Läs den officiella beskrivningen

Undervisning och forskning i världsklass

University of Lincoln har tilldelats guld i Teaching Excellence Framework 2017, bedöms som att leverera konsekvent enastående undervisning, inlärning och resultat för sina studenter. Universitetet har också etablerat ett internationellt rykte för kvaliteten på undervisning och forskning, med akademiker och studenter som arbetar tillsammans om stora projekt på olika områden, så varierade som cancerbehandling, vattenskydd och kolväte teknik.

University of Lincoln har blivit prisad av Quality Assurance Agency för sitt sätt att förbättra elevernas lärande möjligheter. Lincoln är rankad som en topp 50 brittisk institution i både The Guardian University Guide 2018 och The Complete University Guide 2017. University of Lincoln har också fått namnet i Storbritanniens topp tio för studenttillfredsställelse av doktorander och internationella studenter i Whatuni Student Choice Awards 2017.

Historiska centrum läge

University of Lincolns prisbelönta campus ger en modern och studentcentrerad miljö i den pittoreska Brayford Pool Marina, där allt du behöver är antingen på campus eller bara en kort promenad bort i stadens centrum. Med sitt medeltida slott och en av de finaste katedralerna i Europa är Lincoln känt in i historia och hem till gallerier, biografer, shopping, restauranger, barer och nattklubbar.

Viktiga fakta om University of Lincoln

1. Ett universitet som arbetar med sin stad och över hela landet

 • Universitetet har investerat omkring 200 miljoner pund i den fantastiska Brayford Pool Campus som har förvandlat en stadens brownfield-plats, återupplivat området och lockat investeringar från detaljhandel, fritid och fastighetsbranschen. Vi planerar att investera ytterligare 130 miljoner pund på campus under de närmaste åren.
 • University of Lincoln beräknas vara värd mer än 300 miljoner pund till den lokala ekonomin, fördubbla den lokala ekonomiska tillväxten och skapa mer än 3000 nya jobb.
 • Universitetets prisbelönta inkubationscenter, Sparkhouse, har stödt mer än 300 nya och växande företag för att etablera sig i regionen och skapa över 450 nya jobb.

2. Stödja brittisk industri och ekonomin

 • Lincoln är erkänt för att leda vägen i framgångsrika partnerskap med affärer. Detta lyfts fram i de senaste recensionerna i länkar mellan industrin och akademin av Sir Andrew Witty och Sir Tim Wilson.
 • National Center for Food Manufacturing vid universitetets Holbeach campus är en toppmodern träningsanläggning, sponsrad och uppdaterad av livsmedelsindustrin med flera miljarder pund.
 • Universitetet levererar arbetsbaserat lärande för industrin och försvarsdepartementet, ökar arbetskraftsförmågan och sparar den brittiska skattebetalaren miljoner pund.
 • Lincoln öppnade Storbritanniens första specialbyggda tekniska skola om 25 år i samarbete med Siemens plc. Detta banbrytande tillvägagångssätt för att arbeta med arbetsgivare har bekräftats genom en rad nationella utmärkelser och utmärkelser, bland annat ett tider högre utbildningspris och ett Lord Stafford Award.
 • Universitetet har skapat det nya centrum Lincoln Science and Innovation Park i samarbete med Lincolnshire Co-operative som ett nav för investeringar i vetenskap och teknik. Flaggskeppet Joseph Banks Laboratories öppnade i september 2014.
 • Kompetensen hos Lincoln akademiker och akademiker är inbäddad i nationella och lokala företag genom Knowledge Transfer Partnerships.
 • Kontraktsforskning och konsultation som köpts från universitetet av företag och den offentliga sektorn under de senaste fem åren är värd nästan 16 miljoner kronor.

3. Forskning med verklig inverkan på människor och samhälle

 • University of Lincoln producerar världsledande forskning inom många ämnesområden.
 • Mer än hälften (53%) av den forskning som lämnades av universitetet till National Research Excellence Framework 2014 var rankad som internationellt utmärkt eller världsledande - högsta möjliga möjliga.
 • Universitetets akademiska personal omfattar mer än 60 substantiva professorer, som stöder en blomstrande forskningskultur och en högkvalitativ studentupplevelse.
 • Universitetet är hem för mer än 40 forskningscentra och forskargrupper, som undersöker ämnen från Vision Engineering och Autonomous Systems till Conservation and Cultural Heritage.
 • Större forskningsprojekt från universitetet ger ett gott samhälle på områden som varierar som ny vaccinutveckling, jordbruksmatsteknik, medicinsk bildbehandling för cancerdiagnos, antiterroristövervakning, bevarande av historiska byggnader, behandling av sömnlöshet och barns språkutveckling.
 • Ett tvärvetenskapligt tillvägagångssätt garanterar att många projekt involverar experter från hela universitetets olika skolor och högskolor. Till exempel samlar Lincoln Institute for Health expertis som spänner över laboratoriebaserad vetenskap till frontlinjen medicinska ingrepp.
 • Universitetet är engagerat i forskningskompetens inom sin läroplan, vilket ger studenterna möjlighet att arbeta med forskarstuderande och akademisk personal på forskningsprojekt genom Lincolns banbrytande Student as Producer-initiativ.

4. Mycket nöjda studenter

 • Lincoln är rankad 11 i Storbritannien för studenttillfredsställelse i National Student Survey (NSS) 2016. Dessutom har Lincoln rankats som nummer ett inom ett antal NSS-ämnesområden, inklusive zoologi, transport och resor, design, biokemi och djurvetenskap.
 • Universitetet är engagerat i att utveckla företagande akademiker, med Lincoln studenter njuter av goda kandidatutsikter och många fortsätter att starta sina egna framgångsrika företag. Nittiofem procent av våra senaste kandidater var på jobbet eller studerade vidare sex månader efter avslutad kurs, med nästan tre fjärdedelar på grundnivåer [Resmål för Leavers från Higher Education Survey 2014/15, publicerad juli 2016].
 • Att arbeta i partnerskap med Studentkåren gör det möjligt för University of Lincoln att ständigt förbättra en stor studentupplevelse

5. Åtagande till akademisk excellens

 • Universitetet fick i sitt senaste kvalitetsbedömningsbyrå ett utmärkt resultat och lovordades för de innovativa sätten att ge studenterna en röst.
 • Lincoln är stolt över att vara ackrediterad av ett antal yrkesorganisationer, bland annat vård- och barnmorska rådet, Royal Pharmaceutical Society of Britain, Hälsofrågorrådet, General Social Work Council, British Psychological Society, National Council for Journalists Training, Periodisk träning Rådet, Chartered Institute of Environmental Health, Chartered Institute of Personnel and Development, Chartered Institute of Logistics and Transport, advokatsamfundet, Bar Council och Institute of Biomedical Science.

6. Globalt engagemang

 • Cirka 100 olika nationaliteter är representerade bland University of Lincolns studentbefolkning.
 • Universitetet har partnerskap med stora universitet runt om i världen och International Study Center arbetar för att utöka sin globala räckvidd.
 • University of Lincoln stöder multinationella företag och organisationer i deras utbildnings-, utbildnings-, forsknings- och konsultbehov.
 • Universitetet har spelat en nyckelroll i lokala, nationella och internationella fester som markerar 800-årsdagen av Magna Carta 2015, inklusive skapandet av 1215.today - en stor ny digital konstplattform som stöds av Arts Council England.

7. Körändring i högre utbildning

 • Universitetet ledde det banbrytande Learning Landscapes-projektet för att designa framtida akademiska utrymmen.
 • Lincoln ledde det innovativa Student as Producer-projektet, ett stort initiativ för högskoleakademin, som finansierades för att undersöka och främja studentintag i forskning redan från början av studierna.
 • Lincolns rektor professor Mary Stuart är ledamot i styrelsen för högskolefinansieringsrådet för England och vice ordförande i universitetsalliansen.

8. Starkt gemenskapsfokus

 • University of Lincoln är en anhängare av Lincoln Book Festival, Lincolnshire Business Awards, Lincolnshire Sports Awards och Frekvensfestivalen för Digital Culture.
 • Brayford Campus ståtar med spektakulära konstplatser i Lincoln Performing Arts Center, en av de största teatrarna i regionen, Engine Shed Live Music Arena och Project Space Plus konstgalleri.
 • Universitetet är värd för en mängd olika gratis föreläsningar, bland annat föreläsningsserien för Great Life, som leder internationellt erkända experter till scenen för att dela med sig av sina lärande, erfarenheter och expertis. Högtalare har inkluderat Sir John Hurt, Professor Lord Robert Winston och Baroness Susan Greenfield.
 • University of Lincoln är en partner i Lincoln Cultural and Arts Partnership, en organisation som samlar offentliga och privata organisationer över hela staden för att stödja och förbättra turismen och besökarekonomin.
 • Siren FM, inrymd i industristandardiosior i Lincoln School of Film & Media, var Storbritanniens första fullskaliga kommunala radiostation värd ett universitet. Det namngavs årets East Midlands Radio Station 2013 och 2014.
 • Varje år bidrar mer än 1500 Lincoln-studenter cirka 15 000 volontärtimmar till värdefulla samhällsprojekt i och runt staden och större Lincolnshire-regionen. Det totala ekonomiska värdet av de volontärarbete som universitetsgemenskapen bedriver uppskattas till nästan 500 000 pund.

9. Social rörlighet och mångfald

 • Universitetet är engagerat i att höja ambitionerna bland 14 till 19-åringar, och arbetar med skolor lokalt och nationellt för att främja och stödja framsteg till högre utbildning.
 • Som en del av regeringens program för nationella nätverk för samarbete (NNCO) leder universitetet i Lincoln Lincolnshire Outreach Network, vilket uppmuntrar och stöder fler unga från lokala skolor och högskolor för att få tillgång till högre utbildning.
 • År 2013 gick Lincoln till Sorrell Foundation Network och universitetet är värd för National Art and Design Saturday Club. Detta kostnadsfria program för lokala gymnasieelever uppmuntrar kreativitet genom att ge expertutbildning i designämnen med tillgång till universitetets ledande anläggningar
 • Universitetet stöder studenter från mindre fördelaktiga bakgrunder genom att erbjuda ett antal stipendier och stipendier. Dessa inkluderar University of Lincoln Scholarship, vice kanslerens stipendium, Excellence Scholarship, Lincoln Graduate Scholarship och Blackburn-stipendiet. Genom sina branschpartnerskap erbjuder det också Santander Scholarships och Siemens Engineering Bursaries.

10. Kvalitet och framgång inom några korta år

 • University of Lincoln var den första nya stadscentrumskampanjen som byggdes om 25 år tack vare offentlig och privat abonnemang som bidrog med 32 miljoner pund.
 • Lincoln campus öppnades officiellt av Hennes Majestät Drottningen 1996. Förra University of Lincolnshire och Humberside blev University of Lincoln 2001.
 • Universitetet värderar nu cirka 13 000 studenter och 1 500 anställda över universiteten i Lincoln, Riseholme och Holbeach.
 • University of Lincolns Students Union vann titeln Årets studentkår på National Union of Students (NUS) Awards 2014.
 • Universitetets anläggningar användes som ett pre-spel träningsläger av paralympiska idrottare inför London 2012 olympiska och paralympiska spelen.
Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

MA

University of Lincoln

MA Gender Studies erbjuder möjlighet att utforska könssyn och få kunskap om samtida könsaspekter i ett globalt sammanhang på avancerad nivå. ... [+]

Kursen

MA Gender Studies erbjuder möjlighet att utforska könssyn och få kunskap om samtida könsaspekter i ett globalt sammanhang på avancerad nivå.

Denna magisterexamen är inspirerad av en nyfikenhet om kön, hur kön fungerar, vilken skillnad kön gör och hur kön kan föreställas på sätt som kan underlätta motstånd och förändring.

Studenter kommer att uppmuntras att kritiskt granska sina egna antaganden, och viktigast av allt, att ifrågasätta populära och förnuftiga meningar om kön.

MA Gender Studies lägger stor vikt vid avancerade forskningsmetoder, vilket gör det möjligt för studenter att finjustera kvalitativa och kvantitativa forskningsfärdigheter och stödja dem för att bli självständiga forskare i sig. Programmet bygger på en rad ämnes specialiteter inom skolan för sociala och politiska vetenskaper och förbinder elever med handledare som är forskningsledare inom sina respektive studier.Atmosfären i skolan för social och politisk vetenskap är kollegial och vänlig. Alla studenter är inbjudna att delta i skolans forskningsseminariumserie. Handledare är kontaktbara och angelägna om att stödja eleverna på deras personliga forskning och karriärvägar.... [-]
Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

Detta magisterprogram informeras av det blomstrande 21-talets forskargrupp vid University of Lincoln . ... [+]

Kursen

Detta magisterprogram informeras av det blomstrande 21-talets forskargrupp vid University of Lincoln .

MA 21-talets litteratur ger dig möjlighet att utveckla en kritisk förståelse av aktuella litteraturutvecklingar genom att prova en mängd olika postmillenniala texter. Du får möjlighet att utveckla en grundlig kunskap om litterära genrer och fördjupa dina forsknings-, kommunikations- och skrivförmåga.

Du kan också dra nytta av engagemang med universitetets 21-talets forskningsgrupp, som inkluderar styrkor i gotisk litteratur, kvinnors skrift, ekokritik, amerikansk skönlitteratur och utopisk litteratur samt skolans nära samarbete med British Association for Contemporary Literary Studies (BACLS).... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

MA Conservation of Cultural Heritage är ett praktisk program, undervisat av experter på området, vilket ger dig möjlighet att utveckla ett brett utbud av avancerade bevar ... [+]

Kursen

University of Lincoln syftar till att skapa en idealisk miljö för att fördjupa dina kunskaper och bevarandefärdigheter på forskarnivå.

Du kommer att ha tillgång till en mängd olika historiska material och kan välja att fokusera på behandling, förebyggande bevarande eller insamlingshantering.

För dem som redan arbetar med bevarande möjliggör ett blandat inlärningsalternativ inlämning av praktiska projekt som härrör från din nuvarande anställningsort.

Historiska skolan

Hur du studerar

De flesta konserveringshandledare och tekniker är kvalificerade konservatorer med ett brett utbud av yrkeserfarenheter i museet och kulturarvet. Blandade lärande möjligheter som kombinerar flexibilitet, stöd och akademisk rigor finns också för dem som redan arbetar med bevarande.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

Detta program är utformat för att erbjuda tvärvetenskapliga möten med några av de senaste utvecklingen och banor i media och kulturteori. ... [+]

Kursen

Programmet syftar till att ge en grundlig grundval i den filosofiska grunden för medling och kulturell praxis och att undersöka viktiga teoretiska debatter omforma detta växande och mångfacetterade område.

Sambandet mellan programmet uppnås genom nära kopplingar mellan kärnmoduler och specialiserade frivilliga moduler. Du kommer att ha möjlighet att utforska olika aspekter av mediaens ekologiska entanglements, vilket återspeglar kursgruppens forskningsintressen. Möjligheter presenteras för att analysera kulturprocesser och fenomen i det 21. århundradet i ett globalt sammanhang och att engagera sig i reflexiv experimentell forskningspraxis.

Hur du studerar... [-]
Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

MA utbildningen erbjuder praktik och utbildande pedagoger möjligheter att lära sig, tillämpa och producera kritisk kunskap inom det tvärvetenskapliga utbildningsområdet, ... [+]

Kursen

Programmet är utformat kring tre kärnmoduler och två valfria moduler. Kärnmodulerna syftar till att stödja eleverna för att identifiera sina specifika forskningsfrågor genom en kritisk granskning av litteraturen. utveckla den erforderliga kunskapen, förståelsen och praktiska färdigheter i lämpliga forskningsmetoder och producera en övertygande del av avancerad forskning. Valfria moduler ger dig möjlighet att fördjupa dina befintliga ämneskunskaper och bredda din uppskattning av studier av utbildning.

MA i utbildning är ett program för avancerad studie för alla som vill fördjupa sin kunskap om utbildning i allmänhet och för dem som vill skapa kopplingar mellan utbildningsepraxis, teori och forskning.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

Programmet syftar till att ge konstruktörer möjlighet att anpassa sin kreativa och yrkesmässiga praxis genom att arbeta tillsammans med akademiker och utövare i en dynami ... [+]

Kursen

Programmet syftar till att ge konstruktörer möjlighet att anpassa sin kreativa och yrkesmässiga praxis genom att arbeta tillsammans med akademiker och utövare i en dynamisk och tvärvetenskaplig studiemiljö.

Lincoln School of Design erbjuder dig den kreativa friheten att utforska din valda disciplin och chansen att utveckla din kritiska övning. Du kan ansluta dig till ett internationellt samfund av kreativa utövare och forskare med många möjligheter att samarbeta med medarbetare och bygga ett nätverk av branschkontakter.

Hur du studerar

På grund av ämnets breda ämne finns det fyra möjliga Pathways inom MA Design-programmet, där eleverna kan välja:

... [-]
Storbritannien Boston
September 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

Denna MA ger dig möjlighet att utveckla en kritisk förståelse för nuvarande tänkande i dagens samtida litteratur och litteratur, och möjligheten att förbättra dina skriv- ... [+]

Kursen

Denna MA ger dig möjlighet att utveckla en kritisk förståelse för nuvarande tänkande i dagens samtida litteratur och litteratur, och möjligheten att förbättra dina skriv-, kommunikations- och forskningsförmåga.

Programmet undersöker mångfalden och mångfalden i ämnet och är utformat för att utrusta dig med den höga kompetensen som krävs för vidare forskning eller karriärutveckling. Valfria moduler omfattar periodtäckning från renässansen till nutidens ögonblick.

Det finns flexibilitet att utveckla dina egna intressen inom en viss period, genre eller tema och möjlighet att få erfarenhet av att tala offentligt genom att presentera egen forskning vid tvååriga MA-symposier. Aktuell forskning i engelska och journalistikskolan har speciella styrkor i 21-talets litteratur, 1800-talets litteratur, kvinnors skrift, gotisk litteratur, utopianism, amerikansk skönlitteratur och drama.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

Denna praktikerade MA erbjuder möjlighet att fördjupa din praktiska och teoretiska förståelse för medieproduktionsprocesser i en professionell och kreativ miljö. ... [+]

Kursen

Denna praktikerade MA erbjuder möjlighet att fördjupa din praktiska och teoretiska förståelse för medieproduktionsprocesser i en professionell och kreativ miljö.

Programmet informeras av branschpersonal och vårt akademiska team som är aktivt engagerade i forskning, yrkesutövning, filmskapande och publicering. Du kommer att ha chansen att utveckla de yrkeskunskaper som krävs av ledande befattningar och medarbetare i media och att täcka de etiska, lagar och regelverk som styr och påverkar branschen.

Du kommer att ha möjlighet att utveckla dina praktiska produktionsfärdigheter i vårt Media Broadcast Center. Du kommer att ha chansen att skräddarsy ditt lärande till dina intressen och karriärs önskemål genom att välja att fokusera på den kreativa produktionen av program i fiktion, dokumentär eller experimentella former över ett brett spektrum av medieplattformar.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

Detta masterprogram ger möjlighet att experimentera med nya fotografiska processer och att utforska fotografi som ett verktyg för att engagera och stimulera socialtänkand ... [+]

Kursen

Medan den fotografiska bilden fortfarande är grundläggande för din studie är fokusen på detta program socialt, kulturellt och politiskt. För att stödja din pågående träning i fotografisk utställning och vetenskaplig forskning innehåller kursen seminarier om kultur-, media- och filosofisk teori, samtal genom att besöka utövare, gruppdebatter om olika metoder och workshops om fotografisk teknik.

Du kommer att uppmuntras att lära av och samarbeta med erfaren personal och dina medstudenter för att utveckla din egen kreativa stil.

Hur du studerar

Den undervisade aspekten av kursen är strukturerad kring två 12-veckors villkor som består av workshops, föreläsningar, seminarier och gruppkritik, med ytterligare betoning på självstyrd studie.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

Geografi MA genom forskningsprogrammet ger dig möjlighet att utöka din grundutbildning och utveckla din kompetens inom ett visst område av geografi. ... [+]

Kursen

Geografi MA genom forskningsprogrammet ger dig möjlighet att utöka din grundutbildning och utveckla din kompetens inom ett visst område av geografi.

Du kommer att ha chansen att specialisera dig inom ett område av särskilt intresse för dig och konsolidera dina färdigheter för att förbereda dig för positioner inom forskning eller teknisk utveckling.

Forskningsområden, Projekt

Skolan utvecklar forskningsstyrkor inom nationell och internationell migration, landsbygdsutveckling, den sociala dimensionen av sociala och tekniska innovationer och analys och kartläggning av en rad ekonomiska och sociala skillnader från internationella till subregionala vågar.

Hur du studerar... [-]
Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

Detta akademiskt rigorösa mastersprogram är utformat för att ge dig möjlighet att utveckla din specialkunskap om historien och chansen att utveckla avancerade forskningsf ... [+]

Kursen

Undervisningen är informerad av forskningsexpertis i Historiska skolan

Du kan dra nytta av de historiska resurserna som finns i Lincoln, inklusive ett omfattande arkivmaterial på Media Archive of Central England (MACE) och International Commander Center. Det finns också The Wren Library på Lincoln Cathedral som har flera tusen tidiga moderna böcker.

Du får möjlighet att genomföra ett djupgående självständigt forskningsprojekt och ha möjlighet att producera en detaljerad avhandling.

Hur du studerar

De lärda modulerna levereras genom en serie seminarier. När du forskar och skriver din avhandling kan du få hjälp av en serie handledningssamtal med din handledare.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

Denna MA på forskarutbildning ger möjlighet att utveckla avancerad och specifik kunskap inom ett visst studieområde. Du kommer att ha frihet och flexibilitet att välja oc ... [+]

Kursen

Denna MA på forskarutbildning ger möjlighet att utveckla avancerad och specifik kunskap inom ett visst studieområde. Du kommer att ha frihet och flexibilitet att välja och utveckla ditt eget ämnesområde och möjlighet att förbättra dina forsknings- och projektledningskunskaper.

Forskargruppen inom hälso- och sjukvårdsskolan har åtagit sig att ge bästa möjliga erfarenhet för sina elever. Du får chansen att arbeta tillsammans med erfarna akademiker som kommer att styra dig genom forskningsprocessen och stödja dig med din personliga och professionella utveckling för att maximera dina karriärmöjligheter vid examen.

Du kommer att ha möjligheter att träffas och diskutera ditt projekt med andra forskarstuderande både inom skolan och på universiteten. Det finns regelbundna möjligheter att delta i forskningseminarier som anordnas av forskargrupperna inom skolan och högskolan. Skolan har också nära förbindelser med universitetets centrala doktorandskola, som ger en mängd utbildningsmöjligheter för alla forskarstuderande och möjligheten att presentera ditt arbete på deras årliga forskningsutställning.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

Detta MA-program är utformat för konst, arkitektur och design kandidater som vill specialisera sig i kreativa förhållningssätt till interiörer i byggnader och miljö desig ... [+]

Kursen

Programmet är utformat så att du kan utforska potentialen i utrymmen och strukturer med inmatning från lärare och utövare. Du kan dra nytta av en tvärvetenskaplig studiemiljö på Arkitektskolan

Denna MA ger dig möjlighet att utveckla dina intellektuella och kreativa förhållningssätt för att överväga interiörarkitekturen i samband med byggnader och miljödesign.

Hur du studerar

Du kan studera heltid, deltid eller arbetsbaserad och kan ändra ditt studiet i slutet av ett skede. Alla elever inskrivna i masterprogrammet. Du kan då välja att ta en scenkvalifikation eller driva hela programmet.

Veckokontakt timmar på detta program kan variera beroende på vilka individuella modulalternativ som valts och studietrinnet. Forskarutbildningen omfattar en betydande del av självständig studie, utforskning av material som behandlas i föreläsningar och seminarier. Som en allmän guide förväntas varje timme i klassstudenter att spendera minst två och tre timmar i en självständig studie. För mer detaljerad information vänligen kontakta programledaren.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

Denna magisterexamen är ett tvärvetenskapligt program som bygger på politik, ekonomi, historia, sociologi, internationell rätt, geografi och kulturstudier för att utforsk ... [+]

Kursen

Internationella relationer ger en kritiskt viktig plattform för att förstå många av de viktigaste samtida frågorna och debatterna i våra tider.

Denna magisterexamen är ett tvärvetenskapligt program som bygger på politik, ekonomi, historia, sociologi, internationell rätt, geografi och kulturstudier för att utforska globala problem som konflikter, globala ojämlikheter, suveränitet och mänskliga rättigheter.

Studenter har möjlighet att undersöka komplexa politiska frågor, som religion och sekterism, konflikt och demokratisering. Programmet syftar till att förbereda studenterna för framtida studier och forskning samt för potentiell anställning inom områden som diplomatisk service, utvecklingsorgan, icke-statlig sektor, journalistik, konsultverksamhet, internationella och regionala organisationer och den offentliga sektorn. Eleverna går med i en blomstrande grupp av forskare och kan få tillgång till en rad extracurricular aktiviteter inklusive externa högtalare och utländska studieresor.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

Denna grad syftar till att ge den professionella och praktiska träningen som behövs för en karriär i den spännande världen av journalistik. Det erbjuder också en akademis ... [+]

Kursen

Du har möjlighet att lära sig journalistikens konst från ett hands-on, multiplatformperspektiv, med chansen att specialisera dig i det val du väljer.

Du kan också få möjlighet att höra från toppnamn i journalistikindustrin - tidigare gästtalare inkluderar internationellt känd journalist John Pilger, BBC Director of London 2012 Roger Mosey och chefen för Channel 4 News Dorothy Byrne.

Engelska skolan

ackrediteringar

Skolan har blivit en av de första institutionerna i Europa för att bli utmärkad av European Journalism Training Association (EJTA) "Recognized for Excellence".

Hur du studerar

Studien kommer att vara en blandning av praktiska workshops, föreläsningar och seminarier. University of Lincoln har ett omfattande akademiskt bibliotek som du också kan använda för självständig studie.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

Vår MA Journalism (Digital) syftar till att ge ett innovativt, framåtblickande program som förbereder dig för en karriär som arbetar i framkant av den digitala medievolut ... [+]

Kursen

Detta program har tonvikt på den tekniska sidan av digital journalistik, samt om kärnskrivning och produktionskompetens. Du får chansen att lära dig om korrespondenter och specialistjournalister och möjlighet att utveckla dina egna intressanta områden, välja ämnen, stil och medium som är av särskilt intresse.

Utöver möjligheten att förvärva praktiska färdigheter kan du göra en akademisk analys över en rad kritiska och teoretiska problem, som förhållandet mellan digital journalistik och mänskliga rättigheter.

En arbetsvecka på två veckor är utformad så att du får möjlighet att uppleva en professionell journalistikmiljö och ger dig möjlighet att koppla ditt akademiska lärande med professionell praxis. Denna arbetsplats är en integrerad, lärd och bedömd del av kursen.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

Denna mästare är utformad för att fokusera på rapporteringen av konsten för dem som vill komma in i ett av de snabbast växande områdena journalistik. ... [+]

Kursen

Förutom möjligheten att lära sig det väsentliga hantverket för rapportering, kommer du också att ha möjlighet att utveckla de analytiska färdigheter som krävs för att reflektera över utvecklingen inom konsten. Du kan lära dig att uppskatta konstnärliga rörelser, genrer och de sociologiska faktorer som ligger till grund för kultursektorn och att kommunicera det med en publik.

Detta program betonar rapportering och granskning av kreativa konster från nischen, till exempel skulptur, till de mer populära, till exempel bio och tv, till nya områden som webbaserad produktion. Det handlar om en arbetsplanering där du har möjlighet att utveckla de överförbara färdigheter som krävs för karriärutveckling.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

Denna praktiska och teoretiska MA fokuserar på studier av krigsrapportering, internationella mänskliga rättigheter och journalistikens roll i konfliktlösning. ... [+]

Kursen

Kursen syftar till att erbjuda ett utmanande forskarutbildningsprogram med möjlighet att få praktisk erfarenhet av tryck och online media, radio och TV. Det är utformat för att ge en professionell utbildning i journalistik, vilket ger dig chansen att utveckla de praktiska och intellektuella färdigheter som behövs för karriärer i media.

Kursen är utformad för att vädja till dem som är angelägna om mänskliga rättigheter och frågor som rör krig och fred, och som letar efter möjligheten att utveckla de journalistiska färdigheter som krävs för att kommunicera detta till en bredare allmänhet.

Du kommer att få möjlighet att genomföra den akademiska analysen av en rad kritiska metoder för studier av krig och media, journalistik och konfliktlösning och journalistik och internationella mänskliga rättigheter. Ditt slutprojekt ger chansen att fokusera på ett specifikt område inom journalistik, krig och internationella mänskliga rättigheter.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

Detta magisterprogram, som drivs av tidigare och för närvarande övar idrottsjournalister, är utformat för att förbereda dig för en spännande karriär inom idrottsjournalis ... [+]

Kursen

Du får chansen att utveckla kompetensen att rapportera om lokala och nationella sportevenemang och du får möjlighet att sända och producera ditt eget sportinnehåll på en av våra campusbaserade medieplattformar.

Programmets arbetsplan ger dig möjlighet att få praktisk erfarenhet av att hjälpa dig att förbereda dig för en karriär inom denna sektor. Tidigare har eleverna kunnat dra nytta av erfarenheterna med BBC Sport och BBC Radio 5 Live, talkSPORT och ITV.

Du har också möjlighet att höra från ett antal gästtalare. Nya talare har inkluderat BBC Director of London 2012 Roger Mosey, Controller av 5 Live Jonathan Wall, Redaktör för FourFourTwo David Hall och ITV-kommentator Clive Tyldesley.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

Denna mästare är utformad för att erbjuda praktisk och teoretisk utbildning i journalistik som behövs av dem med intresse för vetenskap och miljöfrågor för att kommunicer ... [+]

Kursen

Det finns en efterfrågan på vetenskapsjournalister som kan rapportera om frågor som hälsa eller miljö noggrant och kortfattat. Du får möjlighet att lära dig hur man tar vetenskapliga nyheter och gör det till engagerande berättelser, utan att tillgripa sensationalism eller teknisk jargong. Det finns möjligheter för dig att arbeta på communityradio, student tidningar och tidskrifter och att delta i vår professionella placeringsplan. Studenter har tidigare arbetat för BBC Focus-tidningen, New Scientist och Vegan Society.

Du kan också få möjlighet att höra från ledande namn i journalistikindustrin. Tidigare talare inkluderar Channel 4 Science Editor Tom Clarke, naturalist och broadcaster Chris Packham och Sense About Science grundare Lord Taverne.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

MA Fine Art är en studio-baserad kurs som riktar sig till dem som vill utveckla de kritiska, forsknings-, praktiska och professionella aspekterna av sin konstutövning på ... [+]

Kursen

Detta tvärvetenskapliga program uppmuntrar till kreativ riskupptagning och intellektuell undersökning. Tillsammans med en stark tonvikt på rikedom och bredd av konstpraxis runt om i världen uppmuntras personal och studenter på programmet att spela en aktiv roll i Lincolns samtidskonstgemenskap.

