University of Kent, Kent School of Architecture

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om oss

Kent Arkitektskolan är en av de mest framgångsrika arkitekturskolorna i Storbritannien. Innovativa program, studiobaserad undervisning, professionella länkar och utmärkta faciliteter kombinerar att skapa en inspirerande lärmiljö.

  • 10th i The Guardian University Guide 2018.
  • 90% av de slutliga årets arkitekturstudenter var nöjda med den övergripande kvaliteten på kursen.
  • 3RD för kandidatexponerade i The Guardian University Guide 2018.
  • 91% av arkitekturstuderande som utexaminerades från Kent år 2016 var i yrkesjobb eller vidareutbildning inom sex månader (DLHE).

Vår vision

Kent Arkitektskolan har en framåtriktad filosofi. Vi kombinerar samtida forskning med en pedagogisk ram som förbereder dig för den akademiska och professionella världen.

Våra studenter drar nytta av en av de mest avancerade läromiljöerna i Storbritannien. Förutom en kreativ studiokultur får du erfarenhet av att använda de senaste faciliteterna och utrustningen som förbereder dig för arbete i branschen eller vidare studier.

Vi har utvecklat och upprätthållit starka kontakter med lokala företag, regionala samfund och byggda miljömedarbetare. Detta har lett till att våra studenter och akademiker arbetar parallellt med varandra om projekt som direkt påverkar den lokala regionen, liksom många av våra elever fortsätter att arbeta med professionellt respekterade arkitektoniska metoder över hela världen.

State-of-the-art faciliteter

Kent Arkitektskola är utrustad med de senaste resurserna, inklusive moderna designstudior, en dedikerad modellverkstad med laserskärningsanläggningar och 3D-utskrift och en datorstudio med den senaste tekniken.

Vårt toppmoderna digitala crit-rymd har åtta högteknologiska, 70-tums uTouch-skärmar med HD-upplösning. Dessa ger våra studenter och handledare chansen att interagera och bidra till presentationer och handledning.

Inspirerande undervisning

Vår entusiastiska akademisk personal har många års undervisningserfarenhet på examensnivå och speciella styrkor inom historiska, miljömässiga, tekniska och digitala aspekter av ämnet. Vi tar ett innovativt tillvägagångssätt för undervisning som utvecklar ditt designförtroende genom experiment och projektarbete.

Din akademiska studie kompletteras av ett mentorprogram med Royal Institute of British Architects (RIBA). Du drar också nytta av praktiskt engagemang med lokala arkitekter och projekt, samt lärarupplevelser som finns utanför Kent School of Architecture som fältresor och studieturer.

Forskningspraxis

Kent School of Architecture har ett internationellt rykte för kvaliteten på sin forskning. Vår forskningspersonal är aktiv på akademiska och professionella konferenser, både nationellt och internationellt, och visas och publiceras i lokala och nationella medier.

Vi främjar innovativ och tvärvetenskaplig forskning, med betoning på hållbar design. Vi är värd för två forskningscentra: Centrum för forskning inom europeisk arkitektur (CREAte) och Centrum för arkitektur och hållbar miljö (CASE).

Imponerande utsikter

Att studera med Kent School of Architecture ger dig en framgångsrik karriär. Förutom att förbättra dina yrkeskunskaper utvecklar vi också dina överförbara färdigheter som kommunikation, teamarbete, problemlösning och datorläsning.

Många av våra studenter går vidare till professionellt respekterade arkitektoniska metoder runt om i världen, som Grimshaw Architects, Farrells, HLM Architects, HOK, Jestico Whiles och Herzog

Professionellt erkännande

Våra program är validerade av RIBA, och utmärkelserna är föreskrivna av Arkboksregistret (ARB). Detta gör att du kan arbeta för full ackreditering som professionell arkitekt.

Framgångsrik färdigställd arkitektur BA (Hons) ger undantag från del 1 i ARB / RIBA-tentamen, medan det tvååriga MArch-programmet ger undantag från del 2 i ARB / RIBA-tentamen.

Plats

Kent Arkitektskola bygger på vår Canterbury campus med sina förstklassiga akademiska och fritidsanläggningar. Vi är utrustade med de senaste resurserna och vår vackra miljö erbjuder gott om lugna utrymmen att studera och koppla av.

Allt du behöver på campus ligger inom gångavstånd, bland annat en affär, en bokhandel, en bank, ett sjukhus och ett apotek. Du kan gå utanför campus för att utforska stadens medeltida byggnader, historiska pubar och en mängd affärer, och London ligger bara en timme bort med tåg.

Platser

Canterbury

Marlowe Building

Address
Kent School of Architecture,
Marlowe Building,
University of Kent

CT2 7NR Canterbury, england, Storbritannien
Telefon
+44 1227 824689

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium