iQualify UK

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

iQualify UK är en UK-registrerad organisation som grundades för att ge det bästa inom utbildning genom kurser och kvalifikationer för dem som tidigare uteslutits på grund av ekonomi eller behovet av att arbeta snarare än att studera. Vi erbjuder därför kvalitetsprodukter till ett överkomligt pris.

Modern brittisk utbildning

iQualify UK konkurrenskraft ligger i ett antal egenskaper som ofta saknas i samtida institutioner:

 • Bästa lärare
 • Personlig interaktion
 • Helhetsupplevelse
 • Professionell kultur
 • Internationellt kopplat

Samla den bästa fakulteten

iQualify UK : s fakultet är ett team av experter från olika institutioner. Vi sätter ihop det bästa och kommer att utöka fakultetsnätverket när vi utvecklas.

Personlig interaktion

Tillgängligheten för studenter av personlig interaktion med fakultetsmedlemmar via Skype, e-post eller telefon och möjligheten att se liveföreläsningar.

Erbjuder en helhetsupplevelse

Vi erbjuder en helhetsupplevelse både inom miljö och undervisningsfilosofi för att göra inlärningsupplevelsen långt bortom läroboken. Onlinemiljön stöder en undervisningsfilosofi som uppmuntrar inlärning genom diskurs mellan studenter och lärare och bland studenterna själva. Exempelvis är online-kurserna utformade på ett sådant sätt att de främjar studentdiskussioner om relevanta fallstudier och samtida exempel.

En professionell kultur

iQualify UK hanteras av akademiker och affärsmän som bryr sig om sina studenter och deras utbildning.

Starka internationella länkar

Med en inriktning mot internationell verksamhet.

Dessa element, tillsammans med vårt brittiska arv, gör det möjligt för oss att fokusera styrkorna i ett professionellt nätverk på att erbjuda personlig service till våra studenter.

Vårt uppdrag

iQualify UK : s uppdrag är att leverera högkvalitativ prisvärd utbildning i internationella standardkvalifikationer och färdigheter, som ger utmärkt innehåll och inlärningserfarenhet, till studenter över hela världen.

139115_pexels-photo-3762806.jpeg

Hur vi jobbar

iQualify UK är en helt oberoende utbildningsorganisation, dedikerad till våra studenter. Vi levererar våra kurser huvudsakligen genom att följa de två metoderna:

 • Klassrummet block undervisningsmetod
 • Online inlärningsmetod

Klassrummet block undervisningsmetod

Klassrumsundervisning kombinerar klassrumsundervisning med onlineinformation för att ge dig det bästa av båda! Vi erbjuder dig därför ett urval av studiemetoder beroende på dina personliga preferenser. En av de största fördelarna är dock att det gör att du kan studera medan du arbetar.

Klassrumsundervisningen levereras vanligtvis i ett block på tre till fem dagar på campus under en helg. Varje inlärat block täcker en av enheterna. Du har då en period på några veckor att genomföra forskningen och slutföra din uppgift innan nästa undervisningsblock. Denna koncentrerade aktivitet ger dig den förståelse och kunskap du behöver. Onlineelementet tillhandahålls via vår undervisningszon. Den innehåller kursinnehållet, inklusive läsmaterial och självbedömningsövningar, för att stödja dig i dina studier. Således om det finns något du inte förstår eller behöver mer information om, så kan du vanligtvis hitta det i undervisningszonen.

Online inlärningsmetod

Online-lärande är det moderna alternativet till traditionell utbildning som ger dig chansen att studera hemifrån i din egen tid - eller från jobbet eller var du än väljer. Det är din möjlighet att lära dig nya färdigheter och uppnå dina mål, vi ger dig medlen och flexibiliteten för att förbättra din karriär.

Vi är en av de mest erfarna leverantörerna av online lärande i branschen. Vi erbjuder kvalifikationer som är godkända av ledande yrkes- och akademiska organ så att du får försäkran om en erkänd examen. Genom att välja iQualify UK väljer du ett flexibelt och prisvärt sätt att lära sig nya eller utveckla dina befintliga färdigheter och eller få ytterligare kvalifikationer.

När du har registrerat dig får du ditt inloggnings- och lösenord för undervisningszonen, där du hittar allt ditt kursmaterial och supportinformation. Vi skickar också kontaktuppgifterna för din online-handledare.

Vilken iQualify UK kurs är rätt spår för dig?

Vi erbjuder ett brett utbud av professionellt ackrediterade kurser. Eftersom allas mål och ambitioner är olika vill vi se till att den kurs du vill studera är rätt val för dig. Du kanske redan har en mycket tydlig uppfattning om vad du vill eller behöver studera. Om du är osäker på vilket ämne du ska ta eller vilken nivå du ska börja på, kan följande punkter hjälpa dig att fatta rätt beslut:

 1. Tänk först på vad du vill lära dig och skälen till varför. Du kanske vill få en kvalifikation för att ta din utbildning till nästa nivå, för att få en bättre position på jobbet eller lära dig något nytt för att uppfylla en passion. Oavsett dina skäl och intressen erbjuder vi en mängd olika kurser som hjälper dig att komma dit du vill vara.
 2. Du måste också överväga hur mycket tid du kan eller är villig att ägna åt dina studier. Vi vet att du kan ha ett mycket hektiskt liv eller att du kanske inte har studerat länge och vill börja långsamt. Alla våra kurser erbjuder flexibla inlärningsalternativ som passar dig så att du kan studera så fort du vill eller ta hela studietiden för att slutföra din kurs.
 3. Slutligen är det viktigt att du överväger vad din upplevelse är när du tänker på vilken nivå du siktar på att börja. För vissa människor är detta det svåraste beslutet av alla men vi kan hjälpa till. Du bör inte skjutas upp när du siktar högt, men du vill inte ta på dig något du inte kommer att kunna uppnå. Ditt beslut beror på en balans mellan din erfarenhet, din tidigare utbildning och den tid du är villig och kan lägga dig i att studera.

Vi erbjuder ett brett utbud av ämnen och nivåer och många kurser behöver inga tidigare kvalifikationer, så om du uppfyller de grundläggande kraven och tror att du kan göra det är du redo att gå. Om du fortfarande har frågor, läs vår FAQ-sida eller kontakta oss.

139114_pexels-photo-3781529.jpeg

Online-handledare

När du har anmält dig till en av våra kvalifikationer får du en dedikerad handledare som är en noggrant utvald ämnesexpert inom ditt studieområde. Var och en av våra handledare har erfarenhet av att undervisa online-kurser och känner till utmaningarna och fördelarna med online-lärande.

Din handledare ger dig akademiskt stöd och svarar på eventuella frågor om din kvalifikation inklusive innehåll och bedömningar. De ser till att du är helt beredd att framgångsrikt klara dina uppgifter och tentor (om tillämpligt) genom att tillhandahålla och markera effektiva revisionshjälpmedel som testpapper och hånprover. Dina papper är alla märkta på ett konstruktivt sätt så att du vet exakt var dina styrkor och svagheter ligger.

Din handledare är engagerad i att stödja dig i dina studier och det finns flera sätt att kontakta dem:

 • Via e-post: Ställ frågor på din egen tid dygnet runt; din handledare svarar med svar och råd inom 24 timmar (arbetsdagar).
 • Via onlinechattfaciliteten: Ställ din fråga medan den är fräsch i ditt sinne och kommunicerar med din handledare i realtid när de är online.
 • Via telefon eller Skype: Kontakta din handledare per telefon under deras arbetstid så kan de hjälpa dig direkt.

Våra studenter säger att det är väldigt viktigt att ha någon där för att hjälpa dem genom materialet och ge stöd när de behöver det. Rätt stöd kan göra hela skillnaden.

Observera att du bara har en handledare om du studerar för en examen; kurser inkluderar inte tillgång till en handledare (och priserna är lägre). Om du inte är säker på skillnaden kommer en kvalifikation att ha en "nivå" och kommer från en tilldelande organisation.

Undervisningszon

Alla våra kurser och kvalifikationer levereras genom iQualify UK Teaching Zone. Studenterna får inloggning och lösenord när de har slutfört registreringen för sin valda kurs eller examen.

Tentor och uppgifter

För att uppnå din ambition och få det resultat du vill ha måste eleverna genomgå någon form av bedömning. Dessa är vanligtvis tentor och uppgifter för deras valda kurser och kvalifikationer.

Platser

london

Address
11 Selsdon Way, London, E14 9GL, UK
E14 9GL london, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium