University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Den samhällsvetenskapliga fakulteten vid University of Nottingham erbjuder ett varierat utbud av program över skolor inklusive ekonomi; utbildning; geografi; lag; politik och internationella relationer; och sociologi och socialpolitik.

Rykte för kvalitet

Nottingham är en världsomspännande topp 100 universitet, och ett antal av fakultetens skolor är i topp 50 för deras ämnesområde de senaste QS World University Rankings. Vi är också en verkligt global universitet, med campus i Kina och Malaysia.

Studenterna kommer från hela världen för att gå med i vår dynamiska lärande samhälle där vår undervisning stöds av vår världsledande forskning. I den senaste Research Excellence Framework är Nottingham rankat 8 i Storbritannien på ett mått på "forskning power", och mer än 97% av forskningen vid universitetet är internationellt erkänd. Fakulteten ger ett värdefullt bidrag till denna forskning som har vittgående konsekvenser för samhället, ekonomin, hälsa och välbefinnande, kultur, allmän ordning och miljön.

bedövning plats

Fakultetens skolor bygger på University Park och Jubilee campus i hjärtat av England. Täcker 300 tunnland, är University Park betraktas allmänt som en av de vackraste campus i Storbritannien, med en båt sjö och gröna kullar. Det är också bara 10 minuter med buss från den livliga Nottingham centrum och bra förbindelser med en ny spårvagnsnätet. Jubilee Campus har vunnit flera utmärkelser för sina innovativa, miljövänliga byggnader, och dess sjö inställning och moderna skulpturer gör det en inspirerande inlärningsmiljö.

Dedikerad supportnätverk

Vår International Office är här för att hjälpa dig innan du anländer, och kommer också att stödja dig under dina studier. De ger information och stöd på ett stort antal frågor, bland annat internationella kvalifikationer, visum, finans, arbets regler och anpassa sig till livet i Storbritannien.

Ackrediterad av British Council för undervisning i engelska, vår Centrum för English Language Education erbjuder kurser före och under dina studier, att utveckla dina språkkunskaper till den nivå som krävs. Vi har också en Karriär och anställbarhet service att erbjuda yrkesvägledning, och en student Services Centre som kan hjälpa dig med några personliga eller akademiska frågor du kan ha.

Real-world lärande

Alla skolor i fakulteten har värdefulla kontakter med näringslivet, och alla våra program utrusta dig med de grundläggande färdigheter och specialistkunskaper som du behöver för att nå dina mål i yrkeslivet. Nottingham var University of the Year för Graduate sysselsättning i The Times och Sunday Times Good University Guide 2017, och du kan vara säker på att du kommer att ta examen med en grad som är relevant för aktuella frågor och i linje med arbetsgivarnas behov runt om i världen....

Den information som anges på denna webbplats har utarbetats i förväg av läsåret som den är tillämplig. Alla ansträngningar har gjorts för att säkerställa att informationen är korrekt vid tidpunkten för publicering, men förändringar (till exempel till kursinnehåll) kommer sannolikt att inträffa med tanke på intervallet mellan publicering och början av kursen. Det är därför mycket viktigt att kontrollera universitetets webbplats för uppdateringar innan du ansöker om kursen genom att följa www.nottingham.ac.uk/pgstudy eller www.nottingham.ac.uk/ugstudy. När det finns en skillnad mellan innehållet i denna webbplats och universitetets hemsida, innehållet i universitetets hemsida företräde.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MA:er » Se MSc:er » Se skolans Masterprogram » Se MA » Se Graduate Diplomas » Se Postgraduate Certificates » Se Summer courses » Se Humanistiska kandidatexamina » Se BScs » Se Certifikater » Se PhD - Lawstudies » Se LLB » Se PhD - PhDStudies » Se LLM » Se Kandidatprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

MA

MA Asiatiska Och Internationella Studier

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Denna kurs är en idealisk grund för att inleda en karriär i Asien. Tiden i antingen Kina eller Malaysia kommer att utveckla dina kunskaper och erfarenhet av kultur och politik i regionen. [+]

MA asiatiska och internationella studier

På denna tri-campus masterprogrammet, kommer du att studera på vår brittiska campus för det första halvåret, flyttar till antingen vår Ningbo, Kina campus eller Malaysia campus för andra. Detta ger dig genuint distinkt möjlighet att studera länderna i Asien, och relationerna mellan dem och resten av världen.

Denna kurs undervisas av akademiker över universitetets Storbritannien, Kina och Malaysia campus, som är experter på asiatiska politik, historia och internationella relationer.

Kärnmodulen, Global Asien, kommer att introducera dig till Pan-Asian teman som nationalism, globalisering, miljöproblem, resurspolitik och genusrelationer. Den utmanar den rådande uppfattningen om "Asien Rising" som ett nytt fenomen och kommer även att låta dig att specialisera sig på specifika länder eller regionala studier.... [-]


MA Diplomati

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2018 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Utformad för att introducera dig till avancerad studie av diplomati, kommer denna kurs att avslöja dig till den senaste forskningen i lagen om väpnad konflikt, krishantering och modern internationell historia. [+]

Översikt

Utformad för att introducera dig till avancerad studie av diplomati, kommer denna kurs att avslöja dig till den senaste forskningen i lagen om väpnad konflikt, krishantering och modern internationell historia.

Diplomati ger den vitala mänskliga ram för utvecklingen av världssamfundet i en alltmer globaliserad värld. Alltmer komplicerade mönster av lag, kultur, historia, ekonomi och politik - inom och mellan stater - förmedlas av diplomati. Diplomatiets hantverk är nyckeln till att förmedla och reglera den moderna världen.

Denna dynamiska tvärvetenskapliga kurs erbjuds gemensamt av politiska skolan och internationella relationer, juridiska skolan och institutionen för historia. Du kommer att utveckla en bred förståelse för diplomati och förhandlingar, inklusive traditionella metoder som ser det som en specialist form av statskonst och moderna föreställningar som omfamnar områden som media och kulturell diplomati.... [-]


MA Globalt Medborgarskap, Identiteter Och Mänskliga Rättigheter

Campusstudier Heltid Deltid 9 - 24 månader September 2018 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Denna kurs undersöker vad de senaste ändringarna i den globala kulturella och politiska landskapet betyda för individer och grupper när det gäller deras förmåga att få tillgång till de mänskliga rättigheterna. [+]

MA globalt medborgarskap, identiteter och mänskliga rättigheter

Efterfrågan på olika former av expertis om mänskliga rättigheter, medborgarskap och identiteter snabbt växande som regeringar, internationella organisationer, icke-statliga organisationer och organisationer inom den privata sektorn blir allt känsligare för och är intresserade av frågor om rättigheter och identiteter.

I en global kontext nationella versioner av medborgarskap har nått krispunkt. Men vad betyder det att tänka på dig själv som en världsmedborgare? MA Global Citizenship, identiteter och mänskliga rättigheter syftar till att ta reda på genom att undersöka kritiska globala frågor såsom krig, migration, klimatförändringar, kreditkrisen, ökad nationalism, effekterna av den globala medier, sexturism, modernt slaveri, omvandlingen kön och sexualitet och, naturligtvis, modern rasism.... [-]


MA Governance and Political Development

Campusstudier Heltid 1 - 2 år September 2018 Storbritannien Nottingham

[+]

Vår prisbelönta Careers and Employability Service erbjuder specialist support och vägledning medan du studerar och för livet efter att du har examen. ... [-]


MA International Security Och Terrorism

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2018 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Denna innovativa kurs ger dig en ram för detaljerad utredning av internationell säkerhet och terrorism. [+]

Översikt

Denna innovativa kurs ger dig en ram för detaljerad utredning av internationell säkerhet och terrorism.

Säkerhet och säkerhet har alltid varit kärnan i det mänskliga tillståndet. En förståelse för säkerhet innebär att vi inte bara studerar vad som gör oss säkra, men också vad vi anser vara hotande.

I den nuvarande internationella miljön, med uppgången i internationell terrorism och konflikter i Syrien och Ukraina, erbjuder den här kursen möjlighet till fördjupad studie och analys.

Undervisad av internationella säkerhets- och terrorismsexperter, kommer denna kurs att introducera dig till några av de stora tankskolorna inom disciplinen inklusive realism, liberalism och kritisk teori.... [-]


MA International Social Policy

Campusstudier Heltid Deltid 9 - 24 månader September 2018 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Denna kurs utrustar eleverna med de kunskaper som behövs för att förstå de nya utmaningar som den alltmer ömsesidigt beroende värld där vi lever. [+]

MA International Social Policy

Denna kurs utrustar eleverna med de kunskaper som behövs för att förstå de nya utmaningar som den alltmer ömsesidigt beroende värld där vi lever. Socialpolitik handlar om frågor som:

Hur kan vi skapa ett bra samhälle? Hur mycket pengar bör vi spenderar på välfärdstjänster? Är den nuvarande fördelningen av inkomster och förmögenhet socialt rättvis? Ska vi debiteras individuellt för att använda välfärdstjänster? Om fria marknader och vinstintressen spelar en central roll i leverans av tjänster? Vad är orsakerna till och konsekvenserna av fattigdom?

Det är inte längre möjligt att studera nationella socialpolitik i isolering. Globala sammankopplingar Mångfaldiga och intensifiera inom en rad olika områden: ekonomi, politik och den naturliga miljön, bland annat. MA International socialpolitik ger en introduktion till jämförande socialpolitik och på så sätt den senaste utvecklingen i välfärdsreformer från hela världen.... [-]


Ma Internationella Relationer

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2018 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Denna kurs är en internationellt erkänd examen som ger dig med en solid grund i de filosofiska och praktiska aspekter av internationell politisk analys. [+]

MA internationella relationer

Denna kurs är en internationellt erkänd examen som ger dig med en solid grund i de filosofiska och praktiska aspekter av internationell politisk analys.

Rita på forskarkompetens av ett stort antal lärare inom Sektionen för politik och internationella relationer, introducerar denna kurs du centrala begrepp såsom makt, byrå, staten, internationella samfundet och ordning.

Du kan skräddarsy programmet efter dina egna intressen genom att välja från ett brett spektrum av moduler som erbjuds av skolan.

Forskningsintressen våra lärare, som är väl etablerade ledare inom internationella relationer, täcker ett stort urval av expertis.... [-]


MA Kriminologi

Campusstudier Heltid Deltid 9 - 24 månader September 2018 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Den här kursen hjälper dig att utveckla en avancerad kritisk förståelse för brott i sitt sociala sammanhang, som bygger på insikter från försökspersoner i samhällsvetenskap och humaniora och humaniora. [+]

MA Kriminologi

Den här kursen hjälper dig att utveckla en avancerad kritisk förståelse för brott i sitt sociala sammanhang, som bygger på insikter från försökspersoner i samhällsvetenskap och humaniora och humaniora.

MA Kriminologi omfattar områden såsom:

hur och varför vissa typer av beteenden definieras som brott hur samhällen svarar på dessa och andra skadliga beteenden hur brott upplevs av offer (eller överlevande) och samhället som helhet hur brott representeras eller felaktigt i media och populärkultur

Programmet bygger på insikter från försökspersoner i samhällsvetenskap och humaniora och humaniora, inklusive sociologi, juridik, psykologi, geografi, historia och kultur och mediestudier. Det återspeglar den typ av kriminologi som en snabbt växande, tvärvetenskapligt sysslar med att förstå brottsligheten i de lokala, regionala, nationella och internationella sammanhang, liksom i en alltmer globaliserad värld ämne.... [-]


Ma Lärande, Teknik Och Utbildning

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2018 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Denna kurs lovar en djupare förståelse för lärande och dessutom hur ny teknik kan tillämpas inom skolor, universitet och arbetsplatser för att stödja det. [+]

MA lärande, teknik och utbildning

Är du åtagit sig att förbättra undervisning och lärande? Vill du förstå villkoren för effektiv inlärning och sedan undersöka hur ny teknik kan hjälpa? Vår personal har enastående internationella rykte för sin undervisning och forskning kring dessa viktiga frågor.

MA lärande, teknik och utbildning är flaggskeppet program som erbjuds av Learning Sciences Research Institute (LSRI) inom School of Education. Learning Sciences drar från psykologi, datavetenskap och utbildning. Det ger ett unikt perspektiv på de teorier som ligger till grund framgångsrik inlärning och undervisning och innovation inom snabbrörliga digitala världen av ny teknik.... [-]


Ma Personcentrerad Erfarenhets Rådgivning Och Psykoterapi Praxis

Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år September 2018 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Denna kurs är flexibel och täcker alla områden av praxis. Programmet förbereder dig för arbete som en utövare inom rådgivning och psykoterapi. [+]

MA personcentrerad Experiential Rådgivning och Psykoterapi Practice

Du kommer att ansluta sig till en mångsidig och professionell gemenskap som har en personcentrerad erfarenhets strategi i hjärtat av det vi gör. Vi är ett team med en unik blandning av praktik och akademisk bakgrund och erfarenhet.

Vi är specialiserade på rådgivning för barn och ungdomar och vuxna i livslängden. Vårt program är flexibelt och täcker alla områden av praxis. Programmet förbereder dig för arbete som utövare inom rådgivning och psykoterapi.

På vårt program kommer du att:

engagera kreativt med frågor i dagens samhälle välja mellan två specialiteter, Rådgivning för vuxna över livslängden (AAL) och rådgivning för barn och ungdomar (CYP) tillhöra en levande rådgivning och psykoterapi gemenskap studie i en världsklass universitet med en prisbelönt hållbar miljö ... [-]

MA Politik Och Samtida Historia

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2018 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Denna kurs är uttryckligen historisk omfattning, med särskilt fokus på dessa saker i mannaminne, vilket återspeglar den stora våg av intresse i modern historia efter utgången av det kalla kriget. [+]

MA politik och samtida historia

Denna kurs är uttryckligen historisk omfattning, med särskilt fokus på dessa saker i mannaminne, vilket återspeglar den stora våg av intresse i modern historia efter utgången av det kalla kriget.

Kursen kommer att behandla stridande sätt att den senaste tidens händelser som har format ditt eget liv och livet för dem omedelbart omkring dig.

MA politik och nutidshistoria är väl etablerad och lockar sökande av exceptionell kvalitet från Storbritannien och utomlands.

University of Nottingham har en av de högsta koncentrationerna av forskarkompetens i samtidshistoria i Storbritannien. Personal i School of Politik och internationella relationer är aktivt engagerade i modern historisk forskning och ytterligare kompetens finns i skolorna i amerikanska och kanadensiska studier, historia, Institutionen för teologi och religionsvetenskap, och Kina Policy Institute.... [-]


MA Public Policy

Campusstudier Heltid Deltid 9 - 24 månader September 2018 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Kursen fokuserar på kritiska frågor och viktiga händelser som rör den allmänna ordningen, som globalisering, europeisering, styrning och utvärdering av politiken. [+]

MA Public Policy

Med den nuvarande utvecklingen i länder runt om i världen, är detta en av de mest spännande tider att studera något att göra med den offentliga sektorn, styrning och regering, och tillhandahållande av tjänster för att möta människors behov. Du kommer att ha möjlighet att studera policyutveckling, genomförande och utvärdering inom ett brett spektrum av politikområden (t.ex. hälsa, mat, utbildning osv) och länder.

Syftet med alla våra program är att ge dig den kunskap och verktyg för att förstå världen av allmän ordning och ledning, så att du kan kritiskt analysera situationer och problem, och använda detta för att förbättra praxis.

MA Public Policy är utformad för att smälta både utövare och akademiska perspektiv på den allmänna ordningen, och det breda utbudet av moduler rita på exempel från olika länder runt om i världen.... [-]


Marts Utbildning

Campusstudier Heltid 4 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Den Marts Utbildning kombinerar akademiska studier av utbildningspolitik, system, sammanhang och metoder, med en praktisk inriktning på karriärutveckling inom närliggande områden. [+]

marts Utbildning

Den Marts Utbildning kombinerar akademiska studier av utbildningspolitik, system, sammanhang och metoder, med en praktisk inriktning på karriärutveckling inom närliggande områden.

Studera utbildning kommer att utveckla din förståelse för vad det innebär att lära sig och hur detta inramas av bredare kulturella, samhälleliga, politiska, historiska och ekonomiska sammanhang.

Detta moderna, tvärvetenskaplig samhällsvetenskap grad bygger på en lång tradition av kreativa och dynamiska program vid en skola för utbildning med över 200 års erfarenhet inom området. Du kommer att undervisas av personal som har erkänts med utmärkelser för sin undervisning och har internationella rykte för sin forskning.... [-]


MA Socialt Arbete

Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Denna kurs kombinerar universitet och praktikbaserad inlärning och regleras av hälso- och sjukvårdsyrken rådet, med betydande bidrag från erfarna socialarbetare och genom vårdtagare. [+]

MA socialt arbete

MA socialt arbete levereras genom Centrum för socialt arbete, som arbetar för att främja social och personlig förändring och problemlösning i mänskliga relationer och samhällen.

Du kommer att undervisas av personal som har nationella och internationella rykte för sin kvalitet av sin forskning och publikationer och denna kunskap informerar sin undervisning.

Vi tror att i hjärtat av socialt arbete ligger det förhållande som socialarbetare utvecklas med enskilda brukare - oavsett om de är barn, ungdomar eller vuxna. Positiva relationer gör det möjligt för socialarbetare att stödja vårdtagare som de förhandlar övergångar och beslut i livet som kan vara komplexa och smärtsamma i naturen.... [-]


Ma Speciella Och Inkluderande Undervisning

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2018 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Denna kurs ger en övergripande inriktning på samtida debatter inom special och inkluderande undervisning, inklusive lokal, nationell och internationell politik och strategier. [+]

MA Special och inkluderande undervisning

MA Special och inkluderande undervisning fokuserar på de särskilda behoven hos barn med inlärningssvårigheter och funktionshinder, kommunikationsnedsättningar, läs- och skrivsvårigheter / dyslexi, autism och ADHD för att illustrera de utmaningar som uppstått i yrkesutövningen.

Kritisk undersökning av nuvarande teori och forskning informera hänsyn till pedagogiska metoder samt utveckling av effektiva system och strukturer för att arbeta med föräldrar / vårdnadshavare och olika myndigheter.

MA Special och inkluderande undervisning är lämpligt om du är:

intresserade av att utveckla dina kunskaper och förståelse för barn och ungdomar med särskilda utbildningsbehov arbetar som lärare eller tillhörande professionella i den vanliga undervisningen eller specialiserade inställningar som vill fördjupa dina kunskaper och praktik en erfaren professionell eller nya att arbeta med barn med extra behov Brittiska eller en internationell student Det ger hög kvalitet professionell utveckling som ger flexibilitet för dig att driva intresseområden och specialiteter. ... [-]

Ma Undervisning Engelska Till Som Talar Andra Språk (TESOL)

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2018 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Denna kurs kommer att utveckla din kritisk förståelse av den senaste utvecklingen i TESOL teori och praktik och stimulera dig att spegla din egen undervisning. [+]

MA undervisa engelska till som talar andra språk (TESOL)

Denna kurs kommer att utveckla din kritisk förståelse av den senaste utvecklingen i TESOL teori och praktik och stimulera dig att spegla din egen undervisning.

MA undervisa engelska till som talar andra språk (TESOL) är lämpligt om du är:

en lärare i engelska till som talar andra språk (TESOL) arbetar i en relaterad yrke och är angelägna om att bygga på befintlig kunskap och erfarenhet försöka förbättra dina karriärmöjligheter intresserade av att forska dina egna undervisningsmetoder eller sammanhang

Det förbereder dig för att bedriva oberoende forskning i undervisning och lärande och ger en väg till doktorsavhandling. Du kommer att träffa expert handledare inom engelsk språkundervisning (ELT), en stor gren av tillämpad lingvistik, som har internationella rykte i sin egen forskningsområde, och som har åtagit sig att tillhandahålla den bästa kvalitet studieupplevelse.... [-]


MA Utbildning

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år July 2018 Storbritannien Nottingham + 1 fler

MA Utbildning är ett unikt modul utbildningen syftar till att återspegla behoven hos individer eller organisatoriska kohorter, och fördjupa och förfina din förmåga till kritisk reflektion på din praktik. [+]

MA Utbildning

MA Utbildning är ett unikt modul utbildningen syftar till att återspegla behoven hos individer eller organisatoriska kohorter.

Även om varje modul har sin egen unika fokus, är alla berörda parter att utreda samtida utbildningsfrågor i ljuset av historiska, politiska och sociala sammanhang, lämplig litteratur och delade erfarenheter av kursdeltagare.

Det övergripande syftet med masterprogrammet är att fördjupa och förfina din förmåga till kritisk reflektion över din praktik liksom de mentala modeller som informerar ditt arbete. Systematisk utövare utredning är därför en organiserande princip som utgör grunden för alla moduler på programmet, och du kommer att uppmuntras att identifiera frågor som är av betydelse för din yrkesutövning.... [-]


MSc

Civilekonom

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Kursen ger de tekniska verktyg som krävs för att förstå och utveckla mikro och makroekonomiska modeller, och samtidigt bygga en omfattande kunskap om ekonometriska tekniker. [+]

Civilekonom

MSc Economics utsätter studenter till modern ekonomiskt tänkande och maximerar antal specialist ekonomi ämnen som är tillgängliga för studier. Vår forskning-ledda inställning till undervisning garanterar en spännande och utmanande erfarenhet, ger de kunskaper du behöver för att utvecklas som en professionell ekonom eller akademiska forskare.

I slutet av kursen kommer du att kunna läsa och förstå aktuella och klassiska forskningsrapporter inom nationalekonomi. Dina teoretiska kunskaper stöds med praktisk utbildning i användningen, presentation och tolkning av ekonomiska data, vilket inkluderar att utforska olika avancerade ekonometriska programpaket.

... [-]

Civilekonom Av Penning- Och Finanspolitik

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Denna kurs är en betydande nya masterprogram och lärs ut av ekonomer med stor erfarenhet av att arbeta med centralbanker, tillsynsmyndigheter och andra finansiella institutioner. [+]

Civilekonom av penning- och finanspolitik

MSc Economics av ​​penning- och finanspolitik är avsedd för studenter som har för avsikt att förbereda sig för en aktiv karriär i en centralbank eller en tillsynsmyndighet övervaka finansmarknader och institutioner, eller som vill få erfarenhet av dessa institutioner innan du arbetar i den finansiella sektorn. Det ger relevant förberedelse för arbete som ekonom, handledare eller regulator i kommersiella och investmentbanker, kreditvärderingsinstitut, pensionsföretag och försäkringsbolag samt inom den offentliga sektorn.

Till skillnad från en typisk ekonomi MSc, har denna kurs centrala moduler i beteendet hos konsumenter och företag och den makroekonomiska ramen för beslutsfattandet. Det ger en introduktion till monetära och finansiella beslutsfattandet, och hands-on dataanalys moduler med tillämpningar som är relevanta för monetära och finansiella institutioner.... [-]


Civilekonom Och Ekonometri

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Denna kurs ger en solid grund i modern ekonometrisk teori och expertis för att tillämpa denna teori på analys av ekonomiska data. [+]

Civilekonom och ekonometri

MSc ekonomi och ekonometri är utformad för att träna dig i användningen av analytiska och kvantitativa metoder i att undersöka ekonomiska frågor, tillhandahålla utbildning forskning på den nivå som krävs för att gå vidare till en forskarutbildning.

Vår forskning-ledda inställning till undervisning garanterar en spännande och utmanande erfarenhet, ger de kunskaper du behöver för att utvecklas som en professionell ekonom eller akademiska forskare.

Programmet påverkas av arbetet av akademiker på Granger Centrum för Tid Serie Econometrics - inklusive Nobelpristagare och Nottingham alumn, Sir Clive Granger. Centret bildades 2006 för att utveckla och distribuera forskning inom både teoretisk och tillämpad tidsserieekonometrisk analys, inklusive paneldatametoder.... [-]


Civilekonom Och Finansiell Ekonomi

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Denna kurs utforskar aktuella teorier, samtidigt som studenter med forskarutbildning och grundläggande färdigheter och tekniker som behövs för analysarbete på de finansiella marknaderna. [+]

Civilekonom och finansiell ekonomi

De senaste två decennierna har sett en dramatisk förändring i den ekonomiska teorin om de finansiella marknaderna. MSc ekonomi och finansiell ekonomi naturligtvis påverkas av arbetet av akademiker vid theCentre finansminister, Kredit och Macroeconomics (CFCM), som fokuserar på frågor som rör driften av de finansiella marknaderna, hushållens skuldsättning och corporate finance. Den undersöker också transmissionsmekanismer penningpolitik genom kreditkanalerna, särskilt när krediten är begränsad.

Du kommer att utbildas i användningen av analytiska och kvantitativa metoder i att undersöka ekonomiska frågor, och kommer att förses med forskarutbildning på den nivå som krävs för att gå vidare till en doktorsexamen.... [-]


Civilekonom Och Internationell Ekonomi

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Kursen fokuserar på internationell ekonomi, samtidigt som det ger en solid grund i användningen av analytiska och kvantitativa metoder i att undersöka ekonomiska frågor. [+]

Civilekonom och internationell ekonomi

Vår MSc ekonomi och internationell ekonomi kursinnehållet påverkas av arbetet i Nottingham Centrum för forskning om globalisering och ekonomisk politik (GEP). Centret är ett av de ledande europeiska forskargrupper som studerar orsakerna till och konsekvenserna av globaliseringen, och dess forskare har rekommenderat statskassan, Världsbanken och Världshandelsorganisationen.

Denna kurs är utformad för att ge forskarutbildning på den nivå som krävs för att gå vidare till en forskarutbildning. Genom specialiserade moduler i internationella makroekonomi och internationell handel teori, kommer du att lära sig att tillämpa och utveckla din analytiska och kvantitativa kunskaper som utvecklats i grundläggande kurser, och att vidta ytterligare alternativ inom områden som kommer att stärka dessa färdigheter för att pröva internationella ekonomiska frågor.... [-]


Civilekonom Och Utvecklingsekonomi

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Denna kurs utforskar teorier, frågor och bevis i ekonomisk analys, som tillämpas för utvecklingsländerna. [+]

Civilekonom och utvecklingsekonomi

Innehållet i Civilekonom och utvecklingsekonomi informeras av banbrytande arbete akademiker i samband med Centrum för forskning om ekonomisk utveckling och internationell handel (Credit). CREDIT är en forskningsfokus för medlemmar i School of Economics och kollegor i andra forskningsinstitutioner, och deras princip forskningsintressen är ekonomi frågor som rör utvecklingsländer.

