Läs den officiella beskrivningen

innovatörer Innovativt högklassigt Linköpings universitet i sydöstra Sverige erbjuder ett brett utbud av engelska-lärda masterprogram. Linköpings universitetsexaminerade är särskilt populära hos arbetsgivare, med en självständig studie som visar att de är bland de första i landet för att få anställning. Linköpings universitet, med över 28 000 studenter på kandidatexamen, magister- och doktorandnivå, den tysta artisten från de svenska hjärtlanden.

High-ranking uni Linköpings universitet - eller LiU, som det ofta kallas - rankade 26 i QS-rankningen 2014 av världens bästa universitet mindre än 50 år gammal. Som ett relativt ungt universitet är den fri från de traditioner som hindrar innovation och kreativitet. Till exempel var LiU det första svenska universitetet för att omfamna tvärvetenskaplig undervisning och forskning - blandande teknik, vetenskap och humaniora. LiU förespråkar delning och samarbete, snarare än isolation och "håller mina saker till mig själv".

Studenter från utlandet uppskattar Linköpings universitets platta hierarkier och praktiska tillvägagångssätt. Du adresserar dina föreläsare och professorer med deras förnamn. Labs på LiU har tillräcklig kapacitet för att du ofta kan göra ett visst labbarbete själv.

Affärsframgångar Sveriges befolkning är knappt tio miljoner - inte mycket enligt världens normer. Men landet slår definitivt över sin vikt i näringslivet. Framgångsrika företag födda i Sverige inkluderar IKEA, H & M, Volvo, Scania, SAAB, Ericsson, TetraPak, AtlasCopco, Skype, Spotify och Mojang - utvecklarna av Minecraft.

Livet i Sverige Så hur är livet i Sverige? Jo vintrarna är egentligen en glädje - förutsatt att du ryggar upp ordentligt. Boendet är bekvämt; Med centralvärme och isolering av industriell hållfasthet kommer du att hålla dig varm medan det är snöigt ute. Priserna är mycket lika med Storbritannien och hyrorna är rimliga. Människor kan vara lite reserverade, men är hjälpsamma och vänliga när du pratar dem.

Cyklar och vandringar Internationella masterstudenter på Linköpings universitet älskar den enkla livsstilen som erbjuds i tvillingstäderna Linköping och Norrköping. En cykel är det bästa sättet att komma runt, vanligtvis på separata cykelbanor - som till och med är plöjda på vintern. Den omgivande regionen är vacker, med enkel tillgång till sjöar, vandringsområden och vildmark, och Stockholms huvudstad ligger bara 90 minuter bort med tåg. Eftersom de flesta svenska mastersprogram på LiU är två år lång har du gott om tid för ett liv utanför dina studier. Så du lämnar inte bara med en examen. Du lär dig, men du bor också.

Snabbfakta - Linköpings universitet

  • Fyra fakulteter: Teknik, Konst och Vetenskap, Hälsovetenskap och Pedagogik - Fyra campus: Linköping, Norrköping, Linköpings universitetssjukhus, Carl Malmsten Möbelstudier - Regionföretag inkluderar Saab, Ericsson, Siemens, Holmen Paper, BT Industries, Electrolux - International Samarbetet omfattar: Fudan University, Ludwig-Maximilians-Universität, Nanyang Technological University, Stanford University, University of Edinburgh Läs mer om mästare på Linköpings universitet på www.liu.se/master

Besök Linköpings universitetets Facebook-sida för masterstudier: www.facebook.com/mastersatliu

Se Linköpings universitets Youtube-kanal för internationella tittare: www.youtube.com/playlist?list=PLFDE54D7410A8848C

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

MA

Linköping University

Att ta itu med några av de mest utmanande frågor i dagens värld, avser detta nya program etnicitet och migration till den globala ekonomiska och kulturella förändringar, ... [+]

Att ta itu med några av de mest utmanande frågor i dagens värld, avser detta nya program etnicitet och migration till den globala ekonomiska och kulturella förändringar, och för system av dominans och motståndsrörelser. Du lär dig att analysera orsakerna till migration, samt dess konsekvenser för nya formationer av ras, kön, arbete, medborgarskap, sjukvård, välfärd och kultur.

Magisterprogrammet avser etnicitet och migration till global ekonomisk och kulturell förändring, och till system för dominans och motståndsrörelser. Programmet är tvärvetenskapligt integrera humaniora och samhällsvetenskap, och animerade av ett åtagande till kritiska, innovativa och användbara metoder för frågor och problem inom det breda området etniska och migrationsstudier.... [-]

Sverige Linköping
September 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

MSc

Linköping University

Datavetenskap och teknik spelar en viktig roll i alla delar av den moderna världen. Masterprogrammet i datavetenskap bygger på behovet av datavetare att behärska de teore ... [+]

Datavetenskap och teknik spelar en viktig roll i alla delar av den moderna världen. Masterprogrammet i datavetenskap bygger på behovet av datavetare att behärska de teoretiska grunderna för området och kunna integrera dem med andra tekniker.

Förutom grundläggande kurser i teoretisk datalogi och programmering, innehåller programmet valbara kurser, såsom artificiell intelligens, databaser och data mining, konstruktion och programmering av dataspel, informationssäkerhet, avancerade datorgrafik, människa-datorinteraktion och teoretisk dator vetenskap.

Sökande förväntas ha en tillräcklig bakgrund inom datavetenskap och goda kunskaper i programmering.

Programbeskrivning ... [-]
Sverige Linköping
September 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Linköping University

Programmet ger kunskaper i industriell ekonomi genom ett tvärvetenskapligt angreppssätt, vilket ger dig kompetens att anta förändringar i den industriella miljön på ett a ... [+]

Programmet ger kunskaper i industriell ekonomi genom ett tvärvetenskapligt angreppssätt, vilket ger dig kompetens att anta förändringar i den industriella miljön på ett ansvarsfullt och effektivt sätt.

Grundläggande kurser inom projektledning och organisation, ledningssystem och hållbarhet, produktionsplanering och kontroll, och kvalitetsstyrning kommer att hjälpa till att sätta dina ingenjörskonst i en industriell ekonomi sammanhang. Efter den första terminen, kommer du att följa en av två profiler: Operations Management eller miljö Innovation Management.

Operations Management-profilen behandlar frågor om operativ hantering inom tillverknings- och tjänsteindustrin, vilket ger tillvägagångssätt för att skapa och upprätthålla effektiva organisationer. En central idé är hur man kan förbättra processer för att ge maximal konsumentfördelar genom optimal användning av tillgängliga resurser. Du får inblick i den tekniska utvecklingen och undersöka ekonomiska och tekniska konsekvenserna av operativa beslut. Kvalitet är en annan viktig modul, som introducerar begreppen lean production och Six Sigma-metodik. För den avslutande projektkursen (12 hp), kommer du att tillämpa dina kunskaper genom att lösa verkliga problem produktionsstyrning.... [-]

Sverige Linköping
September 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Linköping University

Maskinteknik masterprogrammet behandlar produktutvecklingscykeln från ett ingenjörsperspektiv, som omfattar allt från idé till färdig produkt. Programmet börjar med en lö ... [+]

Maskinteknik masterprogrammet behandlar produktutvecklingscykeln från ett ingenjörsperspektiv, som omfattar allt från idé till färdig produkt.

Programmet börjar med en löptid på traditionella verkstads, matematik och datorprogrammering kurser, som alla är obligatoriska. Dessa kurser förbereda studenterna för fortsatta studier inom ett av programmets specialisering områden.

Programbeskrivning

Maskinteknik masterprogrammet behandlar produktutvecklingscykeln från ett ingenjörsperspektiv, som omfattar allt från idé till färdig produkt.

Programmet börjar med en löptid på traditionella verkstads, matematik och datorprogrammering kurser, som alla är obligatoriska. Dessa kurser förbereda studenterna för fortsatta studier i en av programmets specialisering områden:... [-]

Sverige Linköping
September 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Linköping University

Ekologi och miljö masterprogrammet förbereder eleverna för att arbeta med förvaltning av ekosystem, ekologiska samhällen och befolkningar, baserad på en ingående kunskap ... [+]

Ekologi och miljö masterprogrammet förbereder eleverna för att arbeta med förvaltning av ekosystem, ekologiska samhällen och befolkningar, baserad på en ingående kunskap om ekologiska begrepp och teorier.

Programmet har ett kritiskt vetenskapligt förhållningssätt till ekologi och dess tillämpningar i samhället. Studenterna får utbildning i praktiska områden såsom: experimentets utformning, tolkning av data, ekologiska fältarbete och teoretisk modellering, både i ett klassrum och genom fältarbete.

Programbeskrivning

Ekologi och miljö masterprogrammet förbereder eleverna för att arbeta med förvaltning av ekosystem, ekologiska samhällen och befolkningar, baserad på en ingående kunskap om ekologiska begrepp och teorier.... [-]

Sverige Linköping
September 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Linköping University

Programmet fokuserar på design av integrerade kretsar och System-on-Chip i avancerad halvledarteknik. ... [+]

Programmet ger en konkurrenskraftig utbildning i digital, analog och radiofrekvens (RF) integrerade kretsar (IC) och System-on-Chip (SoC) design, i kombination med djup kunskap inom signalbehandling, applikationsspecifika processorer, inbyggda system utformning , moderna kommunikationssystem, och radio transceiver design.

Dessutom har ett växande antal koncept och tekniker avsevärt förbättra områden som mobil- och bredbandskommunikation, sjukvård, fordonsteknik, robotteknik, energisystem hantering, underhållning, hemelektronik, allmän säkerhet och trygghet, industriella tillämpningar och mycket mer.

[-]
Sverige Linköping
September 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Linköping University

... [+]

Linköping är flyg Sveriges huvudstad och en av få städer luftfarten i världen. Saab Aeronautics, producenten av den mycket framgångsrika Gripen, är en viktig aktör i regionen. Aeronautical Engineering program drar nytta av detta, eftersom en del av lärarna har anknytningar till industrin.

Under hela programmet ägnas särskild uppmärksamhet ges till en grundlig progression med betydande användning av modern teknik designverktyg.

Studenterna kommer också vara beredd på en forskarkarriär.

[-]
Sverige Linköping
September 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Linköping University

Komplexiteten i frågor som är så olika som klimatförändringar, energilagring, ett läkemedel mot cancer och antibiotikaresistens kräver en bred kemisk kunskap. Detta progr ... [+]

Komplexiteten i frågor som är så olika som klimatförändringar, energilagring, ett läkemedel mot cancer och antibiotikaresistens kräver en bred kemisk kunskap. Detta program har ett starkt experimentellt fokus och förbereder dig för en karriär som arbetar med allt från material till läkemedel.

IngångskravKandidatexamen med huvudämne inom kemi eller kemisk biologi. Kandidatexamen (motsvarande en svensk kandidatexamen) ska vara från ett internationellt erkänt universitet.Engelska som motsvarar engelska i svenska gymnasieskolan (engelska 6 / B). Detta är normalt intygat genom ett internationellt erkänt test.

Urvalet för ansökningsomgången i januari är baserat på meritvärdering (betygsskala) på tre nivåer. Om så är nödvändigt kommer sökande inom samma meritgrupp att väljas ut per lot.... [-]

Sverige Linköping
September 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Linköping University

Communication Systems Programmet erbjuder en bred läroplan i kommunikationssystem, med fokus på de grundläggande principerna för systemteknik och utformning av digitala o ... [+]

Communication Systems Programmet erbjuder en bred läroplan i kommunikationssystem, med fokus på de grundläggande principerna för systemteknik och utformning av digitala och trådlösa kommunikationssystem.

Programmet har en gedigen teoretisk bas i kommunikationssystem teknik. Ämnena innefattar bland annat kommunikationsteori, kodning, modulering, signalbehandling, och utformningen och optimering av kommunikationssystem och nätverk.

Detta program är mycket konkurrenskraftiga, och studenter kommer att behöva avancerade färdigheter i matematik och en stark känsla av engagemang.

Programbeskrivning

Communication Systems Programmet erbjuder en bred läroplan i kommunikationssystem, med fokus på de grundläggande principerna för systemteknik och utformning av digitala och trådlösa kommunikationssystem.... [-]

Sverige Linköping
September 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Linköping University

... [+]

För din avhandling, är du förväntas genomföra ett enskilt projekt som omfattar praktiskt designarbete och skriva en avhandling.

Linköpings universitet är ett av Sveriges ledande designforskningsuniversitet, med världsledande forskning till design för tjänster, en state-of-the-art anläggning för visuella medieforskning, och ett starkt team ägnas åt design och hållbarhet.

Kursplan och kursinformation

Naturligtvis kommer du också vara berättigad till en karriär som doktorand i design.

[-]
Sverige Linköping
September 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Linköping University

Studenterna kommer också att vara väl förberedda för en forskningskarriär. ... [+]

Studenterna kommer också att vara väl förberedda för en forskningskarriär.

[-]
Sverige Linköping
September 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Linköping University

Materialvetenskap och nanoteknik (MSN) masterprogrammet är en konkurrenskraftig utbildning program som ger studenterna specialistkunskap inom området av nya material. De ... [+]

Materialvetenskap och nanoteknik (MSN) masterprogrammet är en konkurrenskraftig utbildning program som ger studenterna specialistkunskap inom området av nya material. De enorma framsteg inom modern teknik och produkter under de senaste decennierna har förlitat sig till stor del på utvecklingen inom materialvetenskap och teknik.

Vikten av avancerade material i dagens teknik är bäst exemplifieras av de starkt renade halvledarkristaller, som är grunden för den elektroniska ålder. Framtida implementeringar och tillämpningar av material i elektronik och fotonik involverar ämnen som nanoskala fysik, molekylär elektronik och icke-linjär optik.

Programbeskrivning

Materialvetenskap och nanoteknik (MSN) masterprogrammet är en konkurrenskraftig utbildning program som ger studenterna specialistkunskap inom området av nya material. De enorma framsteg inom modern teknik och produkter under de senaste decennierna har förlitat sig till stor del på utvecklingen inom materialvetenskap och teknik.... [-]

Sverige Linköping
September 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Linköping University

Den består av kärn- och specialkurser följt av examensarbetet. ... [+]

Den består av kärn- och specialkurser följt av examensarbetet.

[-]
Sverige Linköping
September 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Linköping University

Men utnyttjande av sådana naturresurser har många konsekvenser för miljön, såsom klimatförändringar, resursbrist och okontrollerad spridning av farliga ämnen. I tider av ... [+]

Men utnyttjande av sådana naturresurser har många konsekvenser för miljön, såsom klimatförändringar, resursbrist och okontrollerad spridning av farliga ämnen. I tider av globala miljöproblem och oro på lång sikt tillgång till naturresurser såsom metaller och mineraler, incitament för att använda material och energi i intelligentare och effektivare sätt ökar bland regeringar, företag och andra organisationer.

McKinsey, en av de största managementkonsultföretag i världen, har betonat det brådskande behovet av en resurs revolution.

Detta masterprogram erbjuder en unik kunskapsprofil och syftar till att utbilda framtidens ingenjörer som kan bidra till en sådan samhälls övergång till en mer effektiv användning av naturresurser. ... [-]

Sverige Linköping
September 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Linköping University

Programmet fokuserar på moderna metoder från maskininlärning och databashantering som använder kraften i statistik för att bygga effektiva modeller, göra tillförlitliga f ... [+]

Data är drivkraften bakom dagens informationsbaserade samhälle. Det finns en snabbt ökande efterfrågan på specialister som kan exploatera den nya informationen i stora och komplexa system.

Programmet fokuserar på moderna metoder från maskininlärning och databashantering som använder kraften i statistik för att bygga effektiva modeller, göra tillförlitliga förutsägelser och optimala beslut. Programmet ger studenterna unika färdigheter som är bland de mest värderade på arbetsmarknaden.

Den snabba utvecklingen av informationstekniken har lett till att samhället överväldigade enorma volymer information som genereras av stora eller komplexa system. Ansökningar inom IT, telekommunikation, företag, robotik, ekonomi, medicin och många andra områden skapar informationsvolymer som utmanar professionella analytiker. Modeller och algoritmer från maskininlärning, datautvinning, statistisk visualisering, beräkningsstatistik och andra datorintensiva statistiska metoder som ingår i programmet är utformade för att lära av dessa komplicerade informationsvolymer. Dessa verktyg används ofta för att öka effektiviteten och produktiviteten hos stora och komplexa system samt att göra dem smartare och mer självständiga. Detta gör naturligtvis dessa verktyg alltmer populära bland både myndigheter och den privata sektorn.... [-]

Sverige Linköping
September 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Linköping University

Masterprogrammet i tillämpad Etologi behandlar djurens beteende och biologi från ett tillämpat perspektiv, inklusive problem som är förknippade med att hålla djur i fånge ... [+]

Masterprogrammet i tillämpad Etologi behandlar djurens beteende och biologi från ett tillämpat perspektiv, inklusive problem som är förknippade med att hålla djur i fångenskap. Eleverna får en god praktisk kännedom om programmets centrala frågor, såsom biologi stress och dess roll i djurens välbefinnande, effekterna av domesticering på djurens beteende, fysiologi beteende och bevarandebiologi.

Programmet ges i samarbete med Kolmårdens djurpark, en av de största och mest kända djurparker i Sverige. Ett antal lektioner hålls på zoo där studenterna får förstahandsinformation från erfarna zoologer.

Programbeskrivning

Masterprogrammet i tillämpad Etologi behandlar djurens beteende och biologi från ett tillämpat perspektiv, inklusive problem som är förknippade med att hålla djur i fångenskap. Eleverna får en god praktisk kännedom om programmets centrala frågor, såsom biologi stress och dess roll i djurens välbefinnande, effekterna av domesticering på djurens beteende, fysiologi beteende och naturvårdsbiologi.... [-]

Sverige Linköping
September 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Linköping University

Under ditt första år får du perspektiv på samhällsvetenskapens filosofi, primers i vetenskapen om mänskligt beslutsfattande och ramar för att koppla enskilda beteenden ti ... [+]

Hur sprider idéerna? Hur blir städer segregerade? Programmet förbereder dig att utnyttja komplexa data och avancerade beräkningsverktyg för att hantera dessa och andra viktiga sociala frågor.

Använda statistiska och beräkningsmetoder för att förstå samhälle och mänskligt beteende

Den ökande integrationen av teknik i våra liv har skapat oöverträffade datamängder om vardagligt socialt beteende. Trovor av detaljerad social data relaterad till val, anslutningar, preferenser och intressen är nu digitalt arkiverade av internetleverantörer, medieföretag, andra privata företag och regeringar. Nya beräkningsmetoder baserade på maskininlärning, agenterbaserad modellering, naturligt språkbearbetning och nätverksvetenskap har gjort det möjligt att analysera dessa data på sätt som tidigare är ofattbara.... [-]

Sverige Linköping
September 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Magisterexamen

Linköping University

Det tvååriga masterprogrammet i Business Administration - Strategi och ledning i internationella organisationer (SMIO) syftar till att utbilda framtida ledare med gott om ... [+]

Det tvååriga masterprogrammet i Business Administration - Strategi och ledning i internationella organisationer (SMIO) syftar till att utbilda framtida ledare med gott omdöme, som kan göra väl avvägda beslut.

Programmet kombinerar grundläggande akademiska kunskaper (tänkande och resonemang) och erfarenhetskunskaps (kompetens) att förbereda eleverna för att gå längre än att tillämpa kända lösningar på kända problem. Efter ett framgångsrikt slutförande av programmet, kommer studenterna ha förvärvat god analytisk förmåga och förmåga att tänka strategiskt. Den internationella inriktning kurser och internationella sammansättningen av SMIO klassen hjälp för att förbereda eleverna för att arbeta i internationella organisationer.... [-]

Sverige Linköping
September 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Linköping University

Magisterprogrammet ger eleverna kunskap och förståelse för hur utomhusstudier kan förbättra lärandet och bidra till bättre hälsa, en hållbar utveckling och ett aktivt med ... [+]

Magisterprogrammet ger eleverna kunskap och förståelse för hur utomhusstudier kan förbättra lärandet och bidra till bättre hälsa, en hållbar utveckling och ett aktivt medborgarskap.

Programmet fokuserar på erfarenhetslärande baserat på natur, kultur och samhälle. Undervisningen inbegriper utomhusfältrelaterade erfarenheter och lärande i och via naturliga och kulturella landskap. De avancerade kurser inom pedagogik hjälper lärare och andra lärare att förstå lärandeprocesser och hur samhället, naturen och kulturlandskapet kan användas som resurser för lärande och förståelse. Programmet fokuserar på erfarenhetslärande baserat på natur, kultur och samhälle, med hjälp av naturliga och kulturella landskap i naturen som resurser för lärande och förståelse.... [-]

Sverige Linköping
September 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Linköping University

Programmet erbjuder en kompletterande utbildning på avancerad nivå i tillämpad etik för studenter som redan har en kandidatexamen i ett av olika vetenskapsområden, från f ... [+]

Programmet erbjuder en kompletterande utbildning på avancerad nivå i tillämpad etik för studenter som redan har en kandidatexamen i ett av olika vetenskapsområden, från filosofi till hälsa och teknik, eller en yrkesexamen. Programmet syftar till att erbjuda studenterna en möjlighet att bedriva fördjupade studier i tillämpad etik.

Tillämpad etik är ett växande tvärvetenskapligt område som studerar etiska frågor inom områden som politik, medicin, forskning, teknik och olika former av yrkesetik.

Programbeskrivning

Programmet erbjuder en kompletterande utbildning på avancerad nivå i tillämpad etik för studenter som redan har en kandidatexamen i ett av olika vetenskapsområden, från filosofi till hälsa och teknik, eller en yrkesexamen. Programmet syftar till att erbjuda studenterna en möjlighet att bedriva fördjupade studier i tillämpad etik.... [-]

Sverige Linköping
September 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Linköping University

Programmet fokuserar på korsbildande kön, dvs kön och samspelet med andra sociala kategoriseringar och effektdifferenser som etnicitet, klass, nationalitet, sexualitet, å ... [+]

Programmet fokuserar på korsbildande kön, dvs kön och samspelet med andra sociala kategoriseringar och effektdifferenser som etnicitet, klass, nationalitet, sexualitet, ålder och (dis) förmåga.

Programmet erbjuds som ett års alternativ, 60 hp eller ett tvåårigt alternativ, 120 hp. Detta är ett heltidsprogram som ger dig möjlighet att utforska hur processer av social och kulturell förändring kan initieras eller upprätthållas genom att integrera en kritisk förståelse för korset mellan kön genom att motverka flera ojämlikheter och diskrimineringsprocesser och genom andra former av omvandlingsarbete . Du lär dig att aktivt ändra, utveckla och utmana befintliga normer och strukturer.... [-]

Sverige Linköping
September 2019
Heltid
1 - 2 år
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
Linköping University

Programmet närmar sig frågor relaterade till europeiska relationer i samband med ett internationellt samhälle och global styrning. Den är lämplig för studenter med stort ... [+]

Programmet närmar sig frågor relaterade till europeiska relationer i samband med ett internationellt samhälle och global styrning. Den är lämplig för studenter med stort intresse för internationell politik och globala perspektiv, med särskild inriktning på Europa och Europas roll i världssaker.

Studenterna kommer att vara utrustade med de färdigheter som krävs för att möta utmaningarna i en alltmer konkurrenskraftig och globaliserad arbetsmarknad. Programmet ger också en solid grund för vidare studier och forskning inom det allmänna området för internationella och europeiska relationer. Programmet är indelat i fyra komponenter, var och en motsvarar en term:

Internationella relationerEuropeiska relationernaInternationell styrning / Guidad praktikMagisteruppsats.... [-]
Sverige Linköping
September 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Linköping University

Child Studies är ett tvärvetenskapligt masterprogram som fokuserar på den kritiska studier av frågor som rör barn och barndom. Programmet är främst undervisas på nätet, m ... [+]

Programmet kan tas som en ettårig magisterexamen (60 hp) eller en tvåårig masterexamen (120 hp). En kärna Fokus i programmet är hur man tillämpar de senaste forskningsresultaten för att kritiskt granska, utveckla och förbättra strategier och metoder som rör barn och barndom. Programmet tillhandahåller vidare de teoretiska och metodologiska verktyg som förbereder eleverna för att utforma, planera och genomföra forskning inom ämnen som rör barn, barndom och familjer.

Programmet är värd av den internationellt kända forskningsavdelningen i Cchild Sstudies vid Linköpings universitet, som har forskat i barn- och barndomsstudier sedan 1988. Lärarna på programmet är aktiva forskare, vilket garanterar att spetskunskap presenteras i alla kurser.... [-]

Sverige Linköping
September 2019
Heltid
1 - 2 hitta din juris doktor
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska

Linköping University - where students converge and develop

Life on Campus

Life in Linköping

Master’s studies at Linköping University, Sweden – a lecture