University of Lincoln

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Varför välja Lincoln?

Sedan invigningen av drottning Elizabeth II 1996 har University of Lincoln investerat mer än £ 300 miljoner i sina byggnader och anläggningar. Den moderna studentcentrerade miljön är baserad på den pittoreska småbåtshamnen i Brayford Pool, och allt studenter behöver är antingen på campus eller en kort promenad bort. University of Lincoln rankas som 17: e plats i Storbritannien i The Guardian University Guide 2020 , tilldelades också guld i ramverket för utbildningsutmärkelser och placerades också i 10: e plats i Storbritannien för universitetsanläggningar i Times Higher Education Student Experience Survey 2018.

En av världens stora historiska städer, Lincoln är känd för sin sammansmältning av gammalt och nytt . Lincolnshire är födelseplatsen för den kända fysikern och matematikern Sir Isaac Newton och Storbritanniens första kvinnliga premiärminister Margaret Thatcher. På senare tid har staden Lincoln presenterats i Downton Abbey och The Da Vinci Code.

University of Lincoln globala forskargemenskap inkluderar mer än 90 000 tidigare studenter i 135 länder . Examensarbetare i Lincoln har fortsatt att säkra jobb hos stora företag och organisationer runt om i världen, inklusive BBC, Rolls-Royce, Siemens, Boots, GlaxoSmithKline, Lloyds Bank och Rockstar Games.

En unik upplevelse

Stadens berömda Steep Hill - en vacker kullerstensgata kantad med butiksbutiker och tesalar - ger porten till stadens historiska katedralkvarter och Bailgate-området där oberoende butiker och kaféer ligger inbäddat mellan murarna i det medeltida Lincoln-slottet och storheten i Lincoln-katedralen.

University of Lincoln examenceremonier äger rum i den historiska miljön i Lincoln Cathedral, vilket hjälper dig att skapa minnen som kommer att leva livet ut.

Att prova länets frestande lokala mat är ett måste, från den berömda korven i Lincolnshire till läckra ostar och hemgjord plommonbröd. Lincoln är hem för en mängd olika restauranger och kaféer som är specialiserade på mat från hela världen. Exempel inkluderar kinesiska, koreanska, spanska, grekiska och mexikanska. Det finns också en mängd orientaliska och europeiska livsmedelsbutiker och en halal slaktare. Missa inte stadens berömda julmarknad i december.

Fokus på anställbarhet

Varje år välkomnar universitetet en rad gästföreläsare som håller inspirationssamtal inom sina respektive områden som en del av vår Great Lives-föreläsningsserie. Tidigare exempel inkluderar BBC-presentatören Chris Packham och ExoMars rymdskeppsingenjör Abbie Hutty.

University of Lincoln inställning till att arbeta med arbetsgivare har erkänts genom en serie nationella utmärkelser och utmärkelser, inklusive en Lord Stafford Award (2011) som erkännande av partnerskap med företag, och en Times Higher Education Award for Outstanding Employer Engagement (2012) ).

138598_YoungUniversityRankings2020-Top150.png

Topp 150 i världen

The Times Higher Education Young University Rankings 2020.

138596_qsstars.png

QS Five Star University

Vi fick en femstjärnig poäng totalt i QS Stars-betyg 2020. Universitetet fick också högsta poäng i kategorier inklusive undervisning, anställbarhet och anläggningar.

138599_top10-international-colour2x.png

Topp 10 i Storbritannien

Våra studenter röstade oss också som de 10 bästa i Storbritannien för internationella studenter och forskarstuderande och i kategorin Local Life i WhatUni Student Choice Awards 2020.

Platser

Lincoln

Address
Brayford Way, Brayford Pool
LN6 7TS Lincoln, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

MA