Du får tillgång till enskilda studieutrymmen samtidigt som du får möjlighet att samarbeta med nationella och internationella artister, kuratorer och designers som arbetar i en mängd olika medier. Det finns ett aktivt besökartidsprogram för samtal och handledning, som tidigare har inkluderat Ben Woodeson, Tim Knowles, Yelena Popova och Amanda Coogan. Medelspecifika specialteman finns tillgängliga och erkänner det ökade materialfokuset på avancerad praxis inom konst.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

MA genom Research Art är utformad för att möjliggöra oberoende forskning inom ett område efter eget val, övervakas och stöds av ett team akademiker. Du kan få tillgång ti ... [+]

Kursen

MA genom Research Art är utformad för att möjliggöra oberoende forskning inom ett område efter eget val, övervakas och stöds av ett team akademiker. Du kan få tillgång till en rad utbildningsmöjligheter från universitetet i syfte att utveckla dina forskningsfärdigheter.

Detta program är tillgängligt i antingen en skriftlig avhandling eller ett praktikbaserat format, där dokumentation av kreativ praxis som genomförs under forskarperioden ersätter en del av avhandlingskomponenten. Du förväntas genomföra självledande och självstyrd forskning med stöd av en handledare.

Exempel på forskningsområden är konst och dess historier, modern konstutövning och levande konst.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 1.5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

Vår MA i Creative Writing ger möjlighet att arbeta nära med att öva kreativa författare och höra från proffs från förlagsbranschen i gästföreläsningar. ... [+]

Kursen

Vår MA i Creative Writing ger möjlighet att arbeta nära med att öva kreativa författare och höra från proffs från förlagsbranschen i gästföreläsningar.

Programmet syftar till att uppmuntra dig att balansera kreativ praxis med kritisk analys, reflektera över produktionsprocesser och stärka dina färdigheter. Det finns en stark tonvikt på den produktiva författaren som en produktiv läsare som är bekant med litteraturen som produceras kring dem.

Du har möjlighet att arbeta i olika litterära genrer och det finns stöd för studenter som vill publicera sitt arbete. Det finns möjlighet att utveckla en portfölj av kreativt arbete och bygga ett nätverk av kontakter för att förbereda en karriär inom den kreativa industrin.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

MA i kriminologi och brottmål utmanar eleverna att engagera sig i samtida problem som kriminalvårdssystemet står inför både ur ett kriminologiskt och juridiskt perspektiv ... [+]

Kursen

Under det 21: a århundradet är det sätt på vilket vi svarar som ett samhälle för brottslighet och viktimisering under större granskning än någonsin tidigare. Hur vi svarar på fall av historiskt sexuella övergrepp, användning av fängelse som ett rättvist och effektivt sätt att straffa eller rehabilitera brottslingar, och utmaningarna som orsakas av organiserad brottslighet och internationell terrorism, innebär att kriminologiska och juridiska stipendier blir ledande.

Kursen är utformad för att ge studenterna de konceptuella verktygen som behövs för att engagera sig i sådana problem, vilket ger ett brett spektrum av kognitiva, analytiska och övergripande överförbara färdigheter, inklusive bedömning och utvärdering av bevis, tolkning av data, generering och syntetisering av information samt formulering av motiverade argument.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

Kultur- och kulturbranschen upplever snabb tillväxt över hela världen. MA Kultur och Heritage Management syftar till att förbättra din kunskap om de särskilda kraven för ... [+]

Kursen

Kultur- och kulturbranschen upplever snabb tillväxt över hela världen. MA Kultur och Heritage Management syftar till att förbättra din kunskap om de särskilda kraven för att hantera attraktioner och samlingar i dessa miljöer.

Programmet är gemensamt undervisat av akademiker inom tematiska områdena Turism / Händelser och Historia / Erfarenhet, som kan dra nytta av bred praktisk kompetens och forskningserfarenhet och för att föra insikter i företag, samhällsvetenskap och humaniora.

Dessutom har kursen fördelar från gästtalare från relevanta branscher. Du får chansen att delta i spännande levande projekt som syftar till att utveckla praktisk kunskap och ledarskap, både från publik och perspektiv. Studenter kommer också att ha möjlighet att delta i studiebesök på kultur- och kulturattraktioner i och kring Lincoln för att tillämpa och kritisera nuvarande begrepp och teorier för att hantera attraktioner, vars kostnader omfattas av skolan.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

Kursen är utformad för att utveckla en kritisk förståelse och omfattande analytiska färdigheter som kan vara särskilt fördelaktiga för karriär inom arv, museer och underv ... [+]

Kursen

Lincolns långa och fascinerande historia, tillsammans med sitt utbud av medeltida resurser, gör det till ett idealiskt ställe att genomföra en avancerad studie av medeltiden.

Kursen är utformad för att utveckla en kritisk förståelse och omfattande analytiska färdigheter som kan vara särskilt fördelaktiga för karriär inom arv, museer och undervisning. Kärnmoduler ser ut att ge grunden i de färdigheter som behövs för avancerad studie. Studenterna kan också välja mellan en spännande palett av valfria moduler: dessa varierar från år till år, men kan innehålla mellanliggande medeltida latin, anledning och uppror samt offentliga och privata känslor under medeltiden.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

MA Music omfamnar mångfalden av musik stipendium, kombinera historiska, etnografiska, analytiska, kritiska och praktiken-baserade metoder. Genom lärda och praktiska modul ... [+]

Kursen

MA Music omfamnar mångfalden av musik stipendium, kombinera historiska, etnografiska, analytiska, kritiska och praktiken-baserade metoder. Genom lärda och praktiska moduler kan eleverna utveckla metoder och färdigheter som ska tillämpas på deras intresseområde, som kan omfatta etnomusikologi, musikvetenskap, komposition och prestanda.

Denna MA är utformad för att bana väg för professionellt arbete inom musikindustrin eller vidare forskning.

Forskningsområden, Projekt

Forskningsområden, projekt och ämnen kan omfatta:

PrestandaSammansättningMusikvetenskapethnomusicologySamtida musikPopulär musikMusikalisk teaterMusikinstrumentSamarbeteMusikindustrin.Hur du studerar... [-]
Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

Detta tvärvetenskapliga magisterprogram bygger på University of Lincoln akademiska och forskningskunskap inom ämnena engelska, historia och konsthistoria. ... [+]

Kursen

MA nittonde århundradet studier är utformat för att ge en metodologiskt informerad studie av 1800-talskällor, inklusive texter, objekt och bilder. Du får möjlighet att utnyttja de historiska resurserna som finns i Lincoln, inklusive litterära manuskript och omfattande arkivmaterial i Tennyson-arkivet vid Tennyson Research Center.

Du kommer att få chansen att fördjupa din kunskap om den här historiskt betydande perioden genom temanmoduler som kombinerar litteratur, historia, visuell och materiell kultur, museumsstudier, religionsstudier, vetenskapshistoria och bokhistoria.

Förutom att producera essäer och presentationer får du möjlighet att utveckla branschrelevanta färdigheter genom projekt, såsom tolkning och dokumentation av arkiv.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

MA Politik erbjuder dig möjligheten att utveckla en avancerad förståelse för politik och politik i nationella och internationella miljöer. Du kan utforska kritiska proble ... [+]

Kursen

MA Politik erbjuder dig möjligheten att utveckla en avancerad förståelse för politik och politik i nationella och internationella miljöer. Du kan utforska kritiska problem som driver den politiska processen och undersöker statens roll i samhällets styrning. Du kan överväga samtida utmaningar, som policyformulering och genomförande inom områden som terrorism, jämställdhet och hälsa. Tillsammans med lärare och kamrater har du möjlighet att delta i viktiga diskussioner om framtiden för representativ demokrati i Storbritannien och globalt.

Programmet bygger på expertis inom skolan för sociala och politiska vetenskaper, och du kan dra nytta av nära stöd från specialist akademiker. En viktig funktion är tillhandahållandet av kärnmoduler som syftar till att bekanta dig med avancerade forskningsfärdigheter. MA i politik är utformad för att hjälpa dig att bli en självsäker forskare med möjlighet att utforska alla dimensioner av policymaking processen.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

MA Public Relations-programmet är utformat för att utforska rollen som PR-råd i kommersiella och ideella organisationer. Det finns tonvikt på teori och förmåga att kritis ... [+]

Kursen

Detta program erkänner de snabba förändringarna som sker i kommunikationsmiljön och ger dig möjlighet att utveckla kompetensen för att arbeta över multimedia och digitala plattformar. Undervisningen tar ett internationellt inriktning, med tanke på att många företagsorgan och PR-organ arbetar inom ett globalt uppdrag.

Du kommer att få chansen att undersöka och kritisera utvecklingen i PR-praktiken med fokus på ett etiskt förhållningssätt till berättande i post-Leveson-tiden. Du har möjlighet att utveckla strategiska ledarskapskunskaper som krävs för att vara en flexibel, reflekterande PR-utövare.

Det finns möjlighet att ansluta sig till vårt PR-företag, Cygnet PR.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

Teater för ungdomar är ett masterprogram utformat för nyutexaminerade och tidiga karriärartister intresserade av att utveckla sitt prestationsskapande genom en profession ... [+]

Kursen

Teater för ungdomar är ett masterprogram utformat för nyutexaminerade och tidiga karriärartister intresserade av att utveckla sitt prestationsskapande genom en professionellt inriktad akademisk ram.

Detta program utvecklar och expanderar begreppet elever som kunskapsproducenter, med en stark tonvikt på att öka sina anställdas anställbarhet genom live korta projekt med befintliga partners (för närvarande skolor, Lincoln Performing Arts Center och teater för unga publikpraktiker).

Programmet syftar till att ge studenterna en professionell miljö där de kan utforska och förhöra deras prestationsarbete inom en robust, metodologiskt informerad akademisk ram.

... [-]
Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

MA Theatre erbjuder akademiker i drama, litteratur, dans, konst och andra relaterade studieområden, möjligheter att vidareutveckla sin kunskap och färdigheter i teater oc ... [+]

Kursen

MA Theatre erbjuder akademiker i drama, litteratur, dans, konst och andra relaterade studieområden, möjligheter att vidareutveckla sin kunskap och färdigheter i teater och performance, för att bedriva karriär inom teatervetenskap eller andra kreativa industrier. Kursen kan också tjäna som grund för akademisk forskning på MPhil eller doktorandnivå.

Betoningen av MA Theatre ligger i det stora utbudet av senaste utvecklingar inom drama, teater och prestationsutövning och forskning. Programmet utnyttjar kompetensen hos personal över Lincoln School of Fine and Performing Arts, som förkroppsligar djup kunskap om samtida teaterframställning.

Hur du studerar

MA Teater lärs under läsåret genom föreläsningar, seminarier, gruppverkstäder och blandade inlärningsstrategier som använder faciliteter, inklusive prestationsstudiorna i Lincoln Performing Arts Center, BlackBoards online-lärmiljö och den senaste digitala tekniken som gör det möjligt för oss att engagera olika elever genom olika av medel.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

MSc

University of Lincoln

Civilingenjörsingenjörsutbildningen är utformad för att bygga på en tidigare teknisk bakgrund och fokusera på att förbättra ledarskapsförståelsen inom teknikområdet. Kurs ... [+]

Kursen

Informerad av industrins behov kommer denna grad att ge studenterna möjlighet att utveckla de starka kommunikationsförmågor och möjligheter som arbetsgivare letar efter förutom ledarskap, förhandlingar och påverkan, presentation och självkännedom.

Du får möjlighet att studera moduler, inklusive energi, grundläggande, ekonomi, ekonomi, energisystem, entreprenörskap och riskhantering. Levereras av både Lincoln International Business School och School of Engineering, maximerar programmet på specialistkunskapen inom varje skola, samtidigt som man säkerställer att båda områdena rapporterar till en sammanhängande leverans.

Undervisningen innefattar användandet av praktiska fallstudier, i syfte att göra det möjligt för dig att relatera teori till övning i en rad affärssituationer. Du kommer att ha möjlighet att delta i workshops ledda av affärseksperter, besöka företag för att se aktuella metoder (kostnaderna omfattas av Engineering School) och engagera sig i företagsbaserade projekt. För att stödja dessa aktiviteter får du tillgång till en rad karriärevenemang som är utformade för att hjälpa till att bygga ett CV, hantera psykometriska tester och formulera effektiva applikationer.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

Den internationella företagsekonomin är utformad för studenter som har en bakgrund i affärs- och managementstudier. Målet är att ge möjlighet att utöka kunskap om den int ... [+]

Kursen

Kombinationen av internationell affärsverksamhet och tillämpad ekonomi på detta program är utformad för att ge en överblick över den internationella verksamheten och en solid grund för en karriär inom en rad olika organisationer som arbetar internationellt eller som tillämpad ekonomi. Detta program är utformat för dem utan en stark ekonomi eller ekonometrics bakgrund och är både kvantitativ och forskning orienterad i naturen.

slingorDetta program fokuserar på kvantitativa metoder och internationellt finans och internationellt företagande.Programmet drivs av akademiker med kompetens inom International Macroeconomics and Finance and International Business.Du kan också bygga dina kunskaper och kunskaper vidare med extrautbildade aktiviteter genom att fylla i Lincoln Award.... [-]
Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

Detta program syftar till att ge möjlighet till kandidater från vetenskap, teknik, teknik och matematik discipliner för att få de kunskaper, kunskaper och förmågor som kr ... [+]

Kursen

University of Lincoln mästare i maskinteknik har utvecklats kring nyckelsträngarna för omvandling av energi, systemdesign med hjälp av datorstödd teknik, systemkontroll och hållbarhet.

Studien baseras på förfrågningar och handlingslärande, där eleverna introduceras till ett ämne och sedan har möjlighet att utveckla sin förståelse genom problembaserade scenarier. Moduler lärs i veckolånga block, vilket gör det möjligt för deltidsstudenter att delta i heltidsanställning.

Du kan vara en del av ett blomstrande nav för forskning och utveckling inom Ingenjörskolan, där du får chansen att arbeta tillsammans med akademiker på projekt i samarbete med industrin.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

MSc International Banking and Investment i Lincoln är utformad för dem som vill följa en karriär inom investment banking sektorn. Efterfrågan på dem med tillämplig kunska ... [+]

Kursen

MSc International Banking and Investment i Lincoln är utformad för dem som vill följa en karriär inom investment banking sektorn. Efterfrågan på dem med tillämplig kunskap om företagsfinansiering, investeringar, kommersiell och investment banking är hög i Storbritannien, Europa och tillväxtmarknadens ekonomier i Asien.

MSc International Investment Banking är utformat för att belysa hur ekonomin fungerar, hur beslut fattas och hur finansiella system och kapitalmarknader fungerar.

slingor

Programmet är utformat för att belysa hur ekonomin fungerar, hur beslut fattas och hur finansiella system och kapitalmarknader fungerar.

Framgångsrika kandidater förväntas fortsätta karriär inom ekonomi och investeringar i roller, inklusive en ekonomichef, investeringsportföljförvaltare och privat / kommersiell / investeringsbanker i olika ekonomiska och politiska sammanhang.... [-]

Storbritannien Boston
September 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

Programmet syftar till att utrusta studenter med avancerad kompetens, kunskap och kompetens för att genomföra tekniska och produktionsstyrningsroller i den globalt viktig ... [+]

Kursen

Programmet syftar till att utrusta studenter med avancerad kompetens, kunskap och kompetens för att genomföra tekniska och produktionsstyrningsroller i den globalt viktiga livsmedelssektorn.

Livsmedelssektorn är inbördes kopplad till utmaningar kring mark- och vattenanvändning, klimatförändringar och hälsa och välbefinnande.

Studenterna får möjlighet att studera områden som avancerad grödvetenskap, avancerad matproduktion, ny produkt och processutveckling, livsmedelssäkerhet

Studenterna kommer också ha tillgång till branschrelaterad specialteknologi och ny utrustning vid både University of Lincoln mat- och jordbruksläger, National Center for Food Manufacturing i Holbeach och vid Riseholme Park.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

MSc i analytiska vetenskaper är utformad för att ge akademiker i vetenskap och relaterade ämnen en systematisk utbildning i tillämpningen av moderna analysmetoder. Det sy ... [+]

Kursen

MSc i analytiska vetenskaper är utformad för att ge akademiker i vetenskap och relaterade ämnen en systematisk utbildning i tillämpningen av moderna analysmetoder. Det syftar till att tillhandahålla nödvändiga praktiska, tolkningsanalyser för att tillämpa ett brett spektrum av analytiska tekniker till viktiga tillämpningsområden.

Kursen ser ut att utveckla en solid uppsättning praktiska färdigheter som leder till specialapplikationer och anställningsmöjligheter som analytisk forskare i; Farmaceutiska, rättsmedicinska, arkeologiska och miljömässiga analysvetenskaper. Studenter kan dra nytta av specialforskningslaboratorier och instrumentation i en forskningsinriktad miljö. Studenter kan utbilda sig med en rad tvärvetenskapliga praktiska färdigheter, utvecklade genom specialföreläsningar, workshops, praktisk laboratorium och analytisk erfarenhet.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

MSc Biotechnology programmet syftar till att ge studenterna möjlighet att utveckla avancerad nivå teoretisk kunskap, förståelse, praktisk erfarenhet och utbildning, med s ... [+]

Kursen

MSc Biotechnology programmet syftar till att ge studenterna möjlighet att utveckla avancerad nivå teoretisk kunskap, förståelse, praktisk erfarenhet och utbildning, med särskild inriktning på moderna molekylära och systembiologi tillvägagångssätt för framväxande bioteknik.

Kursen är utformad för att ge en bra grundning i kärnbioteknik och specialistutbildning inom medicinsk, industriell, miljö- och fermentationsbioteknik med möjlighet att slutföra ett forskningsprojekt inom ett av dessa områden.

Programmet syftar också till att ge utbildning och stöd för att utveckla en rad olika professionella färdigheter, bland annat kommunikation, kritisk analys och tänkande, projekt och tidshantering, vetenskapligt skrivande, lagarbete, etik, informationsteknik och karriärhantering.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

Vår civilingenjör inom byggnadsvetenskap och ledning svarar mot de globala utmaningar som byggda miljöer står inför: förändringar i klimat, teknik, urbanisering, befolkni ... [+]

Kursen

Vårt program är utformat för att vidareutveckla elevernas kunskaper och förståelse för byggnadskunskapen och förvaltningen av byggprocessen för att uppfylla sina yrkesuppgifter för att skapa, förbättra och behålla vår byggda miljö. Det är utformat för att ge studenterna ett program som tar ett helhetsperspektiv av bygghanteringsprocesser och de globala utmaningarna mot den moderna byggbranschen.

Detta program är lämpligt för nyutexaminerade från konstruktion och andra relaterade discipliner, som vill utveckla den tekniska kunskapen och den kunskap som krävs för en snabb karriär inom byggbranschen. Det är också lämpligt för erfarna byggprofessorer som strävar efter ledande befattningar i Storbritannien och utomlands. Dessutom kan kunskaper och färdigheter studenter utveckla på detta program öppna möjligheter att utvecklas till MPhil / PhD forskning studier inom byggvetenskap, byggteknik och bygghantering.... [-]

Storbritannien Boston
September 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

På matematik och fysikskolan får du möjlighet att fördjupa din kunskap om beräkningsfysik, samtidigt som du utvecklar dina forskaregenskaper och arbetar tillsammans med s ... [+]

Kursen

På matematik och fysikskolan får du möjlighet att fördjupa din kunskap om beräkningsfysik, samtidigt som du utvecklar dina forskaregenskaper och arbetar tillsammans med specialister.

Computational Physics är ett grundläggande studieområde som grundar sig på ett stort antal ämnen. Under din forskning får du möjlighet att arbeta med specialister på området och kan få chansen att utveckla starka nationella och internationella samarbeten.

Forskning inom datafysik omfattar ett brett spektrum, inklusive de distinkta områdena av nanostrukturerad mjuka substans, aktiv materia, materialvetenskap och molekylär biofysik. Du drar nytta av dedikerade akademiska handledare, djupt träningsprogram och specialiserade beräkningsanläggningar.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

Programmet är utformat för att utrusta dig med den avancerade kunskapen och kompetensen för att utveckla de innovativa lösningarna som krävs av dagens snabbt framväxande ... [+]

Kursen

Utvecklingen inom artificiell intelligens, datasyn, robotik, mobilteknik och spelapplikationer har alla blivit en vanlig del av samhällets interaktion med datorer.

Denna MSc-datavetenskap ger dig möjlighet att förbättra din befintliga kunskap om datorprogrammering och matematiska ramverk genom laboratorieverkstäder, föreläsningar, debatter och självständig forskning.

Vid sidan av vår personal får du chansen att utveckla din kritiska förståelse och få praktisk erfarenhet av innovativa områden som datasyn och övervakning, robotik och mobil databehandling för att utveckla innovativa lösningar för nuvarande och framtida utmaningar.

ackrediteringar... [-]
Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

Detta program ger dig möjlighet att utveckla din kompetens inom ett visst område inom datavetenskap och att konsolidera dina färdigheter för att förbereda dig för positio ... [+]

Kursen

Detta program ger dig möjlighet att utveckla din kompetens inom ett visst område inom datavetenskap och att konsolidera dina färdigheter för att förbereda dig för positioner inom forskningsutveckling eller teknikhantering.

Denna masters flexibla karaktär ger dig chansen att göra forskning inom ett område som är av intresse för dig eller relevant för din nuvarande anställning. Exempel på de senaste projekten av studenter inkluderar hybridinformationssystemhantering, systemvisningssystemutveckling för automatisk identifiering av livsmedelsfläckar och användande av bioinspirerade neurala nätverk för att förhindra kollisioner mellan bilar och fotgängare. Exempel på forskningsområden är robotik och autonoma system, datasyn och bild- eller videoanalys, medicinsk bildanalys, social databehandling, spel och allvarliga spelapplikationer och datavetenskap.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

Vår MSc Finance grad är utformad för att ge en ram för att konsolidera och förbättra elevernas ekonomi och ekonomi färdigheter. Studenter har möjlighet att lära sig av er ... [+]

Kursen

Vår MSc Finance grad är utformad för att ge en ram för att konsolidera och förbättra elevernas ekonomi och ekonomi färdigheter. Studenter har möjlighet att lära sig av erfarna ekonomispecialister och chansen att utveckla avancerad kunskap som förberedelse för övning eller vidare yrkesutbildning.

Deregulation, globalisering och effekten av den globala ekonomiska krisen på internationella aktiemarknader har lett till ett växande intresse för ämnet finans. Professionella på dagens marknad måste vara skickliga för att hantera investeringar av både ekonomisk och ekonomisk karaktär och använda sund och välgrundad bedömning för att kunna fatta viktiga beslut.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

Med hjälp av kritisk analys, självreflektering och problemlösningsteknik ger studentens möjlighet att lära sig att utveckla och genomföra kreativa och strategiska HRM-lös ... [+]

Kursen

Professionell ackreditering, branschlänkar och affärsfokus gör det här programmet idealiskt om du för närvarande är inblandad i personal eller är intresserad av att jobba på en karriär inom detta område.

Med tydliga akademiska och praktikerperspektiv kommer du att få chansen att upptäcka nya sätt att hantera människor på den moderna arbetsplatsen, med beaktande av personalutveckling och anställningsrelationer och förstå de bredare affärsrelaterade frågorna hos ledande befattningshavare. Du kommer att bli utmanad att tänka kritiskt på frågor om organisationshantering och självreflektion.

Detta program ger möjlighet att få en yrkesmässigt erkänd kvalifikation som kommer att hjälpa till att möta det ökande kravet att HRM-utövare ska ha en CIPD-kvalifikation (Chartered Institute of Personnel and Development).... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

Den internationellt fokuserade MSc i Events Management är utformad för att förbereda dig för en karriär inom händelseindustrin. Trots ekonomisk volatilitet och politisk o ... [+]

Kursen

Den internationellt fokuserade MSc i Events Management är utformad för att förbereda dig för en karriär inom händelseindustrin. Trots ekonomisk volatilitet och politisk osäkerhet är händelseindustrin fortfarande en betydande bidragsgivare till globala, nationella och regionala ekonomier och arbetsmarknader.

Storleken på och dynamiken hos händelsearbetet och kulturellt mångsidiga publikum betyder att det finns ett ständigt krav på sofistikerade chefer och analytiker. Som en nyckelkomponent i service- och erfarenhetsekonomierna fortsätter evenemangssektorn att kräva anpassningsbara och högkvalificerade yrkesverksamma som förstår inte bara processerna för händelseplanering och förvaltning utan en förmåga att hantera i de utmanande miljöer inom vilka händelser är iscensatta.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

MSc Sport Science är utformad för kandidater från sport-relaterade grader och yrkesverksamma som vill hålla sina vetenskapliga kunskaper och färdigheter aktuella. ... [+]

Kursen

Med inriktning mot tillämpad teori, praktiskt arbete och samhällsengagemang syftar detta program till att ge studenterna en tvärvetenskaplig förståelse för idrottsvetenskap med möjlighet att specialisera sig inom ett visst område.

MSc Sport Science är utformad för kandidater från sport-relaterade grader och yrkesverksamma som vill hålla sina vetenskapliga kunskaper och färdigheter aktuella.

Du kommer att uppmuntras att genomföra tillämpat arbete inom de områden som bäst passar dina intressen och karriärplaner. Akademiker med specialkunskaper kommer att mentorera och stödja dig genom hela ditt valda forskningsprojekt.

Du kan välja att fokusera ditt självständiga arbete inom en av tre namngivna Pathways - Biomekanik, Fysiologi eller Psykologi - eller studera MSc Sport Science utan en bestämd Pathway , för att återspegla dina studiers tvärvetenskapliga karaktär.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

Detta program kombinerar en datakärna med datasyn och datavetenskap och maskininlärningsspecialism för att erbjuda studenterna den teoretiska och praktiska erfarenheten s ... [+]

Kursen

Detta program kombinerar en datakärna med datasyn och datavetenskap och maskininlärningsspecialism för att erbjuda studenterna den teoretiska och praktiska erfarenheten som krävs för att utveckla de innovativa lösningarna som krävs i en dynamisk och innovativ teknologisektor.

Modulerna täcker ämnen, bland annat avancerad konstgjord intelligens, datorsyn, gränser för maskinlärande och datorsynsforskning, maskinlärning och neurallaboratorier.

Studenter har också möjlighet att genomföra ett omfattande forskningsprojekt som fokuserar på ett område av särskilt personligt och professionellt intresse genom att utveckla en avhandling och materiell programimplementering.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

MSc International Business programmet i Lincoln är utformat för att utrusta dig med nödvändiga kvaliteter och ämneskunskap som gör att du kan konkurrera effektivt på den ... [+]

Kursen

Programmet erbjuder en hög grad av stöd till internationella studenter. Det finns integrerade tillvägagångssätt för att stödja engelska, orientering för att studera i Storbritannien och forskarutbildningsfärdigheter, utveckling av initiativande och anställningsbara karriärmöjligheter och pastoralt stöd. Stängt engagemang med International Office, Engelska Språkcenter, Studenttjänster, Karriär, Bibliotek och andra centrala tjänster är ett viktigt inslag i detta stöd.

Affärsekandidater kan använda detta program för att undersöka ämnesområdet på djupare, medan andra kan kombinera sin befintliga kunskap och färdigheter med internationell affärsteori.

Du kan starta detta program i september eller februari. Vänligen kontakta skolan för ytterligare information lbs@lincoln.ac.ukslingorFlera möjligheter att engagera sig i ett internationellt företag genom gästföreläsningar och levande fallstudier.Nätverkshändelser löper under hela året.En viktig del av kursen är ledarskapsveckan där studenterna kan arbeta tillsammans för att utveckla sina ledarskapsförmågor.Studenterna kommer också att behålla en kontinuerlig professionell utvecklingslogg (CPDL) som är utformad för att förbättra den gradvis anställbarheten över gränserna.... [-]
Storbritannien Boston
Februari 2020
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

MSc International Tourism Management syftar till att utrusta akademiker med de akademiska förståelse och industri applikationer som krävs för att arbeta på högre nivåer i ... [+]

Kursen

MSc International Tourism Management syftar till att utrusta akademiker med de akademiska förståelse och industri applikationer som krävs för att arbeta på högre nivåer i den växande globala sektorn.

Programmet ger möjlighet att utveckla de analytiska färdigheter som behövs för att utvärdera industrins trender, efterfrågan på marknaden och relaterat resebeteende. Viktiga teman som entreprenörskap, hållbarhet och globalism ingår i programmet. Studenter förväntas bli informerade, tolkande, analytiska och kritiska samt medvetna om värdet av att förvärva och visa överförbara personliga färdigheter.

Personal har professionell erfarenhet av internationell turism och gästfrihet, inklusive planering, organisering och samordning av evenemang för företagskunder.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

Denna magisterexamen följer ett bevisbaserat tillvägagångssätt som syftar till att utveckla dina teoretiska och praktiska färdigheter för hantering av problembeteende hos ... [+]

Kursen

University of Lincoln MSc Clinical Animal Behavior-program leds av ett team av experter och är ackrediterat av Association for the Study of Animal Behavior.

Denna magisterexamen följer ett bevisbaserat tillvägagångssätt som syftar till att utveckla dina teoretiska och praktiska färdigheter för hantering av problembeteende hos kompanionsdjur. Den drivs av ett team av experter, bland annat Europas första veterinärbeteendeprofessor, Europeiska och kungliga högskolan för veterinärmedicinsk specialist Daniel Mills.

Undervisningen är informerad av forskning och praktik och du har möjlighet att få erfarenhet av konkreta fall genom tillgång till kliniken för livsvetenskapsskolan. Läroplanen är nära anpassad till den forskning som utförs i skolans djurhälsokognitions- och välfärdsgrupp. Du kommer att uppmuntras att utveckla forskningsfärdigheter och kanske ha möjlighet att arbeta tillsammans med akademiker på högprofilerade projekt, varav många finansieras av forskningsråd, välgörenhetsorganisationer och kommersiella organ.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
13 - 33 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

MSc-krisen och katastrofhanteringen samlar områdena krishantering, riskhantering och katastrofhantering i syfte att ge studenterna möjlighet att utveckla en förståelse fö ... [+]

Kursen

MSc-krisen och katastrofhanteringen samlar områdena krishantering, riskhantering och katastrofhantering i syfte att ge studenterna möjlighet att utveckla en förståelse för nuvarande strategier för kris och katastrof och vilken inverkan sådana händelser kan ha på företagen, samhällen och nationerna. Programmet behandlar särskilt problemen med avbrott i näringslivet och behovet av beredskap, strategier för återhämtning och återhämtning för att minimera både ekonomiska och mänskliga förluster som uppstår till följd av kriser och katastrofer av både naturligt och mänskligt ursprung.

Det finns en ökande global efterfrågan på företag, samhällen och nationer för att öka deras motståndskraft mot potentiella kriser och katastrofer, särskilt genom att använda principerna för kris och katastrofhantering, katastrofberedskap, planering av planer för planering och återhämtning.... [-]

Storbritannien Boston
September 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

Arbetsgivarna söker allt mer efter att rekrytera kandidater som kan visa att de har hög kompetens och förmåga att lyckas i global logistikhantering. MSc Logistics och Glo ... [+]

Kursen

MSc Logistics och Global Operations grad ger eleverna möjlighet att utforska praktik inom ramen för relevant samtida teori och forskning inom Logistik Management från ett internationellt perspektiv.

Programmet syftar till att utveckla den strategiska visionen för eleverna med inriktning på utveckling av kreativt tänkande och proaktiv hantering. Programmet erkänner att alla organisationer, lokala och globala, förändras ständigt och syftar till att säkerställa att chefer utvecklar den nödvändiga kunskapen och kompetensen för att klara detta. Studieprogrammet möjliggör sammanhang och situationsspecifikt lärande.

Föreläsningar, seminarier, fallstudier och gästtalare syftar till att ge studenterna en rik och grundlig förståelse av ämnet. Det förväntas att utexaminerade kommer att vara redo att starta en karriär inom ledning eller konsultation inom områden som är relaterade till logistik och verksamhet i lokala och globala skalor.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

University of Lincoln MSc Management Program är utformat för att förbereda studenter för en karriär inom företag och ledning. Studenter kan studera ämnen från redovisning ... [+]

Kursen

Moduler i ledarskap, personliga konsekvenser och förhandlingar syftar till att utveckla elevernas förståelse av utvecklande ledande praxis i samtida organisationer samtidigt som man prioriterar arbetsgivarnas behov av kandidater med starka kommunikationsförmåga och en "can-do" attityd.

Förutom att komplettera en kombination av kärn- och frivilliga moduler förväntas studenterna göra en djupgående självständig studie.

Kandidater från alla discipliner, utan tidigare erfarenhet av företags- och managementstudier, är välkomna att ansöka om programmet. För dem som redan har studerat en relaterad disciplin, erbjuder kursen möjlighet att utveckla din kunskap till en avancerad nivå.... [-]

Storbritannien Boston
September 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

MSc Management och International Relations grad vid Lincoln är utformad för studenter intresserade av att driva en karriär i internationella organisationer. ... [+]

Kursen

Detta program kombinerar teorin om internationella relationer och utvecklingsstudier med kärnhantering och organisatoriska färdigheter, som syftar till att utbilda studenter att bli effektiva medlemmar av privata, statliga och ideella organisationer. Exempel på potentiella arbetsgivare är icke-statliga organisationer, mellanstatliga organisationer, offentlig service, välgörenhetsorganisationer och företag.

Du kommer att få möjlighet att utveckla teamarbeten genom att delta i en simuleringsövning, klättra på Mount Everest. Du kommer också att ha möjlighet att delta i ett interaktivt och intuitivt verklighetsflyktspel som en del av en valfri studieresa till Escape Rooms i Manchester. Kostnaderna omfattas av skolan.... [-]

Storbritannien Boston
September 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

MSC Marknadsföring grad ger en möjlighet för ambitiösa och erfarna marknadsförare att fördjupa sin expertis och specialistkunskaper för att göra ett viktigt bidrag till e ... [+]

Kursen

Marknadsföring är en nyckelhantering som är avgörande för framgången för morgondagens affärsmän. I Lincoln lär du dig av erfarna utövare och akademiker, vilket ger dig möjlighet att utveckla en grundlig kunskap om marknadsföringsteori och chansen att utveckla planering, strategisk tänkande och ledarskapsförmåga som krävs för att kunna utveckla din karriär.

Som en del av Lincoln International Business School får du möjlighet att delta i en imponerande serie föreläsningar från branschledare och affärsfolk. Våra starka branschlänkar informerar läroplanen på detta program och du uppmanas att skapa och bygga ett eget kontaktnät.

Du kan starta detta program i september eller februari. Vänligen kontakta skolan för ytterligare information lbs@lincoln.ac.ukslingorDu kommer att ha möjlighet att uppleva bransch- / marknadsaktiviteter genom projekt och besökande högtalarprogram.Du kommer att få chansen att lära dig om marknadsföring av digitala och sociala medier genom att bedriva och analysera levande projekt.... [-]
Storbritannien Boston
Februari 2020
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

MSc Marketing med Luxury Brands grad i Lincoln erbjuder studenterna möjlighet att specialisera sig på lyxvaror och varumärkeshantering. Detta program syftar till att utve ... [+]

Kursen

MSc Marketing med Luxury Brands grad i Lincoln erbjuder studenterna möjlighet att specialisera sig på lyxvaror och varumärkeshantering. Detta program syftar till att utveckla en grundlig kunskap om marknadsföringsteori och planering, strategisk tänkande och ledarskapsförmåga som krävs för att säkerställa en karriär inom lyxvaror och erfarenhetssektorer.

Programmet lärs av ett team av internationella akademiker. Dessutom kommer kursen att gynnas av gästtalare, som är professionella inom välkända och innovativa organisationer.

Studenterna får tillgång till en rad exklusiva karriärevenemang som hjälper till att bygga ett CV, behandla psykometriska tester och formulera effektiva applikationer.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

MSc i Fashion Management syftar till att producera akademiker som kan analysera konsument och andra trender i samhället för att utveckla effektiva inköp, detaljhandel och ... [+]

Kursen

MSc i Fashion Management syftar till att producera akademiker som kan analysera konsument och andra trender i samhället för att utveckla effektiva inköp, detaljhandel och marknadsföring strategier.

Programmet är lämpligt för kandidater som försöker driva en ledarkarriär inom modebranschen. Exempel på potentiella roller är butikschef, varumärkesrepresentant, modeköpare, trendprognos och marknadschef.

Ansökan är välkommen från ett brett spektrum av examensområden, inklusive design, affärer, konst och samhällsvetenskap.

slingorProgrammet lärs av ett team av internationella akademiker. Dessutom har kursen förmåner från gästtalare, som är professionella inom mode och andra affärsområden.... [-]
Storbritannien Boston
September 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

MSc Project Management grad i Lincoln ger möjlighet att engagera sig med grundläggande teorier och bästa praxis på ett systematiskt, kritiskt och samtidigt kreativt sätt. ... [+]

Kursen

Projekt är allestädes närvarande nuförtiden och formaliserar hur företagen organiserar och genomför de ständiga förbättringar som krävs för att framgångsrikt kunna verka på konkurrensutsatta marknader och brukar innebära stor risk och osäkerhet. Projektledningens historiska arv är tydligt överallt i världen. Allt som byggdes, som började med de egyptiska pyramiderna genom medeltida katedraler till skyskrapor och andra framträdande exempel på modern infrastruktur, var på något ställe ett projekt.

Oavsett din nuvarande nivå av projektledningskunskap eller erfarenhet får du chansen att få mer självförtroende för att bättre planera komplexa projekt, leda och inspirera ditt team, hantera svåra intressenter och hantera de mest obehagliga eller oväntade riskerna. Du kommer också att ha möjlighet att utveckla praktiska färdigheter i samband med design, planering och genomförande av projekt, förutom konfliktlösning och effektiv multifunktionell projektintegration.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

Detta program är utformat för att förbereda studenterna för en karriär som kräver en solid förståelse av forskningsmetoder inom specifika områden inom psykologi. ... [+]

Kursen

Detta program är utformat för att förbereda studenterna för en karriär som kräver en solid förståelse av forskningsmetoder inom specifika områden inom psykologi.

För att stödja detta mål har eleverna möjlighet att utveckla en fast vetenskaplig grund i psykologiska forskningsmetoder, inte bara med sikte på att göra det möjligt att förstå den senaste tekniken, men också med målet att göra det möjligt att utveckla originalforskning idéer, självständigt utarbeta sådana idéer, använda strikta metoder och sprida resultat och slutsatser på högsta möjliga nivå.

Vad som skiljer detta program är dess inriktning på att lära sig om tillämpade forskningsmetoder och tekniker inom olika områden av psykologisk forskning och möjlighet för studenter att sätta ihop sitt eget studieprogram genom att välja mellan flera modulalternativ. Studenterna uppmanas att skriva upp sitt uppsatsprojekt som ett papper (6 000-8 000 ord) som i princip kan skickas till en peer-reviewed journal senare.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

Kursen ger möjlighet att utveckla analytiska färdigheter som kan värderas högt av arbetsgivare inom den offentliga och privata sektorn. Kandidater har gått på karriärer s ... [+]

Kursen

MSc Accounting vid University of Lincoln är en omvandling Master för dem med en icke-redovisning bakgrund som vill flytta till en redovisning-relaterad karriärväg.

I dagens globaliserade ekonomi är standardiserad finansiell rapportering av yttersta vikt. Detta program är utformat för att ge studenterna möjlighet att utveckla de färdigheter som krävs för att utvecklas till ledande befattningar inom redovisning.

Academic rigorous, ger MSc Accounting programmet studenterna möjlighet att både utforska redovisningspraxis i sammanhang av samtida teori och forskning och göra sunda ekonomiska bedömningar och rekommendationer.

Kursinnehållet granskas regelbundet i linje med branschpraxis, vilket gör det möjligt för eleverna att utveckla en grundlig förståelse för de internationella finansiella rapporteringsstandarder som för närvarande används av yrkesverksamma runt om i världen.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

MSc Accounting and Finance grad syftar till att utveckla och förbättra karriärmöjligheterna för dem som arbetar eller vill arbeta, i ekonomi eller redovisning. Programmet ... [+]

Kursen

MSc Accounting and Finance grad syftar till att utveckla och förbättra karriärmöjligheterna för dem som arbetar eller vill arbeta, i ekonomi eller redovisning. Programmet förutsätter liten eller ingen affärskunskap på grundnivå och är därför lämplig för kandidater från en rad discipliner som vill bryta sig in i detta högkvalificerade yrke.

Studenter förväntas utveckla sin förståelse av såväl nyckelprinciperna som de praktiska färdigheter som krävs för att förbereda och analysera konton och relaterad finansiell information. Studenterna får också möjlighet att utveckla sin förståelse av beslutsfattandet för ekonomisk förvaltning och metoderna för att skaffa finansiering för företag.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

MSc Robotics and Autonomous Systems är utformat för att utrusta studenter med avancerad kunskap och färdigheter för att utveckla de innovativa lösningarna som krävs av de ... [+]

Kursen

MSc Robotics and Autonomous Systems är utformat för att utrusta studenter med avancerad kunskap och färdigheter för att utveckla de innovativa lösningarna som krävs av den snabbt växande globala industrin inom robotar och autonoma system (RAS).

Programmet syftar till att ge möjlighet att förbättra och tillämpa elevernas befintliga kunskaper om datorprogrammering och matematiska ramverk genom laboratorieverkstäder, föreläsningar, debatter och självständig forskning.

Kursen förutsätter en förtrogenhet med programmeringskoncept och den stödjande matematiska ramen samtidigt som man presenterar avancerade begrepp som specifikt hänför sig till datadomänen.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

Detta vetenskapligt stränga magisterprogram är utformat för att ge omfattande träning i de senaste teknikerna som används inom rättsmedicinska laboratorier runt om i värl ... [+]

Kursen

På Lincoln lär du dig av erfarna akademiker och praktiker med specialistkompetens inom analytisk och organisk kemi, apotek, entomologi, antropologi och molekylärbiologi. Du kommer att uppmuntras att delta i den tvärvetenskapliga forskningskulturen vid University of Lincoln och att arbeta tillsammans med akademiker som strävar efter att främja rättsmedicinsteknik.

Undervisningen innehåller rättsmedicinska principer, som fungerar inom ramen för juridiska överväganden, expertvittnes roll och framställning av bevis. Du får möjlighet att lära dig om de processer som är involverade i att tillhandahålla opartisk bevisning i brottsutredningar, från brottsscener till laboratoriet och till slut till rättssalen.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

Denna MSc fokuserar på fallformulering och de tillämpade aspekterna av rättsmedicinsk psykologi. Det läggs tonvikten på att arbeta med olika grupper, inklusive barn / ung ... [+]

Kursen

Programmet har en tydlig tonvikt på praktikbaserade ämnen inom rättsmedicinsk psykologi. Du kommer att ha möjlighet att utveckla din kunskap om polisundersökningsförfaranden och överväganden för domstolar och dömande samtidigt som du har chansen att få kunskaper och färdigheter som är fördelaktiga för att arbeta med olika kundgrupper, med tanke på deras bedömning, risknivå och behandling.

Vårt rättsmedicinska team bygger på expertis hos en rad praktikanter som arbetar med tillämpade rättsmedicinska psykologinställningar för att ge specialistinsats i programmet.

Du kommer att ha möjlighet att genomföra ett forskningsprojekt tillsammans med akademiker som är aktiva forskare inom sina områden. Kompetensområden bland anställda inkluderar förståelse för bedrägerier och intervjuer, sexuell lust och sexuella övergrepp och material för sexuellt utnyttjande på nätet.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

Programmet syftar till att utveckla reflekterande och kompetenta socialtjänstemän som kan träna säkert, effektivt och självsäkert i komplexa miljöer. ... [+]

Kursen

Programmet syftar till att utveckla reflekterande och kompetenta socialtjänstemän som kan träna säkert, effektivt och självsäkert i komplexa miljöer. Hälso- och sjukvårdsskolan har validerats av Hälso- och sjukvårdspolitiska rådet (HCPC) för att leverera MSc Socialt arbete som doktorandutbildning i socialvård.

Studenterna får möjlighet att genomföra två övervakade och bedömda praktikplatser i socialt arbete eller socialvård under sina studier. Dessa placeringar är utformade för att ge studenterna chansen att utveckla sin professionella kunskap, teorier, värderingar och praktiska färdigheter. Vänligen se fliken Funktioner för mer information om de potentiella kostnaderna för att slutföra dessa placeringar.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

MSc-spelutveckling och design är utformad för att bygga på elevernas befintliga datorprogrammeringsförmåga för att ge kunskap och färdigheter för att utveckla samtida dat ... [+]

Kursen

MSc-spelutveckling och design är utformad för att bygga på elevernas befintliga datorprogrammeringsförmåga för att ge kunskap och färdigheter för att utveckla samtida datorspel, med hjälp av en rad avancerade verktyg och plattformar, såsom virtuell verklighet.

Industrikontext är en viktig aspekt av detta program, och studenter studerar också speldesignämnen som är tillämpliga på branscharbete och oberoende spelskapande samt forskningsmetoder som är lämpliga för vidare forskarutbildning. Detta stöds av branschupplevelsen hos vår personal, varav många har antingen varit anställda i spelbranschen eller har nuvarande aktiva förbindelser med industrin.

Kursen informeras av det personalarbete som specialiserat sig på spel, antingen med branscherfarenhet eller från deras bakgrund inom relevanta områden. Det stöds vidare av Lincoln Games Research Network som ansluter personal med ett intresse för spel över universiteten och bortom, vilket ger en rik källa till input och perspektiv.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

Eftersom bolagsstyrning nu är en integrerad del av det vardagliga näringslivet är MSc Governance-programmet utformat för att vara relevant och attraktivt för en mängd oli ... [+]

Kursen

Den globala finanskrisen, företagsskandaler och kollaps och allmänhetens oro över den uppenbara bristen på effektiva styrelser har alla bidragit till en explosion av intresse för goda styrelseformer. Programmet är strukturerat med fokus på praktisk tillämpning i näringslivet och syftar till att ge studenterna starka ämneskunskaper och det senaste tänkandet i världen av styrning, hållbarhetsrapportering, affärsetik, organisations- och styrelseffektivitet, ekonomi, juridik och strategisk Tänkande.

Med företag som står inför fler risker och större potentiella konsekvenser av deras verksamhet på samhället, är hållbarhetsfrågorna mer kritiska än någonsin. Hållbarhet handlar inte längre om risk och överensstämmelse utan också om innovation, möjlighet och hur man uppnår excellens i både hållbarhet och ekonomisk utveckling. Programmet syftar till att utveckla en god förståelse för de processer och övervakning som driver högsta standard för ledarskap, ansvarighet, hållbarhetsrapportering och etiskt beteende i affärer.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

En civilingenjörsexamen i tillämpad matematik ger eleverna möjlighet att genomföra studier inom matematikområden med praktiska tillämpningar inom näringslivet. ... [+]

Kursen

En civilingenjörsexamen i tillämpad matematik ger eleverna möjlighet att genomföra studier inom matematikområden med praktiska tillämpningar inom näringslivet.

Som forskare i matematik och fysik skolan har du möjlighet att arbeta med specialister på fältet och kan få chansen att utveckla nationella och internationella samarbeten.

Forskningen i skolan följer två olika strängar: beräkningsfysik / tillämpad matematik och ren matematik. Forskning inom tillämpad matematik är inriktad på utveckling av numeriska metoder och algoritmer för att lösa olika ekvationer som finns inom materialvetenskap, särskilt inom nanomaterial. Detta inkluderar avancerad parallellisering och anpassning av metoderna för moderna superdatorer.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

Turism är en globalt viktig bransch som erbjuder ett brett utbud av karriärmöjligheter. MSc Turism och marknadsföring grad i Lincoln kan erbjuda en väg till en mängd olik ... [+]

Kursen

Turism är en globalt viktig bransch som erbjuder ett brett utbud av karriärmöjligheter. MSc Turism och marknadsföring grad i Lincoln kan erbjuda en väg till en mängd olika Pathways beroende av karriär aspirationer genom sitt urval av moduler.

Programmet är utformat för att utveckla en förståelse för marknadsföring i turismens sammanhang. Studenterna kommer att ha möjlighet att studera en rad moduler inom turism och marknadsföring i syfte att utveckla en förståelse för turister som konsumenter och hur destinationer kan brandas och marknadsföras. Studenterna kommer också att ha möjlighet att utveckla kritiskt tänkande och organisatoriska färdigheter, som syftar till att stödja dem för att bli en effektiv professionell.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

MSc utvecklingspsykologin fokuserar på barns sociala, känslomässiga och kognitiva utveckling och är utformad för akademiker och praktiserande psykologer som vill förvärva ... [+]

Kursen

Psykologiska institutionen har ett växande rykte som ett kompetenscentrum inom utvecklingspsykologi med forskningsintressen i kognitiv utveckling, språkförvärv, autism, motorutveckling, interaktion mellan människor och djur, barnsäkerhet och förebyggande av skador, kulturella utvecklingssammanhang. Forskningen inom skolan är att hitta omedelbara applikationer i verkligheten. Till exempel har studier i fel tolkning av hundens ansiktsuttryck lett till ett förebyggande verktyg för att minska förekomsten av barn som bett av hundar.

Du kan få tillgång till specialisten Lincoln Babylab, som är utrustad med faciliteter för preferenssökning, lyssnande och ögonspårning samt ett motorlabb och forskningsanläggningar för att undersöka jämförande kognitiv utveckling.... [-]

Storbritannien Boston
September 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Magisterexamen

University of Lincoln

Detta yrkesprogram syftar till att ge en högkvalitativ utbildning för ambitiösa arkitekter. Programmet är föreskrivet av Arkitekterna Registreringsverket och validerat av ... [+]

Kursen

Detta yrkesprogram syftar till att ge en högkvalitativ utbildning för ambitiösa arkitekter. Programmet är föreskrivet av Arkitekterna Registreringsverket och validerat av Royal Institute of British Architects.

Kursen uppmuntrar kritisk reflektion över personliga mål, prestationer och designfilosofi inom ramen för strukturerad teoretisk debatt och individuell forskning. Det ger friheten att skräddarsy ditt lärande inom ett ramverk som uppfyller kraven från Royal Institute of British Architects och Architects Registration Board del 2.

Det läggs tonvikten på att utveckla yrkeskunskaper genom individuell studie, grupparbete och studioaktiviteter. Du kommer att ha möjlighet att fokusera på de aspekter av arkitektur som intresserar dig mest och de som anpassar sig till dina karriärmöjligheter.... [-]

Storbritannien Boston
September 2019
Heltid
Deltid
2 - 5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

MRes Performing Arts (Drama, Dans, Musik) syftar till att ge en erkänd forskningspris till förberedelse för doktorandstudier i tillhörande områden. Den är utformad för st ... [+]

Kursen

MRes Performing Arts (Drama, Dans, Musik) syftar till att ge en erkänd forskningspris till förberedelse för doktorandstudier i tillhörande områden. Den är utformad för studenter som vill utveckla en grund för doktorandstudier.

Denna kurs erbjuder en idealisk start för din forskningsresa i scenekonst. Det syftar till att tillhandahålla de kritiska och metodologiska verktygen som behövs för vetenskaplig forskning, samtidigt som man möjliggör fokuserad studie i din valda scenkonstdisciplin och engagemang med olika perspektiv på prestanda.

Studenter på detta magisterprogram kan dra nytta av resurserna i Lincoln Performing Arts Center, studior, galleri och ett pulserande konstnärligt samhälle.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

Detta yrkesutbildningsprogram erbjuder flexibilitet för att skräddarsy ditt lärande inom ett ramverk som uppfyller kraven från Royal Institute of British Architects (RIBA ... [+]

Kursen

Detta yrkesutbildningsprogram erbjuder flexibilitet för att skräddarsy ditt lärande inom ett ramverk som uppfyller kraven från Royal Institute of British Architects (RIBA) och Architects Registration Board (ARB).

Kursen uppmuntrar kritisk reflektion över personliga mål, prestationer och designfilosofi inom ramen för strukturerad teoretisk debatt och individuell forskning. Det läggs tonvikten på att utveckla yrkeskunskaper genom individuell studie, grupparbete och studioaktiviteter.

Studenter kan använda laboratorier och workshops för att använda traditionella modelleringstekniker, såväl som digital tillverkningsteknik. Efter avslutad kurs kan du välja att gå vidare till doktorsexamen i yrkesutövning och ledarskap i arkitektur (ARB / RIBA del 3) som en Pathway att bli registrerad arkitekt.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Heltid
Deltid
2 - 5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Change your World at the University of Lincoln

Address
University of Lincoln Brayford Pool
LN6 7TS Boston, England, Storbritannien