University of Stirling

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

University of Stirling är ett internationellt universitet som är engagerad i att hjälpa studenter göra en skillnad i världen. Vi brinner för att skapa effekt i allt vi gör - ta upp verkliga samhällsfrågor, tillhandahålla lösningar och hjälpa till att forma samhällen.

Baserat i hjärtat av Skottland, är Stirling en plats där förmåga - inte bakgrund - värderas, och undervisning, anställbarhet och anläggningar är alla rankade femstjärniga (QS World University Rankings 2020). Med mer än 90 forskarutbildningar utrusta vi våra kandidater med den kunskap, expertis och anställbarhet som krävs för att lyckas på arbetsplatsen.

Åtagande till anställbarhet

Rankat som 1: a plats i Skottland och topp 15 i världen för karriärtjänster (UK ISB Benchmark och Global ISB Benchmark 2018) erbjuder våra forskarutbildningar praktisk erfarenhet, karriärstöd och möjligheter att arbeta med industrier över hela världen.

Forskning med påverkan

Våra världsledande akademiker är experter inom sina områden, och vår undervisning utforskar denna banbrytande forskning för att påverka samhället. Därför klassificerades tre fjärdedelar av Stirlings forskning som antingen världsledande eller internationellt utmärkt i den senaste forskningsramen för forskning (REF2014).

Vårt mål är enkelt: från att mata världen till att använda psykologi för att fånga brottslingar, vi vill ta itu med vår tids globala frågor. Våra tvärvetenskapliga forskare utmanar antaganden, innoverar tänkande och hittar lösningar.

Campus livet

University of Stirling är rankad som 1: a i Storbritannien och 5: e i världen för sin campusmiljö (UK ISB Benchmark och Global ISB Benchmark 2018), och det är inte svårt att se varför.

Mindre än en timme från Glasgow och Edinburgh är vårt vackra 330 hektar stora campus hem för nyrenoverat boende, restauranger, butiker, ett blomstrande konstcenter, golfbana och till och med ett slott från 1700- talet.

Vi investerar också 41,7 miljoner pund för att ytterligare förbättra vår fitnessklasse och högpresterande idrottsanläggningar i världsklass och skapa ett nytt campusnav, som ska slutföras 2020/21.

En global syn

University of Stirling är verkligen global i alla mening av ordet. Mer än 120 nationaliteter är representerade på vårt olika och inkluderande campus, och nästan hälften av vår forskargrupp går med från utlandet. Vi samarbetar med institutioner över hela världen - med undervisning i forskningssamarbete i mer än 60 länder för att hjälpa våra studenter att bli framtidsutvecklade akademiker med färdigheter som är eftertraktade av arbetsgivare över hela världen.

Idrottsutmärkelse

University of Stirling är Årets idrottsuniversitet (The Times and Sunday Times Good University Guide 2020) och Skottlands universitet för idrottsutmärkelse. Vi är också hem för fem nationella styrorgan och rankade 1: a i Skottland och topp fem i Storbritannien för idrottsanläggningar (UK International Student Barometer Benchmark och Global ISB Benchmark 2018). Våra studenter har också fördel av mer än 50 idrottsklubbar, dussintals träningskurser per vecka och vårt icke-konkurrenskraftiga Get Active-program.

Är du redo att bli Stirling?

Hitta din kurs, lära dig mer om finansieringsmöjligheter för forskarutbildning, stipendier och varför University of Stirling är där du tillhör.

Platser

Stirling

Address
University of Stirling,
FK9 4LA Stirling, skottland, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

MSc