Kristianstad University Sweden

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Högskolan Kristianstad grundades 1977. Idag finns det cirka 14.000 studenter på campus, som ligger bara 10 minuter från centrum. På campus har du tillgång till inspirerande mötesplatser och ett brett utbud av tjänster inom en kort gångavstånd.

Vår vision är att vara det bästa universitetet i Sverige i utbildning och utbilda studenter för deras framtida karriärer. Studenter vid Högskolan Kristianstad förvärva inte bara de kunskaper och färdigheter som är mest efterfrågade på arbetsmarknaden utan även de som uppfyller behoven och kraven på en modern forskarsamhället.

Våra studenter måste vara utrustad för en yrkeskarriär där de tillämpas och förnya sina kunskaper och färdigheter; de måste vara beredda på förändring och har goda kunskaper om företagande.

Högskolan Kristianstad stoltserar nära kontakt med inte bara dess omedelbara omgivning, men också mellan studenter och personal. Med fokus på utbildning, har det etablerat ett gott rykte för en rad program och kurser som uppfyller behoven hos den lokala såväl som nationella arbetsmarknaden. Flera av våra program är unika i Sverige. Våra viktigaste programmen omfattar utbildning, hälsa vetenskap och organisatoriska vetenskap.

Det är målet för Högskolan Kristianstad att bedriva forskning som är nära kopplad till och utvecklar våra program och grundkurser; det har vunnit bifall både nationellt och internationellt för sin höga kvalitet.

Vid Högskolan Kristianstad, alla arbetsrelationer präglas av öppenhet och respekt och bygger på social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet.

HKR: s Campus

Vid universitetet Campus hittar du allt du behöver inom en kort gångavstånd. Det finns ett bibliotek, en restaurang, ett café, studentkåren, vårdcentral och studerande dormatories allt på ett ställe.

I mitten av campus hittar du en rymlig bibliotek med grupprum, datorsalar och öppna ytor där du kan läsa eller koppla av.

HKR i kort

Högskolan Kristianstad i södra Sverige, grundades 1977, men i den här regionen kan vi spåra våra rötter långt tillbaka för lärarutbildning (1835), sjuksköterskor (1893) och ingenjörer (1912).

Högskolan Kristianstad grundades 1977 Cirka 14000 studenter Cirka 500 anställda 7 program och 100 kurser för internationella studenter Sammanlagt 45 program och 450 kurser

om Sverige

Sverige är ett av de största länderna i Europa, med varierande natur och ett varierat klimat. Från norr till söder hittar du stora skogar, många sjöar och en lång kustlinje. Landskapet liksom klimatet förändras en hel del, från de kalla och vilda regioner i norr till mildare och plattare landskap i söder.

om Kristianstad

Beläget i nordöstra delen av Skåne, är Kristianstad huvud centrum i regionen. Staden kombinerar modern och gammal och ligger i ett område med naturskönt. Kristianstad är också känd för sin mysiga kaféer, restauranger och butiker.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Svenska

Se MSc:er » Se skolans Masterprogram » Se Online Magisterexamen » Se Health Magisterexamen » Se BScs » Se Kandidatprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

MSc

Msc i företagsekonomi som specialiserar sig på internationella affärer och marknadsföring

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Sverige Kristianstad

Denna ettåriga programmet syftar till att ge dig den kompetens och färdigheter som krävs för att arbeta med internationella affärer och marknadsföring på ett brett spektrum av multinationella och nationella företag, både i Sverige och utomlands. [+]

Företagen har blivit allt mer internationell karaktär under de senaste decennierna, och internationell handel står nu för en stor och växande andel av den totala kommersiell verksamhet. Ett ökande antal företag, små, medelstora och stora, nu påverkas av internationella händelser och konkurrens. Detta är en utveckling som kräver kunskap och professionell expertis inom området för internationella affärer och marknadsföring.

Denna ettåriga programmet syftar till att ge dig den kompetens och färdigheter som krävs för att arbeta med internationella affärer och marknadsföring på ett brett spektrum av multinationella och nationella företag, både i Sverige och utomlands.... [-]


Magisterexamen

Magisterexamen i datavetenskap med inriktning mot inbyggda system

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Sverige Kristianstad

Den ettåriga Masterprogrammet är att ge eleverna de kunskaper och färdigheter som krävs för att utveckla inbyggda system individuellt och i grupp. Syftet är att ge studenterna möjlighet att utveckla specialiserade kunskaper och färdigheter inom datavetenskap som behövs för att kunna individuellt strukturera och analysera frågor utifrån aktuell och relevant datavetenskap teori med fokus på inbyggda system. [+]

Ett inbyggt system är ett datorsystem utformade för specifika styrfunktioner inom ett större system, ofta med realtid begränsningar. De inbyggda system kan hittas i många produkter och de spelar en allt större roll i vårt samhälle.

Programmet ger teoretiska och praktiska aspekter av utveckling av inbyggda system. Särskilt fokus ligger på integration av mjukvara och hårdvarukomponenter. Baserat på begreppen signalbehandling, trådlös kommunikation och Ubiquitous Computing kommer du att utveckla en distribuerad inbyggt system med goda prestanda och säkerhet.

Inbyggda system är utbredd i världen, i konsument, industri, kommersiella och militära tillämpningar. Mikroprocessorer är snabbt på att bli överallt, och många av de vardagliga prylar i ditt hus och bil lita på dem. Efter utbildningen kan du arbeta i branscher som ett inbyggt system utvecklare liksom i forskning.... [-]


Magister i hållbar vattenförvaltning

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Sverige Kristianstad

Nedbrytning av vatten och vattenresurser är en global fråga. Med tanke på vikten av vatten till socioekonomiska, människans och ekosystemens hälsa, är en integrerad strategi krävs om hållbar utveckling skall kunna uppnås. [+]

VARFÖR?

Nedbrytning av vatten och vattenresurser är en global fråga. Med tanke på vikten av vatten till socioekonomiska, människans och ekosystemens hälsa, är en integrerad strategi krävs om hållbar utveckling skall kunna uppnås.

Vem?

Du kan vara en kandidat examen eller en utövare med antingen miljö eller teknisk bakgrund. Du måste vara intresserad av att föra dina vatten ledarförmåga, samt att utveckla din förmåga att arbeta i en tvärvetenskaplig och internationell miljö.

Det är viktigt att notera att detta program inte har för avsikt att göra en "ekolog" ur en "ingenjör", eller en "ingenjör" ur en "ecologist". Det garanterar dock uttryckligen att du fördjupa dina vatten färdigheter genom att integrera nyckel kunskap komplement till din egen studieområde, och genom att fördjupa din egen professionella kompetens.... [-]


Videoklipp

HKR