University Of the West Of England, Bristol

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om oss

UWE Bristol är ett universitetsalliansuniversitet med ett gemensamt uppdrag att göra skillnaden för våra städer och regioner. Vi använder vår erfarenhet av att tillhandahålla högkvalitativ undervisning och forskning med verkliga effekter för att forma högre utbildning och forskningspolitik till förmån för våra studenter och företag och medborgare. Vi innoverar tillsammans, lära av varandra och stödja varje medlem för att förändra liv och leverera tillväxt.

Vår undervisning

Med mer än 600 kurser på högskole-, doktorand- och yrkeshögskolan erbjuder vi ett brett spektrum av ämnen inom konst, kreativ industri, hälsa, naturvetenskap, industri, juridik, miljö och teknik. Vi är kända för kvaliteten på vår undervisning och för vår studentupplevelse som helhet.

Vi har byggt nära kontakter med ledande arbetsgivare som CERN, Rolls Royce, NHS, Aardman Animation och BBC för att hjälpa till att utveckla rätt innehåll för våra kurser och att ge våra studenter exponering för olika yrkesmöjligheter.

"Vi vill att våra elever ska bli redo och kunna utexaminerade, som är säkra på sina förmågor och den del de måste spela i världen."

Professor Steve West, vice kanslern

Våra campus

Våra 14 olika avdelningar är spridna över tre campus i och runt Bristol - och vi har campus på Gloucester och Hartpury College, samt erbjuder kurser genom lokala studiepartner och globala partnerinstitutioner.

Vi har investerat i de senaste faciliteterna och resurserna för att ge våra studenter tillgång till allt de behöver för att lyckas - med 300 miljoner kronor spenderas på nya toppmoderna inlärningsutrymmen och boende som en del av vår 2020-strategi för att förbättra vårt erbjudande jämnt ytterligare.

Vår forskning och bredare påverkan

Utöver vår undervisning arbetar våra akademiker med nationell och internationellt känd forskning på många intressanta områden - från robotik till utseende. Förutom att vi berikar vår undervisning, ser vi till att vår forskning bidrar till samhället och ekonomin genom kunskapsutbyte, vetenskaplig kommunikation, partnerskap och stödjande innovations och tillväxt.

Vi spelar också en mycket aktiv roll i vår stad och större region och ses av många arbetsgivare och organisationer som "gå till universitetet" för akademisk rekrytering.

Vårt läge

Bristol är ett stort drag för både studenter och arbetsgivare. En av Storbritanniens mest omtyckta och önskvärda städer att studera och bo i, det är också en stad som surrar med industrin - med intressanta nätverk, möjligheter och utbildade anställningsalternativ här precis utanför dörren.

Vår region

Sammantaget bedöms universitetet ha genererat ett bruttoförädlingsbidrag på över 400 miljoner pund till västlands englands BNP 2014/15. Detta motsvarar 1,3% av stadsregionens ekonomiska produktion.

Vår rapport, Den ekonomiska påverkan av University of the West of England, undersöker det bidrag som UWE Bristol gjorde till sin lokala ekonomi 2014/15.

Platser

Stoke Gifford

University Of the West Of England, Bristol

Telefon
+44(0)1179656261

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium