UWL University of West London

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Om oss

 • Ett högst 50 universitet i Guardian University Guide 2019.
 • Klassad som det högsta moderna universitetet i London. *
 • Tider Högskoleutmärkelser 2018 nominat för årets universitet
 • Det högsta moderna universitetet i London för studentnöjdhet **

Universitetet i västra London ger inte bara en högkvalitativ utbildning nära anknytning till sysselsättningen, men sätter studenten i centrum för ett vänligt och stödjande samhälle. Universitetet har investerat 150 miljoner pund i en ny campus på Ealing-webbplatsen för att förbättra elevernas lärande och sociala erfarenheter. Utvecklingen omfattade ett nytt bibliotek, renoverade studentkår, nya undervisningsmöjligheter och nya studior för studentradiostationen.

 • Beläget i västra London är universitetet på kanten av en av Storbritanniens mest framgångsrika affärsområden "The Golden Mile", liksom utmärkt ansluten till staden. En 20 minuters rör- eller tågresa tar dig till / från centrala London eller till / från Heathrow Airport.
 • University of West London , Career University, är högsta moderna universitetet i London för anställbarhet: 98% av studenterna är anställda eller vidareutbildade inom sex månader efter examen.
 • UWL har nära förbindelser med industrin, inklusive nationella och multinationella organisationer.
 • Alla skolor har högkvalificerad personal som har stor erfarenhet inom branschen inom sitt utvalda område och är engagerade i att utveckla kompetens och karriärförhoppningar hos eleverna.
 • Högskolan ståtar med specialbyggt boende på deras Brentford-plats, med en gratis buss som erbjuds mellan campus och Ealing Broadway.
 • Universitetet har ett pulserande studentgemenskap och alla studenter har möjlighet att engagera sig i Studentkåren, som har ett brett utbud av samhällen och speciella evenemang som tillgodoses alla.

UWL erbjuder två huvudsakliga intag; varje januari och september samt maj för utökade masterprogrammen. För studenter i deras första år av UG eller PG studie erbjuder universitetet också upp till 100 internationella ambassadör stipendier (värda upp till 5 000 £) varje år - vilket ger dig all anledning att söka studier i västra London.

En levande plats

Universitetet ligger i pulserande och säkra områden i västra London där eleverna kan förvänta sig multinationella samhällen utanför dörren. Det finns utmärkta kollektivtrafikförbindelser och en gratis buss mellan UWL västra London och Ealing Broadway station. Det är mindre än 30 minuter på tunnelbanan till hjärtat av staden med Cross Rail snart att förbättra transportförbindelserna ytterligare.

UWL har totalt tre platser. Två platser finns i västra London - Brentford och Ealing - och den tredje i Reading, som specifikt är värd för sjuksköterskor och barnmorska studenter. Ealing-platsen är baserad i ett attraktivt historiskt område med många kaféer och parker och ligger nära shoppingcentret Ealing Broadway (hem till mode, skönhet, el, telekom och dagligvaror). Webbplatsen är UWL : s primära lärarutrymme, men är också hem för olika caféer och restauranger, studentkårens gym och bar. Ytterligare sportanläggningar som en fotbollsplan och en cricketgrön kan också hittas lokalt i Ealing.

Brentford webbplats är en modern 11-våning anläggning, lätt igenkänd när du reser längs M4 korridoren, och är också hem för Paragon Lets; universitetets inbyggda boende. Brentford tågstation - mindre än fem minuters promenad bort - ger direkta tågförbindelser till London Waterloo eller ut ur staden mot Windsor.

I och runt Campus

Nya faciliteter

Som en del av det återuppbyggnadsprojekt som UWL nyligen genomfört skapades en rad nya undervisnings- och inlärningsfaciliteter på både Ealing och Brentford-sidorna. Bland dem finns ett 24-timmars tillträdesbibliotek, ett mock courtroom, specialiserade radiostudior, ett fullt utrustat teater- och specialiseringscentrum för studenter som studerar vid College of Nursing, Midwifery och Healthcare. En Food Innovation Lab har nyligen lanserats, liksom Westmont Enterprise Hub - en start-inkubator och The Faringdon Center som rymmer markträngande radarteknik. En ny flygsimulator (Flight Pad) ska också öppnas omedelbart.

Studentkår

UWL Students Union (UWLSU) erkändes som The Best Students Union i England 2017 **. Studentkårens huvudsyfte är att representera både enskilda studenter och studentkåren som helhet. Studenter kan också gå med i någon av studentkåren på campus, med en mängd att välja mellan. UWLSU har också sin egen bar, kafé och gym som studenterna kan dra nytta av under hela året.

Hus

Tryggt och säkert boende är en nödvändighet för internationella studenter samtidigt som de studerar på universitetet. Det finns olika alternativ för internationella studenter som studerar i London, inklusive privat boende, delat boende eller Paragon Lets.

Paragon Lets är UWL webbplats för studentboende som drivs av Notting Hill Housing och rekommenderas starkt för förstaårsstudenter. Det här bostadsbyggnaden är belägen på Brentfords webbplats. Var och en av rummen har bredbandsanslutning till internet och badrum med toalett och dusch. Gemensamma kök och matsalar är utrustade för alla grupper på åtta rum.

Buss

Universitetet inser att studenterna kommer att vilja utforska vad London har att erbjuda samtidigt som de studerar och hjälper till att underlätta detta genom att tillhandahålla en kostnadsfri busstransport för att ansluta platserna till de viktigaste transportförbindelserna. UWL Shuttle Bus förbinder Ealing Broadway (Central Line, Distriktslinje, Cirkellinje, Cross Rail och Mainline-tåg) till Brentford-platsen (5 minuters promenad till Brentford Mainline Train Station). Mellan det stannar också på Ealing och South Ealing stationen (Piccadilly-linjen), vilket ger studenterna alla möjligheter att göra det mesta av sin tid i staden.

Områden för studier

University of West London är en officiellt erkänd brittisk offentlig institution som erbjuder ackrediterade kurser på följande studienivåer:

 • Grundutbildning
 • Doktorand.

Integrerade grundkurser (som del av en examen), Extended Masters och pre-sessional engelska kurser erbjuds också.

Universitetet erbjuder en varierad portfölj av grund- och forskarutbildningskurser inom följande akademiska skolor:

 • London College of Music
 • London School of Film, Media
 • Skolan för human och samhällsvetenskap
 • Högskolan för omvårdnad, barnmorska och sjukvård
 • Claude Littner Business School
 • Juridiska och kriminella skolan
 • London Geller College of Hospitality and Tourism
 • Handelshögskolan

Ingångsruten

Kursundersökningsteamet vid University of West London är alltid tillgängligt för att hjälpa studenter att välja rätt kurs från ett fullt spektrum av konst-, affärs-, hälso- och mediekurser - detta inkluderar en lämplig grund eller engelska kurs om studenten inte har betyg för att gå direkt till en examen.

Grundutbildning

Internationella studenter som söker kandidatkurser kan ansöka om UWL direkt med hjälp av universitetets online ansökningsblankett . Alternativt kan eleverna ansöka med Universitet och Högskolan Admissions Service (UCAS).

Postgraduate Applications

Sökande till forskarutbildningskurser måste ansöka direkt till universitetet med hjälp av onlineformuläret . Postgraduate ansökningar kommer att övervägas tillsammans med domare rapporter (om det behövs) och studenter kan också behöva delta i en intervju.

Avgifter och stipendier

Undervisningsavgifter

Utländska studenter vid University of West London måste betala hela studiekostnaden. Den avgift som studenten kommer att behöva betala varierar beroende på vissa krav. Kraven kommer också att variera beroende på studienivå och den valda kursen.

Studenterna måste betala 3 000 kr av sin avgift som en återbetalningsbar deposition när de accepterar ett erbjudande från universitetet. För dem vars avgifter betalas av en utländsk sponsor är full betalning av avgifter under eller före anmälan obligatorisk.

Mer information om studieavgiftskrav finns på universitetets hemsida.

Ambassadör stipendier

University of West London erbjuder upp till 100 internationella ambassadör stipendier varje läsår till studenter i deras första år av antingen UG eller PG studie. Dessa stipendier ger ekonomiskt stöd (genom rabatt på första årsavgifter) till utestående studenter som vill bli ambassadörer för universitetet.

varningar:

* Tiderna / Sunday Times Good University Guide 2018.
** National Student Survey (NSS) 2017.
Det här är de senaste siffrorna i enlighet med sysselsättningsresultatindikatorer (EPI) som släpptes av Högskolestatistikbyrån HESA år 2018.
Observera: Moderna universitet definieras som högskolor som beviljades universitetsstatus i och efter 1992. UWL mottog rankningarna ovan angivna jämfört med alla andra moderna universitet som rankades i de angivna guiderna / undersökningarna.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Se MA:er » Se MSc:er » Se Humanistiska kandidatexamina » Se BScs » Se Law LLB » Se Law LLM » Se Kandidatprogram » Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

MA

MA i internationell turism och flygledning

Online Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Storbritannien London + 2 fler

Kandidatkursen i International Tourism and Aviation Management syftar till att sammanföra teorier, begrepp och metoder för att utveckla kritiska förståelser av en ledarskapskarriär inom antingen turism eller flygindustrin. [+]

Översikt

Kandidatkursen i International Tourism and Aviation Management syftar till att sammanföra teorier, begrepp och metoder för att utveckla kritiska förståelser av en ledarskapskarriär inom antingen turism eller flygindustrin.

MA erbjuder möjlighet att öka forskarutbildningen för att öka anställbarheten inom turism eller flygindustrin. Den erbjuds som ett års heltid och tvåårig deltidsutbildning. Kursen levereras i en internationellt erkänd institution.

Varför välja den här kursen?

Under kursen kommer du att anta ett tvärvetenskapligt förhållningssätt till studien av turism och luftfartsförvaltning genom att använda internationellt fallstudiematerial för att förstå de globala verksamheterna för både turism och luftfartssektorer.... [-]


MA i mat Business Management

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Storbritannien London

Denna doktorandutmärkelse i matbranschen och ledningen har utformats för att producera akademiker som är exceptionellt välutrustade med de färdigheter och kompetenser som krävs för att designa, hantera och leda utvecklingen inom livsmedelsindustrin. [+]

Översikt

Livsmedels- och restaurangbranschen har upplevt enorm tillväxt och motståndskraft under 2000-talet, och efterfrågan på kompetenta medarbetare fortsätter att växa. Små och medelstora företag (små och medelstora företag) har också sett en stor utveckling trots den ekonomiska avmattningen.

Denna doktorandutmärkelse i matbranschen och ledningen har utformats för att producera akademiker som är exceptionellt välutrustade med de färdigheter och kompetenser som krävs för att designa, hantera och leda utvecklingen inom livsmedelsindustrin.

Du kommer att få både ett sammanhängande program för akademisk studie och en djup pedagogisk erfarenhet med inriktning på chefs- och managementfrågornas roll inom den internationella livsmedelsindustrin, livsmedelssektorn, gästfrihet och en utforskning av avancerad matforskning .... [-]

MA i musikindustriledning och konstnärsutveckling

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Storbritannien London

Kommersiell framgång och en fortsatt karriär inom musikbranschen beror allt mer på konstnärens förmåga att skapa egna plåtarbete, administrera sina upphovsrätter, underlätta levande händelser, utveckla sin karriär och upprätthålla sin hälsa. [+]

Översikt

Kommersiell framgång och en fortsatt karriär inom musikbranschen beror allt mer på konstnärens förmåga att skapa egna plåtarbete, administrera sina upphovsrätter, underlätta levande händelser, utveckla sin karriär och upprätthålla sin hälsa.

Inriktad av ett team av specialiserade branschpersonal med unik insikt och oöverträffad erfarenhet inom området, får du möjlighet att studera viktiga begrepp för att hantera och utveckla din egen karriär - eller en handling som du representerar.

Varför välja den här kursen?

Vi är belägna i West London, navet i Storbritanniens musik- och mediebranschen - så det finns inget bättre ställe att studera Music Industry Management och Artist Development.... [-]


MA i reklam, branding och kommunikation

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Storbritannien London

Som student på MA Advertising, Branding and Communication-kursen vid University of West London kommer du att bli en strategisk tänkare och kommunikatör för att skapa spännande reklam-, varumärkes- och designkampanjer. [+]

Översikt

Dessa dagar kommer inte goda saker till dem som väntar - de kommer till dem som flyttar.

Som student på MA Advertising, Branding and Communication-kursen vid University of West London kommer du att bli en strategisk tänkare och kommunikatör för att skapa spännande reklam-, varumärkes- och designkampanjer. Vi bygger din förståelse av varumärkeskommunikation, professionell grafisk design, reklamstrategi och kreativitet för att hjälpa dig att förbereda dig för din framtida karriär. En blandad lärande miljö ligger i centrum för denna inspirerande och kritiskt reflekterande gemenskap.

Varför välja den här kursen?

Kommunikation ligger i centrum för hur vi lever våra liv. Dagens kommunikationssystem och verktyg är komplexa, sofistikerade och extremt kraftfulla. Nyttan av dessa system och verktyg beror dock på dem som vet hur de bäst ska kunna använda dem kreativt och strategiskt.... [-]


MSc

Civilingenjör i civil- och miljöteknik

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Storbritannien London

Kursen är utformad för att främja analytiska färdigheter inom de centrala ämnesområdena civilingenjör, inklusive strukturanalys, hållbarhet och hydraulik. Tillämpning av moderna IT-tekniker för komplex problemlösning är ett tema som löper genom kursen. [+]

ÖversiktKursen är utformad för att främja analytiska färdigheter inom de centrala ämnesområdena civilingenjör, inklusive strukturanalys, hållbarhet och hydraulik. Tillämpning av moderna IT-tekniker för komplex problemlösning är ett tema som löper genom kursen. Kursen omfattar även bredare frågor om projekt- och processhantering inom civilingenjör.Varför välja den här kursen?Vår civilingenjörsutbildningskurs är ackrediterad av Chartered Institution of Civil Engineering Surveyors (ICES), och en framgångsrik genomförande uppfyller de akademiska kraven på befraktningsstatus.Kursen är utformad för att fördjupa dina analytiska färdigheter och ge dig en bättre förståelse för sambandet mellan aktuella miljöproblem och civilingenjör. Kursen länkar dessa studier till de centrala ämnesområdena civilingenjör inklusive, men inte begränsat till, hållbarhet, geoteknik och hydraulik.Du kommer att ha tillgång till dedikerat datalaboratorium på två platser, och de akademiska och yrkesmässiga delarna av kursen stöds väl av universitetsbiblioteket.Du kommer också att ha en rad digitala resurser tillgängliga för dig inklusive specialsimuleringspaket med fullständiga licenser som:ANSYSETABSSÄKERLUSAS.Kursen erbjuds inom en forskningsbaserad skola med trettio doktorander, och den omfattar de bredare frågorna om projekt- och processhantering inom byggteknik.Specialiserade simuleringspaket med full licens inklusive Ansys, ETABS, SAFE och LUSAS. En rad olika metoder används för att utforska alla aspekter av fältet. En stark stödjande kultur finns bland kursledarna som gör det möjligt för elever att uppnå sin potential.Du kommer att ha tillgång till dedikerat datorlaboratorium på två platser. De akademiska och professionella elementen stöds väl av universitetsbiblioteket och ett bra utbud av digitala resurser finns tillgängliga.Utökad Civilingenjör och miljöteknikOm du har slutfört en grundutbildning och inte uppfyllt inmatningskriterierna för civilingenjörsutbildningen kan du kvalificera... [-]

Civilingenjör i ekonomi och redovisning

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Storbritannien London

Denna kurs är idealisk för redovisning och finans kandidater som vill förbättra sina anställnings- och personliga utvecklingsmöjligheter. Sökande med yrkeskvalifikationer och branscherfarenhet uppmuntras också att ansöka. [+]

Översikt

Denna kurs är idealisk för redovisning och finans kandidater som vill förbättra sina anställnings- och personliga utvecklingsmöjligheter. Sökande med yrkeskvalifikationer och branscherfarenhet uppmuntras också att ansöka.

Medlemmarna av Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) har en särskild fördel genom att de kan ansöka om undantag från vissa moduler på MSc Finance and Accounting-kursen, baserat på att ACCAs professionella nivåer har slutförts.

När du studerar ekonomi och redovisning vid UWL , har du direkt kontakt med våra kursledare som har en avundsvärd blandning av teoretisk kunskap och verklighet. Mer än 85% av vår fakultet har doktorsexamen kompletterad med över 100 års erfarenhet av branschbranschen.... [-]


Civilingenjör I Programvaruteknik

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Storbritannien London

Kursen syftar till att förbereda studenter för yrkeskarriärer inom detta viktiga område av mjukvarusystem. Du kommer att bli bekant med ett brett utbud av nuvarande stipendiearbete inom mjukvaruutveckling, lära sig att undersöka och granska publicerat arbete. [+]

ÖversiktKursen syftar till att förbereda studenter för yrkeskarriärer inom detta viktiga område av mjukvarusystem. Du kommer att bli bekant med ett brett utbud av nuvarande stipendiearbete inom mjukvaruutveckling, lära sig att undersöka och granska publicerat arbete.Dina studier ger dig också en praktisk förståelse av frågorna om design, analys och implementering av moderna mjukvarusystem och du får möjlighet att träffa högtalare från branschen, inklusive potentiella arbetsgivare.Kort sagt förbereder sig denna kurs för en professionell karriär eller forskning inom detta viktiga område.Varför välja den här kursen?Med IT-sektorn växer snabbt runt om i världen har det aldrig varit en bättre tid att utveckla specialiserad mjukvaruutveckling.Kursen ger dig en förståelse för de senaste programvarutekniksteknikerna som används för att hantera dagens utmaningar inom mjukvaruutveckling samt att ge dig en praktisk förståelse för frågorna kring design, analys och implementering av moderna mjukvarusystem.Studenterna kommer att ha tillgång till industristandardteknologi och ges möjlighet att specialisera sig inom ämnen som sträcker sig från mjukvaruarkitektur till implementeringstekniker, bygga på nödvändiga färdigheter som behövs för att hantera moderna mjukvarusystem i ett industriellt sammanhang.Olika metoder används för att utforska alla aspekter av fältet. En stark stödjande kultur finns bland kursledarna som gör det möjligt för elever att uppnå sin potential.Användningsmaterial: bra tillgång till datorutrustning. De akademiska och professionella elementen stöds väl av universitetsbiblioteket och ett bra utbud av digitala resurser.Utökad MSc Software EngineeringOm du har slutfört en grundutbildning och inte uppfyllt inmatningskriterierna för MSc Software Engineering kursen kan du kvalificera dig till vårt utökade MSc Software Engineering-alternativ. Den innehåller två ytterligare moduler.... [-]

MSc i Cyber ​​Security

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Storbritannien London

Cybersäkerhet är en viktig fråga vid tillhandahållandet av tjänster, från applikationsskiktet till de grundläggande byggstenarna i dator- och nätverkssystem. [+]

Översikt

Cybersäkerhet är en viktig fråga vid tillhandahållandet av tjänster, från applikationsskiktet till de grundläggande byggstenarna i dator- och nätverkssystem.

Denna masterexamen i Cyber ​​Security erbjuds av Handelshögskolan och har utvecklats till följd av en hög efterfrågan på säkerhetssäkerhetsprofessorer med en systematisk förståelse av de principer och teknologier som ligger till grund för dagens IT-system.

Handelshögskolan har samarbetat med ledare inom säkerhetsbranschen för att ge dig en kurs som gör det möjligt för dig att få omfattande kunskaper och kritiska färdigheter inom datasäkerhet. Den här kursen kommer att göra det möjligt för dig att bedriva en karriär som en cybersäkerhetsprofessor i antingen den offentliga eller den privata sektorn.... [-]


MSc i digital marknadsföring

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Storbritannien London

Våra mästare i Digital Marketing kursen har utformats med ett branschfokus. Vi strävar efter att ge dig en mycket konkurrenskraftig kvalifikation för den moderna arbetsmarknaden, i en livlig kommersiell sektor med en betydande kompetensgap. [+]

ÖversiktVåra mästare i Digital Marketing kursen har utformats med ett branschfokus. Vi strävar efter att ge dig en mycket konkurrenskraftig kvalifikation för den moderna arbetsmarknaden, i en livlig kommersiell sektor med en betydande kompetensgap.Kursen ger en bra balans mellan praktisk och teoriarbete över hela kursen och kommer också att innebära en förståelse för de senaste digitala trenderna och teknikerna. Vi kommer att ta en djupgående titt på:social media marknadsföringe-marknadsföringmarknadsföringstrender på nätetdigital marknadsstrategi.Varför välja den här kursen?MSc i digital marknadsföring på UWL kommer att ge dig stor kunskap om de senaste marknadsföringstrenderna på nätet ochtekniker på den digitala marknaden.Du kommer att lära dig:effektiv användning av sociala medier och digitala kanalerhur man bygger ett online-samhälleden senaste digitala tekniken och innovationen.Vår MSc i digital marknadsföring är en bra start för att bygga en givande karriär. Denna praktiska yrkesutbildning ger dig det förtroende du behöver för att skapa framgångsrika digitala strategier.Under kursen får du många möjligheter att driva digitala marknadsföringsprojekt för verkliga företag. Kursen antar också tungt efterfrågan-baserade inlärningsmetoder och så skulle undervisningsmetoder som fallstudie och simuleringsspel kunna användas.Det ger en bra balans mellan praktisk och teori arbete över hela kursen, och kommer också att inbädda en förståelse för de senaste digitala trenderna och teknikerna.Vår Digital Marketing MSc är:utvecklas med CIM-kravet för Chartered Institute of Marketingstöds av ledande arbetsgivare inom sektorn, nämligen:Grain LtdSimon Inc LtdTarget Internet Ltden kompetitiv kompetens med potential för hållbar rekrytering.Utökad MSc Digital MarketingOm du har slutfört en högskoleexamen och inte uppfyllt inmatningskriterierna för MSc Digital Marketing-kursen kan du kvalificera dig... [-]

Kontakt

University of West London

Adress, rad 1 St Mary’s Road, Ealing
W5 5RF London, England, Storbritannien
Hemsida http://www.uwl.ac.uk/
Telefonnummer +44 (0) 20 8231 2440