University of Bath School of Management

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vi är en av Storbritanniens ledande handelshögskolor. Vi är rankade 1: a för marknadsföring, 2: a för företags- och managementstudier (den fullständiga universitetsguiden 2018) och 3: e för företagsstudier (The Times och Sunday Times University Guide 2017).

Vi är ett ledande center för ledningsforskning, placerad 8: e i Storbritannien i den senaste forskningsutvärderingen, extern webbplats.

EQUIS, European Foundation for Management Development Quality Inspectorate, har beviljat oss fem års ackreditering. Endast cirka 1% av handelshögskolorna världen över har framgångsrikt uppnått detta erkännande.

Vår forskning

Vi har ett utmärkt rykte för kvaliteten på vår forskning som täcker alla ledningsområden. Vi organiserar vår forskning i korsfunktionella forskningscentra som fokuserar på våra initiativ och finansiering.

Dessa centra överlappar våra divisioners och forskningstemas intressen.

Vår gemenskap

Vi har en fakultet på över 100 lärare och forskare och ett professionellt team på cirka 70 ledande och administrativ personal.

Vi har cirka 2500 studenter: 150 MBA-studenter, 600 MSc-studenter, 250 forskarstuderande och över 1 500 doktorander.

Våra kurser

  • Grundutbildningskurser
  • MSc kurser
  • MBA-program
  • Forskningsprogram
  • Executive utvecklingsprogram

Vår identitet och syfte

  • Vi engagerar affärer och samhälle för att påverka nutiden och forma framtiden genom vårt stipendium.
  • Vi lockar de ljusaste sinnena för att producera de bästa affärskandidaterna och utbilda nästa generations ledare.
  • Vi levererar framåtblickande, övar relevant utbildning för att ge bästa möjliga studentupplevelse.
  • Vi uppnår detta genom att vara en kollegial, socialt ansvarlig Management School som utför internationell, avancerad forskning.

För att utrusta studenter med bästa möjliga möjligheter bedriver våra akademiker i världsklass forskning på ett löpande sätt. Vi är angelägna om att skapa idéer som påverkar arbetsplatsen och tror att eleverna lär sig bäst genom interaktiv debatt, så möjligheten att ifrågasätta nuvarande tänkande uppmuntras positivt. Det är detta partnerskap mellan student och akademiker som redogör för varför vi är så högt rankade för både studentnöjdhet och utbildningsanställdhet.

Staden

Bath är en av de mest intressanta, kosmopolitiska och levande städerna i Storbritannien. Det är också på UNESCOs världsarvslista och är ett populärt turistmål på grund av sin romerska och georgiska historia. Staden är känd särskilt för sin vackra georgiska arkitektur och naturliga varma källor.

Bath är också en livlig och kosmopolitisk stad med bra shopping och ett brett urval av kaféer, barer, restauranger och klubbar. Det har också två biografer och tre teatrar. Som en liten stad är det lätt att hitta dig runt. Besök Bath har mer information om vad staden har att erbjuda och The Pig Guide erbjuder en trevlig utflykts- / restaurangguide för Bath. Bath Leap List främjar också studentvänliga evenemang i och runt staden.

Det finns många sätt att engagera dig i skolans samhälle, inklusive att delta i våra evenemangskommittéer och hjälpa till med att organisera evenemang, konversationsklubben som möter varje vecka, vilket gör att eleverna kan förbättra sin engelska i en informell miljö eller skolans student- och personalfotboll och basket lag.

Studentkåren

Studentkåren erbjuder ett brett utbud av tjänster och aktiviteter. Det finns hemma för nästan 100 olika samhällen, 55 olika idrottsföreningar och erbjuder volontärmöjligheter, samt anordnar regelbundna evenemang som Freshers Week, Summer Ball och dagsturer.

Campus

Den lilla campus ligger i omfattande grunder med öppen utsikt och ligger en mil från stadens centrum. Det finns en rad boende, ett 24-timmars bibliotek, affärer, två banker, en Chaplaincy, The Edge Arts Center, världsklass sportanläggningar och flera restauranger, kaféer och barer, vilket skapar en stark känsla av gemenskap.

Sport på Bath

Universitetets idrottsutbildningsby erbjuder några av de bästa sportanläggningarna i Storbritannien. Faciliteter inkluderar fitness-svit, flodbelyst 8-lane friidrott, 50m pool, 18 tennisbanor, 12 badmintonbanor, judo dojo, 8 fäktningspister, luftpistol, bobsledspår och omfattande rugby- och fotbollsplaner.

Internationella studenter

Bath har studenter från över 130 olika länder, vilket utgör drygt 30 procent av studentpopulationen. Vi erbjuder vårt samhälle av internationella studenter en stödjande och kosmopolitisk miljö för att lära. International Office-webbplatsen ger ytterligare information och stöd.

Platser

Bad

Address
University Of Bath, School of Management
Bad, england, Storbritannien
Telefon
+44 1225 383757

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar