City and Islington College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Ansvarig Välkommen

Tack för ditt intresse för staden och Islington högskola.

Vi är Londons ledande College, och den enda högskolan i London bedöms utestående varje åtgärd Ofsted.

Vi är det första valet Ytterligare Utbildning för tusentals unga människor i London som uppnår utmärkta studieresultat. 1400 av våra studenter utvecklats till högre utbildning förra året.

Det är vårt uppdrag att leverera exceptionella upplevelser lärande för våra studenter och hjälpa dem att uppnå sina ambitioner. Många av de landvinningar som gjorts av våra elever är otroligt och utöver det vanliga. Från ett brett spektrum av utgångspunkter, eleverna visar att med rätt attityd och förhållningssätt, och med stöd från kreativ och kunnig personal, exceptionella saker kan hända. Bold ambitioner kan uppnås.

Vi får många externa utmärkelser, men vi är mest stolta över erkännandet från våra studenter. 95% säger att de känner sig respekterade och trygga här, att undervisningen är bra, och de rekommenderar kollegiet till en vän.

På City och Islington erbjuder vi dig

Moderna och spännande platser att lära Skickliga och högt kvalificerade lärare med branscherfarenhet som är passionerade och lysande på vad de gör Individuellt stöd för att du lyckas Anriknings möjligheter, arbetslivserfarenhet och mentorskap för att hjälpa dig att få viktiga liv och anställbarhet färdigheter

Eleverna lär sig i en av våra fem centra, som var och en är en diskret gemenskap av studenter och personal med fokus på kurser och examina inom en viss inriktning, som kommer samman för att bilda en enda högskola som är varierande och spännande. Över varje center arbetar vi med över 200 arbetsgivare att förse dig med klara siktlinjer för att arbeta.

Oavsett om du tar en akademisk eller yrkesinriktad väg till vidare studier, är jag övertygad om att vi kommer att ha en kurs som passar dina behov. Jag hoppas verkligen att du kommer att välja att ansluta sig till oss och bli en del av nästa kapitel i vår framgång.

Ansvarig Sir Frank McLoughlin KBE

Vårt uppdrag

Är vad vi gör bra varje dag - exceptionella UTBILDNING för varje elev.

Vår vision

Är hur framtiden ser ut - ATT VARA Londons ledande College.

Sammantaget vår mission och vision sporra och binda dem som arbetar inom kollegiet - personal, studenter och samarbetspartners. De är inte intetsägande uttalanden som sitter inramade på en vägg, till stor del ignorerats: de är katalysatorer för åtgärder.

Vad betyder vårt uppdrag detta?

Att ge exceptionellt utbildning för varje elev är vårt uppdrag. Att exceptionella är att vara ovanligt bra på det vi gör, men att exceptionella del av tiden, för en del elever, är otillräcklig. Konsekvens är nyckeln.

På City och Islington högskola exceptionell utbildning:

Är strikt fokuserat på att skapa de bästa resultaten för studenter Aktiverar och uppmuntrar alla studenter att ställa siktet högt och nå sina ambitioner Går utöver kvalifikationer; ge eleverna de kunskaper och kvaliteter som de behöver för långsiktig framgång i en global ekonomi Har en tydlig siktlinje att arbeta Är mycket relevant, innovativ och framtidsinriktad Formas av behoven hos studenter och arbetsgivare

Levereras av personal som är passionerade, kunniga och engagerade.

Vad gör vi värdesätter?

Våra värderingar är de viktigaste idéer och principer som människor inom vår organisation och våra partners tror är viktiga; de definierar vårt sätt att arbeta.

FÖRTRÄFFLIGHET

Studenter och personal är dedikerade till stor lärdom; lärande som är genomgående hög kvalitet, relevanta och fokuserade på resultat.

AMBITION

Ambition är en del av vårt DNA som en organisation - vi letar alltid efter sätt att växa och utveckla vad vi gör till förmån för våra studenter Alla våra studenter får stöd för att utveckla och uppnå sina ambitioner. Vår personal har höga ambitioner för varje elev och för sig själva. De uppmuntras att vara djärv och kreativ i sitt arbete.

SAMARBETE

Studenter och personal arbetar tillsammans för att hjälpa varje elev att nå framgång Vi samarbetar med arbetsgivare och andra parter; teckning i utomstående expertis för att hjälpa oss att säkra bättre resultat för studenter

MÖJLIGHET

Alla ges bästa möjliga möjligheter att lära och bli framgångsrika Varje elev och varje medlem av personalen behandlas som en individ och med respekt.

Vår historia

Sedan 1993 över en kvarts miljon ungdomar och vuxna har studerat i vidareutbildning på City och Islington högskola. De har kommit med alla typer av erfarenheter och ambitioner och representerade alla typer av London bakgrund. De har studerat på många nivåer - från nybörjare i engelska som andraspråk till Foundation grader - och brottades med ett stort utbud av ämnen och färdigheter. Den tid de har tillbringat vid högskolan varierar från ett till fyra år och några har avslutat flera utbildningar.

Rubriken statistik när det gäller elevernas framsteg är denna: 1993, väl under 50% av eleverna nått framgång i sina kurser. År 2014 var andelen framgångsrika 85%.

Kraftfulla berättelser om framgång, plus resultatstatistik, inspektionsrapporter och utmärkelser fånga fulla bilden av vår historia.

Platser

london

Address
City and Islington College,
The Marlborough Building,
383 Holloway Road

N7 0RN london, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium