University of Cambridge - Cambridge Institute for Sustainability Leadership

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Varför Cambridge?

Fortsättningsutbildning handlar om dig. Vårt mål är att ge dig Cambridge-sinnen och idéer till dig, att erbjuda dig lärandeupplevelser som lockar, inspirerar och motiverar dig.

Du kan komma för en dag eller en sommar och lära dig mer om ett ämne som intresserar dig, eller du kan anmäla dig till ett deltidsprogram som utmanar dig att driva dina gränser till nya områden.

Våra handledare är experter inom sina områden som förstår behoven hos vuxna och deltidsstuderande. De är skickliga på att få liv i lärande, och du kommer att hitta dig själv att lära, växa och uppnå mer än du förväntar dig.

Vi ser fram emot att välkomna dig att fortsätta din utbildning med ett av världens stora universitet.

Young people in conversation

Professionell utveckling

Stärk dina yrkeskunskaper och karriärmöjligheter med en professionell utvecklingskurs som leds av branschexperter.

Välj från ett brett utbud av ämnesområden, inklusive coachning, internationell utveckling, ledarskap, lag, medicin och psykologi.

Våra kurser har utvecklats med vägledning och expertis från professionella organ och organisationer, och med input från Cambridge University-avdelningar och akademiker.

Personlig anrikning

Fortsättningsutbildning på Cambridge erbjuder en livlig och mångfaldig mängd ämnen och kurser för personlig anrikning och professionell utveckling.

Vi erbjuder korta icke-kreditkurser, bostadsprogram och sommarprogram, och deltid, prisbelagda program som sträcker sig från grundutbildningsbevis till deltidsexamen.

Kurser äger rum under hela året. Många undervisas på vårt huvudcampus, Madingley Hall; även om vi också erbjuder vissa kurser i centrala Cambridge och online. Vår flexibla strategi för lärande gör University of Cambridge tillgängligt för alla.

Platser

Madingley

Address
Institute of Continuing Education
Madingley Hall

CB23 8AQ Madingley, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium