UWL University of West London

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om oss

 • Ett högst 50 universitet i Guardian University Guide 2019.
 • Klassad som det högsta moderna universitetet i London. *
 • Tider Högskoleutmärkelser 2018 nominat för årets universitet
 • Det högsta moderna universitetet i London för studentnöjdhet **

Universitetet i västra London ger inte bara en högkvalitativ utbildning nära anknytning till sysselsättningen, men sätter studenten i centrum för ett vänligt och stödjande samhälle. Universitetet har investerat 150 miljoner pund i en ny campus på Ealing-webbplatsen för att förbättra elevernas lärande och sociala erfarenheter. Utvecklingen omfattade ett nytt bibliotek, renoverade studentkår, nya undervisningsmöjligheter och nya studior för studentradiostationen.

 • Beläget i västra London är universitetet på kanten av en av Storbritanniens mest framgångsrika affärsområden "The Golden Mile", liksom utmärkt ansluten till staden. En 20 minuters rör- eller tågresa tar dig till / från centrala London eller till / från Heathrow Airport.
 • University of West London , Career University, är högsta moderna universitetet i London för anställbarhet: 98% av studenterna är anställda eller vidareutbildade inom sex månader efter examen.
 • UWL har nära förbindelser med industrin, inklusive nationella och multinationella organisationer.
 • Alla skolor har högkvalificerad personal som har stor erfarenhet inom branschen inom sitt utvalda område och är engagerade i att utveckla kompetens och karriärförhoppningar hos eleverna.
 • Högskolan ståtar med specialbyggt boende på deras Brentford-plats, med en gratis buss som erbjuds mellan campus och Ealing Broadway.
 • Universitetet har ett pulserande studentgemenskap och alla studenter har möjlighet att engagera sig i Studentkåren, som har ett brett utbud av samhällen och speciella evenemang som tillgodoses alla.

UWL erbjuder två huvudsakliga intag; varje januari och september samt maj för utökade masterprogrammen. För studenter i deras första år av UG eller PG studie erbjuder universitetet också upp till 100 internationella ambassadör stipendier (värda upp till 5 000 £) varje år - vilket ger dig all anledning att söka studier i västra London.

En levande plats

Universitetet ligger i pulserande och säkra områden i västra London där eleverna kan förvänta sig multinationella samhällen utanför dörren. Det finns utmärkta kollektivtrafikförbindelser och en gratis buss mellan UWL västra London och Ealing Broadway station. Det är mindre än 30 minuter på tunnelbanan till hjärtat av staden med Cross Rail snart att förbättra transportförbindelserna ytterligare.

UWL har totalt tre platser. Två platser finns i västra London - Brentford och Ealing - och den tredje i Reading, som specifikt är värd för sjuksköterskor och barnmorska studenter. Ealing-platsen är baserad i ett attraktivt historiskt område med många kaféer och parker och ligger nära shoppingcentret Ealing Broadway (hem till mode, skönhet, el, telekom och dagligvaror). Webbplatsen är UWL : s primära lärarutrymme, men är också hem för olika caféer och restauranger, studentkårens gym och bar. Ytterligare sportanläggningar som en fotbollsplan och en cricketgrön kan också hittas lokalt i Ealing.

Brentford webbplats är en modern 11-våning anläggning, lätt igenkänd när du reser längs M4 korridoren, och är också hem för Paragon Lets; universitetets inbyggda boende. Brentford tågstation - mindre än fem minuters promenad bort - ger direkta tågförbindelser till London Waterloo eller ut ur staden mot Windsor.

I och runt Campus

Nya faciliteter

Som en del av det återuppbyggnadsprojekt som UWL nyligen genomfört skapades en rad nya undervisnings- och inlärningsfaciliteter på både Ealing och Brentford-sidorna. Bland dem finns ett 24-timmars tillträdesbibliotek, ett mock courtroom, specialiserade radiostudior, ett fullt utrustat teater- och specialiseringscentrum för studenter som studerar vid College of Nursing, Midwifery och Healthcare. En Food Innovation Lab har nyligen lanserats, liksom Westmont Enterprise Hub - en start-inkubator och The Faringdon Center som rymmer markträngande radarteknik. En ny flygsimulator (Flight Pad) ska också öppnas omedelbart.

Studentkår

UWL Students Union (UWLSU) erkändes som The Best Students Union i England 2017 **. Studentkårens huvudsyfte är att representera både enskilda studenter och studentkåren som helhet. Studenter kan också gå med i någon av studentkåren på campus, med en mängd att välja mellan. UWLSU har också sin egen bar, kafé och gym som studenterna kan dra nytta av under hela året.

Hus

Tryggt och säkert boende är en nödvändighet för internationella studenter samtidigt som de studerar på universitetet. Det finns olika alternativ för internationella studenter som studerar i London, inklusive privat boende, delat boende eller Paragon Lets.

Paragon Lets är UWL webbplats för studentboende som drivs av Notting Hill Housing och rekommenderas starkt för förstaårsstudenter. Det här bostadsbyggnaden är belägen på Brentfords webbplats. Var och en av rummen har bredbandsanslutning till internet och badrum med toalett och dusch. Gemensamma kök och matsalar är utrustade för alla grupper på åtta rum.

Buss

Universitetet inser att studenterna kommer att vilja utforska vad London har att erbjuda samtidigt som de studerar och hjälper till att underlätta detta genom att tillhandahålla en kostnadsfri busstransport för att ansluta platserna till de viktigaste transportförbindelserna. UWL Shuttle Bus förbinder Ealing Broadway (Central Line, Distriktslinje, Cirkellinje, Cross Rail och Mainline-tåg) till Brentford-platsen (5 minuters promenad till Brentford Mainline Train Station). Mellan det stannar också på Ealing och South Ealing stationen (Piccadilly-linjen), vilket ger studenterna alla möjligheter att göra det mesta av sin tid i staden.

Områden för studier

University of West London är en officiellt erkänd brittisk offentlig institution som erbjuder ackrediterade kurser på följande studienivåer:

 • Grundutbildning
 • Doktorand.

Integrerade grundkurser (som del av en examen), Extended Masters och pre-sessional engelska kurser erbjuds också.

Universitetet erbjuder en varierad portfölj av grund- och forskarutbildningskurser inom följande akademiska skolor:

 • London College of Music
 • London School of Film, Media
 • Skolan för human och samhällsvetenskap
 • Högskolan för omvårdnad, barnmorska och sjukvård
 • Claude Littner Business School
 • Juridiska och kriminella skolan
 • London Geller College of Hospitality and Tourism
 • Handelshögskolan

Ingångsruten

Kursundersökningsteamet vid University of West London är alltid tillgängligt för att hjälpa studenter att välja rätt kurs från ett fullt spektrum av konst-, affärs-, hälso- och mediekurser - detta inkluderar en lämplig grund eller engelska kurs om studenten inte har betyg för att gå direkt till en examen.

Grundutbildning

Internationella studenter som söker kandidatkurser kan ansöka om UWL direkt med hjälp av universitetets online ansökningsblankett . Alternativt kan eleverna ansöka med Universitet och Högskolan Admissions Service (UCAS).

Postgraduate Applications

Sökande till forskarutbildningskurser måste ansöka direkt till universitetet med hjälp av onlineformuläret . Postgraduate ansökningar kommer att övervägas tillsammans med domare rapporter (om det behövs) och studenter kan också behöva delta i en intervju.

Avgifter och stipendier

Undervisningsavgifter

Utländska studenter vid University of West London måste betala hela studiekostnaden. Den avgift som studenten kommer att behöva betala varierar beroende på vissa krav. Kraven kommer också att variera beroende på studienivå och den valda kursen.

Studenterna måste betala 3 000 kr av sin avgift som en återbetalningsbar deposition när de accepterar ett erbjudande från universitetet. För dem vars avgifter betalas av en utländsk sponsor är full betalning av avgifter under eller före anmälan obligatorisk.

Mer information om studieavgiftskrav finns på universitetets hemsida.

Ambassadör stipendier

University of West London erbjuder upp till 100 internationella ambassadör stipendier varje läsår till studenter i deras första år av antingen UG eller PG studie. Dessa stipendier ger ekonomiskt stöd (genom rabatt på första årsavgifter) till utestående studenter som vill bli ambassadörer för universitetet.

varningar:

* Tiderna / Sunday Times Good University Guide 2018.
** National Student Survey (NSS) 2017.
Det här är de senaste siffrorna i enlighet med sysselsättningsresultatindikatorer (EPI) som släpptes av Högskolestatistikbyrån HESA år 2018.
Observera: Moderna universitet definieras som högskolor som beviljades universitetsstatus i och efter 1992. UWL mottog rankningarna ovan angivna jämfört med alla andra moderna universitet som rankades i de angivna guiderna / undersökningarna.

Platser

london

University of West London

Address
St Mary’s Road, Ealing
W5 5RF london, england, Storbritannien
Telefon
+44 (0) 20 8231 2440