University of Bradford

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Att få kunskap att fungera

Vid University of Bradford kommer du att dra nytta av - och vara en del av - undervisning och forskning som utnyttjar teknik för samhällets bästa.

Du lär dig av akademiska experter och branschexperter som formar framtiden för sina sektorer i världsklassanläggningar. Vi har investerat miljoner pund i högteknologiska inlärningsmiljöer, till exempel vår rörelsefångststudio och nya School of Management-anläggningar.

Under din tid med oss kan du bli den allra bästa versionen av dig själv. Universitetet är en plats där du kan utöka ditt sinne och få livslånga vänner; där du kan växa, lära dig, uppleva. Där du kan höra, och där vi stöder dig varje steg på vägen.

Kurser

Vi erbjuder över 100 grundutbildningar och mer än 200 forskarutbildningar, forsknings- och CPD-kurser. Dessa levereras över våra fyra fakulteter:

  • Biovetenskap
  • Hälsounderstudier
  • Förvaltning, lag och samhällsvetenskap
  • Teknik och informatik

Många av våra kurser är utformade med insatser från branschexperter och partners, och flera har professionell, lagstadgad eller godkännande organ godkännande eller godkännande, vilket innebär att du kommer att utveckla färdigheter som värderas högt av arbetsgivare.129527_engineering-student.jpg

Du lär dig av akademiska experter och branschexperter som formar framtiden för sina sektorer. Du studerar i anläggningar i världsklass - vi har investerat miljoner pund i högteknologiska inlärningsmiljöer, till exempel vår rörelsefångststudio och Digital Health Enterprise Zone.

Vårt campus

Du hittar allt du behöver på City Campus, oavsett om du studerar, kopplar av eller umgås. Det har den typ av gemenskapsatmosfär du inte hittar någon annanstans. Det är en vänlig och välkomnande plats där fantastiska saker händer.

City Campus är ett nav för studentaktiviteter. Det är hem till Student Central - basen för University of Bradford Students 'Union och 24-timmarsbibliotek. Det unika gymmet erbjuder nyligen uppgraderade idrottsanläggningar, och vår studentbostadsby The Green ligger mitt i campus.

Ovanligt för ett campus i centrum har vi också gott om grönytor. Du kommer inte att kämpa för att hitta någonstans utomhus för att studera, koppla av eller spela sport under de varmare månaderna.129528_university-of-bradford-campus-external.jpg

Årets universitet för social integration

University of Bradford är ett av Storbritanniens mest olika universitet. Times Good University Guide 2020 utsåg oss till årets universitet för social integration ”i erkännande av vårt engagemang för människors framgång oavsett deras bakgrund, identitet, övertygelser och utmaningar.129529_bradford-university-of-the-year-for-social-inclusion-2020.jpg

Vi ser individer och deras potential, arbetar hårt för att ta bort hinder för deras framgång och se till att våra elever förstår att de kan gå framåt och göra positiva förändringar för alla våra framtider genom deras erfarenheter och utbildning.

Forskning

University of Bradford har över 50 års forskningserfarenhet och rankas bland de 50 bästa i Storbritannien (REF 2014) för forskningskvalitet. Tre fjärdedelar av vår forskning klassas som antingen världsledande eller internationellt utmärkt.

Vi erbjuder olika forskningsmöjligheter på forskarnivå inom våra fyra fakulteter.

Platser

Bradford

Address
Richmond Rd
BD7 1DP Bradford, england, Storbritannien

Program

Exekutiva kurser
MA
MSc