I slutet av kursen kommer du att kunna läsa och förstå aktuella och klassiska forskningsrapporter inom nationalekonomi och utvecklingsekonomi och kommer att ha fått en-till-en vägledning för att göra det möjligt för dig att slutföra din första enkel teoretisk modell eller experimentell eller empiriskt projekt.... [-]


Ma / Msc Geografi (genom Forskning)

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2018 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Dessa program gör att du kan genomföra en fördjupad forskning i en vetenskap eller samhällsvetenskap fokuserad aspekt av geografi. [+]

MA / MSc geografi (genom forskning)

Våra Geografi MA / MSC (genom forskning) program kan du genomföra en fördjupad forskning i en vetenskap eller samhällsvetenskap fokuserad aspekt av geografi.

Dessa kurser riktar sig till studenter som vill främst fokusera på att uppnå ett forskningsbaserat forskar mästare-nivå examen examen. Med nära stöd och vägledning från ämnes specialiserade forskare, studenter genomför typiskt fördjupad forskning fokuserad på antingen en social vetenskap, vetenskaplig eller teknisk aspekt av geografi. Det är inte möjligt att uppgradera geografi MA / MSC (genom forskning) till en doktorsexamen (se Geografi MRes).

Genom att utföra ett av dessa program som du kommer att gynnas av att vara en del av en världsledande, forskningsintensiv skola, spendera tid på ett ämne som du väljer och samtidigt förbättra din forskning färdigheter och ämneskompetens.... [-]


Msc Beteendeekonomi

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Beteende ekonomi är ett snabbt växande område, undersöka de mänskliga och sociala faktorer som påverkar de beslut som konsumenter, låntagare och investerare. [+]

msc beteendeekonomi

Beteende ekonomi är ett snabbt växande område, undersöka de mänskliga och sociala faktorer som påverkar de beslut som konsumenter, låntagare och investerare.

Vår forskning-ledda inställning till undervisning garanterar en utmanande erfarenhet, ger de kunskaper du behöver för att utvecklas som en professionell ekonom eller akademiska forskare.

Vid slutet av MSC beteendeekonomi kurs kommer du att kunna läsa och förstå aktuella och klassiska forskningsrapporter inom beteendeekonomi och kommer att ha fått en-till-en vägledning för att göra det möjligt för dig att slutföra din första beteende forskningsprojekt eller experiment .

Innehåll för denna kurs informeras av världsledande forskning vid Centrum för beslut forskning och experimentell ekonomi (Cedex). Du lär dig de experimentella metoder som används av våra forskare, vid sidan av att använda vår Cedex datorsal för att genomföra ekonomiska experiment. Du kommer också att uppmanas att delta i workshops och seminarier som drivs av centrum, bland annat talare från hela världen.... [-]


MSC Ekonomisk Utveckling Och Politisk Analys

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Denna kurs utforskar aktuella teorier, frågor och bevis i den ekonomiska politiken som tillämpas för utvecklingsländerna. [+]

MSC ekonomisk utveckling och politisk analys

Civilingenjör ekonomisk utveckling och politisk analys är idealisk för studenter som har ett särskilt intresse för utvecklingsfrågor och vill tillämpa en avancerad nivå kunskaper i ekonomi till praktiska och politiska frågor.

Det kommer att introducera dig till en rad tekniker för utvecklingspolitisk analys och recensioner politik och praxis i många av de viktigaste områdena för den ekonomiska politiken i utvecklingsländerna. Centrala moduler ger en solid grund i ekonomi, medan specialiserade moduler ger dig möjlighet att ta itu med aktuella teorier, frågor och bevis i den ekonomiska politiken.

