York St John University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vår strategi

Vi har utbildat och inspirerande studenter på vår campus i York sedan 1841. Vår framgång och prestationer över åren beror delvis på vår institutionella förmåga att planera effektivt, att fastställa tydliga mål och fokusera våra ansträngningar på att uppnå dem.

2012-15 har varit en period av tillväxt, framgång och ökat externt erkännande för universitetet. Vi har nu fler elever än någonsin tidigare och vår fortsättning, uppnåelse och utbildad anställbarhet har sällan varit högre. Vår profil inom högre utbildning ökar genom våra framgångar och vårt växande rykte för effektiv ledarskap och ledning av universitetet. Vi har arbetat hårt för att förbättra våra kurser, faciliteter, akademiska standarder och styrning och ledning.

I nära samarbete med våra guvernörer och personal på universiteten har vi utvecklat en ambitiös och spännande strategisk plan för 2015-20. Det är en ram som gör det möjligt för oss att samla, förstå, prioritera och övervaka framstegen mot nyckelmål. Genom genomförandet kommer vi att positionera universitetet för att hantera turbulens inom högre utbildning och fortsätta att erbjuda bra lärande möjligheter för alla våra studenter och personal.

Mission, Värderingar och Vision

Vår storlek, vår starka samhällets etos och vår personliga inställning till lärande har gjort oss till en speciell plats att studera för alla dessa år.

Våra studenter och personal gör ett meningsfullt bidrag till universitetets tyger och vi hoppas att deras erfarenheter här inspirerar dem att forma sina samhällen under hela livet.

Vi erbjuder våra studenter och personal personliga möjligheter att lära och växa - både akademiskt och individuellt - och detta underlättas av de höga nivåerna av student-personalinteraktion inom vårt samhälle. Vi är stolta över att identifiera och utveckla potentialen hos alla våra studenter och personal.Vårt uppdrag

Att inspirera våra studenter och personal att nå sin fulla potential, fördjupa kunskap och ge ett positivt bidrag till världen.Våra värderingar

Vi är ett inkluderande, innovativt, transformativt och ambitiöst samhälle med en stark känsla av tillhörighet.Vår vision

Vi kommer att bli det bästa av Englands små universitet.

Genom vår strategi kommer vi att

  • Förbättra kvaliteten på studentupplevelsen, med ett särskilt inriktning på lärande, undervisning och forskning, så att våra studenter utvecklar färdigheter för liv och arbete.
  • Uppmuntra en mångsidig och kulturellt rik gemenskap, behåller känslan av samhället byggt upp över 175 år.
  • Leverera tillväxt i våra studentnummer - Hem / EU, internationell och postgraduate.
  • Säkerställa vår ekonomiska och organisatoriska motståndskraft.

Du kan se vårt uppdrag, värderingar och vision för dig själv .

Alla som arbetar här i York St John spelar en lika stor roll i vår framgång. Så det är upp till oss alla att respektera vårt uppdrag, värderingar och vision, dela ansvar och vara stolta över universitetssamhället, förbättra vårt sätt att arbeta, skapa en bättre studiemiljö och bygga vidare på vår framgång.

Campus och faciliteter

York St John University är ett enastående universitet, känt för sin akademiska kompetens och responsiva natur, vilket alltid sätter studenten i centrum för allt det gör. Vår magnifika campus ligger i centrum av den historiska staden York.

Vår elva tunnland plats på Lord Mayor's Walk ligger i en fantastisk miljö mot den världsberömda York Minster över stadsmuren. Vår prisbelönta campus har genomgått en omvandling på 100 miljoner pund under de senaste 10 åren för att säkerställa att eleverna dra nytta av rätt miljö för att studera och leva. Ursprungligen byggd kring en fyrkantig, nyare byggnader, inklusive De Gray Court och fontänens Learning Center, som rymmer biblioteket, IT-faciliteter och en modern föreläsningsteater. Fossbyggnaden rymmer vår idrottshall, ett fysiologilaboratorium, ett biomekaniklaboratorium, ett psykologlaboratorium, en fitness suite, sjukgymnastiklaboratorier och allmänna undervisningslokaler.

Andra faciliteter inkluderar en dansstudio, drama-studio, musikrum (både praktiska och tekniska), TV- och filmproduktionsanläggningar, redigeringssviter och dedikerade konst- och designstudior. Det finns ett antal restauranger och studentkåren har bar, café, butik och kontor på campus.

Platser

York

Address
Lord Mayor's Walk, York
York, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium