University of Sussex Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

University of Sussex Business School

Vid University of Sussex Business School försöker vi ta itu med några av de viktigaste utmaningarna som den moderna världen står inför, från klimatförändringar till den utvecklade arbetsvärlden. Det nuvarande utbudet och kvaliteten på vår expertis placerar oss i spetsen för forskning och undervisning som är av direkt relevans för affärspraxis och beslutsfattande.

Ackrediterad av både EQUIS och AMBA utvecklar University of Sussex Business School nuvarande och blivande ledare som kommer att förkämpa kritiskt och originellt tänkande. Vårt fokus är att hantera innovation för sociala och ekonomiska framsteg.

Beläget vid Falmer nära Brighton, inom räckhåll för London och större internationella flygplatser i Gatwick och Heathrow. Vi erbjuder en rad kurser som täcker management, ekonomi, redovisning, ekonomi, policy, hållbarhet, utveckling, entreprenörskap och marknadsföring. Våra campus- och onlineprogram omfattar grundutbildning, forskarutbildning, MBA och doktorsexamen.

Vi är topp 10 i Storbritannien för företag och ekonomi (Times Higher Education World University Rankings 2020) och tredje i Storbritannien för forskningsintäkter 2015-2019 (Chartered Association of Business Schools). Vi är också 13: e i Storbritannien för ekonomi och företag, prestationsrankning av vetenskapliga artiklar för världsuniversitet 2020 (NTU Ranking).

Platser

Brighton

University of Sussex

Address
Jubilee Building, Falmer
BN1 9RH Brighton, england, Storbritannien
Telefon
+44 (0)1273 872668

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium