Ulster University, London & Birmingham Campuses

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Ulster är ett universitet med ett nationellt och internationellt rykte för spetskompetens, innovation och regionalt engagemang. Vi ger ett stort bidrag till den ekonomiska, sociala och kulturella utvecklingen i Nordirland och spelar en nyckelroll för att locka inre investeringar. Vår kärnverksamhet är undervisning och lärande, breddande tillgång till utbildning, forskning och innovation samt teknik och kunskapsöverföring.

Ta en titt på våra kurser så ser du hur vi förbereder studenter för morgondagens värld idag.

  • Vi har en positiv inverkan på ekonomin och samhället i Nordirland och sysselsätter över 3000 anställda med en årlig omsättning på över 200 miljoner pund.
  • Teknik- och kunskapsöverföring och kommersiellt utnyttjande av idéer främjas av vårt kontor för innovation genom en rad initiativ och pågående forskning och konsultverksamhet med näringslivet.
  • Vi är en viktig bidragsgivare till forskning och utvecklingskapacitet i Nordirland och vi stöder lokalt näringsliv. 2008 års utvärdering av forskning bekräftade styrkan och kvaliteten på vår forskning och de framsteg som vi gör kontinuerligt.
  • Vi ger ett ledande bidrag till livslångt lärande (via eLearning) och ökar tillgången till utbildning för alla - förbättrar regionens kunskapsbas.
  • Partnerskap har skapats med andra utbildningsleverantörer lokalt, nationellt och internationellt och vi har ett nätverk av strategiska partnerskap över hela världen.

Platser

london

Address
10 Rosebery Ave, Farringdon
EC1R 5HP london, england, Storbritannien

birmingham

Address
Centre City House, 7 Hill St
B5 4UA birmingham, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium