutbytet Skolan är värd Centrum för Business och klimatförändringar, ett ledande internationellt centrum för affärer och klimatförändringar utbildning, forskning och allmänhetens engagemang, som är känt för sin höga nivå av företagens engagemang och kunskapsöverföring. Centret lockar... [-]

Msc I Ledningen

Campusstudier Heltid 1 år September 2017 Storbritannien Edinburgh

Vår MSc ger dig en förståelse av samtida ledningsfrågor i en ständigt föränderlig omvärld, och chansen att tillämpa dina kunskaper på verkliga utmaningar förvaltning. Detta program, legat i topp 10 i Storbritannien 2015 av Financial Times, är värdefull för både de börjat i affärer, och de som vill gå vidare i sina befintliga karriär. [+]

Vår MSc ger dig en förståelse av samtida ledningsfrågor i en ständigt föränderlig omvärld, och chansen att tillämpa dina kunskaper på verkliga utmaningar förvaltning. Detta program, legat i topp 10 i Storbritannien 2015 av Financial Times, är värdefull för både de börjat i affärer, och de som vill gå vidare i sina befintliga karriär. Programöversikt Vår MSc i ledningen kommer att ge dig en fördjupad förståelse av de tekniker som används i en mängd olika affärssituationer, liksom förmågan att tillämpa denna kunskap i relevanta scenarier. Du lär dig att genomföra metod forskning företags- och ledningsfrågor och att utforma egna koncept skarpsynt och känsligt. Blandning klassiska tekniker med det allra senaste inom management tänkande, programmet omfattar internationella frågor och olika nationella affärsverksamhetens särdrag och inställningar. Programstruktur Du kommer att ta fem kärn valbara i den första termen (september-december) och kärnforskningsmetoder kurs i den andra termen (Jan-maj). I den andra termen kommer du också att kunna välja två alternativ kurser som gör att du kan skräddarsy dina studier mot din valda karriärväg. Den slutliga avhandlingen är skriven under sommaren sikt (juni-augusti) och övervakas av en akademisk handledare. Inlärning sker genom föreläsningar, inställda värden, fallstudier, workshops och praktiska simuleringsövningar. Branschlänkar En stark akademisk bas, passionerad lärare och internationell student kropp kommer att säkerställa en givande elev upplevelse i vår stad centrum campus. Skolan har omfattande branschförbindelser och som student kan du dra nytta av den expertis som en rad uppmärksammade gästtalare. Nya talare har inkluderat VD första ScotRail, ordförande Tesco och chefen för... [-]

MSc I Marknadsföring

Campusstudier Heltid 1 år September 2017 Storbritannien Edinburgh

Vår MSc ger dig en fördjupad kunskap om marknadsföring från både en akademisk och utövare perspektiv, så att du kan ta itu med marknadsföring utmaningar i kritiska och kreativa sätt. Programmet är utformat för att hjälpa dem från allmänna företagsklimatet eller förvaltningsrelaterade discipliner utvecklas till innovativa marknadsförare som kan driva strategiska beslut för att skapa framgångsrika produkter och tjänster. [+]

Vår MSc ger dig en fördjupad kunskap om marknadsföring från både en akademisk och utövare perspektiv, så att du kan ta itu med marknadsföring utmaningar i kritiska och kreativa sätt. Programmet är utformat för att hjälpa dem från allmänna företagsklimatet eller förvaltningsrelaterade discipliner utvecklas till innovativa marknadsförare som kan driva strategiska beslut för att skapa framgångsrika produkter och tjänster. Programöversikt Vår MSc i marknadsföring ger dig en teoretisk förståelse av konsumenternas beteende, marknadsföring forskningsmetoder och marknadsföring, samt kompetens och kreativitet för att tillämpa denna kunskap i verkliga marknadssituationer. Programmet kommer också att ge dig stora möjligheter att bygga viktiga lednings färdigheter såsom kommunikation och oberoende åtgärder, genom grupparbeten och individuella presentationer. MSC innehåller nuvarande och nya trender inom marknadsföring teori och praktik för att ge dig den forskning-ledda kunskaper och färdigheter som krävs av företag och arbetsgivare. Programstruktur Den första termen (september-december) för programmet kommer att bestå av en omfattande välkommen vecka följt av fyra grundläggande kurser. I den andra termen (Jan-maj) du kommer att ha möjlighet att välja fyra alternativ kurser som gör att du kan skräddarsy dina studier mot din valda karriärväg. Den slutliga avhandlingen är skriven under sommaren sikt (juni-augusti) och övervakas av en akademisk handledare. Som helhet är vårt program uppbyggt med en karriär fokus, så att eleverna att studera aspekter av marknadsföring i samband med deras intressen och avsedd yrke. Branschlänkar Vår MSc lockar ett brett spektrum av marknadsföring praktiker och akademiker från hela världen, så att du kan dra nytta av deras expertis i... [-]

MSc I Marknadsföring Och Affärsanalys

Campusstudier Heltid 1 år September 2017 Storbritannien Edinburgh

Vår Civilingenjör i marknadsföring och affärsanalys ger dig de teoretiska grunderna för marknadsföring och dataanalys och affärsmodelleringstekniker som i allt högre grad används för att forma och informera affärsbeslut. Kombinera expertkunnande inom både marknadsföring och förvaltning, förbereder programmet studenter för karriärer inom båda dessa områden. [+]

Vår MSc i marknadsföring och affärsanalys kommer att ge dig de teoretiska grunderna för marknadsföring och dataanalys och affärsmodelleringstekniker som i allt högre grad används för att forma och informera affärsbeslut. Kombinera expertkunnande inom både marknadsföring och förvaltning, förbereder programmet studenter för karriärer inom båda dessa områden. Programöversikt Levereras av skolans marknadsföring fakultet i samarbete med dess ledning Science Group, kommer vår MSc ger dig en teoretisk förståelse för marknadsföring och företagsledning från både en akademisk och utövare perspektiv, liksom förmågan att tillämpa affärsanalys tekniker för att ta itu med marknadsföring och affärsutveckling problem. Programmet kommer också att göra det möjligt för dig att förstå hur marknadsföring forskningsmetoder tillämpas och att genomföra kvalitativ och kvantitativ forskning på egen hand. Programstruktur Den första termen (september-december) för programmet kommer att bestå av fyra grundläggande kurser. I den andra termen (Jan-maj) du kommer att ha möjlighet att välja fyra alternativ kurser, av vilka många är utarbetats av skolans Management Science Group, och som gör att du kan skräddarsy dina studier mot din valda karriärväg. Options kurser inkluderar marknadsföring och samhälle, Understanding Brands, Credit Risk Management och Data Mining. Avhandlingen är skriven under sommaren (juni-augusti) och övervakas av en akademisk handledare. Branschlänkar En stark akademisk bas, passionerad lärare och internationell student kropp kommer att säkerställa en givande elev upplevelse i vår stad centrum campus. Skolan har omfattande branschförbindelser och som student kan du dra nytta av den expertis som en rad uppmärksammade gästtalare. Nya talare har varit databas marknadschef på Sainsbury Bank, chefen för... [-]

Kontakt
Besöksadress
Business School
The University of Edinburgh
29 Buccleuch Place

Edinburgh, Skottland, EH8 9JS GB
Sociala medier