Westminster Kingsway College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Westminster Kingsway College är en av de största leverantörerna av utbildning i centrala London och har undervisningscentrum över huvudstaden, som erbjuder ett brett utbud av kurser, inklusive engelska språkkurs, banväg till universitetskurser och grundutbildningskurser.

Varje år välkomnar Westminster Kingsway College internationella studenter från hela världen . Vårt kosmopolitiska högskolan omfattar över 60 nationaliteter som talar om 54 olika språk . Vi välkomnar studenter av alla nationaliteter som antingen har bosatt sig i Storbritannien eller rejat till London specifikt för att studera hos oss. Du kan studera tillsammans med studenter från hela världen och din erfarenhet med oss ​​kommer att bli starkt berikad av denna mångfald. Högskolan erbjuder ett brett utbud av kurser med möjlighet att gå vidare till universitetet. Vi har ett utmärkt rykte inom gästbranschen och våra anmärkningsvärda alumner inkluderar TV-chefen Jamie Oliver.

59923_soho.jpg

Alla kurser som erbjuds av Westminster Kingsway College har utformats för att hjälpa dig att få ut mesta möjliga av din pedagogiska erfarenhet. Vi erbjuder en rad kurser för internationella studenter som vill utveckla yrkeskunskaper eller uppnå akademiska kvalifikationer.

Westminster Kingsway College är ackrediterad av British Council för undervisning i engelska och är medlem i engelska Storbritannien. Westminster Kingsway Colleges undervisning i engelska har också erkänts som ett Centrum för Excellence av EL Gazette, tidningen för engelskspråkiga och internationella utbildningar, baserat på det senaste British Council inspektionen.

Specialkurser vid Westminster Kingsway College inkluderar:

 • Internationella engelska språkkurser
 • International Hospitality Diploma in Culinary
 • Yrkesskolor i kreativa industrier
 • Grundutbildning i företags- och kulinariska konster

59924_ImagecopyrightWestminsterKingswayCollege13.jpg

Varför studera med oss

Genom att välja att studera på Westminster Kingsway College tar du ett stort steg mot att skapa en spännande och framgångsrik framtid, samtidigt som du studerar i en av världens mest spännande och livfulla städer. Resa till London, England och du kan gå samma gator som kungarna, kungarna, prinsarna och prinsessorna som du har studerat i historiklassen, läst om i tidningarna och sett på tv. Från London Eye, till National Gallery och Tower of London, oavsett om du föredrar historia eller modern konst, hittar du den här i den här spännande staden. Du kan gå runt våra vackra parker och trädgårdar, besöka världsklassmuseer och gallerier och njuta av kultur, konst och teater. Du kommer också att kunna besöka närliggande platser som Brighton kusten, Kents trädgårdar, födelseplatsen för Shakespeare i Stratford-upon-Avon och den berömda kungliga bostaden Windsor Castle. Westminster Kingsway College ligger i hjärtat av staden, och ligger i närheten av huvudvägarna, så att du kan resa till våra europeiska grannar.

Varför Westminster Kingsway College

Internationella studenter på Westminster Kingsway College har tillgång till ett brett utbud av kurser i en vänlig och professionell miljö för att ge dig den bästa lärandeprocessen.

Högskolan kommer att erbjuda dig:

 • Förstklassig undervisning från lärare och utbildare som har arbetat i din valda bransch och har utvecklat sina pedagogiska färdigheter för att hjälpa dig att lära dig och få ut det mesta av ditt valda ämne
 • Handledare och supportpersonal som är tillgängliga för att stödja dig under hela din utbildning
 • Framsteg till en mängd olika universitet, inklusive Russell Group Universities
 • Utmärkt resultat för studenter engagerade i sina studier och kostnadseffektiva kurser som ger dig valuta för pengarna
 • Första klassens faciliteter och resurser på alla våra högskolor med gratis internetåtkomst och medlemskap i våra Learning Centers. Lärcentrumen är speciellt utformade för talare på andra språk än engelska, vilket garanterar att alla internationella studenter kan utnyttja faciliteterna fullt ut.
 • Utmärkt läge nära mainline tåg och tunnelbanestationer i centrala London
 • Ett internationellt team och student supportteam som erbjuder hjälp och råd genom hela ditt studium
 • En chans att delta i nationella tävlingar och evenemang medan du studerar på Westminster Kingsway College
 • En säker och bekväm inlärningsmiljö som hjälper dig maximera alla möjligheter att uppnå dina personliga mål.

International Office Support

Den internationella chefen är den första kontaktpunkten för internationella studenter som är intresserade av att söka studie på Westminster Kingsway College. Vi kan också erbjuda ett brett utbud av extra stöd till internationella studenter på Westminster Kingsway College för att hjälpa dig med råd om kursutveckling och ekonomisk rådgivning. Vi hjälper också internationella studenter att hitta boende, genom specialiserade boendeleverantörer.

visum

Westminster Kingsway College är en Tier 4 sponsor. Vår kunniga personal hjälper dig med ansökningsförfarandet Tier 4 Visa och Korttidsvisum.

Platser

london

Address
Victoria Centre, Vincent Square
SW1P 2PD london, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: