University of Strathclyde Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Strathclyde Business School (SBS) har en lång och stolt historia att vara en innovativ företagshögskola - och en del av ett ledande tekniskt universitet - med "användbar inlärning" i sitt hjärta. SBS utsågs till Business School of the Year i The Times Higher Education 2016 utmärkelser. Priset gjordes i erkännande av Business Schools innovativa och entreprenörsinriktade inställning och dess övergripande "enastående" prestanda.

Strathclyde är en triple ackrediterad business school: en av endast 89 i världen och den första handelshögskolan i Skottland för att vara tredubbla ackrediterad, med ackreditering från internationella organ, AMBA, AACSB och EQUIS. Förutom triple ackreditering. Det är också Europas första universitetsfakultet att få tillstånd att driva ett MBA-program i Förenade Arabemiraten.

Skolans ämnesavdelningar och specialiserade enheter samarbetar för att tillhandahålla ett dynamiskt, fullständigt avrundat och varierat program för special och tvärvetenskapliga forskarutbildningskurser.

Skolans flaggskepps MBA-program har varit tillgängligt utanför Storbritannien sedan 1988, med tusentals MBA-kurs deltagare nu examen och mycket mer just nu studerar i sitt eget land. Programmet har många studievägar, men vi betonar vår "en MBA" -strategi. Executive MBA du studerar via ett av våra internationella centra är exakt samma program som du skulle studera i Glasgow, och akademikerna som levererar kärnelementen i programmet i ditt land levererar också MBA i Glasgow.

Programformatet är speciellt utformat för upptagna chefer som behöver kombinera karriär och familjeåtaganden med kraven i MBA-studier. Flexibiliteten i deltidsanvändningen gör det möjligt för deltagarna att göra examen inom två år. Studien kan dock spridas över en längre period om det behövs, i högst sex år.

Strathclyde Executive MBA erbjuds på deltid genom våra internationella centra i:

  • Bahrain
  • Dubai i
  • grekland
  • malaysia
  • oman
  • Singapore

Platser

Glasgow

Address
University of Strathclyde Business School
199 Cathedral Street

G4 0QU Glasgow, skottland, Storbritannien

Milan

Address
Politecnico di Milano
Piazza Leonardo da Vinci, 32, 20133 Milano MI, Italy

Milan, Lombardiet, Italien

Munich

Address
TUM School of Management
Arcisstraße 21, 80333 München, Germany

Munich, Bayern, Tyskland

Peking

Address
Beijing Jiaotong University School of Economics and Management
Siyuan East Building, Beijing Jiaotong University, Haidian District, Beijing 100044, China

Peking, Peking, Kina

Toulouse

Address
Toulouse Business School
1 Place Alphonse Jourdain - CS 66810
31068 TOULOUSE Cedex 7, France

Toulouse, Occitanie, Frankrike

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar

Program