University of St Andrews

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Gör Skottlands första universitet till ditt första val

134039_ScreenShot2020-04-07at7.01.08PM.png

Som en 600 år gammal institution är det ingen överraskning att University of St Andrews är känt över hela världen som världsledande inom utbildning. Vi är Skottlands bästa universitet rankad av Complete University Guide 2021 och 2: a totalt i Storbritannien (Guardian Good University Guide 2021) .

Under sex århundraden har några av världens ljusaste och mest lovande studenter kommit till St Andrews för att studera och finner avgörande tänkerummet för att ifrågasätta vad de lärs ut. Våra kandidater fortsätter med att forma världen, från ambassadörer, banbrytande forskare och uppfinnare, till marknadsledande verkställande direktörer och experter - och till och med undertecknande av den amerikanska oberoende förklaringen - St. Andrews hjälper dig att förverkliga din potential, var du än är i världen du går.

Låt oss veta vad du är intresserad av - Registrera dig för mer information

Forskarupplevelse på St Andrews

University of St Andrews har konsekvent utsetts till den bästa studentupplevelsen i Storbritannien under 11 av de senaste 14 åren av studenter i National Student Survey. När du kommer att studera hos oss garanteras du en unik och minnesvärd upplevelse som du inte hittar någon annanstans.

St Andrews är ett litet universitet och vår storlek ger studenter möjlighet att interagera mer med personalen, bygga nära och varaktiga relationer med vänner och utmärka sig vid dina studier. Staden St Andrews och vårt universitet har utvecklats tillsammans, vilket ger oss en unik relation och perspektiv. När du går med oss blir du medlem i samhället och hela St Andrews blir ditt campus. Med våra föreläsningsteatrar och klassrum belägna runt staden får du snart en känsla av tillhörighet och säkerhet som är svårt att hitta någon annanstans.

Som forskarstuderande har du tillgång till vår exklusiva forskargrupp och högskola . Dessa organiserar regelbundna nätverksevenemang och -möjligheter såväl som gästföreläsningar, workshops och sociala aktiviteter, som hjälper dig att träffa likasinnade kamrater och skapa anslutningar som hjälper dig under din tid med oss och utanför.

Varför St Andrews

St Andrews är en unik plats att studera och bo. Inbäddat på Skottlands östra kust kan eleverna befinna sig på att korsa golfbanor på väg till klass eller jogga längs stranden efter middagen. Universitetet har inte bara ett rykte i världsklass, utan det erbjuder också ett brett utbud av sociala aktiviteter, inklusive över 150 studentföreningar och 50 idrottsklubbar. När du promenerar genom staden andas du den skotska historien omgiven av historiska byggnader, landmärken och våra studenttraditioner. Vår rika historia, banbrytande moderna faciliteter och vackra läge gör att studera i St Andrews till en oförglömlig och givande upplevelse.

Karriärmöjligheter

Våra kandidater är mycket eftertraktade av arbetsgivare över hela världen på grund av de högkvalitativa färdigheterna och förmågorna de lär sig. Studenter har tillgång till de senaste kunskaperna och teknikerna inom sitt område, modernaste anläggningar och supporttjänster som alltid finns tillgängliga för att hjälpa dig att nå din fulla akademiska potential.

Våra program är utmanande, mycket hyllade och lämnar dig med en prestigefylld kvalifikation erkänd över hela världen. Oavsett om du letar efter en omfattande undervisad kurs eller en djup forskningsbaserad examen , kommer University of St Andrews att hjälpa dig att katapultera dig mot att uppnå dina mål

Låt oss veta vad du är intresserad av - Registrera dig för mer information

Platser

Saint Andrews

Address
St Katharine's West
The Scores

KY16 9AJ Saint Andrews, skottland, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

MSc