University of Westminster

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vårt universitet har en lång och stolt historia om internationellt samarbete och globalt engagemang från våra forskningspartnerskap, kollegor, studenter och alumner från hela världen, relationer med globala universitet och ger inspirerande och praktiska rese möjligheter för våra studenter.

Erkännandet i de senaste tiderna högskoleutbildningens världsuniversitets rankningar som vi rankas 117 i världen för International Outlook förutom att rankas 28: e i världen för International Outlook i Times Higher Education Young University Rankings är ett testamente för vårt engagemang för global engagemang.

Vi är hemma för en spännande undervisnings- och forskningsmiljö och en ledande, praktiserad institution. Under hela vår långa historia har vi välkomnade studenter från alla samhällsskikt från hela världen till ett universitetssamhälle som har för avsikt att akademisk excellens, kulturellt engagemang och personlig anrikning. Vår utbildningserfarenhet expanderar utanför klassrummet och över gränserna. Studenterna har tillgång till ett av de största utlandsstudierna, välkomna över 1000 studenter varje år från USA, Japan och över hela EU och partnerskap med nästan 80 universitet i 20 länder som våra studenter kan studera på som en del av deras kurs. Vi är engagerade i att inspirera nästa generations globala medborgare.

Vår världsledande forskning, som produceras i partnerskap med utbildningsinstitutioner och industrin över hela världen, har verklig inverkan. Från kursmoduler som gör det möjligt för studenter att arbeta med välgörenhetsorganisationer och utveckla sociala företag, för att undersöka banbrytande nya metoder för storskalig brandbekämpning fortsätter Westminster att förändra människors liv på internationell nivå.

Vår framtid som institution är verkligen global eftersom vi ser till att hela vårt Westminster-samhälle av kollegor, studenter och alumner är "globala medborgare" som kan engagera sig och hjälpa till att forma världens framtid.

Platser

london

University Of Westminster

Address
University of Westminster
309 Regent Street

W1B 2HW london, england, Storbritannien
Telefon
+44 20 7911 5000

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

MA