York St John University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Vår strategi

Vi har utbildat och inspirerande studenter på vår campus i York sedan 1841. Vår framgång och prestationer genom åren beror delvis på vår institutionella förmåga att planera effektivt, fastställa tydliga mål och fokusera våra ansträngningar för att uppnå dem.

2012-15 har varit en period av tillväxt, framgång och ökat externt erkännande för universitetet. Vi har nu fler studenter än någonsin tidigare och vår fortsättning, uppnåelse och utbildad anställbarhet har sällan varit högre. Vår profil inom högre utbildning ökar genom våra framgångar och vårt växande rykte för effektivt ledarskap och ledning av universitetet. Vi har arbetat hårt för att förbättra våra kurser, faciliteter, akademiska standarder och styrning och ledning.

I nära samarbete med våra chefer och personal på universiteten har vi utvecklat en ambitiös och spännande strategisk plan för 2015-20. Det är en ram som gör det möjligt för oss att samla, förstå, prioritera och övervaka framstegen mot nyckelmål. Genom sin implementering kommer vi att positionera universitetet för att hantera turbulens inom högre utbildning och fortsätta att erbjuda utmärkta inlärningsmöjligheter för alla våra studenter och personal.

Se hela strategiska planen

Ladda ner strategisk plan 2015 (PDF 5,1 MB)

York St John Årsredovisning 2015 - 2016 (PDF, 2,9 MB)

Mission, Värderingar och Vision

Vår storlek, vårt starka samhällets etos och vår personliga inställning till lärande har gjort oss till en speciell plats att studera för alla dessa år.

Våra studenter och personal gör ett meningsfullt bidrag till universitetets tyger och vi hoppas att deras erfarenheter här inspirerar dem att forma sina samhällen under hela livet.

Vi erbjuder våra studenter och personal personliga möjligheter att lära och växa - både akademiskt och individuellt - och detta underlättas av de höga nivåerna av samverkan mellan studenter och anställda inom vårt samhälle. Vi är stolta över att identifiera och utveckla potentialen hos alla våra studenter och personal.

Vår mission

Att inspirera våra studenter och personal att nå sin fulla potential, fördjupa kunskap och ge ett positivt bidrag till världen.

Våra värderingar

Vi är ett inkluderande, innovativt, transformativt och ambitiöst samhälle med en stark känsla av tillhörighet.

Vår vision

Vi kommer att vara det bästa av Englands små universitet.

Genom vår strategi kommer vi att

  • Förbättra kvaliteten på studentupplevelsen med ett särskilt inriktning på lärande, undervisning och forskning, så att våra studenter utvecklar färdigheter för livet och arbetet.
  • Uppmuntra en mångsidig och kulturellt rik gemenskap, behåller känslan av samhället byggt upp över 175 år.
  • Leverera tillväxt i våra studentnummer - Hem / EU, internationell och postgraduate.
  • Säkerställa vår ekonomiska och organisatoriska motståndskraft.

Du kan se vårt uppdrag, värderingar och vision för dig själv.

Alla som arbetar här på York St John spelar en lika stor roll i vår framgång. Så det är upp till oss att respektera vårt uppdrag, värderingar och vision, dela ansvar och stolta över universitetsgemenskapen, förbättra hur vi jobbar, skapa en bättre studiemiljö och bygga på vår framgång. Vårt bidragsramverk (PDF, 0.4MB) beskriver alla kvaliteter och beteenden vi letar efter i alla våra människor.

Campus och faciliteter

York St John University är ett enastående universitet, känt för sin akademiska kvalitet och lyhörda natur, vilket alltid sätter studenten i centrum för allt det gör. Vår magnifika campus ligger i centrum av den historiska staden York.

Vår elva tunnland plats på Lord Mayor's Walk ligger i en fantastisk miljö mot den världsberömda York Minster över stadsmuren. Vår prisbelönta campus har genomgått en omvandling på 100 miljoner pund under de senaste 10 åren för att säkerställa att eleverna dra nytta av rätt miljö för att studera och leva. Ursprungligen byggd kring en fyrkantig, nyare byggnader, inklusive De Gray Court och fontänerna Learning Center som rymmer biblioteket, IT-faciliteter och en modern föreläsningsteater. Fossbyggnaden rymmer vår idrottshall, ett fysiologilaboratorium, ett biomekaniklaboratorium, ett psykologlaboratorium, en fitness suite, sjukgymnastiklaboratorier och allmänna lärorum.

Andra faciliteter inkluderar en dansstudio, drama-studio, musikrum (både praktiska och tekniska), TV- och filmproduktionsanläggningar, redigeringssviter och dedikerade konst- och designstudior. Det finns ett antal restauranger och studentkåren har bar, café, butik och kontor på campus.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MA:er » Se MSc:er » Se Health BScs » Se Humanistiska kandidatexamina » Se BScs »

Program

Skolan erbjuder också:

MA

MA Tillämpad språkvetenskap: TESOL

Campusstudier Heltid Deltid August 2019 Storbritannien York

Programmet är utformat för både kvalificerade och avsedda lärare i engelska till talare på andra språk. Det lockar elever från olika delar av världen, som medför en varierad blandning av pedagogiska bakgrunder och erfarenheter. Detta ger oss en chans att öka vår tvärkulturella förståelse och kunskap om undervisnings- och inlärningskontext globalt. Dessutom, med hjälp av onlineforum, strävar vi efter att ge praktiska möjligheter för dig att interagera med språkproffs runt om i världen. [+]

Kursöversikt

Programmet är utformat för både kvalificerade och avsedda lärare i engelska till talare på andra språk. Det lockar elever från olika delar av världen, som medför en varierad blandning av pedagogiska bakgrunder och erfarenheter. Detta ger oss en chans att öka vår tvärkulturella förståelse och kunskap om undervisnings- och inlärningskontext globalt. Dessutom, med hjälp av onlineforum, strävar vi efter att ge praktiska möjligheter för dig att interagera med språkproffs runt om i världen.

Vi reflekterar kritiskt på teorier om och undersökning av problemet med hur man bäst kan lära sig och lära sig ett annat språk. Vi strävar efter att hjälpa dig att förbättra dina egna forskningskunskaper och uppmuntra dig att presentera och publicera dina resultat i engelskspråkig undervisning och tillämpad språkvetenskapssamhälle.... [-]


MSc

MSc International Business Management

Campusstudier Heltid Deltid August 2019 Storbritannien York

Läroplanen har utformats noggrant för att säkerställa att det finns teoribalans mot ansökan och att det finns regelbundna möjligheter för dig att engagera dig i näringslivet. Det kommer regelbundet gästinsats från affärsmän, fallstudier och projekt i moduler som gör det möjligt för dig att tillämpa din kunskap om teorin till en rad verkliga affärsscenarier. [+]

Kursöversikt

Läroplanen har utformats noggrant för att säkerställa att det finns teoribalans mot ansökan och att det finns regelbundna möjligheter för dig att engagera dig i näringslivet. Det kommer regelbundet gästinsats från affärsmän, fallstudier och projekt i moduler som gör det möjligt för dig att tillämpa din kunskap om teorin till en rad verkliga affärsscenarier.

Programmet erbjuder möjligheter att reflektera över, utvärdera och tillämpa viktiga internationella företagsledningsteorier och begrepp samt uppmuntra kreativt och innovativt tänkande vid tillämpning av relevanta managementmodeller. När du utvecklas genom studierna får du inte bara lära dig akademisk teori relaterad till ämnet, du kommer också att uppmuntras och stödjas för att utveckla färdigheter som förbereder dig för att utveckla din karriär inom förvaltning, speciellt relaterad till internationell verksamhet.... [-]


Kontakt

Adress, rad 1 Lord Mayor's Walk, York
York, England, Storbritannien