University of Kent, School of Engineering and Digital Arts

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Skolan för teknik och digitala konster har ett utmärkt rykte som erkänns för både kvaliteten på vår undervisning och effekten av vår forskning.

En specialskola som kombinerar teknik, teknik och digitala medier är vår blandade expertis väl lämpad för det 21: a århundradet. Framåtriktat och kulturellt varierat är vi engagerade i att utveckla anställbara och etiska akademiker som kommer att påverka positivt på samhället. egen byggnad, vi är små nog att lära känna alla våra studenter som individer och personal och studenter arbetar i en mycket vänlig miljö.

Skolan grundades för över 50 år sedan och har utvecklat en högkvalitativ undervisnings- och forskningsbas, som fick utmärkta betyg i både forsknings- och undervisningsbedömningar. Engagerade i högkvalitativ forskning inom kommunikation , intelligenta interaktioner och instrumentation och kontroll med betydande nationell och internationell inverkan har vi konsekvent dragit stor forskningsfinansiering från Storbritanniens forskningsråd, europeiska forskningsprogram, industriella och kommersiella företag, myndigheter och andra och vår kompetensfördelning gör det möjligt för oss att reagera snabbt på nya utvecklingar. I den senaste Research Excellence Framework (REF) bedömdes 98% av vår forskning vara av internationell kvalitet.

Vi förbereder våra studenter för ett brett utbud av yrken som gör det möjligt för dem att bedriva dynamisk yrkeskarriär i Storbritannien och utomlands.

Våra 33 akademiska medarbetare och över 130 doktorander och forskare utgör team som ger ett idealiskt fokus för att effektivt stödja en hög forskningsaktivitet. Det finns en blomstrande studentpopulation som studerar för forskarutbildning i en särskilt vänlig och stödjande undervisnings- och forskningsmiljö.

Undervisade kurser

E NGINEERING

Avancerad kommunikationsteknik (RF-teknik och telekommunikation)

Avancerad kommunikationsteknik (trådlösa system och nätverk)

· Avancerad Elektronisk Systemteknik (MSc)

· Informationssäkerhet och biometri (MSc)

D IGITAL ARTS

· Dator Animation (MSc)

· Digitala visuella effekter (MSc)

FORSKNINGSGRUPPER

· Digital Arts MSc, PhD

· Elektronisk ingenjörskonst, doktorsexamen

Spännande karriärmöjligheter

För att kunna möta kraven på en konkurrenskraftig arbetsmarknad behöver du skaffa en hög akademisk kunskap och utveckla överförbara färdigheter som kan tillämpas på alla aspekter av anställning. I Kent erbjuder vi ett omfattande paket med kompetensutvecklingsutbildningar , karriärrådgivning och volontärarbete och betalade arbetsmöjligheter för att förbättra dina karriärmöjligheter på en global arbetsplats. Var och en av våra kurs sidor har mer detaljerad information om färdigheter och karriärer specifika för det programmet.

Kent har en utmärkt forskarutbildning: 92% av våra doktorander som examen år 2017 och svarade på en nationell undersökning var i arbete eller vidareutbildning inom sex månader (DLHE).

Tvärvetenskaplig gemenskap

Den doktorandupplevelse i Kent går långt bortom dina akademiska studier. Vårt tvärvetenskapliga samhälle ger medarbetare och studenter möjlighet att interagera och utbyta idéer med andra utanför deras specialitet.

Vi erbjuder också en stark ram för stöd genom vår forskarskola. Skolan är engagerad i utveckling av karriärutveckling för alla studenter, demonstrerad av våra avancerade träningsverkstäder, Global Skills Award och Researcher Development Program.

Postgraduate resurser

School of Engineering och Digital Arts har ett brett sortiment av hårdvara och mjukvara för bildförvärv och bearbetning samt anläggningar för att designa inbyggda system med programmerbar logik och chipteknologi, som stöds av CAD-verktyg och utvecklingsprogram från internationella företag, inklusive CadenceTM, XilinxTM, AlteraTM, National Instruments® och Mentor GraphicsTM. En fullständig svit med Matlab / Simulink®-verktyg finns tillgängligt. Vårt instrumentationslaboratorium har flervägsflöde och förbränningsprovriggar, vilket kan generera en rad verkliga, om än reducerade, industriella processer.

Det finns verktyg för programdesign av RF-, antenn- och fotoniska system (som ADSTM, CSTTM, HFSSTM och VPITransmissionMakerTM) och efterföljande testning med nätverks- och spektrumanalysatorer upp till 110 GHz, godtycklig vågformgenerator till 12 GSa / s, höghastighetståg provtagningsoscilloskop till 100 GSa / s, on-wafer prober och högkvalitativa anecho-kammare.

Dess omfattande digitala medieberäkningsresurser inkluderar ledande PC-arbetsstationer som kör AliasTM Maya och Foundry Nuke, en fotografisk studio och en produktionsstudio med grön skärm.

En aktiv skola

Som forskarstuderande ingår du i ett blomstrande forskargrupp och får stöd genom ett omfattande program för individuell övervakning, specialiserade forskningsseminarier, allmänna färdighetsutbildningar och allmän avdelningskolloquia, vanligtvis med externa högtalare. Vi uppmuntrar dig att delta i och presentera ditt arbete vid större konferenser, samt delta i våra konferenser och seminarier. Vår skolas atmosfär är informell, vänlig och har i centrum ett blomstrande och mångsidigt forskarutbildning från hela världen världen. Vi har också en livlig gemenskap av studenter och studenter som deltar i våra sociala medier på Facebook och Twitter som du uppmanas att vara en del av.

Varför inte besöka vår YouTub e-kanal för att titta på våra kampanjvideor och studentarbeten plus ta en virtuell rundtur i skolan.

Finansiellt stöd

Universitetet har en stipendium som överstiger 11 miljoner £ för att stödja vår forskarutbildning. Förskoleutbildning är en betydande investering i din framtid, en som skördar en livstid av fördelar och vi har utformat en rad paket för att säkerställa att du har den ekonomiska ekonomin Stöd. Vi har fulla utmärkelser för att stödja doktorandkandidater, undervisningsavgiften för de som studerar undervisade Master- och lojalitetsrabatter för våra alumner. Med doktorandlån för magisterexamen kan behöriga studenter låna upp till £ 10 609.

tillämpningar

Du kan ansöka online via universitetets hemsida.

Kontaktuppgifter

För ytterligare information, vänligen kontakta fru Tara Sutton, rekryteringskoordinator vid School of Engineering and Digital Arts:

E-post: eda-admissions-pg@kent.ac.uk

Tel: 44 1227 827323

Postadress:
Institutionen för teknik och digital konst
Jennison Building
University of Kent
Canterbury
Kent, CT2 7NT
Storbritannien

Webbplats: http://www.eda.kent.ac.uk/

Facebook: https://www.facebook.com/edakent

Twitter: @edakent

Platser

Canterbury

Jennison Bldg

Address
The University of Kent,
Jennison Building

CT2 7NT Canterbury, england, Storbritannien
Telefon
+44 (0)1227 823246

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium