University of Kent, School of Arts

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Konsthögskolan vid University of Kent är baserad på universitetets Canterbury campus, strax utanför den historiska och kulturellt betydande staden Canterbury.

The School of Arts erbjuder grundutbildning och forskarutbildning inom fyra ämnesområden: Drama och Teater; Filma; Konsthistoria; och media studier.

Våra engagemangsprogram ger en professionell övningsfokus tillsammans med teoretiskt grundarbete. Vi erbjuder också ett brett utbud av gemensamma hedersprogram, vilket ger dig möjlighet att kombinera din doktorsexamen med ett annat ämne. Det finns också möjligheter att tillbringa ett år utomlands eller på plats, med god akademisk utveckling. Vi uppmuntrar skräddarsy ditt utbildningsprogram för att passa dina intressen och ambitioner.

Alla våra ämnen dra nytta av vår personalkompetens, utifrån forskning och industriarbete. Våra program utnyttjar också våra utmärkta faciliteter, inklusive dedikerade utrymmen för teaterproduktion, filminspelning och redigering, gallerierum och biografer och teatrar på plats.

Kent är högt rankad: The Guardian University Guide 2019 rankade Kent 10: e i Storbritannien för film och media studier. Och Kent tilldelades guld, högsta betyg, i den brittiska regeringens undervisningsförmåga.

Canterbury själv har ett rikt kulturliv, inklusive Marlowe Theatre och Beaney House of Art och Knowledge. Kent själv har också sin egen tv-station KMTV, som täcker livet i regionen.

Staden har också höghastighetståg till London, vilket ger snabb tillgång till det rika kulturlivet i huvudstaden, däribland teatrar och gallerier i West End. Likaså är Tate Margate bara 30 minuters tågresa bort.

Kent är känt som "Storbritanniens europeiska universitet" och kapitaliserar sig i närheten av det europeiska fastlandet. Eurostar-terminalen är bara 15 minuters tågresa bort vid Ashford, och Dover hamn ligger bara 30 minuter bort.

Vi erbjuder MA-program som omfattar studier på Kents centra i Paris och Rom, inklusive magisterexamen i film och historia och konstfilosofi som erbjuder en term på vår konst- och kulturskola i Paris och en MA i konsthistoria som erbjuder en termin på vår Romskola för klassiska och renässansstudier. Du kan också studera för magisterexamen i film eller historia och konstfilosofi som enbart grundas i Paris. Alla våra MA och program finns på vår Canterbury campus.

Konsthögskolan har starka förbindelser med många konstbaserade organisationer och ger chanser för att du ska kunna samverka med dem och förvärva användbara kontakter för att du ska kunna förbättra din studentupplevelse och öka din anställbarhet.

Platser

Canterbury

Jarman Building

Address
School of Arts, University of Kent,
Jarman Building, The University of Kent

CT2 7UG Canterbury, england, Storbritannien
Telefon
+44 1227 764000

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium