University of Sussex Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

University of Sussex Business School

University of Sussex är ett ledande forskningsintensivt universitet nära Brighton. De har både en internationell och lokal utsikt, med personal och studenter från mer än 100 länder och frekvent engagemang i samhällsaktiviteter och -tjänster.

På University of Sussex Business School hjälper de dig att se vidare. De tar inte bara världen för givet så som den är, men tänker på hur det kan vara.

Deras arbete bygger på ledning, ekonomi, vetenskap, teknik och innovationsstudier, för att påverka framtiden för människor och institutioner världen över. De studerar de frågor som är viktiga för att förvandla världen och din framtid.

Business School bygger på många av Sussex intellektuella traditioner, inklusive ett kritiskt perspektiv på samtida affärs-, politiska, ekonomiska och sociala frågor och en övertygelse om att stora samhällsutmaningar behöver kompetens inom många akademiska discipliner.

Näringsliv och ekonomi vid Sussex rankas i topp 60 i världen (Times Higher Education World University Rankings 2019).

Studera i en verklig internationell miljö - du kommer att lära av och med människor från hela världen, vilket ger dig färdigheter att göra globala affärer, beroende på vilken kurs du väljer.

Sussex ligger vid Falmer, i utkanten av Brighton och inom räckhåll från London och stora internationella flygplatser i Gatwick och Heathrow.

Platser

Brighton

University of Sussex

Address
Jubilee Building, Falmer
BN1 9RH Brighton, england, Storbritannien
Telefon
+44 (0)1273 872668

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium