Ulster University, London & Birmingham Campuses

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

London gren campus

Vår London campus ligger mitt i hjärtat av staden, i historiska Holborn. Nära till många transportförbindelser, restauranger, barer och attraktioner, förvaltar vårt campus fortfarande att ha en intim känsla, med vänlig personal och studenter.

Campus har nyligen genomgått en omfattande renovering hela och nu ger en ännu bättre miljö för dig att studera och umgås i. Utrustad med datasalar, gemensamma utrymmen, klassrum, bibliotek faciliteter, gratis Wi-Fi och privata studieområden, är det ett idealiskt läge.

Varför väljer att studera i London?

 • Studenter få värdefull insikt i det inre arbetet i en av de mest progressiva och olika städer i världen. London är fortfarande betraktas som världens centrum för finans och det var nyligen placerade före New York som centrum för globala kapitalflöden och finansiella tjänster. Londons starka ekonomiska ställning möjliggör många möjligheter för deltidsarbete för studenter som har möjlighet att arbeta, för att hjälpa dem att antingen lägga vad de har lärt sig i praktiken eller komplettera sina uppehälle.
 • London är en av världens kulturcentra, med över 200 museer (dubbelt så många som Paris eller New York), många av dem är gratis att besöka, liksom hundratals historiska byggnader, konserthus, teatrar, tusentals tunnland park land, många platser av vetenskapligt intresse och 4 världsarv.
 • London har en fantastisk och världsberömd sociala scenen och är välkänd för många förstklassiga restauranger, pubar, barer, klubbar och biografer. Många studenter dra nytta av att studera i en av de bästa platserna i världen för levande musik, med platser som O2 Arena, Wembley och många andra internationellt kända platser såsom Brixton Academy, alla regelbundet värd toppartister och band. Det finns också ett stort antal karnevaler och festivaler som Notting Hill, firas i London under året.
 • London har en fantastisk och väl utbyggd kollektivtrafik system som tillåter eleverna att resa lätt i och runt staden. Den underjordiska eller röret nätverket, 24-timmars bussar, nationella järnvägsnätverket ansluter London med resten av landet, och naturligtvis den ständigt pålitliga London svarta taxibilar finns alltid där för att hjälpa. Cykling är också allt mer populärt för varje år som en 'grön' transportsätt.

Birmingham gren campus

Vår Birmingham campus har ett utmärkt läge i stadens centrum nära huvud New Street järnvägsstation i stadens centrum byggnaden.

Vi har utmärkta undervisningslokaler och en erfaren lärare som kompletterar vår mysiga, intim campus som är inriktad på lärande och sysselsättning.

Varför väljer att studera i Birmingham?

 • Birmingham har genomgått en imponerande period av synförändringar under de senaste åren. Den berömda och ikoniska Bull köpcentrum har byggts. Dessutom köpcentra såsom The Mailbox ytterligare utmärkta faciliteter med ett utbud av butiker för varje budget.
 • Det finns många museer i Birmingham, som innehåller samlingar av lokala och nationella betydelse. Birmingham är också hem till Birmingham Royal Ballet och Birmingham Symphony Orchestra och Symphony Hall anses vara en av de finaste konsertsalar i Europa. Med 4 stora teatrar, visar alla regelbundet visar West End direkt från London, har Birmingham något för alla.
 • Birmingham innehåller också en rik historia - Shakespeares hem Stratford-upon-Avon, historiska Coventry och Warwick ligger i närheten. Bournville är hem till den världsberömda chokladproducerande företag Cadbury, och ännu viktigare Cadbury World. Sarehole Mill är känt för inspirationen till Hobbiton i JRR Tolkiens Midgård samling.
 • Birmingham har ett brett utbud av restauranger, från Michelin-stjärna anläggningar till mer informella platser. Dessutom Birmingham är känd för sina balti hus, signaturen maträtt från curry huvudstad i Storbritannien.
 • Musik i Birmingham för alla smaker, med en mängd olika musikscener såsom NEC, den National Indoor Arena (tidigare NIA) och O2 Academy visar upp handlingar från hela världen. Glee Club ger en mötesplats för skratt tillsammans med stadens andra comedy club, Highlight. För filmälskare, förutom en mängd olika toppmoderna biografer, har Birmingham också landets äldsta fungerande biograf, The Electric, som öppnade 1909.
 • Med en student befolkning på 65.000, har Birmingham ett stort antal pubar, nattklubbar, barer och restauranger gör den till en av de bästa platserna i Storbritannien för att vara student.
 • Birmingham har stora sportanläggningar. Aston Villa och Birmingham City är de två flaggskepp fotbollslag i staden, med West Bromwich Albion och Wolverhampton Wanderers också i närheten. Edgbaston Cricket Ground värd cricket matcher från hela världen. National Indoor Arena ger också internationella friidrott till Birmingham, liksom värd tennis och en rad andra idrottsevenemang under hela året. Belfry Golf Course, en av världens mest kända golfdestinationer ligger i Sutton Coldfield område av staden.

Banor

Undergraduate

Våra grund grader har ett starkt fokus på anställbarhet och karriärmöjligheter, och undervisas av bransch erfarna lärare för att hjälpa dig att börja din karriär.

Pre-Masters

Våra pre-masterkurser är utformade för att hjälpa dig att utvecklas vidare till forskarnivå studie om du för närvarande inte uppfyller inträdeskriterierna för din valda påbyggnadsexamen.

Forskarutbildning

Våra påbyggnadsexamina är din chans att specialisera sig på en affärs tema ämne, förbättra dina karriärmöjligheter och ge dig chansen att sticka ut från dina kamrater.

Platser

london

Address
St James' House
10 Rosebery Avenue

EC1R 4TF london, england, Storbritannien

birmingham

Address
5th Floor, Centre City
5-7 Hill Street

B5 4UA birmingham, england, Storbritannien