UWL University of West London

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Varför studera hos oss

Vill du tjäna en examen från en av Londons toppmoderna universitet? Med över 100 miljoner £ investerat i vår nya Ealing campusHar vi state-of-the-art faciliteter och några av de bästa yrkesmän för att hjälpa dig att få ut det mesta av ditt universitet upplevelse.

Att välja rätt universitet är ett av de viktigaste besluten du kommer att göra. Det finns många anledningar att dra nytta av att studera vid universitetet i västra London.

Fråga om att studera på UWL nu.

Varför studera vid University of West London?

Vi är toppmoderna universitetet i London för anställbarhet, med 96% av våra studenter i anställning inom sex månader efter examen. Vi är nummer ett universitet i London för tillfredsställelse student, med nio av våra kurser som får 100% nöjda hastigheter över våra åtta skolor. Vår portfölj av kurser varierar från Film, Media, musik, design, Computing, Business, Juridik, gästfrihet och turism till sjukvård, psykologi, socialt arbete och humaniora. Vår avundsvärt läge i London - vi ligger i västra London, ett av Storbritanniens mest framgångsrika affärsregioner. Med utmärkta förbindelser, vi är bara 30 minuter från centrala London och 20 minuter från flygplatsen Heathrow. Vår nya campus - Vi har investerat mer än 50 miljoner £ i vår nya Ealing campus för att förbättra elevernas lärande och sociala upplevelser. Detta inkluderar en helt ny bibliotek, renoverade studentkåren, utmärkta undervisningslokaler och state-of-the-art studios för studenten radiostation.

Alla våra skolor har högt kvalificerad personal, med en mängd branscherfarenhet. De har åtagit sig att utveckla de kunskaper och karriärmål av våra studenter.

Universitetet har en levande elev gemenskap. Alla elever har möjlighet att engagera sig med våra studentkåren, som har ett varierat utbud av samhällen.

Universitetet är hem för ett antal akademiska skolor som erbjuder utbildningsprogram inom en rad olika ämnen. Skolorna är:

London School of Film, Media och design Claude Littner Business School Sektionen för datavetenskap och teknik London Geller College of Hospitality och turism School of Law och kriminologi College of Nursing, Midwifery och sjukvård Institutionen för humaniora och samhällsvetenskap London College of Music

Vi tar nu emot ansökningar för september 2017. Vänligen se mer information på vår hur man ansöker sektion eller -service med vårt team.

Vi erbjuder även pre-sessionerna engelska språkkurser för att förbättra dina kunskaper i engelska och hjälper dig excell på önskad kurs.

International Office, University of West London

E-post: international@uwl.ac.uk Tel: +44 (0) 20 8231 2440

  • Enligt Arbets Performance Indicators (EPI) siffror som publicerats av HESA i juli 2016. Akademiker som har studerat en grundexamen program.
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MA:er » Se MSc:er » Se skolans Masterprogram » Se Humanistiska kandidatexamina » Se BScs » Se 1-åriga MBA:er » Se LLB » Se LLM » Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

MA

Ma Att Hantera Musik Och Artistutveckling

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien London

Kommersiell framgång och en fortsatt karriär i musikbranschen både beror i allt högre grad på en konstnärs förmåga att upprätta sin [+]

Kommersiell framgång och en fortsatt karriär i musikbranschen både beror i allt högre grad på en konstnärs förmåga att sätta upp sina egna små skivbolag, administrera upphovsrätt, underlättar live-evenemang och utveckla sina karriärer.

Regisserad av ett team av erfarna yrkesmän med unika insikter och oöverträffad erfarenhet på området, kommer du att ha möjlighet att studera nyckelbegrepp i att leda och utveckla din egen karriär - eller det av en handling som du representerar.

Behörighet

De sökande måste ha följande: - Honours examen i musik, musikteknologi eller ett närliggande ämne till ett minimum pass på 02:02, eller avsevärd branscherfarenhet inom området.... [-]


Ma Filmproduktion

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien London

Kursen är främst praktiskt, med nästan 70% av inlärning inriktad så att du kan producera dokumentärfilm och experimentella filmer. [+]

MA Film Produktion

The Guardian nyligen förklarade UWL vara den bästa moderna universitetet i London. Vi tror att vår spännande forskarfilmprogram visar detta bifall tydligt. Den har utformats för att tillgodose behoven hos blivande filmskapare som syftar till att förnya sig inom de expansiva områdena Documentary and Experimental digital filmproduktion.

Kursen är främst praktiskt, med nästan 70% av inlärning inriktad så att du kan producera dokumentärfilm och experimentella filmer. För dem vars intresse är akademiskt, det finns även möjlighet att byta ut den dubbla projekt praktiken modul med en avhandling. Kursen följer noga samtida utvecklingen inom digital foto-och ljuddesign, aktivt uppmuntra eleverna att skapa omvälvande filmiska reaktioner som korsar gränserna mellan dokumentär, experimentell och fiktiva former. Detta inkluderar: ... [-]


Ma Internationell Turism Och Flygledningen Med Praktik

Campusstudier Heltid 18 månader September 2018 Storbritannien London

Masterprogrammet i International Tourism och Aviation Management syftar till att förbereda blivande individer för en tränarkarriär inom antingen turist-och flygindustrin. [+]

MA International Tourism Resor Management med Praktik

Masterprogrammet i International Tourism och Aviation Management syftar till att förbereda blivande individer för en tränarkarriär inom antingen turist-och flygindustrin. För befintliga utövare, det ger möjlighet att utveckla och omdefiniera kunskap och bedöma trender och förändrade jordbruksmetoder inom sin bransch. Den erbjuds som en ett år heltid och två år deltid.

Praktikkurs syftar till att ge samma rigorösa och utmanande program med yrkespraktik som MA men har den extra fördelen med en 24 veckor betald praktik ingår i studietiden. Detta gör den idealisk för studenter som vill lägga till en praktisk dimension till sina studier och förstå kraven på övervakning och hantering på arbetsplatsen. Praktik möjligheter finns hela turism-och flygindustrin, både i Storbritannien och utomlands. Praktikprocessen samordnas av universitetets egen dedikerad praktik team och bygger på kontakter med över tre tusen arbetsgivare. ... [-]


Ma Kriminologi Och Straffrätt

Campusstudier Heltid Deltid 1 år September 2018 Storbritannien London + 1 fler

Med heltid och deltid studieinriktningar, kursen omfattar samtidsfrågor som som mordutredning, hotet om global organiserad brottslighet, och utreda bedrägerier. [+]

Med heltid och deltid studieinriktningar, kursen omfattar samtidsfrågor som som mordutredning, hotet om global organiserad brottslighet, och utreda bedrägerier. Kursen kommer att förse dig med de kunskaper och färdigheter som behövs för att lyckas i denna konkurrensutsatta området. Dessutom kommer vår mycket erfarna lärarlag (fd brottsbekämpning) se ditt lärande kommer att vara oöverträffad.

Vi har utformat MA Kriminologi och straffrätt kurs för att uppfylla kraven för studenter som vill främja sina studier i detta fascinerande ämne.

Vi erbjuder också ett begränsat antal stipendier till studenter på kursen, inklusive Piotr Mikiewicz stipendium.

[-]

Ma Lyx Hospitality Management Med Praktik

Campusstudier Heltid 18 månader September 2018 Storbritannien London

London En politisk, ekonomisk och kulturell magnet för kräsna resenärer, har globalt erkända hotell och restauranger som har blivit framstående landmärken i stadens landskap, ofta med decennier långa traditioner. [+]

MA Lyx Hospitality Management med Praktik

Enligt World Luxury Index ™ London är en av de snabbast växande resmålen (följt av Dubai och Paris) för konsumenter som vill uppleva lyx gästfrihet tjänster i det stora utbudet av lyxhotell och fina restaurangerna som staden har att erbjuda. London En politisk, ekonomisk och kulturell magnet för kräsna resenärer, har globalt erkända hotell och restauranger som har blivit framstående landmärken i stadens landskap, ofta med decennier långa traditioner. Den lyxiga sektorn, innan den globala finanskrisen (GFC) beskrevs som ett slutet system som inte värdesätter kontinuerlig samverkan och samarbete med sina konsumenter. Fokus låg ofta på att leverera konsekventa (ofta regimented) produkter och tjänster av högsta kvalitet så effektivt som möjligt. Däremot är efter GFC lyx företag sägs vara mer öppen och mer själv-reflexiv, på en resa av kontinuerlig upptäckt för vad som passar bäst kundernas behov. Denna förändring har varit ett resultat av nya lyxiga konsumenter, ofta kallad "kräsna rika" samt av förändrade förväntningar på det gamla gardet av förmögna kunder. Dessutom är nyligen välbeställda kunder på tillväxtmarknader som Kina, Ryssland, Brasilien och Indien, sade att längta efter ett smakprov på vad som är den senaste västra edginess. Den lyxiga hotellsektorn handlar om verksamhet med att utforma minnesvärda och meningsfulla upplevelser genom att leverera upplevelseorienterade tjänster nu. ... [-]


Ma Reklam, Branding Och Kommunikation

Campusstudier Heltid Deltid 1 år September 2018 Storbritannien London + 1 fler

På MA Reklam, Branding och kommunikation kurs på University of West London, kommer du att utveckla verktyg för en strategisk tänkare och kommunikatör för att skapa banbrytande reklam, varumärke och design kampanjer innovativt. [+]

På MA Reklam, Branding och kommunikation kurs på University of West London, kommer du att utveckla verktyg för en strategisk tänkare och kommunikatör för att skapa banbrytande reklam, varumärke och design kampanjer innovativt.

Vi bygger din förståelse för varumärkeskommunikation, professionell grafisk design, reklam strategi och kreativitet för att hjälpa till att förbereda dig för din framtida karriär.

Huruvida ett varumärke designer, konto handler, grafisk kommunikation formgivare eller idé strateg vi kommer att engagera dig i professionell design och reklam lag som konkurrerar för UWL Design team av året och UWL Designer of the Year redo att göra ditt varumärke i de krävande världar branding, reklam-och kommunikationsdesign. ... [-]


MSc

Civilingenjör Bygg-och Miljöteknik Med Praktik

Campusstudier Heltid 18 månader September 2018 Storbritannien London

Denna kurs är utformad för att främja analytiska färdigheter inom kärnämnesområdena Anläggning, inklusive struktur [+]

Denna kurs är utformad för att främja analytiska färdigheter inom kärnämnesområdena Anläggning, inklusive strukturanalys, hållbarhet och hydraulik. Tillämpning av moderna IT-tekniker för komplex problemlösning är ett tema som löper genom kursen. Kursen omfattar även bredare frågor om projekt-och processledning i Väg-och vattenbyggnad. Praktikkurs syftar till att ge samma rigorösa och utmanande program med yrkespraktik som Civilingenjör Bygg-och miljöteknik, men har den extra fördelen med en 6 månaders praktik ingår i studietiden. Detta gör den idealisk för studenter som vill lägga till en praktisk dimension till sina studier och förstå kraven på övervakning och hantering på arbetsplatsen. Praktik möjligheter finns i hela civil-och byggbranschen i Storbritannien.... [-]


Msc Ekonomi Och Redovisning

Campusstudier Heltid Deltid 1 år September 2018 Storbritannien London + 1 fler

Denna kurs är perfekt för akademiker i redovisning och finansiering som vill förbättra sina möjligheter till sysselsättning. [+]

Denna kurs är perfekt för akademiker i redovisning och finansiering som vill förbättra sina möjligheter till sysselsättning.

