University of Kent, School of Anthropology & Conservation

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om oss

Antropologi och bevarandeskolan är ett multinationellt forskargrupp som strävar efter verkligheten i verkligheten. Våra kreativa föreläsare, internationellt erkänd forskning, state-of-the-art laboratoriefaciliteter och välkomnande studentrum skapar en inspirerande lärmiljö.

  • Guld i Teaching Excellence Framework, högsta möjliga betyg
  • 15: e för antropologi i Complete University Guide 2019
  • 88% av antropologistudenterna som svarade på den nationella studentundersökningen 2018 var nöjda med sin kurs totalt

Vår vision

Vi inser vikten av den grundläggande kopplingen mellan mänskligt samhälle, mänsklig utveckling och den naturliga miljön. Det här är nyckeln till vår styrka: Genom att bryta ner hindren mellan natur- och samhällsvetenskapen kan vi helt utforska relationerna mellan människor och världen vi lever i och söka lösningar på de utmaningar vi står inför. Vi vill vara världsförändringar och vi vill att du ska bli med oss ​​på detta äventyr.

Inspirerande undervisning

Vår starkt motiverade akademisk personal undervisar ett brett utbud av moduler informerade av den senaste forskningen. Deltagare säkerställer att du utvecklar praktiska, akademiska, professionella och internationaliseringsfärdigheter utöver teori och grundkunskap. Vi lägger högt värde på lärande genom erfarenhet, så de flesta program erbjuder fältresor och, där det är relevant, undervisning i våra banbrytande laboratorieanläggningar och campusbaserade fältplatser.

Vi vill dela vår passion för vårt arbete med dig. Vi värdesätter vårt inkvarterande och internationella skolsamfund som skapar en läromiljö rik på kultur, mångfald och intellektuell utmaning.

Stödande studentmiljö

Skolan ger en välkomnande miljö. Våra föreläsare är angelägna om att lyssna och erbjuda råd och samarbeta med dig för att säkerställa att du når din fulla potential. Våra studenter är en motiverad och ambitiös grupp som trivs tillsammans och stöder varandra.

Alla studenter tilldelas en personlig akademisk rådgivare. Du har också tillgång till vår koordinatör för pastoral support, som erbjuder stöd, vägledning och skyltning till ytterligare tjänster för såväl personlig välfärd som akademiska frågor.

Forskningspraxis

Vi tror på den intima kopplingen mellan undervisning och forskning, vilket gör att våra moduler är inspirerande, relevanta och tankeväckande. Våra föreläsare och forskarstuderande är engagerade i spännande projekt i Storbritannien och hela världen. Vi främjar innovativ och tvärvetenskaplig forskning som underlättas av våra forskningscentra.

Vår forskningspersonal är verksam på akademiska och professionella konferenser, både nationellt och internationellt, och publicerar i ledande tidskrifter. Deras arbete lockar ofta global medieuppmärksamhet, och ett antal av våra anställda och studenter har fått prestigefyllda utmärkelser för sin forskning och dess bidrag till vetenskap och verkliga frågor. Dessa inkluderar Whitley Awards, RSPB Conservation Science Awards, Framtidens Nature Awards, Distinguished Ethnobotanist of the Year, och Richard Evans Schultes Research Award.

State-of-the-art faciliteter

Skolan ger studenter och forskargrupper utmärkta faciliteter som är utrustade med toppmodern utrustning och resurser. Vi har dedikerade laboratorier för postkraniell utveckling av djur, ekologi, etnobiologi, human osteologi, genetik, virtuell palæoantropologi och visuell antropologi.

Våra undervisningsutrymmen är fullt utrustade med audiovisuella funktioner och vår datorsuit är inredd med 32 datorer med HD-upplösning och premium-hårdvara.

Spännande utsikter

Att studera med Antropologiska och naturvetenskapliga skolan ger dig en lyckad karriär. Förutom att ge en förstklassig akademisk erfarenhet utvecklar vi också dina överförbara färdigheter som kommunikation, teamarbete, problemlösning och datakunskap.

Du drar nytta av de omfattande forsknings- och affärsnät som odlas av våra anställda. Med veckoseminarier, årliga föreläsningar och anställbarhetsmässor som attraherar världsberömda och fältledande experter, har du många möjligheter att inspireras och utveckla dina egna kontakter.

Under de senaste 25 åren har våra studenter fortsatt att spela nyckelroller i några av världens mest innovativa och framgångsrika hållbarhetsinitiativ och arbetar i ett brett spektrum av organisationer, bland annat Global Diversity Foundation, Harvard Economic Botany Museum och Porchlight Homelessness Charity .

Plats

Antropologiska och naturvetenskapliga skolan bygger på vår Canterbury campus med sina förstklassiga akademiska och fritidsanläggningar. Vi är utrustade med de senaste resurserna och vår vackra miljö erbjuder gott om lugna utrymmen att studera och koppla av.

Allt du behöver på campus ligger inom gångavstånd, inklusive en affär, en bokhandel, bank, biograf, teater, sjukhus och apotek. Du kan gå utanför campus för att utforska stadens medeltida byggnader, historiska pubar och en mängd affärer. London och Frankrike ligger bara en timme bort med tåg.

Platser

Canterbury

Marlowe Building

Address
School of Anthropology and Conservation,
Marlowe Building, The University of Kent

CT2 7NR Canterbury, england, Storbritannien
Telefon
+44 1227 824689

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium