Läs den officiella beskrivningen

Inspirerat av vårt förflutna för att hjälpa till att forma din framtid

Med 50 års akademisk kompetens bakom oss som universitet har vi fortsatt att växa vårt internationella rykte och kursutbud. Vi har alltid varit pionjärer i att utveckla nya kursämnen, vilket reflekterar och förutsätter arbetsgivarnas, våra studenter och samhällets behov som helhet.

Bradford var det första universitetet utanför London som erbjuder kurser på deltid och våra kurser är utformade som svar på det förändrade affärs-, sociala, vetenskapliga och miljö landskapet.

Från den första moderna Business School, som har ett internationellt rykte, till den första fredsstudiet, fortsätter vi att erbjuda relevant, praktisk och praktisk lärande för alla våra studenter.

Idag har våra föreningar med arbetsgivare expanderat över hela världen. Våra samarbeten sträcker sig från föreningar med lokala arbetsgivare genom våra initiativ för arbetsgivarintressen, till utomeuropeiska partnerskap inklusive dem i Singapore, Brunei, Malaysia, Pakistan och Indien.

"Du kan vara säker på att ditt universitet utvecklas i framtiden med samma dynamik som tidigare visat - utbilda män och kvinnor som får utbildning som är relevant för behoven hos vårt föränderliga samhälle."

Harold Wilson

tidigare premiärminister och vår första kansler

Strategier, politik, uppdrag och värderingar

Allt som universitetet gör, oavsett hur liten, utgör en del av vårt uppdrag som en institution och vår företagsstrategi.

Våra värderingar och policyer finns på plats för att se till att vi, för att uppnå våra mål, gör det så rättvist som möjligt.

Vår vision om en hållbar campus

Vid University of Bradford satsar vi på hållbarhet och har vunnit erkännande för vår hållbara campus och vi är en av världens ledande Ecoversities.

Vår vision innefattar att uppfylla fyra centrala mål:

Att arbeta för hållbar utbildning

Att skapa en mer hållbar framtid genom att engagera studenter, personal, lokalsamhället och arbetsgivare om de kunskaper och kunskaper som krävs för att sträva efter en hållbar utveckling.

Arbeta mot en hälsosam miljö

Skydda miljön genom att minimera vår resursanvändning och utsläpp samtidigt som omgivningen förbättras.

Arbeta mot socialt välbefinnande

Skapa en grönare och säkrare miljö där våra studenter, personal och lokalsamhället kan leva, interagera, studera och vara aktiva.

Arbeta mot en blomstrande ekonomi

Utveckla forskning, innovation och kunskapsöverföring för att öka välståndet för våra studenter, universitetet, staden och regionen.

Forskning

University of Bradford är ett teknologihögskola med över 50 års avancerad forskningserfarenhet.

Vår forskning är rankad i topp 50 i Storbritannien (HEFCE, 2014) för forskningskvalitet med tre fjärdedelar som klassas som världsledande eller internationellt utmärkta.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

University of Bradford

Master of Research (MRes) är ett ettårigt forskningsfokuserat forskarutbildningsprogram levererat vid Institutet för cancerterapeutik och fakulteten för biovetenskap. Det ... [+]

Master of Research (MRes) är ett ettårigt forskningsfokuserat forskarutbildningsprogram levererat vid Institutet för cancerterapeutik och fakulteten för biovetenskap. Det ger utbildning för att arbeta som professionell forskare eller förberedelse för doktorand.

Det finns sex specialiteter tillgängliga för dig:

MRes Cancer Drug DiscoveryMRes Cancer PharmacologyMRes Drug Toxicology and Safety PharmacologyMRes Molecular and Cell BiologyMRes kemisk biologiMRes Pharmaceutical Technology

Programmet lägger stor vikt vid att utveckla laboratoriebaserad forskning och kompetens. Ett sexmånadersforskningsprojekt ger dig möjlighet att förvärva färdigheter och genomföra dem genom att utföra spännande forskning med verkligheten i verkligheten.... [-]

Storbritannien Bradford Förenade arabemiraten Dubai
September 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

MA

University of Bradford

MA: s avancerade praxis inom fredsbyggande och konfliktlösning erbjuds av den internationellt erkända avdelningen för fredsstudier och internationell utveckling och bygge ... [+]

Översikt

Är du intresserad av att öka kunskapen om dagens konfliktstudier och utveckla de färdigheter och kvaliteter som behövs för professionell konflikt och fredspraxis?

Vill du spendera ett år i en stimulerande akademisk miljö, jobba med personal som står i framkant av deras fält och med studenter från hela världen?

Letar du efter en utmanande inlärningserfarenhet, löser verkliga problem, tar itu med komplexa etiska dilemman, bedriver självständiga forskningsprojekt och övar avancerade färdigheter för konfliktansvar?

Vill du bygga en arbetsportfölj som visar att du har uppnått en uppsättning yrkeskompetenser som är relevanta för sysselsättningen inom freds-, konflikt- och utvecklingsfältet?... [-]

Storbritannien Bradford Förenade arabemiraten Dubai
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
12 - 15 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Bradford

MA Filmmaking programmet kommer att engagera dig i produktionen av avancerade digitala filmprodukter. Du kommer att studera moduler i produktion och teknik för videografi ... [+]

MA Filmmaking programmet kommer att engagera dig i produktionen av avancerade digitala filmprodukter.

Du kommer att studera moduler i produktion och teknik för videografi (skytte, redigering, efterproduktion), tillsammans med specialmoduler inom filmindustrin, musikvideoproduktion och filmhistoria och sammanhang.

Studenterna kommer också att undervisas teoretisk och historisk / kontextuell analys och kreativa processer som visualisering och storyboarding.

Kandidater från detta program kommer att ha förvärvat verktyg för kritisk analys, idégenerering och branschförståelse för att fortsätta att producera framgångsrika praktiska projekt.

Interrelationen mellan teori, kreativitet och övning värderas alltmer av arbetsgivare, och programmet bygger på en stark skoltradition för att integrera teori och praktik.... [-]

Storbritannien Bradford Förenade arabemiraten Dubai
September 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Bradford

MA i Peace, Conflict and Development Studies ger en avancerad förståelse för relationerna mellan konflikt, utveckling, säkerhet och styrning i utvecklingslösa, ömtåliga, ... [+]

MA i Peace, Conflict and Development Studies ger en avancerad förståelse för relationerna mellan konflikt, utveckling, säkerhet och styrning i utvecklingslösa, ömtåliga, övergångs- och / eller konfliktdrabbade regioner och länder. Du får förståelse och färdigheter du behöver för att driva eller utveckla en karriär i vad som nu är ett stort område för internationella, nationella och lokala politik och praktiker. Du kommer att vara utrustad att arbeta inom många sektorer, inklusive:

Internationell utvecklingKonfliktförebyggande och fredsbyggandeÅterhämtning efter konfliktHumanitär hjälpNaturresurshantering

Du har möjlighet att ta specialiserade Pathways , bland annat specialiserat sig på utvalda regioner (Europa, Afrika, Mena, Asien eller Latinamerika och Karibien), med möjligheter till utvalda studiebesök. Programmet kommer att ge förbättrad utbildning och engagemang med allmänt använda policy- och praktikeranalysverktyg och modeller, så att du kan utveckla dina färdigheter och anställbarhet. Programmet levereras av avdelningen för fredsstudier och internationell utveckling, som upprätthåller ett internationellt rykte som ett centrum för spetskompetens inom forskning, undervisning, utbildning och engagemang i politiken. Detta innebär att din undervisning inte bara kommer att vara forskningsinformerad utan också levereras av personal som är väl positionerade för att underlätta engagemang för politik och utövare.... [-]

Storbritannien Bradford Förenade arabemiraten Dubai
September 2020
Engelska
Heltid
12 - 15 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Bradford

Vår nya MA i Peace, Resilience och Social Justice är utformad för dem som söker en avancerad förståelse för de stora samtida trenderna som formar vår värld, såsom miljökr ... [+]

Vår nya MA i Peace, Resilience och Social Justice är utformad för dem som söker en avancerad förståelse för de stora samtida trenderna som formar vår värld, såsom miljökris, ökad ojämlikhet och social uppdelning, resursbrist och våldsam konflikt.

Programmet granskar kritiskt hur samhället svarar på dessa utmaningar, från omtänksam kollektiv handling och politiskt motstånd genom att sträva efter att designa och skapa mer eftergivliga, hållbara samhällen.

Du kommer att utforska ämnen som:

Implikationer av klimatförändringar för fred och social rättvisaResursbegränsningar och landgrepp i rollen för att främja konflikterFramväxten av rörelser för inhemska rättigheter och livsmedelssuveränitetDemokratiska institutioners kris och politisk populismens uppgångÖkning i kontroversiell kollektivhandling - både i den verkliga och virtuella världen... [-]
Storbritannien Bradford Förenade arabemiraten Dubai
September 2020
Engelska
Heltid
12 - 15 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Bradford

Denna examen är i framkant för utvecklingsteori, policy och ledning. Det ger eleverna de kritiska och analytiska färdigheterna för att de ska kunna fungera effektivt i in ... [+]

Denna examen är i framkant för utvecklingsteori, policy och ledning. Det ger eleverna de kritiska och analytiska färdigheterna för att de ska kunna fungera effektivt i internationella utvecklingsmiljöer. Kursen täcker makro- och mikronivåperspektiv och erbjuder rik inblick i utmaningarna med modern utvecklingsteori, politik och ledning. Kursen är strukturerad kring de obligatoriska kärnmodulerna i International Development Theory och International Development Policy, med flexibilitet inbyggd genom de valfria kursenheter som valts av studenter för att uppfylla sina egna mål och intressen.

Kursens mål är att tillhandahålla en integrerad, tvärvetenskaplig ram för forskarutbildningen om utveckling. Kursens samlingsfokus är analysen av strategier för att övervinna fattigdom. Studenterna kommer att få kunskap om olika utvecklingsparadigmer och en medvetenhet om deras utveckling. Studenter uppmanas att utveckla jämförande perspektiv (mellan olika regioner / länder, disciplinära tillvägagångssätt, tankegångar) och genom individuell studie, seminarier och skriftliga uppdrag för att utveckla sin kunskap och kritiska och analytiska färdigheter inom detta område.... [-]

Storbritannien Bradford Förenade arabemiraten Dubai
September 2020
Engelska
Heltid
12 - 15 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Bradford

Den nya MA i internationella relationer och säkerhetsstudier utforskar teman av freds- och konfliktstudier. ... [+]

Den nya MA i internationella relationer och säkerhetsstudier utforskar teman av freds- och konfliktstudier, bland annat:

Krig, våld och säkerhetsbyggande mellan och inom stater och regionerAtt hantera WMD, konventionell spridning av vapen, politiskt våld och terrorismUtveckling och drift av internationella och regionala institutionerTidigare och nuvarande transnationella utmaningar inom internationell och regional diplomatiSamtida globala utmaningar som miljöförstöring, handel / brottslighet och migration

Du kommer att utveckla en avancerad akademisk och politisk relevant förståelse för internationella relationer och säkerhet, tillsammans med analytiska färdigheter som är i hög efterfrågan inom institutionell politik, icke-statliga organisationer och lobbyorganisationer.... [-]

Storbritannien Bradford Förenade arabemiraten Dubai
September 2020
Engelska
Heltid
12 - 15 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

MSc

University of Bradford

Kursen ger dig en systematisk förståelse av ekonomiska tillvägagångssätt för utveckling och i synnerhet finans- och finansinstitutens roll. Studenterna kommer att kunna u ... [+]

Kursen ger dig en systematisk förståelse av ekonomiska tillvägagångssätt för utveckling och i synnerhet finans- och finansinstitutens roll. Studenterna kommer att kunna utvärdera fördelarna med de olika mekanismerna för finansiering av utveckling och förstå grunderna för finanspolitiken.

Under kursen kommer du att utveckla de färdigheter som krävs för att analysera utvecklingsfrågor och förstå sambanden mellan statistik och ekonometrik och utveckla expertis i internationell handel och valutapolitik och relaterade ekonomiska frågor. Dessutom har studenter möjlighet att studera en rad alternativ som täcker projekt- och programhantering, offentlig politik och utvecklingspolitik.... [-]

Storbritannien Bradford Förenade arabemiraten Dubai
September 2020
Engelska
Heltid
12 - 15 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Bradford

Den heltid Analytical Sciences MSc och forskarutbildning är en forskningsfokuserad examen. ... [+]

Den heltid Analytical Sciences MSc och forskarutbildning är en forskningsfokuserad examen.

Du kommer att utveckla erfarenheter och tekniker som krävs för att vara en oberoende utövare av modern analytisk vetenskap med de färdigheter som krävs för forskning och industri.

Den levererar kärnundervisning i avancerade aspekter av analytisk kemi och gör att du kan utforska områden av specialistkunskaper genom valfria moduler.

Du kommer att tillämpa ett brett spektrum av analytiska tekniker och få ovärderlig forskningserfarenhet genom ett utökat forskningsprojekt.

Efter att ha utvecklat analytiska vetenskapens grundämnen tillämpas dessa kärntekniker på discipliner, inklusive:... [-]

Storbritannien Bradford Förenade arabemiraten Dubai
September 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Bradford

Detta tekniskt inriktade mastersprogram ger dig den fördjupade kunskapen du behöver för att utforma innovativa strukturer. hantera byggandet i den byggda miljön; ta itu m ... [+]

Detta tekniskt inriktade mastersprogram ger dig den djupgående kunskap du behöver:

Designa innovativa strukturerHantera konstruktion i den byggda miljönTa itu med konsekvenserna av jordbävningar och markutmaningar

Det är lämpligt för kandidater med en doktorsexamen som vill stärka sin tekniska kunskap och förbättra sin karriärpotential inom sektorn.

Du kommer att lära dig av forskningsaktiv personal och se till att du får lära dig den senaste teorin och praktiken. Det betyder också att du har möjligheter att arbeta med pågående forskningsprojekt.

Du kommer att träna genom att utveckla mönster för verkliga projekt. I designprojektmodulen kommer du att styras hela tiden av vår industriella kungliga akademiska ingenjörsvetenskapliga gästprofessor från Arup.... [-]

Storbritannien Bradford Förenade arabemiraten Dubai
September 2020
Engelska
Heltid
12 - 15 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Bradford

Din studie på MSc-nivå i Bradford kommer att vara en grund för livet som syftar till att utveckla en djup förståelse för avancerade tekniska principer, analysverktyg och ... [+]

Det moderna samhället bygger på kemiska ingenjörers arbete som utvecklar och utformar processer som gör de användbara produkterna för samhället genom effektiv användning och hantering av resurser, inklusive vatten och energi, samtidigt som man kontrollerar hälso- och säkerhetsförfaranden och skyddar miljön.

Kemiteknik ger viktiga verktyg som bygger på konceptet hållbarhet och lågt kolavtryck för att byta råvaror till användbara produkter på ett säkert och kostnadseffektivt sätt. Kemisk ingenjörer förstår hur man ändrar ett ämnes kemiska, biokemiska eller fysiska tillstånd, för att skapa allt från hälsovårdsprodukter (ansiktscremer, schampo, parfym, droger) till mat (mejeriprodukter, spannmål, agrokemikalier) och vatten (avsaltning för sötvatten) till energi (petroleum till kärnbränsle).... [-]

Storbritannien Bradford Förenade arabemiraten Dubai
September 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Bradford

Detta heltid masterprogram kommer att fördjupa din tekniska förmåga, bredda din förståelse för andra grenar av teknik och förbättra dina forskaregenskaper. Det är ackredi ... [+]

Detta heltid masterprogram kommer att fördjupa din tekniska förmåga, bredda din förståelse för andra grenar av teknik och förbättra dina forskaregenskaper.

Det är ackrediterat av Institutionen för mekaniska ingenjörer och utvecklar ledarskaps- och ledningsstyrkor som kan leda till Chartered Engineer (CEng) -status.

Du kommer att utveckla en avancerad förståelse för:

MekanikMaterialvalTillverkningMekatronikDatorstödd konstruktionsdesignUtveckla integrerade mekaniska system

Du kommer att lära dig principerna för design och styrning av mekaniska system, tillsammans med beräknings- och simuleringsmetoder som används för att säkerställa tillförlitlighet och robusthet i mekaniska system.... [-]

Storbritannien Bradford Förenade arabemiraten Dubai
September 2020
Engelska
Heltid
12 - 15 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Bradford

En ettårig, heltid magisterexamen som syftar till att producera helt rundade chefer med tonvikt på ekonomi. Du kommer att fokusera på hur ett företag skapar och mäter vär ... [+]

En heltids masterexamen utformad för att producera helt rundade chefer med betoning på ekonomi. Du kommer att fokusera på hur ett företag skapar och mäter värde och hur man närmar sig redovisning och finansiering ur ett strategiskt perspektiv.

Programmet kombinerar ekonomi och redovisning med en detaljerad granskning av andra discipliner som krävs för organisationens ledning. Detta gör att du också kan överväga ekonomiskt beslutsfattande ur flera perspektiv. Du kommer att kunna tillämpa dina kunskaper och färdigheter från dessa discipliner i din slutliga avhandling.

Viktiga faktorer är:

FöretagsekonomiVerksamhetsstyrningStrategisk redovisning och ekonomisk förvaltningInternationell verksamhetMarknadsplanering och strategi... [-]
Storbritannien Bradford Förenade arabemiraten Dubai
September 2020
Engelska
Heltid
12 - 15 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Bradford

MSc European och International Business Management är unik i Storbritannien. Du bor och studerar i tre olika europeiska länder, vilket ger dig ett verkligt internationell ... [+]

MSc European och International Business Management är unik i Storbritannien. Du bor och studerar i tre olika europeiska länder, vilket ger dig ett verkligt internationellt perspektiv på ledningen.

Den levereras i samarbete med två andra centra of excellence:

Deusto Business School vid Universidad de Deusto, Bilbao, SpanienAudencia Business School, Nantes, Frankrike

Programmet lärs på tre språk: spanska, franska och engelska. Du kommer att tillbringa den första terminen i Spanien eller Frankrike, den andra i Frankrike eller Spanien, och den tredje på School of Management i Bradford. Du spenderar de sista 12 veckorna av kursen på en arbetsplats eller skriver en rapport.... [-]

Storbritannien Bradford Förenade arabemiraten Dubai
September 2020
Engelska
Heltid
13 - 16 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Bradford

Detta stränga MSc Financial Management program ger dig en stark grundning i centrala finansiella discipliner, inklusive finans, bank, reglering, riskhantering, ekonomisk ... [+]

Master's in Financial Management är utformad för att utrusta studenterna med nödvändig kunskap och färdigheter i de grundläggande principerna för ekonomisk förvaltning som är relevanta för global affärsverksamhet, för att öka deras operativa effektivitet inom detta specifika område eller för att tjäna som förberedelse för vidare studier eller en akademisk karriär.

Programmet omfattar områden som ekonomisk förvaltning inom banker, och reglerings- och finansfunktioner inom generalistföretag och icke-finansiella företag som FMCGs (konsumentvaruföretag). Fokus ligger på nyckelelement inom företagsfinansiering, bank, ekonomi, reglering, internationell finansiering, portföljhantering och tillämpade kvantitativa metoder. Målet är att producera etiskt ansvarsfulla specialister som har ett starkt ekonomiskt och bankperspektiv i förhållande till företagsaktivitet, pensionsfonder, investeringsfonder och internationella finansmarknader. Under hela programmet kommer en intensiv användning av de finansiella programvarupaketen som används mest inom industrin, och studenterna får avancerad utbildning i användningen av dessa paket.... [-]

Storbritannien Bradford Förenade arabemiraten Dubai
September 2020
Engelska
Heltid
12 - 15 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Bradford

Civilingenjör i finans och investering ger dig en djup kännedom om företagsverksamhet, investeringsbeslut, pensionsfonder, internationell finansiering. Det är en välkänd ... [+]

Programmet fokuserar på de viktigaste delarna av företagsfinansiering, investeringshantering och tillämpad kvantitativ finansiering. Målet är att producera specialister som har ett starkt ekonomiskt perspektiv på företagsaktivitet, pensionsfondsbeteende, ekonomin och internationella finansmarknader.

Master's Finance and Investment lägger en tonvikt på specialområden inom finanser inklusive finansiella investeringar, finansiell modellering, matematisk ekonomi och ekonomistyrning inom mainstream finansföretag. Det kommer att finnas ett särskilt fokus på att ge studenterna den konceptuella förståelsen, kunskapen och tekniska färdigheter som krävs för att implementera avancerade ekonomiska modeller på ett praktiskt sätt.... [-]

Storbritannien Bradford Förenade arabemiraten Dubai
September 2020
Engelska
Heltid
12 - 15 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Bradford

Vår masterprogram i ledning ger dig en bred kunskap om nyckelhanteringsteorier, principer och praxis som tillämpas i näringslivet. Det är utformat för dem som söker expon ... [+]

Vår masterprogram i ledning ger dig en bred kunskap om nyckelhanteringsteorier, principer och praxis som tillämpas i näringslivet.

Det är utformat för dem som söker exponering för det bredaste möjliga utbudet av affärsdiscipliner, i stället för att begå en viss specialitet. Du behöver inte ha studerat företagsledning på grundnivå.

Du kommer att utveckla din förståelse av ämnen, inklusive:

FöretagsekonomiBokföring och finansPersonalavdelningInternationell affärsstrategiMarknadsplanering och strategiVerksamhetsstyrning

Du kommer också att kunna skräddarsy dina studier till nya intressanta områden eller dina karriärsinriktningar. Vi erbjuder ett brett utbud av frivilliga moduler som en del av vår omfattande postgraduate management portfolio... [-]

Storbritannien Bradford Förenade arabemiraten Dubai
September 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Bradford

Detta dubbeltilldelningsprogram är fullt ackrediterat av Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD), vilket ger fullständigt undantag mot deras avancerade di ... [+]

Detta dubbla utmärkelsesprogram är fullständigt ackrediterat av Chartered Institute of Personal and Development (CIPD), vilket ger fullt undantag från deras nivå 7 Advanced Diploma in HRM.

Det kommer att förbereda dig för en ledande befattning inom HR, vilket ger dig de verktyg du behöver för att skilja dig från tävlingen och den expertis som krävs för att forma HR-agendan i alla sektorer.

Du får insikt i en organisations verksamhet, funktioner och miljö, och hur HR-funktioner kan göra ett viktigt bidrag till framgången.

Programmet ger dig en omfattande grundning i kärnområdena HR-praktik, bland annat:

LedandeUtveckla och hantera människorArbetstagarrelationerAnställningsrätt... [-]
Storbritannien Bradford Förenade arabemiraten Dubai
September 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Bradford

Detta nya program är utformat för att utveckla ledare med en djup förståelse för idéer, institutioner, politik och nätverk för hållbar utveckling - och de nödvändiga krit ... [+]

Detta nya program är utformat för att utveckla ledare med en djup förståelse för idéer, institutioner, politik och nätverk för hållbar utveckling - och de nödvändiga kritiska tänkande färdigheterna för att informera politik och skapa långsiktiga konsekvenser.

Den är designad och levererad av ett team med avancerad forskning och politisk rådgivande rekord, som är passionerade för hållbar utveckling.

Att välja detta program innebär att man deltar i divisionen för fredsstudier och internationell utveckling vid University of Bradford - det största universitetscentrumet i sitt slag i världen.

Efter examen kommer du att vara en del av ett världsomspännande nätverk av alumner, varav många har gått på ledarroll i internationella organisationer.... [-]

Storbritannien Bradford Förenade arabemiraten Dubai
September 2020
Engelska
Heltid
12 - 15 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Bradford

MSc i International Strategic Marketing utvecklar den specialistkunskap och färdigheter du behöver för att bedriva en marknadsföringskarriär. Du kommer att utveckla din k ... [+]

MSc i International Strategic Marketing utvecklar den specialistkunskap och färdigheter du behöver för att bedriva en marknadsföringskarriär.

Du kommer att utveckla din arbetskunskap om marknadsföringsverktyg och tekniker och lära dig att integrera dem för att planera och implementera framgångsrika marknadsföringsprogram och initiativ. Det finns en stark betoning på praktisk tillämpning, med möjligheter att utveckla dina analytiska och problemlösande förmågor genom användning av fallstudier och marknadsföringssimuleringar.

Att lära av akademiker och studenter från hela världen ger dig ett ovärderligt perspektiv på de problem och utmaningar som marknadsförare står inför i dagens globala affärsmiljö.... [-]

Storbritannien Bradford Förenade arabemiraten Dubai
September 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Bradford

Vårt internationella företagsekonomi och masterprogram ger dig de kunskaper du behöver för att låsa upp ett brett spektrum av globala ledningsmöjligheter. Du kommer att u ... [+]

Vårt masterprogram för internationellt företag och företagsledning ger dig de färdigheter du behöver för att låsa upp ett brett utbud av globala ledningsmöjligheter. Programmet grundar sig på huvudbegrepp och teorier som fokuserar på nyckelelement i samtida internationell verksamhet och synpunkter ur ett strategiskt perspektiv.

Målet är att producera helt avrundade chefer genom att kombinera internationell verksamhet och ledning med en detaljerad behandling av andra ämnen som är berörda med organisationens ledning. Under hela detta program har du möjligheter att utveckla forsknings- och analysförmågor, verkliga problemlösningskapaciteter och de personliga och interpersonella färdigheter som krävs för att lyckas. Detta program kommer att tilltala de som vill anta en tvärvetenskaplig strategi för sina studier och har en internationell inriktning mot företag och ledning.... [-]

Storbritannien Bradford Förenade arabemiraten Dubai
September 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Bradford

Det är tänkt att mer än 50 miljarder enheter, eller saker, runt om i världen kommer att anslutas till Internet år 2020, vilket gör Internet till saker (IoT) en vanlig tek ... [+]

Det är tänkt att mer än 50 miljarder enheter, eller saker, runt om i världen kommer att anslutas till Internet år 2020, vilket gör Internet till saker (IoT) en vanlig teknik.

Smart Cities, Industrial Internet of Things (IIoT), Självkörande bilar, Smart Grids, Smart Homes och Buildings, Smart Infrastructure, Smart Agriculture, Smart Health, Smart Mobility är några av de applikationsområden som driver den fenomenala tillväxten av IoT.

Företagen utforskar redan hur man adopterar IoT för sin verksamhet, men de saknar IoT-kunskaper och kunskaper bland anställda och ledning.

Detta unika heltid masterprogram är utformat av experter på området med en mängd forsknings-och utvecklingserfarenhet i IoT för att hantera denna brist på professionellt kvalificerade specialister.... [-]

Storbritannien Bradford Förenade arabemiraten Dubai
September 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Bradford

3D-metoder för digitalt dokumenterande objekt, platser och landskap erbjuder stor potential för arkeologi och arvsledning. Digitala data kan vara ett sätt att arkivera ar ... [+]

3D-metoder för digitalt dokumenterande objekt, platser och landskap erbjuder stor potential för arkeologi och arvsledning. Digitala data kan vara ett sätt att arkivera arv (behovet av detta har grafiskt illustrerats av förlusten av världsarv i konflikt) och det blir guldstandard för kommersiell inspelning av platser och landskap.

Digital data kan användas för olika ändamål:

Att övervaka förändringar för bevarande och hanteringAtt undersöka och analysera funktionerFör återuppbyggnadsändamålAtt visualisera och presentera det förflutnaTillhandahålla nya sätt att samverka med allmänhetenTillhandahålla åtkomst till avlägsna webbplatser eller otillgängliga samlingar som annars är svåra att nå.... [-]
Storbritannien Bradford Förenade arabemiraten Dubai
September 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Bradford

Vår mästare i marknadsföring och management omfattar kärnverksamhet och marknadsföring principer, vilket ger dig kompetensområdet du behöver bli marknadsföring profession ... [+]

Vårt masterprogram i marknadsföring och ledning täcker kärnverksamhet och marknadsföringsprinciper, vilket ger dig den kompetens som du behöver för att bli marknadsförare eller bedriva en ledningskarriär med specialisering inom marknadsföring. Programmet utrustar dig med nödvändig kunskap och färdigheter inom marknadsföring och ledning som återspeglar relevant forskning, bästa praxis och innovativt tänkande för att förbättra din anställbarhet. Programmet fungerar också som förberedelse för ytterligare studier eller en akademisk karriär inom marknadsföring.

Under hela detta program kommer eleverna att ha möjligheter att utveckla forsknings- och analytiska färdigheter, verkliga problemlösningskapaciteter och de personliga och interpersonella färdigheter som krävs för att lyckas. Att lära av akademiker och studentkamrater från hela världen ger dig ett ovärderligt perspektiv på frågor och utmaningar som marknadsförare står inför i dagens globala affärsmiljö.... [-]

Storbritannien Bradford Förenade arabemiraten Dubai
September 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Bradford

Kursen bygger kunskap och färdigheter i planering och hantering av utvecklingsprojekt och program. Det är utformat för att fördjupa en kritisk förståelse av strategier, p ... [+]

Kursen bygger kunskap och färdigheter i planering och hantering av utvecklingsprojekt och program. Det är utformat för att fördjupa en kritisk förståelse av strategier, processer, tekniker och frågor som är involverade i att ta idéer för utveckling och förvandla dem till praktiska verkligheter med identifierbara resultat och fördelar.

Graden ger en utmärkt grund för karriärförbättring eller konvertering för dem med intresse och erfarenhet i utvecklingsprojekt. Kursens inriktning handlar om utvecklingsprojekt inom den offentliga eller tredje sektorn (frivillig eller samhälls), men de underliggande principerna är tillämpliga på alla typer av projekt, inklusive sådana för kommersiell nytta.... [-]

Storbritannien Bradford Förenade arabemiraten Dubai
September 2020
Engelska
Heltid
12 - 15 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Bradford

MSc i psykologi erbjuder en snabb spårväg till behörighet för examen grund för charterat medlemskap med British Psychological Society, förutsatt att en minimistandard på ... [+]

MSc i psykologi erbjuder en snabb spårväg till behörighet för examen grund för charterat medlemskap med British Psychological Society, förutsatt att en minimistandard på 50% uppnås.

Det innebär att sökande normalt redan har studerat viss psykologi på grundnivå i ett tidigare examensprogram och nu önskar genomföra ytterligare studier för att möjliggöra möjlighet till specialisering i psykologi i framtiden.

Det är därför det första steget mot vidare utbildning på forskarutbildning för dem som vill bedriva en professionell karriär inom psykologi.

Du får möjlighet att delta i praktisk arbete och kommer att använda den omfattande psykologiska laboratorietillhandahållandet i Centrum för psykologi. Du får också möjlighet att delta i avancerade teoretiska debatter som är relevanta för förståelsen av samtida problem i samhället.... [-]

Storbritannien Bradford Förenade arabemiraten Dubai
September 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Bradford

Detta program kommer att fördjupa din förståelse för avancerad mjukvaruutveckling, system för stor dataanalys, statistisk dataanalys, datautvinning, dataintegritet och sä ... [+]

Utveckla de färdigheter du behöver för en karriär inom detta snabbt växande område för datavetenskap.

Detta program kommer att fördjupa din förståelse för avancerad mjukvaruutveckling, system för stor dataanalys, statistisk dataanalys, datautvinning, dataintegritet och säkerhet, datavisualisering och prospektering.

Det är ett tvärvetenskapligt program, utformat för studenter med en första examen i ämnen som:

DatavetenskapElektroteknikMatematikFysikEkonomi

Vår undervisning är starkt kopplad till forskning inom fakulteten för ingenjörsvetenskap och informatik, som innefattar aspekter av tillämpad datorkunskap, teoretisk datalogi och kommunikation och nätverk. Statistisk analys av data över olika discipliner är ett centralt tema för vår forskning.... [-]

Storbritannien Bradford Förenade arabemiraten Dubai
September 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Bradford

Forensic Archaeology är den specialiserade tillämpningen av arkeologiska tekniker för att söka och återställa bevismaterial från brottsscener, ofta men inte alltid relate ... [+]

Forensic Archaeology är den specialiserade tillämpningen av arkeologiska tekniker för att söka och återställa bevismaterial från brottsscener, ofta men inte alltid relaterade till begravda mänskliga rester.

Kursen lärs av personal med omfattande brottsplatsupplevelse som regelbundet arbetar med en rad verksamheter och ligger i framkant av den professionella utvecklingen av disciplinen.

Kursen kommer att

Ge dig avancerade praktiska, analytiska och tolkande färdigheter inom rättsmedicinsk arkeologiGe utbildning i disciplin färdigheter för att göra det möjligt för akademiker att bedriva karriär inom rättsvetenskaplig arkeologi och brottsplatsundersökning (CSI)Förbereda eleverna för karriär inom icke-kognitiva fält genom betoning på lagarbete och tillämpning av en bred kunskapsbas för problemlösning... [-]
Storbritannien Bradford Förenade arabemiraten Dubai
September 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Bradford

Detta MSc eller Postgraduate Diploma i arkeologiska vetenskaper ger kandidater i arkeologi och relaterade ämnen en systematisk utbildning i tillämpningen av moderna veten ... [+]

Detta MSc eller Postgraduate Diploma i arkeologiska vetenskaper ger kandidater i arkeologi och relaterade ämnen en systematisk utbildning i tillämpningen av moderna vetenskapliga metoder.

Det ger dig de praktiska, analytiska och tolkande färdigheterna som du behöver tillämpa ett brett spektrum av specialistiska tillvägagångssätt, förbereda dig inte bara för forskning i arkeologisk vetenskap utan också för att driva karriärmöjligheter inom alla områden av den allmänna arkeologin.

Du kommer att ansluta dig till en grupp doktorander från hela världen och ha möjlighet att använda ett brett utbud av specialiseringsmöjligheter och samlingar, samtidigt som de utbildas av internationellt erkänd forskaraktiv akademisk personal.... [-]

Storbritannien Bradford Förenade arabemiraten Dubai
September 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Bradford

Vårt program kommer att ge dig grundläggande färdigheter i både molekylär och beräkningsteknik. Du lär dig att designa och utföra experiment och analysera nästa generatio ... [+]

Bioinformatik är en gren av biovetenskap som fokuserar på att analysera och integrera stora data som förvärvas i biomedicinskt experiment.

Under de senaste åren har teknologierna omvandlat vårdpraxis, biomedicinsk forskning och industri, och det finns brist på biomedicinska kandidater med bioinformatikutbildning inom avancerad vårdsektor.

Vårt program kommer att ge dig grundläggande färdigheter i både molekylär och beräkningsteknik. Du lär dig att designa och utföra experiment och analysera nästa generations sekvensdata effektivt. Du kommer att förvärva forskningsdata mining färdigheter för biologiska vetenskaper, transcriptomics, genomics, proteomics och metagenomics.... [-]

Storbritannien Bradford Förenade arabemiraten Dubai
September 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Bradford

Huvudmålet med MSc Cyber Security är att förbereda yrkesutbildade akademiker för industrin. Det har utformats för att ge akademiker möjlighet att utveckla en djupare förs ... [+]

Huvudmålet med MSc Cyber Security är att förbereda professionellt utbildade akademiker för industrin. Det har utformats för att erbjuda kandidater möjlighet att utveckla en djupare förståelse för cybersäkerhet som en disciplin. Fokus inom detta program på principerna, teknologierna och praktiken inom cybersäkerhet hjälper dig att få lämpliga färdigheter för framtida doktorandstudier och forskningskarriärer samt att bli kompetenta utövare. Programmet omfattar särskild utveckling inom säkerhet med en fast bas inom akademisk forskning och erbjuder också möjlighet för dig att studera utvalda ämnen inom avancerad datavetenskap.

Ingår i programmet är möjligheten att förbättra branschrelevanta färdigheter med studier i ISO27001 Lead Implementer och Ethical Hacking. Dessa kompetensområden lyfts fram av tidigare alumni och branschpraktiker för införlivande i programmet. Därför har du möjlighet att få ytterligare kvalifikationer i Certified ISO / IEC 27001 Lead Implementer; och CEH v8 Ethical Hacking.... [-]

Storbritannien Bradford Förenade arabemiraten Dubai
September 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Bradford

Vårt nya masterprogram i Logistik, Data Analytics och Supply Chain Management är utformat för dem som överväger att bredda sin kunskap utöver sin existerande disciplin oc ... [+]

Vårt nya masterprogram i Logistik, Data Analytics och Supply Chain Management är utformat för dem som överväger att bredda sin kunskap utöver sin existerande disciplin och säkra en karriär inom logistik, försörjningskedja och transport.

Programmet är utformat med inmatningar från logistik- och leverantörskedjans yrkesverksamma och fokuserar på integration av dataanalystekniker som gäller detta affärsområde.

Du kommer att utveckla din förståelse av ämnen som:

Emerging Issues inom Logistik och Supply Chain ManagementBusiness Data AnalyticsSupply Chain Analytics och Technology Management frågor kring ämnen som Industry 4.0 och AutomationAnskaffningsstrategier och affärshållbarhet... [-]
Storbritannien Bradford Förenade arabemiraten Dubai
September 2020
Engelska
Heltid
12 - 15 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Bradford

Energiselskaber och företag utforskar redan hur man ansluter RES till nätet, men de saknar Smart Grids ledarskap och kunskaper bland anställda. Detta nya MSc-program erbj ... [+]

Kursen är föremål för validering. Du kan fortfarande ansöka om kursen medan den godkänns.

Det smarta gallret är en modern form av det traditionella kraftnätet, vilket ger datorteknik till ett vanligt elnät. vilket möjliggör enklare kommunikation mellan energisäljare, distributörer och kunder.

Smarta nät kan bidra till att integrera en ökande mängd förnybara energikällor (RES) i nätet. RES presenterar en utmaning för traditionella elnät eftersom de ofta är både intermittenta och svåra att förutsäga. Smart grids hjälper nätverksföretag att på distans förutse och reagera på problem så att besättning från din lokala distributör kan reparera strömavbrott snabbare.... [-]

Storbritannien Bradford Förenade arabemiraten Dubai
September 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska