University of Hull

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

University of Hull bildades 1927, vilket gjorde oss till det 14: e äldsta universitetet i England. Med en stolt historia av akademisk expertis och att skapa och inspirera livsförändrande forskning, erbjuder vi den perfekta kombinationen av arv och högteknologi, allt i en vänlig och prisvärd studentstad.

Utbildning och forskning

Hull fick ett silverpris i regeringens ramverk för utbildningsutmärkelser (TEF 2018), som erkänner excellens i undervisning och lärande i brittiska universitet och högskolor och specialiserat sig på ett brett utbud av högkvalitativa utbildade kurser och forskarutbildning.

Vi är i topp 50 universitet för forskningskraft (REF 2014) och otroligt ambitiösa om vår forskningsagenda. Vi tar på oss de stora globala utmaningarna - från hälsa till livsmiljöer, från mat till översvämningar och från leveranskedjor till slaveri. Våra sju forskningsinstitut samlar expertis från alla hörn av universitetet och våra forskare samarbetar med viktiga partners och intressenter för att leverera forskning som gynnar alla, och utformar och informerar framtida politik.

Internationella studenter

Med studenter från mer än 100 länder runt om i världen som väljer att studera på Hull är vi en verkligt global institution. Imponerande 97,9% av våra internationella studenter går i arbete eller vidare studier inom sex månader efter examen (HESA 2018).

Det finns ofta möjligheter att träffa personal från vårt universitet i ditt hemland. För att ta reda på när vi besöker nästa kolla din landsida på vår webbplats.

Campus och studentliv

Vi har investerat 300 miljoner pund på nya anläggningar inklusive ett bibliotek i världsklass, en modern konserthus, studenterboende på campus och nya idrottsanläggningar. Här hittar du allt du behöver för att studera, leva och umgås - från mångsidiga arbetsytor till en prisbelönt karriärservice - allt på en webbplats. Vårt prisbelönta studentförbund - med mer än 150 samhällen och idrottsklubbar - och vårt studentstödsteam - som ger råd i frågor som hälsa och välbefinnande, pengar, lärande stöd - säkerställer att du får ut mesta möjliga av allt universitetet har att erbjuda.

Utforska den virtuella turnén för att se vårt vackra, gröna campus själv!

122372_InternationalStudentAmbassadorsSatChattingonGrass-219crop.jpeg

Vi är också det enda universitetet som är en officiell partner för Team GB. Detta exklusiva sex-åriga partnerskap kommer att gynna våra studenter som presenterar möjligheter för gemensamma forsknings- och företagsprojekt och karriärförstärkande möjligheter.

Avgifter och finansiering

Studieavgifterna varierar för olika kurser och program, kolla på vår webbplats för mer information samt våra sidor om stipendier och stipendier och internationella stipendier.

Ingångskrav

Vi accepterar en rad internationella kvalifikationer för att ta reda på våra inträdeskrav på våra grund- och forskarutbildningssidor.

Om engelska inte är ditt första språk och du behöver mer stöd innan du studerar hos oss, erbjuder vi kurser i engelska i förväg på olika nivåer.

Om du vill ha mer information om detta program från University of Hull , fyll i formuläret och läs vår integritetspolicy .

Platser

Skrov

Address
Cottingham Road
HU6 7RX Skrov, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium