Mälardalen University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Mälardalens universitet (MDH) ligger i den tätbefolkade och vidsträckta regionen kring Mälaren, cirka en timme med tåg från Stockholm och Arlanda flygplats. De flesta av universitetets elever tar kurser på ett av sina två centralt belägna campus i Eskilstuna och Västerås.


MDH bedriver utmärkt forskning inom Future Energy och Embedded Systems specialisering och framstående forskning inom hälsa och välfärd samt de tekniska och tekniska specialiseringarna inom innovation och produktrealisering./>

Den primära uppgiften för de etablerade forskningsområdena för utbildningsvetenskap och matematik, industriell ekonomi och förvaltning tillsammans med arbetslivsstudier är att tillhandahålla en forskningsbas för varje ämnesområde på grundnivå och avancerad nivå.


MDH kännetecknas av nära samarbete med företag och den offentliga sektorn i regionen, vilket gör vårt universitet attraktivt för studenter - och våra studenter är attraktiva på arbetsmarknaden. Ca 80% av våra studenter har jobb inom ett år efter examen./>


MDH är miljöcertifierad och prioriterar hållbar samhällsutveckling i alla sina aktiviteter./>


Varför studera här?/>

  • Samarbetet som du kommer att dra nytta av Vår utbildning karakteriseras av hög kvalitet och nära kontakt med forskningen, mellan studenter, samt mellan studenter och lärare. Mälardalens universitet är välkänt för vårt samarbete med det omgivande samhället och vi vet att våra studenter är attraktiva på arbetsmarknaden. Mer än 81% av våra studenter har en anställning inom sitt ämnesområde inom det första året efter sin examen. Genom högkvalitativ utbildning och samarbete med den offentliga sektorn, företag och industri förbereder vi dig på arbetslivet. Våra studieprogram är utformade i samarbete med arbetsgivare och utvärderas ständigt av dem - vilket hjälper till att matcha våra program och kurser med professionella världskrav. Många multinationella företag som ABBand Volvo ligger nära både Eskilstuna och Västerås och våra studenter drar nytta av detta.

· En internationell atmosfär Du kommer att känna dig hemma vid Mälardalens universitet , och att vara här är mer som att vara en del av ett internationellt samhälle än i ett visst land. Mälardalens universitet har en internationell atmosfär med studenter och personal från hela världen. Vi har också partneruniversiteter i cirka fyrtio länder runt om i världen, och både studenter och personal har utmärkta möjligheter att spendera tid på någon av dessa andra lärosäten.

· Värderbart stöd och aktiviteter Universitetet erbjuder en hel del studiehjälp till våra studenter, bland annat i form av kurser inom studieteknik och kommunikation. Mot slutet av ett studieprogram erbjuder vi också karriärrådgivning. Studentkåren arrangerar massor av sociala aktiviteter och erbjuder värdefullt stöd, särskilt för våra internationella studenter.

· Bra boende Vi hjälper våra elever att hitta en plats att bo, antingen i Eskilstuna eller i Västerås. Under semestrarna måndag-fredag ​​erbjuder vi även gratis bussresor mellan städerna, både för studenter och personal.

· Utmärkta faciliteter till ditt förfogande Faciliteterna är moderna och har ljusa byggnader som byggdes speciellt för universitetet. Det finns gott om föreläsningssalar och mötesplatser för studenter, men också fina gårdar och tysta studierum. Det finns gott om datorstationer som våra studenter kan använda, samt tillgång till ett trådlöst nätverk för bärbara datorer.

· Högkvalitativ undervisning baserad på forskning Att det finns en stark länk mellan våra utbildningar och vår forskning är självklart för oss. Våra studenter får bra insikter i forskarvärlden och de senaste resultaten.

· Utbildning med fokus på anställbarhet Som student från Mälardalens universitet kommer du att vara attraktiv på arbetsmarknaden. Genom högkvalitativ utbildning och samarbete med omgivande samhälle förbereder vi dig på arbetslivet. Våra studieprogram är utformade i samarbete med arbetsgivare och utvärderas ständigt av dem - vilket hjälper till att matcha våra program och kurser med arbetsmarknadens krav. Våra studenter står i kontinuerlig nära kontakt med sina kamrater, lärare, forskare och framtida arbetsgivare, och många av våra utbildningar har praktiska inslag. Detta kan ta form av exempelvis studenter som skriver sina examensprojekt i samverkan med ett företag eller av universitetet som inbjuder affärsrepresentanter som gästföreläsare.

· En närhet inom universitetets internationella studenter uppskattar ofta det faktum att det är lätt att komma i kontakt med professorerna och att det finns en informell atmosfär hos MDH. Grundutbildningsstuderande, doktorander och professorer möts ofta i samband med olika projekt. Vi uppskattar det när eleverna deltar aktivt i sin utbildning och uppmanar dig därför att få ut det mesta av din tid av studien.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se skolans Masterprogram » Se Health Magisterexamen » Se Kandidatprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Magisterexamen i innovation och design

Campusstudier Heltid September 2019 Sverige Eskilstuna

Vi är övertygade om att det behövs en bred kompetens inom innovation och design ur ett helhetsperspektiv för att ta itu med framtida utmaningar. I den internationella masterprogrammet i innovation och design, förvärvar du specialist teoretiska kunskaper och praktiska färdigheter för att interagera på en global marknad. Efter dina studier kommer du att vara konkurrenskraftiga på arbetsmarknaden och förberedda för forskarstudier. [+]

Vi är övertygade om att det behövs en bred kompetens inom innovation och design ur ett helhetsperspektiv för att ta itu med framtida utmaningar. I den internationella masterprogrammet i innovation och design, förvärvar du specialist teoretiska kunskaper och praktiska färdigheter för att interagera på en global marknad. Efter dina studier kommer du att vara konkurrenskraftiga på arbetsmarknaden och förberedda för forskarstudier.

PROGRAMMET

Det internationella masterprogrammet i innovation och design har utvecklats i samarbete med intressenter utanför den akademiska världen och syftar till att skapa en tydlig koppling till arbetsmarknaden. Du kommer att få både teoretiska och praktiska kompetens, och lära sig om innovation management, designprocesser och kommunikation i komplexa organisationer. Utbildningen omfattar kvalitativa forskningsmetoder och färdigheter i hur man samarbetar med partners utanför universitetet i tvärvetenskapliga projekt. Själva programmet är tvärvetenskapligt och kombinerar discipliner såsom teknik, samhällsvetenskap och humaniora, liksom perspektiv dras från konsten. Kurserna hjälper dig att utveckla din förmåga till tvärvetenskapligt samarbete, både nationellt och internationellt. Du kommer också att utveckla dina kunskaper i ett område som avgränsas av själv inom området innovation och design.... [-]


Master in International Marketing

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Sverige Eskilstuna

[+]

Programmet ger studenterna en förståelse för ledningen och strategin för internationellt företagande, liksom olika typer av marknadsföring.

Din utbildning som marknadsförare och internationell affärspersonal börjar i klassrummet där du aktivt ska delta i diskussioner, projekt och presentationer.

[-]

Masterprogram i programmet i programvaruteknik

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Sverige Eskilstuna

Spridningen och växande inflytande av programvara i näringslivet och vårt dagliga liv har varit fenomenal.Programvaruteknik handlar om design och utveckling av högkvalitativa programvarusystem - [+]

Masterprogram i programmet Software Engineering

&nbsp

Spridningen och växande inflytande av programvara i näringslivet och vårt dagliga liv har varit fenomenal. Programvaruteknik handlar om design och utveckling av högkvalitativa programvarusystem - och därmed ett allt viktigare område inom datavetenskap. I detta program, kommer du att få en grundläggande kunskap och praktiska färdigheter i programvaruteknik.

&nbsp

&nbsp

UTBILDNING

&nbsp

Under detta program kommer eleverna tillägnar sig goda teoretiska kunskaper och utmärkta kunskaper i teknisk programvaruintensiva system, vilket omfattar förmåga att hantera komplexitet förståelse, utforma och genomföra sådana system i den globala arbetsplatsen. Studenterna kommer att få kunskap om principer för analys, design och implementering av stora och komplexa programvarusystem.De moderna trender som kommer att dominera framöver mjukvaruutveckling kommer att läras ut, även komponentbaserad systemutveckling, service-orienterade arkitekturer, interoperabilitet och global systemutveckling. Studenter framgångsrikt slutföra detta program kommer kunna visa förståelse för metoder och tekniker för programhantering och tillämpa dem på en rad utvecklingsscenarier. Studenterna kommer att kunna överskrida den globala mångfald och arbete i internationella team. ... [-]


Masterprogram i program Software Engineering - 2 år

Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Sverige Eskilstuna

Tillväxten och inflytande av programvara i näringslivet och vårt dagliga liv har varit fenomenal.Software Engineering handlar om design och utveckling av högkvalitativa program och därmed en [+]

Masterprogram i programmet Software Engineering - 2 år

&nbsp

Tillväxten och inflytande av programvara i näringslivet och vårt dagliga liv har varit fenomenal. Software Engineering behandlar design och utveckling av högkvalitativa program och därmed en allt viktigare område inom datavetenskap. I dessa program kommer du att få teoretiska kunskaper och utmärkta praktiska färdigheter i programvaruteknik.

&nbsp

&nbsp

UTBILDNING

&nbsp

Under detta program kommer eleverna få grundläggande kunskaper och utmärkt kompetens i intensiva tekniska programvarusystem, som innebär förmåga att hantera komplexitet förståelse, utforma och genomföra sådana system i den globala arbetsplatsen. Studenterna kommer att få kunskaper i principer för analys, design och implementering av stora och komplexa programvarusystem.De moderna trender som kommer att dominera framöver mjukvaruutveckling, inklusive komponentbaserad systemutveckling, service-orienterade arkitekturer, interoperabilitet och global systemutveckling kommer att läras ut. ... [-]


Masterprogrammet i teknisk matematik

Campusstudier Heltid 2 år August 2019 Sverige Eskilstuna

Programmet ger dig en bred och djup matematisk kunskap om matematik och dess tillämpningar - kunskap som är mycket attraktiva på arbetsmarknaden inom industri och offentlig sektor samt i samhället i stort. Morgondagens teknik är beroende av matematiska metoder och beräkningar och din utbildning i teknisk matematik ger dig de kunskaper och färdigheter du behöver för att aktivt utveckla ny teknik, skapa ett hållbart samhälle och / eller köra ditt eget framgångsrikt företag. [+]

Programmet ger dig en bred och djup matematisk kunskap om matematik och dess tillämpningar - kunskap som är mycket attraktiva på arbetsmarknaden inom industri och offentlig sektor samt i samhället i stort. Morgondagens teknik är beroende av matematiska metoder och beräkningar och din utbildning i teknisk matematik ger dig de kunskaper och färdigheter du behöver för att aktivt utveckla ny teknik, skapa ett hållbart samhälle och / eller köra ditt eget framgångsrikt företag.

Programmet

Masterprogrammet i teknisk matematik förbereder dig för att utveckla morgondagens teknik. Du lär dig att behärska matematiska metoder och tillämpningar inom statistik, informationsteknik, datavetenskap, energi och miljöteknik, robotteknik och reglerteknik, optimering och finansiell matematik.... [-]


mästare i finansieringslösningar

Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Sverige Eskilstuna

Det MIMA Masterprogrammet i Financial Engineering förbereder dig för ett utmanande och framgångsrik karriär i den internationella finansvärlden.Du lär dig att se finansiering från avancerade kvantitativa [+]

Master i Finansieringslösningar

&nbsp

Det MIMA Masterprogrammet i Financial Engineering förbereder dig för ett utmanande och framgångsrik karriär i den internationella finansvärlden. Du lär dig att se finansiering från avancerade kvantitativa perspektiv, inklusive förvaltningen av finansiella portföljer och riskanalys på de finansiella marknaderna.

&nbsp

&nbsp

UTBILDNING

&nbsp

Med fokus på kvantitativa datorbaserade metoder för finansiell analys, ger programmet en bred bas i matematik och ekonomi.

&nbsp

Programmet är inriktat finansiella verkliga problem och läroböcker har valt att stödja detta tillvägagångssätt. Avancerad finansiell programvara systematiskt används i undervisningen.... [-]


mästare i intelligenta inbyggda system

Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Sverige Eskilstuna

Cirka 99 procent av alla datorer idag är inbäddade - de finns i mobiltelefoner, spelkonsoler, digitalkameror, bilar, flygplan, medicinsk utrustning, vitvaror, robotar, med mera.Dessa [+]

Mästare i intelligenta inbyggda system

&nbsp

Cirka 99 procent av alla datorer idag är inbäddade - de finns i mobiltelefoner, spelkonsoler, digitalkameror, bilar, flygplan, medicinsk utrustning, vitvaror, robotar, med mera. Dessa system blir mer och mer intelligent för att tillgodose de särskilda behoven hos sina användare. Intelligenta inbyggda system tillhör framtiden - vill du lära dig att utforma och genomföra dem?

&nbsp

&nbsp

UTBILDNING

&nbsp

Vi erbjuder en högklassig utbildning i intelligenta inbyggda system, med världens kända kunniga lärare, industriella projekt studenter och praktikplatser, stipendier för att studera utomlands, och en dubbel-graders möjlighet med Tekniska Högskolan i Eindhoven, en topprankad forskningsuniversitet.Studieperioder har state-of-the-art teori och praktik inom inbyggda system, artificiell intelligens och robotik. Den praktiska delen är organiserat som tillämpade projekt på verklig industriell utrustning med några av de industriella partners, till exempel ABB och Ericsson. Industriella partners är aktivt involverade i utbildningen och de ger kvalitetssäkring och industriell relevans för programmet. Programmet erbjuder också möjlighet att studera delar av det i utlandet vid våra partneruniversitet, till exempel tekniska universitet Eindhoven (dubbel magisterexamen utfärdas) och östra Kina University, Shanghai (studentstipendier tillgänglig). Besök gärna länken projekten exempel studenter i menyn för mer information om studentprojekt. ... [-]


mästare i produkt-och processutveckling

Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Sverige Eskilstuna

I detta program får du en förståelse av de centrala frågor som i modern produktions-och logistiksystem.Du kommer att förses med de analytiska och databehandling verktyg, bland annat [+]

Mästare i Produkt-och Processutveckling

&nbsp

I detta program får du en förståelse av de centrala frågor som i modern produktions-och logistiksystem. Du kommer att förses med de analytiska och databehandling verktyg, inklusive information om deras användning och omfattning, som gör att du kan hantera utvecklingen av dessa system framgångsrikt och konkurrenskraftigt.

&nbsp

&nbsp

UTBILDNING

&nbsp

Detta program består av en tvåårig läroplan omfattar totalt 120 högskolepoäng. Du lär dig att välja, initiera, planera och projekt schema, med hjälp av tekniker som CPM och PERT. Du kommer att skaffa sig färdigheter i modern produktions-och logistiksystem samt kunna analysera, utvärdera och optimera lösningar.En mästare 's examen i produktion och Logistik kommer också att ge dig en avancerad grund i tillämpad Operations Research och logistik, så att du kommer att kunna bygga modeller som svar på specifika produktionen och problem logistik och få optimala lösningar genom att använda LINDO / LINGO optimeringsprogram paket. Du ska skriva ett examensarbete, som kan ske inom ett av de forskningsområden institutionen eller vid ett av de företag som institutionen har ett mycket aktivt samarbete, som Volvo eller ABB, vilket resulterar i praktiska industriella tillämpningar. ... [-]


mästare i program i hållbara energisystem

Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Sverige Eskilstuna

Hållbara energisystem är nödvändiga för att lösa problemen med energiförsörjning och klimatförändringar i världen.Vill du arbeta med energiomvandling teknik [+]

Masterprogram i programmet Hållbara energisystem

&nbsp

Hållbara energisystem är nödvändiga för att lösa problemen med energiförsörjning och klimatförändringar i världen. Vill du arbeta med energiteknik konvertering och system för att förbättra hållbar utveckling?

&nbsp

&nbsp

Utbildning

&nbsp

Masterprogrammet i Hållbara energisystem kommer att ge dig state-of-the-art kunskap inom detta viktiga område. Du lär dig teknik för att utnyttja sol, vind och biomassa som energikällor. Produktionen av el och värme med hjälp av energiomvandling baserad på ånga och gas processer turbin faller också inom ramen för detta program. Dessutom kommer du lära dig om prestanda analyser av olika energisystem och process integration.Matematiska metoder för optimering, modellering och simulering av energisystem ingår också i programmet. ... [-]


Kontakt

Mälardalens högskola

Adress, rad 1 Mälardalen University Västerås, Högskoleplan 1 Eskilstuna, Drottninggatan 12
Eskilstuna, Södermanland County, Sverige
Hemsida http://www.mdh.se/
Telefonnummer +46 21 10 13 00