Ulearn

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Ulearn Universe

Ulearn har samarbetat med över 100 universitet i Storbritannien, USA och Kanada.

Ulearn Universe inkluderar prestigefyllda universitet i Storbritannien och erbjuder hundratals kurser, inklusive de mest eftertraktade, karriärfokuserade kurserna, panorering genom de mest populära domänerna.

Ulearn - Investera i framtiden

Ulearn har etablerats för att tillgodose behoven för onlineinlärning inom utbildningssektorn. Vi erbjuder en omfattande portfölj av tjänster till leverantörer av vidareutbildning samt arbetar direkt med elever och arbetsgivare som erbjuder högkvalitativ utbildning.

Vi har specialiserat oss på innovativ utbildning under det senaste decenniet, levererat lärlingsutbildningar, NVQ: s, läskunnighet och räkningskurser, certifikatprogram och korta kurser som möter behoven hos arbetsgivare och individer som är intresserade av att uppgradera och utöka sin kunskapsbas.

Våra program är utformade för att komplettera arbetsgivarnas befintliga interna utbildningstjänster och förbättra varje elevs kunskaper och färdigheter genom att bedöma deras kärnkompetenser mot nationella standarder. Med ett team från utbildnings- och branschbakgrund har vi rätt blandning av akademisk och praktisk erfarenhet för att tillhandahålla exceptionella anpassade utbildningslösningar för arbetsgivare och elever samtidigt som vi stöder FE-leverantörer för att uppfylla kritiska mål.

Utbildningstjänster

Ulearn syftar till att hjälpa blivande studenter att fatta rätt val för deras framtid. Vi tillhandahåller en exceptionell pedagogisk upplevelse som hjälper dig att lyckas i en snabbt rörande, globalt konkurrenskraftig värld medan du studerar.

Ulearn Advantage

Om du vill studera vid universitetet i hjärtat av staden som fokuserar på att förändra världen för en bättre morgondag, väljer du rätt plats. Vi använder inte speciella formler för att välja elever. Vi tittar på varje sökandes ansökan, akademisk och personlig, för att välja studenter som passar vårt samhälle med ett komplett utbud av bakgrunder.

Ulearn Education - Partnerships

Ulearn Education är en utbildningsförmedlare och är stolt över att kunna meddela att vi arbetar nära med DMU för att underlätta universitetspartnerskap.

Ulearn Education har ett brett utbud av kontakter vid olika universitet för högre utbildning runt om i världen inklusive Storbritannien och planerar att bygga globala partnerskap genom samarbeten med likasinnade institutioner runt om i världen. Partnerskap förbättrar ditt globala varumärke och påskyndar din tillväxt.

Partnerskap kan omfatta en mängd olika aktiviteter, som gemensam forskning , fortsatt professionell utveckling, fakultets- eller studentutbyte , kulturmöten eller undervisningsinitiativ .

Nyligen hade rektor och registrator för "University of The Gambia" och rektor vid University of Sialkot ett formellt möte med partnerskapavdelningar för DMU och båda parter uttryckte uttryckligen avsikt att delta i GPA (General Progression Agreement) och TNE ( Innovativ transnationell utbildning).

122178_ScreenShot2019-10-03at9.59.57PM.png 122179_ScreenShot2019-10-03at10.00.09PM.png

Ulearn - Din vänliga antagningschef

Ulearn kommer att ägna en vänlig rådgivare som har expertis i att hantera studentantaganden och andra studentkrav.

Vi på Ulearn hjälper dig att flytta sömlöst till ditt universitet - från att organisera IELTS-utbildning, till studentvisum, antagningsformaliteter och även boende. Vi har god erfarenhet av att hjälpa studenter att säkra en plats i det bästa universitetet i Storbritannien och hjälper också till att slutföra en studentvänlig och budgetplats för boende.

Du får stöd redan innan du anländer och hjälper dig i antagningsprocessen. Vårt team för studenttjänster är alltid redo att hjälpa dig med all hjälp du behöver vid antagningar eller alla frågor du kan ha. Vi ordnar också campusresor om du vill ha en första erfarenhet av universitetet innan du ansöker.

Med akademiskt, emotionellt och praktiskt stöd från Ulearn kan du prestera ditt bästa och fokusera helt på dina studier.

Hur Ulearn kan hjälpa

Vårt team av vänliga internationella rådgivare kommer att utöka all hjälp du behöver för att anpassa dig till studentlivet i England. De kommer att ge dig råd om personliga eller välfärdsfrågor relaterade till invandring, slutföra din vistelse, kontakta andra studenter från samma universitet

Ulearn rådgivare är också experter på att ge dig information och råd i ett brett spektrum av frågor, från att öppna ett bankkonto, studentpass, stipendier och stipendier, registrera dig hos en läkare och hitta din väg.

Om du behöver erfarenhet från universitetet innan du går, organiserar vi också vänliga universitetsturer så att du kan gå runt universitetsområdet och ha förstahandsupplevelse om universitetsområdet, biblioteket och prata med studenter som studerar på universitetet .

Platser

Halifax

Address
The Elsie Whiteley Innovation Centre
Hopwood Lane

HX1 5ER Halifax, england, Storbritannien