University of Suffolk

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om oss

University of Suffolk är ett transformations universitet, som absorberar det bästa av brittiska universitetstraditioner och anpassar dem med en tjugoförsta århundrade publik och en modern värld av sysselsättning och entreprenörskap. Vi är ett distinkt, blomstrande akademiskt samhälle som ger en tydlig och omedelbar inverkan. Vårt syfte är att förändra livet - av individer och samhällen - till det bättre.

I en värld där ingenting någonsin stannar, behöver vi alla förändras, utvecklas, lyckas och förändras igen. Det är vad vi gör. Var djärv och gör detsamma. Tillsammans kommer vi att uppnå mer.

Vårt universitet

Vi är starkt inbäddade i vår lokala region, ett universitet för och för folket. Vår nationella och internationella påverkan genom forskning och innovation ger erkännande och möjlighet till regionen och stöder regional tillväxt och utveckling.

Studentupplevelsen är kärnan i vad vi gör; Det starka partnerskapet mellan studenter och personal vid universitetet är centralt för våra ambitioner. Våra studenter upplever högsta kvalitet i undervisning, inlärning och sociala miljöer. Stipendier och forskning med stor inverkan är genomgripande inom institutionen, och vi erbjuder våra studenter en transformationserfarenhet som möjliggör och förbereder dem för framtiden.

Vår historia

University of Suffolk var ursprungligen etablerat som University Campus Suffolk (UCS) 2007 och omvandlade tillhandahållandet av högre utbildning i Suffolk och utöver. Senast den 1 augusti 2016 lanserades det första oberoende University of Suffolk officiellt.

Berättelsen stämmer faktiskt tillbaka till Tudor-tiderna när kardinal Wolsey inrättade Cardinal College (nu Christ Church College), för vilken han planerade ett antal matarkollegier; den främsta varav den var i Ipswich. Några 500 år senare har Suffolk nu ett eget universitet och arv av kardinal Wolsey är fast rotad i utbildningshistoria i Ipswich.

Vi känner igen den betydelsefulla roll som studenten har spelat i denna omvandling och är säkra på att våra studenter och akademiker har många minnen om hur vår Ipswich Campus och vart och ett av våra partnerhögskolor har utvecklat och förändrats. Galleriet nedan ger en liten ögonblicksbild av hur mycket vår Ipswich Campus har förändrats.

Vi skulle älska dig att dela med dig av dina minnen och bilder av University of Suffolk byggnader, den gamla Suffolk College eller någon av våra partnerhögskolor och se hur mycket har förändrats. Vänligen skicka några fotografier till alumni@uos.ac.uk

Vi är angelägna om att bygga ett galleri med bilder, minnen, dokument, kartor eller andra viktiga saker för att visa hur högre utbildning har utvecklats i Suffolk. Vänligen kontakta Alumni Office för att dela dina minnen på alumni@uos.ac.uk eller ring 01473 338000.

Vår vision

University of Suffolk är en sammanhängande, självkritisk och studentcentrerad akademisk gemenskap. Vår vision under de närmaste fem åren är att utveckla en bredare bas, ha högre akademisk ställning, med en större studentbefolkningsteckning från regionen, nationellt och internationellt. Universitetet kommer att stödjas av en inbäddad vetenskaplig bas med nationell och internationellt erkänd forskning inom riktade områden. Vår roll som samhällskonsekvenshögskola kommer att ha en tydlig, mätbar och positiv inverkan på samhällets ekonomiska, kulturella och pedagogiska liv.

Platser

Ipswich

Address
University of Suffolk, Waterfront Building, 19 Neptune Quay
IP4 1QJ Ipswich, england, Storbritannien
Webbplats

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: