Läs den officiella beskrivningen

University of Hull bildades 1927, vilket gjorde oss till det 14: e äldsta universitetet i England. Med en stolt historia av akademisk expertis och att skapa och inspirera livsförändrande forskning, erbjuder vi den perfekta kombinationen av arv och högteknologi, allt i en vänlig och prisvärd studentstad.

Utbildning och forskning

Hull fick ett silverpris i regeringens ramverk för utbildningsutmärkelser (TEF 2018), som erkänner excellens i undervisning och lärande i brittiska universitet och högskolor och specialiserat sig på ett brett utbud av högkvalitativa utbildade kurser och forskarutbildning.

Vi är i topp 50 universitet för forskningskraft (REF 2014) och otroligt ambitiösa om vår forskningsagenda. Vi tar på oss de stora globala utmaningarna - från hälsa till livsmiljöer, från mat till översvämningar och från leveranskedjor till slaveri. Våra sju forskningsinstitut samlar expertis från alla hörn av universitetet och våra forskare samarbetar med viktiga partners och intressenter för att leverera forskning som gynnar alla, och utformar och informerar framtida politik.

Internationella studenter

Med studenter från mer än 100 länder runt om i världen som väljer att studera på Hull är vi en verkligt global institution. Imponerande 97,9% av våra internationella studenter går i arbete eller vidare studier inom sex månader efter examen (HESA 2018).

Det finns ofta möjligheter att träffa personal från vårt universitet i ditt hemland. För att ta reda på när vi besöker nästa kolla din landsida på vår webbplats.

Campus och studentliv

Vi har investerat 300 miljoner pund på nya anläggningar inklusive ett bibliotek i världsklass, en modern konserthus, studenterboende på campus och nya idrottsanläggningar. Här hittar du allt du behöver för att studera, leva och umgås - från mångsidiga arbetsytor till en prisbelönt karriärservice - allt på en webbplats. Vårt prisbelönta studentförbund - med mer än 150 samhällen och idrottsklubbar - och vårt studentstödsteam - som ger råd i frågor som hälsa och välbefinnande, pengar, lärande stöd - säkerställer att du får ut mesta möjliga av allt universitetet har att erbjuda.

Utforska den virtuella turnén för att se vårt vackra, gröna campus själv!

122372_InternationalStudentAmbassadorsSatChattingonGrass-219crop.jpeg

Vi är också det enda universitetet som är en officiell partner för Team GB. Detta exklusiva sex-åriga partnerskap kommer att gynna våra studenter som presenterar möjligheter för gemensamma forsknings- och företagsprojekt och karriärförstärkande möjligheter.

Avgifter och finansiering

Studieavgifterna varierar för olika kurser och program, kolla på vår webbplats för mer information samt våra sidor om stipendier och stipendier och internationella stipendier.

Ingångskrav

Vi accepterar en rad internationella kvalifikationer för att ta reda på våra inträdeskrav på våra grund- och forskarutbildningssidor.

Om engelska inte är ditt första språk och du behöver mer stöd innan du studerar hos oss, erbjuder vi kurser i engelska i förväg på olika nivåer.

Om du vill ha mer information om detta program från University of Hull , fyll i formuläret och läs vår integritetspolicy .

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

University of Hull

MMus-programmet är sektorsledande, vilket möjliggör oöverträffad specialisering och blandning av intressen inom ett brett utbud av områden inklusive performance, komposit ... [+]

Kursöversikt

Bli musiker du vill vara med en flexibel lärarexamen på Hull.

MMus-programmet är sektorsledande, vilket möjliggör oöverträffad specialisering och blandning av intressen inom ett brett utbud av områden inklusive performance, komposition (akustik, elektroakustisk, sonisk konst), dirigering, musikteknik, inspelning, produktion, pedagogik, filmmusik, estetik, filosofi, semiotik, historisk och kritisk musikologi, jazzstudier, populärmusikstudier, musikpsykologi, teori och analys.

Kursen riktar sig till dem som har ett särskilt intresse av att fortsätta studera musik till en högre nivå och utrustar studenter med ett brett utbud av överförbara färdigheter. Att få MMus öppnar karriärmöjligheter inom musik och inom många andra områden där färdigheter i kritisk utredning och en demonstration av avancerad lämplighet är viktiga.... [-]

Storbritannien Skrov
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

MA

University of Hull

MA-utbildning är ett flexibelt program för dig som vill utöka sin kunskap och förståelse för dagens utbildningspraxis, samtida debattfrågor i utbildningsvärlden och vikti ... [+]

Kursöversikt

MA-utbildning är ett flexibelt program för dig som vill utöka sin kunskap och förståelse för dagens utbildningspraxis, samtida debattfrågor i utbildningsvärlden och viktiga frågor relaterade till utbildningspraxis.

Tyngdpunkten under hela MA-programmet ligger på att utveckla ditt oberoende kritiska tänkande och problemlösning. Med hjälp av en förfrågningsbaserad strategi är programmet utformat för att ge dig utrymme att i detalj undersöka ämnen som är av särskilt intresse för dig.

MA-utbildning kan studeras över ett år på heltid eller två år på deltid. Det hjälper lärarna att utveckla utbildningsförståelsen, analytiska färdigheter och ledaregenskaper som är nödvändiga för att förbättra elevernas utveckling och prestation i skolorna.... [-]

Storbritannien Skrov
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

MSc

University of Hull

Vår MSc-maskinteknik har anställbarhet i hjärtat och ger dig möjlighet att utveckla djup kunskap, förståelse och förståelse för teoretiska och praktiska tillämpningar av ... [+]

Kursöversikt

University of Hull är beläget i ett område med en livlig och växande industri och är värd för stora aktörer inom flyg-, kemisk, teknisk design, läkemedels-, transport-, marin- och energibranscher. Detta gör staden till den perfekta platsen att studera maskinteknik - den största teknikdisciplinen som erbjuder karriärutveckling i de flesta industrisektorer.

Vår MSc-maskinteknik har anställbarhet i hjärtat och ger dig möjlighet att utveckla djup kunskap, förståelse och förståelse för teoretiska och praktiska tillämpningar av maskinteknik, inklusive en kritisk medvetenhet om aktuella frågor och utveckling. En stark tonvikt läggs på praktisk tillämpning av kunskap. Universitetet har starka, direkta förbindelser med industrin, vilket ger dig möjligheter att arbeta med verkliga tekniska projekt och förbättra dina karriärmöjligheter. Detta program har utvecklats för att ge en topp-up för kandidater som har avslutat en BIng i maskinteknik eller ett relaterat ämne.... [-]

Storbritannien Skrov
September 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Hull

Forskning visar att arbetsgivare föredrar jobbansökningar med relevant arbetslivserfarenhet. Med detta i åtanke utvecklade vi den populära MSc Business Management med pra ... [+]

Kursöversikt

Forskning visar att arbetsgivare föredrar jobbansökningar med relevant arbetslivserfarenhet. Med detta i åtanke utvecklade vi den populära MSc Business Management med praktik.

Detta program följer samma format som MSc Business Management, men med en fyra månaders praktik. Detta utgör en del av din slutliga bedömning. Det hjälper dig att bli en kompetent och säker professionell med viktig akademisk kunskap och praktiska färdigheter.

Under hela programmet får du en omfattande förståelse för hur organisationer arbetar. Anta en rad strategiska, moderna perspektiv och bli kompetenta inom marknadsföring, ekonomi och personalhantering. Detta kommer att förbättra din förmåga att åstadkomma förändringar som kommer att gynna organisationen som helhet.... [-]

Storbritannien Skrov
September 2020
Engelska
Heltid
16 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Hull

Många arbetsgivare är desperata efter att rekrytera högt utbildade elektriska och elektroniska ingenjörer och denna MSc ger dig avancerad kunskap inom ett brett område, s ... [+]

Kursöversikt

Många arbetsgivare är desperata efter att rekrytera högt utbildade elektriska och elektroniska ingenjörer och denna MSc ger dig avancerad kunskap inom ett brett område, samt mycket eftersträvade och överförbara färdigheter som värderas av arbetsgivare.

Det är ett flexibelt program med en rad alternativ för att passa dina preferenser, så att du kan få ämnesspecifika och generiska färdigheter, och kombinerar akademiskt djup med aktuell industriell praxis i samband med verkliga tekniska applikationer. Du studerar en balans mellan kärnområden och speciella ämnen relaterade till forskning och ny teknik. Många av projekten genomförs i forskningsgrupper eller är kopplade till branschen.... [-]

Storbritannien Skrov
September 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Hull

Detta program är idealiskt för de som för närvarande arbetar inom HR, som vill främja sin karriärpotential, eller för de som önskar starta en HR-karriär. ... [+]

Kursöversikt

Människor är kärnan i varje företag, vilket innebär att en HR-funktion med hög prestanda är en av nycklarna till affärsframgångar. Hull University Business School är ett godkänt centrum för institut för personal och utveckling (CIPD). Kandidater på denna kurs kommer att kunna ansöka till CIPD för att bli en stadgad medlem med den erkända status och karriärfördelar detta medför.

Vår forskningsaktiva personal tar med sig sin internationellt erkända expertis till klassrummet, och kombinerar banbrytande teori med levande, verkliga fallstudier och bygger på stark praktisk erfarenhet.

Detta program är idealiskt för de som för närvarande arbetar inom HR, som vill främja sin karriärpotential, eller för de som önskar starta en HR-karriär. Du kan också välja att studera detta program på deltid till doktorsexamen eller MSc-nivå. Du kommer att utveckla förmågan att erkänna och ta itu med etiska dilemman och företagens sociala ansvarsfrågor när du fortskrider genom programmet och förstår det bidrag som effektiv HR-ledning ger till organisationens framgång.... [-]

Storbritannien Skrov
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Hull

Vår MSc har ackrediterats av de mest relevanta professionella organen inom logistik - Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT) och Chartered Institute of Pro ... [+]

Kursöversikt

Vår MSc har ackrediterats av de mest relevanta professionella organen inom logistik - Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT) och Chartered Institute of Procurement and Supply (CIPS) - vilket ger dig ett försprång inom detta konkurrenskraftiga område.

Programinnehållet inkluderar fältresor, branschhögtalare och ett starkt praktiskt och problemlösande element, levererat av personal som är erkänd för banbrytande forskning och översättning av branschens bästa praxis.

Du kommer att bli bekant med de verktyg och tekniker som krävs för att utveckla effektiva och effektiva leveranskedjor som levererar högre värdenivåer för slutanvändaren och underlättar hållbar affärstillväxt. Du kommer att utforska aktuell teori och forskning, se hur detta informerar praktiken och utveckla innovativa lösningar på verkliga logistikproblem och leveranskedjeproblem.... [-]

Storbritannien Skrov
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Address
Cottingham Road
HU6 7RX Skrov, england, Storbritannien