Sökande med yrkeskvalifikationer och branscherfarenhet uppmuntras också att gälla.

Om du är medlem i Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) kan du få befrielse från vissa moduler. Andra erkända redovisningsyrkesorganisationer kan också dra nytta av vissa modul undantag.

Kursen kommer att ge akademiker med kompetens att få tillgång till ledande roller i Redovisning som styrekonomer, revision seniorer, finansanalytiker och seniora revisorer. Läroplanen uppfyller behoven för yrket och kvalifikationer erkänns av arbetsgivarna. ... [-]


MSC Finansiering Och Riskhantering

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien London

Den ökande volatilitet på de finansiella marknaderna, statsskuldskriser, och geopolitisk osäkerhet, placera stora krav på företag och andra organisationer att på ett adekvat hantera potentiella inverkan [+]

Civilingenjör Finance och riskhantering

Den ökande volatilitet på de finansiella marknaderna, statsskuldskriser, och geopolitisk osäkerhet, placera stora krav på företag och andra organisationer att på ett adekvat hantera de potentiella effekterna av dessa risker på de strategiska funktioner i organisationen - särskilt i den ekonomiska förvaltningen. Därför har efterfrågan på ekonomer med en kompetent grepp om principer för riskhantering aldrig varit större. Programmet syftar till att tillgodose begåvade akademiker med en bra första examen och en hög grad av akademisk förmåga, som skulle dra nytta av den unika kompetens och kunskap att programmet skulle ge dem - både ur ett anställningsbarhet perspektiv samt i deras egen utveckling. Programmet syftar också till att förbättra kompetensen hos yrkesutövare, så att de kan spela en ledande roll när det gäller ekonomisk och riskhantering inom organisationer.... [-]


Msc Informationssystem Med Praktik

Campusstudier Heltid 18 månader September 2018 Storbritannien London

Informationssystem (IS) i dag är stora, komplexa, varierade form och distribuerade, som serverar olika typer av människor som använder en mängd [+]

Informationssystem (IS) i dag är stora, komplexa, varierade form och distribuerade, som serverar olika typer av människor som använder en mängd olika enheter för att få tillgång till information. Specialister som känner igen olika affärsbehov, och har ett systematiskt angreppssätt för att förstå teknikens inverkan på organisationer, är avgörande för framgång för alla IS / IT-strategi.

Lika i betydelse för arkitekturer för system och stödjande teknik, är hantering och leverans av innehåll, antingen i form av data, dokument, bilder och ljud. I allt högre grad de grundläggande systemen omfattar digitala arkitekturer och nätverk som sedan ger uttryck och möjliggör distribution av digitalt innehåll. Utvecklade informationssystem är i verkligheten sociotekniska system som innehåller människor, teknik och innehåll. Det informationssystem specialist blir en mer brett baserad information som professionella som de utöka sitt utbud och omfattning av verksamheten mot slutanvändarna och deras miljöer. Att tillhandahålla tjänster till användare och människor på stora och säkerställa informationsresurser leverera värde är lika en del av en större värld av informationssystem.... [-]


Msc Internationell Marknadsföring

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien London

Den här kursen hjälper dig att utveckla djupare insikt och förståelse för viktiga områden av modern marknadsföring från det nya digitala landskapet till hållbara marknadsföring utmaningar och globala möjligheter. [+]

Den här kursen hjälper dig att utveckla djupare insikt och förståelse för viktiga områden av modern marknadsföring från det nya digitala landskapet till hållbara marknadsföring utmaningar och globala möjligheter.

Du kommer att utveckla ett strategiskt perspektiv genom detaljprospektering, kritisk granskning och djupgående studie av varumärken, marknadsföring, konsumenter och förändrade sammanhang där organisationer gör affärer. MA i samtida marknadsföring är avsedd för studenter och affärsmän som har någon marknadsföring eller för andra överväger att starta en ny karriär inom marknadsföring eller för dem som har ett verkligt intresse för marknadsföring, kommunikation, PR, psykologi, sociologi, eller företag. Kursen kommer att hjälpa dig att starta eller utveckla din karriär inom marknadsföring med fördel för en bred förståelse för aktuella samtida marknadsföringsfrågor. ... [-]


Msc Programvaruteknik Med Praktik

Campusstudier Heltid 18 månader September 2018 Storbritannien London

Med IT-sektorn växer snabbt runt om i världen, har det aldrig funnits en bättre tid att utveckla specialiserade program [+]

Med IT-sektorn växer snabbt runt om i världen, har det aldrig funnits en bättre tid att utveckla specialistmjukvaruingenjörskonst. Kursen ger dig en förståelse för den senaste software engineering teknik som används för att hantera dagens utmaningar inom mjukvaruutveckling.

Du kommer att bli bekant med ett brett utbud av aktuella stipendiearbete i programvaruteknik, lära sig att forska och se över publicerade verk. Dina studier kan också ge dig en praktisk förståelse för de frågor som rör utformning, analys och genomförande av moderna programvaror och system, och du kommer att ha möjligheter att träffa talare från industrin, inklusive potentiella arbetsgivare. Kort sagt, förbereder denna kurs för en yrkeskarriär eller forskning inom detta viktiga område.... [-]


Magisterexamen

MMus Populära Musikupplevelse

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2018 Storbritannien London + 1 fler

Våra forskarutbildning musik prestanda kurser erbjuder betydande en-till-en instrumentundervisning, med recitalists internationellt renommé. De består av fascinerande och engagerande moduler som stöder och utöka er praktiska musicerande och akademiska färdigheter. [+]

MMus Populär Musik Performance Våra forskarutbildning musik prestanda kurser erbjuder betydande en-till-en instrumentundervisning, med recitalists internationellt renommé. De består av fascinerande och engagerande moduler som stöder och utöka er praktiska musicerande och akademiska färdigheter. Du kan också dra nytta av London College of Music: s (LCM) vecko Forskarutbildning Forskningsseminarier och sammansättning Workshops, som erbjuder stora möjligheter att lära sig nya färdigheter och nätverk med studenter från andra forskarutbildningskurser. LCM har också flera stora ensembler, inklusive LCM Sinfonia, LCM Big Band, LCM kören, och LCM Glee Choir, som eleverna kan delta i. Kurs detalj Kursen Undervisningen Programmet löper under varje kalenderår. Den MMus i Popular Music Performance tar upp praktiska, akademiska och yrkesmässiga behov av samtida musiker, och vi välkomnar studenter från alla genrer. Detta är en nivå 7 forskarutbildning för utövande av avancerad förmåga. För att studera denna kurs bör du vara en duktig artist, och en nyfiken och flexibel musiker med tydliga forskningsintressen rör prestanda. Våra studenter kommer från klassiskt, jazz och pop bakgrunder, och kommer normalt hålla en grundexamen examen i musik, såsom en BA (Hons) med Performance, eller en BMU (Hons) i Performance. Den MMus utvecklar naturligtvis din musikaliska prestanda på en avancerad nivå. Du kommer att få som artist - inte bara från den expertis som vår instrument lärare, som alla internationellt uppmärksammade, men också från att spela med och lära från varandra i workshops och masterclasses, och delta i den livliga musikaliska miljö som LCM ger. Vi lägger särskild vikt vid att utveckla ett kritiskt... [-]


Videoklipp

Our new campus

Student life at the University of West London

Why come to the University of West London?

Kontakt

University of West London

Adress, rad 1 St Mary’s Road
W5 5RF London, England, Storbritannien
Hemsida http://www.uwl.ac.uk/
Telefonnummer +44 (0) 20 8231 2440