University of Westminster

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Den University of Westminster är en dynamisk internationell utbildning institution med en framstående 175-åriga historia. Med tre campus i centrala London (cavendish, marylebone och Regent) Och en i HarvDet är hem för över 20.000 studenter från över 150 länder.

Åtagit sig att utbilda för yrkeslivet, erbjuder Westminster en levande och stödjande inlärningsmiljö där innovativa, kreativa och engagerade studenter kan få den kompetens och erfarenhet som krävs för att lyckas i en alltmer internationell arbetsplats. Vår program är både utmanande och givande. Westminster studenter har tillgång till toppmoderna anläggningar och undervisas i en verkligt kosmopolitisk inlärningsmiljö.

University of Westminster har utsetts till en av de 100 internationella universitet i världen, och bland de 10 i London, efter offentliggörandet av Times Higher Educations globala universitets ranking.

akademisk excellens

Vår akademisk excellens och mångfald stöds av över 950 lärare och mer än 700 besök ämnesspecialister. Vår forskning kvalitet bekräftas av vår topposition i 2014 Research Excellence Framework (REF). QS Global University betyg, rankad oss ​​som ett av de fem bästa universiteten i Storbritannien för Media, journalistik och kommunikationOch vår arkitektur Department rankades delad andra i Storbritannien genom att öva arkitekter, enligt den inflytelserika arkitekter Journal. Westminster Law School tilldelades den högsta möjliga betyg från Solicitors Regulation Authority för vår Legal Practice Course.

Anställbarhet

Anställbarhet är i centrum för universitetets vision för framtiden. Tillsammans med allianser med branschorganisationer (t.ex. AMBA och RIBA), vårt globala nätverk av akademiska partnerskap och 150.000 alumner ansluta oss till ledande personer och institutioner världen över. Vi ser till våra kurser är professionellt relevanta. Vår Karriär Development Centre team kan hjälpa dig att utveckla din anställbarhet och ger råd om efter examen möjligheter.

Boende och Faciliteter

Vi erbjuder en rad studentbostäder för studenter över Halls of Residence, baserad i centrala London och Harrow. Våra boenden har utmärkta faciliteter, 24/7 säkerhet och snabba bredbandstjänster.

Vi har investerat mer än 125 miljoner £ i renovera våra campus. Från laboratorier och bibliotek till studios och dator sviter, kommer du att kunna dra nytta av den senaste banbrytande teknik och resurser.

Grund- och forskarkurser

University of Westminster erbjuder ett brett utbud av grund- och forskarutbildningskurser från sex fakulteter: Arkitektur och samhällsbyggnad; Westminster Business School; Westminster Law School; Westminster School of Media, Konstindustriella; Vetenskap och teknologi och Samhällsvetenskap och humaniora. Många av våra kurser startar både i januari och september, vilket ger större flexibilitet för inresa.

Stöd för internationella studenter

Vårt stöd till internationella studenter ingår besök av vår personal till ditt land, Före avresan rådgivning, Flygplats Meet and Greet och Internationella studenter Välkommen Program. Vi har också 65 i världen representanter utbildning tillhandahålla anpassad support. En gång här, kan du få tillgång till en rad studier, personlig och sysselsättning vägledning. Våra tjänster omfattar Karriär Development Centre, Rådgivning, Engelska språkstöd och Students 'Union.

Avgifter och stipendier

Vi har en av Storbritanniens största stipendium system, har erkänts av Times Higher Education magasin för Outstanding Support för utländska studenter. Information om våra kursavgifter och betalningsmetod kan hittas på enskilda sidor för Undergraduate och doktorand kurser.

Open Days

En av de bästa sätten att få en smak av livet som en Westminster elev är att ansluta sig till oss för en Grundutbildning Open Days eller en Forskarutbildning informationskväll, Där du kan utforska våra campus och träffa våra lärare och studenter

Virtual Öppet hus

Om du inte kan besöka oss personligen, varför inte ta en virtuell rundtur i campus och registrera dig för Virtual Open dag? Du kan också få en ögonblicksbild av våra internationella studenters liv genom vår bloggar och sociala media.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Videoklipp

Introduction to the University of Westminster

International Student Experience

London Is our Campus (Arabic) اللغة العربية

Introduction to the University of Westminster (Russian Subtitles) русские субтитры

Introduction to the University of Westminster (Mandarin Subtitles) 威斯敏斯特大学介绍

Kontakt

University Of Westminster

Adress, rad 1 Regent Street 309
W1B 2HW, United Kingdom
Hemsida http://www.westminster.ac.uk/
Telefonnummer +44 20 7911 5000