Warwick Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Warwick Business School är inte bara en handelsskola i världsklass i hjärtat av ett universitet i världsklass; det är ett nav av nyfikenhet som ständigt utmanar status quo och förkämpar affärer som en kraft för gott.

Med en sund balans mellan teori och praktik förändrar vi verkligen människor genom att utveckla dem både professionellt och personligt. Vi är för de människor som är upphetsade över allt omkring dem, drivna till att lära, ifrågasätta, debattera och ha verklig inverkan.

Våra studenter kommer att studera med oss från hela världen och formas av värdena på vår institution: nyfikenhet, rastlöshet, öppenhet och excellens. Våra unika CORE-värden ger en utmanande och innovativ inlärningskultur som förbereder våra studenter för framgång i deras framtida karriär.

Vår fakultet producerar transformativ forskning som syftar till att leda debatt och skapa konsekvenser. Denna forskning grundar sig på vår undervisning, som hjälper till att utveckla nyfikna och entreprenörsliga sinnen som kommer att ge ett positivt bidrag till din organisation.

Beläget på University of Warwicks campus, erbjuder vi en mängd olika kurser, som omfattar grundutbildning, forskarutbildning, MBA och doktorsexamen, medan vi från vår bas i London, som ligger på The Shard, erbjuder en rad MBA- och verkställande program .

Vi är den första brittiska handelshögskolan som har blivit tredubbelt ackrediterad, från AACSB, EQUIS och AMBA, och att få Athena SWAN Silver Award för att förbättra jämställdheten.

För den mest uppdaterade kurs- och undervisningsavgiften, besök vår webbplats: www. WBS .ac.uk

Platser

coventry

Warwick Business School

Address
Scarman Road
CV4 7AL coventry, england, Storbritannien
Telefon
+44 24 7652 4306

london

Address
32 London Bridge St
SE1 9SG london, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar