Read the Official Description

University of Bath grundades av Royal Charter 1966. Vårt campus har utsikt över den vackra UNESCOs världsarvsbad Bath och erbjuder en välkomnande, stödjande och inspirerande miljö för forskning eller studier.

Vibransen i vår campus-gemenskap springer från en kultur med hög ambition, företag, kreativitet och mångfald. Våra forsknings- och undervisningsaktiviteter fokuserar på vår akademiska styrka inom vetenskap, teknik, teknik, ledning och samhällsvetenskap. Inom dessa områden har vi skapat en god cirkel av forskning och undervisningspraxis och vårt engagerade, smidiga tillvägagångssätt är anpassat till den snabbt växande globala agendan.

Vår forskning har praktiska tillämpningar med social och ekonomisk nytta och genomförs i en sann anda av internationellt och tvärvetenskapligt samarbete.

Vi är branschledare för att översätta upptäckten till förbättrad praxis, politik, design, effektivitet och effektivitet.

Vi är ett förstahandsval för studenter över hela världen. Vi erbjuder en distinkt blandning av akademiskt rykte, enastående anställd rekord, världsklass sportanläggningar och ett fullt program med sociala, kulturella, rekreations- och personliga utvecklingsmöjligheter.

Vårt partnerskapsteori grundar sig på vår forskning, våra placeringsnätverk och våra anställda för forskarutbildning / forskarutbildning. Tillhandahållandet av placeringsmöjligheter över hela vår disciplinbas är unikt bland ledande brittiska forskningsuniversiteter.

Vi bidrar positivt till kraften i vår regions ekonomi, stödjer en i var tionde jobb och står för cirka 300 miljoner kronor till Bath och North East Somersets BNP. Vårt innovationscenter bidrar till att diversifiera stadens ekonomiska profil genom att inkubera företag med hög avkastning och samordna ett antal regionala nätverk för avancerade teknologisektorer.


Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är att leverera forskning och undervisning i världsklass, utbilda våra elever att bli framtida ledare och innovatörer och dra nytta av den bredare befolkningen genom vår forskning, företag och inflytande.


Vår vision

Vår vision är att bli erkänd som ett internationellt forskningscentrum och undervisningsekonomi, uppnå global påverkan genom våra alumner, forskning och strategiska partnerskap.


Våra värderingar

Våra värderingar kan ses i vårt åtagande att

 • leverera kvalitet och excellens;
 • uppmuntra höga förväntningar;
 • stödja friheten att utmana mottagen visdom;
 • strävar efter högsta standard för vetenskaplig och professionell integritet
 • arbetar ansvarsfullt och med respekt för andra
 • främja jämlikhet, mångfald, inklusivitet och tillgänglighet
 • anta den bästa miljöpraxis.

University of Bath - En rundtur i byggnader och anläggningar från University of Bath på Vimeo.


Vår framtid

Under de kommande fem åren bygger vi på detta rika arv av uppfinning, företagande och internationellt engagemang för att:

 • utvidga vår forskningskraft genom att rekrytera dynamiska forskare, vårda deras talanger och driva sin ambition;
 • bekräfta vårt internationella inflytande genom globala partnerskap som erbjuder kreativa svar på forskning och utbildningsmöjligheter;
 • bli en internationell ledare på forskarutbildningen och locka allt fler doktorander genom att förbättra vår befintliga prestigeportfölj med innovativa och globala leveransformer.
 • berika forskarutbildning och grundutbildning genom att engagera sig målmedvetet med vår personal, student, arbetsgivare, partner och alumni samhällen;
 • Utöka vår kapacitet och kapacitet genom att investera i ny infrastruktur, anläggningar och teknik. På det sättet kommer vi också att förbättra de utmärkande egenskaperna hos vår forskning och undervisningspraxis.


Våra strategier

Leverera forskningsexpertis

Att stärka vår forskningskapacitet genom nya akademiska möten och kapitalinvesteringar ökar vår påverkan och påverkan. Att utöka vår doktorandpopulation och stödja forskare i forskarutbildningen kommer att öka vetenskapen i vår forskningskultur och skapa en talangledning. Att utvidga våra forskningssamarbeten ökar vår profil, ger nya perspektiv och skapar nya möjligheter.

Förlovning regionalt, nationellt och internationellt kommer att se till att våra intellektuella resurser har optimal inverkan på ekonomisk acceleration och samhällsinnovation.


Leverera utbildningsexpertis

Innovativ läroplanering och tekniskt förstärkt lärande kommer att behålla den erkända kvaliteten på vår leverans. Att engagera sig meningsfullt med våra doktorander och doktorander kommer att informera den ständiga förbättringen av vår undervisning och lärande. Att engagera sig med arbetsgivare och professionella organ kommer att underlätta vår respons på de förändrade färdigheter som krävs på arbetsplatsen. Att erkänna och utveckla excellens i undervisningspraxis kommer att öka studentnöjdhetsnivåerna och stödja karriärförhoppningarna hos de som ansvarar för leveransen. Analys av karriärdestinationer för kandidater och doktorander kommer att säkerställa att vi lägger till värde för sysselsättningsperspektivet. Investeringar i digital teknik och ny infrastruktur hjälper oss att möta den stora efterfrågan på vår tillhandahållande och anta nya pedagogiska tillvägagångssätt.


Främja internationellt engagemang och partnerskap

Fördjupning av våra formella partnerskap med högkvalitativa internationella universitet och policymakers kommer att stärka våra internationella nätverk och utöka vårt inflytande. Ökad rörlighet och interkulturellt stöd för etablerade och tidiga karriärforskare bidrar till att höja sin internationella profil och utöka sina forskningsnätverk. Att stödja samarbetande bilaterala och multilaterala forskningsmöjligheter, symposier och colloquia kommer att stärka våra internationella nätverk. Utöka möjligheterna till rörlighet och doktorandmobilitet hjälper våra studenter att förbättra deras anställbarhet på den globala rekryteringsmarknaden och skapa framtida nätverk.


Locka till och stödja de bästa studenterna från olika sociala och kulturella bakgrunder

Att tillhandahålla en inkluderande miljö som förutser de varierade stödkraven för vår mångsidiga studentpopulation hjälper enskilda studenter att uppnå sin potential. Att arbeta med partnerskolor och högskolor för att höja ambitionerna hos begåvade ungdomar och se till att de har förutsättningskunskaper och färdigheter för att dra nytta av vår bestämmelse kommer att hjälpa oss att uppnå våra bredare deltagande mål. Förbättra vår riktade och peer, supportnät för studenter med underrepresenterad bakgrund hjälper oss att behålla vår enastående rekord för studentretention och framgång.


Förbättra studentupplevelsen i partnerskap med en förlovad studentkår

Arbeta i partnerskap med Studentkåren kommer att se till att studentens röst informerar beslutsfattande och alla studenter, grundutbildningar och forskarutbildningar får högkvalitativt välfärd, pastoralt och akademiskt stöd. Det kommer också att stödja möjligheterna till personlig, professionell och akademisk kompetensutveckling och engagemang i sociala, fritids- och volontärverksamheter. Förbättra våra induktionsaktiviteter kommer att stödja studentövergång till universitetslivet och genomgå övergången till forskarutbildning. Investering i placeringsstöd kommer att stärka en enastående och särskiljande aspekt av vår bestämmelse.


Utveckla kapaciteten hos vår fysiska infrastruktur och IT för att svara på förändringar i volymen och naturen i vår verksamhet

När vi arbetar nära ett antal lokala myndigheter och partnerskap mellan lokala företag ska vi sträva efter att utveckla vår fysiska infrastruktur för att stödja tillväxten av vår forskningskraft och möta efterfrågan från potentiella kandidatexamen och doktorander. Att anta ny digital teknik och öka motståndskraften i vår IT-infrastruktur kommer att svara på IT: s grundläggande betydelse för alla aspekter av vår verksamhet, samt stödja utbyggnaden av vår online och blandade lärandesleverans.


Utveckla vårt folks förmåga att leverera våra mål och att reagera flexibelt på förändrade behov

Rekrytera de bästa människorna och stödja dem för att inse deras fulla potential kommer att hjälpa oss att leverera excellens. Att investera i ledarskap och ledningskapacitet hjälper oss att hjälpa kollegor att reagera flexibelt på våra studerandes och andra intressenters förändrade behov.


Leverera den ekonomiska kapaciteten till resursförträfflighet inom forskning och utbildning

Genom att leverera finansiella överskott kommer vi att kunna investera i vår framtid, stärka vår forskningskapacitet, utvidga vårt internationella inflytande, öka vår forskarutbildning och behålla kvaliteten på studentupplevelsen. Selektiv investering och resursallokering kommer att optimera effekterna av vår verksamhet. Genom att uppnå vårt 50-årsjubileum för 50-årsjubileums insamlingsmål kommer vi att kunna accelerera leverans av investeringar i forskningskraft och nya anläggningar för att förbättra studentupplevelsen.


Våra egenskaper

De attribut som våra samhällspriser är:

Viljan att utmärka :
Programs taught in:
Engelska

Skolan erbjuder också:

MA

University of Bath

Nuvarande världsutvecklingar - som säkerhetshot, förändringar i ledarskapet, framväxten av nya befogenheter och EU: s framväxande karaktär - nuvarande nya utmaningar för ... [+]

Fördjupa din kunskap om internationella relationer och få färdigheter att packa upp och upptäcka orsakerna och konsekvenserna av världens största utmaningar.

Nuvarande världsutvecklingar - som säkerhetshot, förändringar i ledarskapet, framväxten av nya befogenheter och EU: s framväxande karaktär - nuvarande nya utmaningar för regeringar, regioner och det internationella systemet som helhet.

Kursen undersöker dessa frågor djupt och tar en närmare titt på politik och politisk utformning i dagens Europa, Europas roll som global aktör och samspelet mellan internationell makt, ordning och institutioner.

Du får analytiska färdigheter för att kunna packa upp och upptäcka orsakerna och följderna av specifika politiska problem och de olika politiska processerna som har skapat dem.... [-]

Storbritannien Claverton Down
September 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Bath

MA tolkning och översättning (europeisk) ... [+]

50 års undervisningsteknik

MA tolkning och översättning på Bath har funnits i över 50 år och är högt respekterad internationellt för kvaliteten på träningen.

Kursen omfattar professionell översättning och olika typer av tolkning, inklusive simultant och konsekvent tolkning och kontakt i offentliga och kommersiella inställningar. Studenterna har tillgång till de senaste digitala tolknings sviterna och deltar i mini-konferenser för att sätta kompetens i praktik, hålla debatter om kontroversiella ämnen och fungera som både delegat och tolk.

Lärande av professionella översättare och tolkar

Våra kurser undervisas av erfarna handledare som tidigare eller för närvarande arbetar som professionella översättare, redaktörer, översättningschefer eller professionella tolkar. De kommer att dela en mängd erfarenheter med dig och tillhandahålla användbara kontakter, inklusive potentiella arbetstillfällen.... [-]

Storbritannien Claverton Down
September 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Bath

Kursen för översättnings- och yrkesspråkskunskaper utvecklades år 2003 som svar på begäran från arbetsgivare för språkvetenskapsmän med utbildning i översättning, rediger ... [+]

Kursen för översättnings- och yrkesspråkskunskaper utvecklades år 2003 som svar på begäran från arbetsgivare för språkvetenskapsmän med utbildning i översättning, redigering och korrekturläsning, bland annat kompetens. Detta är en av de få kurser i världen för att utbilda eleverna i så många eftertraktade färdigheter som kan användas omedelbart på den professionella marknaden.

Lärande av professionella översättare och tolkar

Våra kurser undervisas av erfarna handledare som tidigare eller för närvarande arbetar som professionella översättare, redaktörer, översättningschefer eller professionella tolkar. De kommer att dela en mängd erfarenheter med dig och tillhandahålla användbara kontakter, inklusive potentiella arbetstillfällen.... [-]

Storbritannien Claverton Down
September 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

MSc

University of Bath

Om du funderar på arbete i en finansiell institution, konsult, finans eller ekonomi, eller centralbank, är vår MSc i ekonomi och finans ett utmärkt val. ... [+]

Kombinera kärnekonomi med relevanta finansämnen är den här kursen en av de få i sitt slag och den perfekta förberedelsen för en finansfokuserad karriär.

Om du funderar på arbete i en finansiell institution, konsult, finans eller ekonomi, eller centralbank, är vår MSc i ekonomi och finans ett utmärkt val.

Att sammanföra en övertygande kombination av utbildning i avancerad ekonomisk teori med relevanta finansieringsmoduler är vår specialistmästare en av de få kurser i Storbritannien som erbjuder denna blandning av ämnen.

Från och med en omfattande uppföljningskurs i grundläggande matematik och ekonomisk kompetens ska vi fortsätta att undersöka hur ekonomi kan användas för att hjälpa till med att hantera verkliga ekonomiska problem som den globala finanskrisen.... [-]

Storbritannien Claverton Down
September 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Bath

Kursen behandlar de globala globala utmaningarna av konflikt och humanitär kris, med en praktisk inriktning på de verktyg och metoder som kan svara på dessa utmaningar. D ... [+]

Utveckla en kritisk förståelse av konflikt och humanitär kris i denna distansutbildningskurs. Få färdigheter i fredsbyggande och humanitärt svar.

Kursen behandlar de globala globala utmaningarna av konflikt och humanitär kris, med en praktisk inriktning på de verktyg och metoder som kan svara på dessa utmaningar. Du kommer att undersöka djupt de komplexiteter som är inblandade i att lösa konflikter och främja fred. Dessutom kommer du också att undersöka hållbara politiska lösningar som tillgodoser behoven hos dem som fördrivits av konflikter och naturkatastrofer.

Med utgångspunkt från fallstudier från Mellanöstern och Nordafrika, Afrika söder om Sahara och Sydasien kommer du att lära dig hur de praktiska och politiska utmaningarna för att reagera på konflikter och humanitära kriser spelar upp i specifika sammanhang.... [-]

Storbritannien Claverton Down
September 2019
Deltid
2 år
Online
Läs mer på svenska
University of Bath

Datavetenskap driver en betydande del av den globala ekonomiska aktiviteten och påverkar vetenskapliga framsteg på många områden. Kursen ger dig verktygen för att bli en ... [+]

Få en solid grundning i teori och praktik av datavetenskap. Du kommer att utveckla specialkunskaper i statistik, maskininlärning och mjukvara.

Datavetenskap driver en betydande del av den globala ekonomiska aktiviteten och påverkar vetenskapliga framsteg på många områden. Kursen ger dig verktygen för att bli en branschexpert med en stark matematisk grund. Du kommer att förstå den balanserade kombinationen av vetenskap och teknik som krävs för att leverera effektiv datavetenskap.

Du lär dig starka statistiska grundvalar av universell relevans och utvecklar specialkunskap om probabilistiska maskininlärningstekniker. Du kommer att få kompetens inom mjukvarutekniken som är central för att utföra denna kunskap i praktiken och ta itu med utmaningarna med små och stora dataset.... [-]

Storbritannien Claverton Down
September 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Bath

Om du vill ha en karriär som arbetar med elektroniska enheter och system, kommer vår mästare att utveckla din expertis för att förbereda dig för branschen. Vi ger dig trä ... [+]

Studera en mästare som fokuserar på din anställbarhet genom att ge dig de praktiska designkompetenserna för att spela en ledande roll inom elektronikindustrin.

Om du vill ha en karriär som arbetar med elektroniska enheter och system, kommer vår mästare att utveckla din expertis för att förbereda dig för branschen. Vi ger dig träningen för att hjälpa dig att bli en begåvad ingenjör som kan anpassa sig och förnya sig inom en snabbt växande sektor.

Vår kurs omfattar en rad elektronikteknik inklusive integrerade kretsar och kretskort. Du kommer att utveckla en djupgående förståelse för intricaciesna av inbyggda hårdvaru- och mjukvarustrukturer. Med hjälp av modern kontroll, designautomatisering, digital och blandad signaldesign och datortekniksteknik, utforskar du hur du förbättrar prestandan hos elektronisk utrustning och enheter. Detta ger dig en utgångspunkt för att undersöka och utveckla egna elektroniska system, delsystem, teknik, processer och produkter.... [-]

Storbritannien Claverton Down
October 2019
Heltid
4 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Bath

Vår kurs bygger ditt ledarskap och ledarskap och lär dig hur du ansöker dem i ett konstruktionssätt. Du kommer att undersöka effekterna av ny teknik och hur de relaterar ... [+]

Utveckla tekniska färdigheter och förståelse för företag, verksamhet och strategi för att förbereda dig för en karriär inom teknikledning.

Kursen är ny för 2018

Vår kurs bygger ditt ledarskap och ledarskap och lär dig hur du ansöker dem i ett konstruktionssätt. Du kommer att undersöka effekterna av ny teknik och hur de relaterar till förvaltningen inom ingenjörssektorn. Dina studier kommer att omfatta affärsanalys, produktutveckling och supply chain management.

Under hela kursen kommer du att utveckla en stark grund för ledningsfrågor som ekonomi, verksamhet, projektledning och strategi. Du får också möjlighet att fokusera på ledningsområden som är mest intressanta för dig.... [-]

Storbritannien Claverton Down
October 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Bath

Vår kurs är för ingenjörer och forskare som vill spela en ledande roll när det gäller att förnya, utforma och hantera hållbara processer och system. Förbättrad resurseffe ... [+]

Ta utmaningen att skapa ett mer hållbart samhälle genom att lära dig hur man utvecklar och hanterar mer resurseffektiva kemiska processer.

Vår kurs är för ingenjörer och forskare som vill spela en ledande roll när det gäller att förnya, utforma och hantera hållbara processer och system. Förbättrad resurseffektivitet är en viktig prioritering för processindustrier som är beroende av material och energi. Vår kurs fokuserar på att ta itu med denna utmaning genom att ge dig verktygen för att hitta hållbara sätt att göra mer eller bättre med mindre.

Bygga på din första examen utvecklar du djupare kunskaper och överförbara färdigheter inom kemiteknik. Du lär dig att använda material och energiresurser mer effektivt genom att:... [-]

Storbritannien Claverton Down
October 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Bath

Oavsett om du är examen som syftar till att göra en skillnad i världen, eller en professionell som vill fördjupa din kunskap och kritiskt tänkande, är vår serie av Intern ... [+]

Utveckla färdigheter och förståelse för att ta itu med de globala utmaningarna av fattigdom, ojämlikhet, konflikt, hållbarhet och social rättvisa.

Oavsett om du är examen som syftar till att göra en skillnad i världen, eller en professionell som vill fördjupa din kunskap och kritiskt tänkande, är vår serie av International Development MSc kurser för dig.

Engagerade med aktuella debatter i politik och praktik och grundad i tvärvetenskapliga samhällsvetenskap kommer du att utveckla verktygen och förtroendet för att arbeta för kreativa lösningar som adresserar praktiska problem på strategiska sätt.

Fyra distinkta Pathways ger ett val av flexibilitet och bredd, eller chansen att driva ett visst intresse i större djup.... [-]

Storbritannien Claverton Down
September 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Bath

Du lär dig att använda ny kunskap för att lösa komplexa maskininlärning och autonoma systemproblem. Du kommer att utveckla en rad färdigheter, inklusive teorin om maskini ... [+]

Lär dig hur man forskar, utformar och utvecklar maskininlärning och autonom systemteknik. Du kommer att vara förberedd för ett brett utbud av karriärer inom industrin.

Intelligenta och autonoma system är allt viktigare inom alla områden av mänskligt liv och aktivitet från medicin och rymdutforskning till jordbruk och underhållning.

Förstå och utveckla autonoma system involverar en rad färdigheter och kunskaper, bland annat genom att utforma interaktiva system med både mänskliga och maskinelement, modellering och byggsystem som kan känna och lära.

Maskininlärning är kärnan i autonoma och intelligenta system, inklusive datorvision och robotik. Det stöder också den senaste utvecklingen inom dataanalys på många områden.... [-]

Storbritannien Claverton Down
September 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Bath

Denna specialiserade civilingenjör i allmänhetens policy ger dig möjlighet att granska hur allmän ordning görs, vad som formar det och hur du kan göra en verklig skillnad ... [+]

Rethink allmänpolitiken från grunden i denna distansutbildningskurs. Utforska kreativa metoder för att skapa och påverka policydesign och leverans.

Denna specialiserade civilingenjör i allmänhetens policy ger dig möjlighet att granska hur allmän ordning görs, vad som formar det och hur du kan göra en verklig skillnad som politiker.

Du kommer att undersöka den politiska, ekonomiska och sociala dynamiken och krafter som påverkar samtida offentliga politiska frågor. Detta kommer att göra det möjligt för dig att tänka kreativt om utformning och leverans av offentliga policyer och din roll inom den.

Högt tillämpad i naturen tar kursen olika omständigheter från politiskt arbete globalt, såväl som från Europa och Storbritannien. Du kommer att arbeta med akademiker från Institute for Policy Research, Department of Social... [-]

Storbritannien Claverton Down
September 2019
Deltid
2 år
Online
Läs mer på svenska
University of Bath

Vår kurs kommer att hjälpa dig att ta din karriär framåt i ett innovativt och utvecklande område av teknik. Den balanserar avancerad teori med tekniska färdigheter så att ... [+]

Lär dig de grundläggande färdigheter och tekniker som behövs för att utveckla autonoma system, inbäddad artificiell intelligens och robotik.

Kursen är ny för 2018

Vår kurs kommer att hjälpa dig att ta din karriär framåt i ett innovativt och utvecklande område av teknik. Den balanserar avancerad teori med tekniska färdigheter så att du kan lära dig att utveckla kompletta operativsystem. Vår kurs är lämplig för dig om du har en bakgrund inom elektronik och elteknik, datavetenskap eller en relaterad disciplin.

Under kursen får du en övergripande förståelse för hur man forskar, utformar och utvecklar system. Du kommer att undersöka robotteknik och programvara, autonoma systemteknik, processer och produkter i hela industrin värdekedjan. Andra områden som du kommer att täcka omfattar beräkningsmässig intelligens, maskininlärning och sensorer.... [-]

Storbritannien Claverton Down
October 2019
Heltid
3 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Bath

Vår MSc tillämpad ekonomi är en serie av lärda kurser som ger rigorös utbildning i alla huvudaspekter av ekonomi. ... [+]

Få en stark grundning i avancerad ekonomi och ta dina kunskaper ett viktigt steg vidare genom att tillämpa det på det område som mest intresserar dig.

Vår MSc tillämpad ekonomi är en serie av lärda kurser som ger rigorös utbildning i alla huvudaspekter av ekonomi.

Från och med en omfattande återupplämningskurs i grundläggande matematik och ekonomisk kompetens fortsätter du att få avancerad träning i analys av problem inom tillämpad mikroekonomi, makroekonomi, ekonometri och strategiskt beslutsfattande.

Viktigast kommer du då att ha möjlighet att skräddarsy kursen till det affärsområde eller den politik du är mest intresserad av, vilket ger dig ytterligare kompetens och en start när du söker arbete på det området.... [-]

Storbritannien Claverton Down
September 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Bath University - 50th anniversary video

Address
BA2 7AY Claverton Down, England, Storbritannien