Innehåll för denna kurs påverkas av forskningsverksamheten i Centrum för forskning om ekonomisk utveckling och internationell handel (Credit), som syftar till att förse dig med både kunskap och tillämpning av teknik för den ekonomiska politiken analys i utvecklingsländer.... [-]


MSc Environmental Management

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2018 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Tvärvetenskaplig förståelse för miljöfrågor och deras hantering i samband med hållbarhets ligger kärnan i detta masterprogram, som bygger på ett urval av expertis från de naturliga, fysiska och samhällsvetenskap. [+]

MSc Environmental Management

Miljöstyrnings MSC erbjuder en avancerad tvärvetenskaplig täckning av en rad miljöfrågor. Det syftar till att avsevärt förbättra dina färdigheter och kunskaper om dessa frågor i både nationellt och internationellt sammanhang, och från perspektiv av naturliga, fysiska och samhällsvetenskap.

Kursen levereras av internationellt erkända experter inom riskhanterings, klimatforskning, förorenad mark samt styrning miljövänligt jordbruk och förvaltning. Du kommer också att dra nytta av den expertis som externa utövare och forskare som bidrar till programmet.

Ett unikt handledning systemet stöder din inlärning i en liten grupp inställning, och du kommer att ha möjligheter till fältarbete på våra Malaysia eller Kina campus.... [-]


MSCI Internationella Relationer Och Globala Frågor

Campusstudier Heltid 4 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Denna innovativa fyraårig examen leder till ett masternivå examen. År ett, tre och fyra kommer att spenderas på Nottingham; det andra året kommer att spenderas på en av våra partner institutioner utomlands (valet kommer att styras av din akademiska framsteg). [+]

MSCI internationella relationer och globala frågor

Att hjälpa eleverna att utveckla en bred förståelse för ämnet, inkluderar denna kurs ett år utomlands på ett av 25 utländska institutioner i bland annat Kanada, Hong Kong och Australien.

Det leder till en masternivå kvalifikation, med år ett, tre och fyra tillbringade vid Nottingham och andra året på en av våra partnerinstitutioner utomlands (kommer valet styras av din akademiska framsteg).

År ett och tre kommer att följa programmet som beskrivs i våra BA Politik och internationella relationer kurs med år fyra så att du kan ta moduler från skolan portfölj av masterprogrammen, och att forska och skriva en avhandling.... [-]


Magisterexamen

Mpa Master Of Public Administration

Campusstudier Heltid Deltid 9 - 24 månader September 2018 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Kursen fokuserar på kritiska frågor och viktiga händelser i samband med offentlig förvaltning, såsom ledarskap, strategi, verksamhetsstyrning och human resource management. [+]

MPA Master of Public Administration

Läkemedelsverket Public Administration är en internationellt erkänd kompetens och ger servicechefer offentliga med kompetens och kunskap som krävs för att hantera kreativt i utmanande politiska miljöer. Den är lämplig för nyutexaminerade och de med ledning och / eller offentliga eller tredje arbetsbranscherfarenhet.

Med den nuvarande utvecklingen i länder runt om i världen, är detta en av de mest spännande tider att studera något att göra med den offentliga sektorn, styrning och regering, och tillhandahållande av tjänster för att möta människors behov.

Syftet med alla våra program är att ge dig den kunskap och verktyg för att förstå världen av allmän ordning och ledning, så att du kan analysera situationer och problem, och använda detta för att förbättra praxis.... [-]


MRes Geografi

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2018 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Geografi (Sc) MRes och geografi MRes program gör att du kan genomföra en fördjupad forskning till en vetenskap, teknik eller samhällsvetenskap fokuserad aspekt av geografi. [+]

MRes geografi

Geografi (Sc) MRes och geografi MRes program gör att du kan genomföra en fördjupad forskning till en vetenskap, teknik eller samhällsvetenskap fokuserad aspekt av geografi.

Dessa kurser riktar sig till studenter som vill främst fokusera på att uppnå ett forskningsbaserat forskar mästare-nivå examen examen. Med nära stöd och vägledning från ämnes specialiserade forskare, studenter genomför typiskt fördjupad forskning fokuserad på antingen en social vetenskap, vetenskaplig eller teknisk aspekt av geografi. Det kan vara möjligt att uppgradera en MRes till en doktorsexamen efter beslut av skolan.

Genom att genomföra detta program kommer du dra nytta av att vara en del av en världsledande, forskningsintensiv skola, spendera tid på ett ämne som du väljer och samtidigt förbättra din forskning färdigheter och ämneskompetens.... [-]


Videoklipp

Achieve it with the Faculty of Social Sciences

360 tour of Nottingham city centre

Kontakt
Besöksadress
Faculty of Social Sciences
Law and Social Sciences Building
University of Nottingham
University Park

Nottingham, England, NG7 2RD GB
Sociala medier