Läs den officiella beskrivningen

Översikt

EIT Digital Summer Schools välkomnar alla universitet och industri deltagare som vill få praktisk erfarenhet av digital teknikbaserad affärsutveckling.

De två veckors EIT Digital Summer Schools kombinerar toppmoderna excellens inom nyckel digital teknik med kompetens inom innovation och entreprenörskap (I

EIT Digital Summer Schools är unika två veckors evenemang som hålls varje sommar på flera platser i hela Europa, inklusive Lissabon, Eindhoven, Stockholm, Budapest, Rennes, Tallinn, Trento, Ljubljana, München, Bologna och Helsingfors. Deltagarna fördjupar sig i verkliga fallstudier som härrör från acceleratorer, startups och vårt nätverk av industripartner.

Sommarskolorna fokuserar på digital industri, digitala städer, digital välbefinnande, digitalteknik och digital ekonomi som är EIT Digital fokusområden.

Deltagarna kommer att belönas med fyra ECTS-poäng (European Credit Transfer and Accumulation System).

EIT Digital Summer School är en del av EIT Digital, en ledande europeisk digital innovations- och entreprenörsutbildningsorganisation som driver Europas digitala omvandling. EIT Digital är kunskaps- och innovationsgemenskapen för Europeiska institutet för innovation och teknik.

Få insikter i den senaste tekniken för digitalteknik och affärsutveckling i sommar!

Lär dig genom att göra och växa ditt nätverk

Som deltagare i sommarskolan kommer du att arbeta i lag och tillämpa "lärande genom att göra" för att utveckla en tankegång och kompetens för innovation och entreprenörskap. Vi hoppas att du kommer att ta denna stora möjlighet att lära och nätverk med studenter och professionella intrapreneurs från affärs- och innovationssamhället.

Få kompetensen

Lär dig hur störande teknik påverkar marknader och företag, och hur affärsmodeller ändras.

Få förtroendet

Lär dig de olika stadierna i affärsutvecklingsprocessen och hur du gör en affärsidé till ett lönsamt marknadsföringsförslag.

Få de mjuka färdigheterna

Samverkan med kamrater och tvärvetenskapliga experter, verktyg och verkliga affärsutmaningar hjälper dig att genomföra dina lära och ta hem hem till ditt eget företag.

Sommarskolor

EIT Digital Summer School Locations Map

Programmen undervisas på:
Engelska

EIT Digital Summer School Rennes 2018

EIT Digital Summer School Tallinn 2018

Address
Brussels, Brussels, Belgien
Address
Tallinn, Harju County, Estland
Address
Trento, Trentino-South Tyrol, Italien
Address
Ljubljana, Ljubljana, Slovenien
Address
Munich, Bavaria, Tyskland
Address
Helsinki, Finland
Address
Bologna, Emilia-Romagna, Italien
Address
Eindhoven, North Brabant, Nederländerna
Address
Lisbon, Lisbon, Portugal
Address
Stockholm, Stockholm County, Sverige
Address
Budapest, Ungern
Address
Rennes, Brittany, Frankrike