Mälardalen University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Mälardalen University ( MDH ) ligger i den tätbefolkade och vidsträckta regionen kring Mälaren, cirka en timme med tåg från Stockholm och Arlanda flygplats. De flesta av universitetets elever tar kurser på ett av sina två centralt belägna campus i Eskilstuna och Västerås.


MDH bedriver utmärkt forskning inom Future Energy och Embedded Systems specialisering och framstående forskning inom hälsa och välfärd samt de tekniska och tekniska specialiseringarna inom innovation och produktrealisering.

Den primära uppgiften för de etablerade forskningsområdena för utbildningsvetenskap och matematik, industriell ekonomi och förvaltning tillsammans med arbetslivsstudier är att tillhandahålla en forskningsbas för varje ämnesområde på grundnivå och avancerad nivå.


MDH kännetecknas av nära partnerskap med företag och den offentliga sektorn i regionen, vilket gör vårt universitet attraktivt för studenter - och våra studenter attraktiva på arbetsmarknaden. Cirka 85% av våra studenter har ett jobb inom ett år efter examen.


MDH är miljöcertifierad och prioriterar hållbar samhällsutveckling i alla sina aktiviteter.


Varför studera här?

  • Det samarbete som du kommer att dra nytta av Vår utbildning kännetecknas av hög kvalitet och nära kontakt med forskning, mellan studenter och mellan studenter och lärare. Mälardalen University är välkänt för vårt samarbete med det omgivande samhället och vi vet att våra studenter är attraktiva på arbetsmarknaden. Mer än 84% av våra studenter har en anställning inom sitt studierikt inom det första året efter examen. Genom utbildning av hög kvalitet och samarbete med den offentliga sektorn, företag och industri förbereder vi dig för arbetslivet. Våra utbildningsprogram är utformade i samarbete med arbetsgivare och utvärderas ständigt av dem - vilket hjälper till att matcha våra program och kurser med yrkets världskrav. Många multinationella företag som ABBand Volvo ligger nära både Eskilstuna och Västerås och våra studenter drar nytta av detta.

En internationell atmosfär Du kommer att känna dig som hemma vid Mälardalen University , och att vara här är mer som att vara en del av ett internationellt samhälle än i ett visst land. Mälardalen University har en internationell atmosfär med studenter och personal från hela världen. Vi har också partneruniversitet i fyrtio länder runt om i världen, och både studenter och personal har utmärkta möjligheter att tillbringa lite tid på en av dessa andra platser för lärande.

· Värderbart stöd och aktiviteter Universitetet erbjuder en hel del studiehjälp till våra studenter, bland annat i form av kurser inom studieteknik och kommunikation. Mot slutet av ett studieprogram erbjuder vi också karriärrådgivning. Studentkåren arrangerar massor av sociala aktiviteter och erbjuder värdefullt stöd, särskilt för våra internationella studenter.

· Bra boende Vi hjälper våra elever att hitta en plats att bo, antingen i Eskilstuna eller i Västerås. Under semestrarna måndag-fredag ​​erbjuder vi även gratis bussresor mellan städerna, både för studenter och personal.

· Utmärkta faciliteter till ditt förfogande Faciliteterna är moderna och har ljusa byggnader som byggdes speciellt för universitetet. Det finns gott om föreläsningssalar och mötesplatser för studenter, men också fina gårdar och tysta studierum. Det finns gott om datorstationer som våra studenter kan använda, samt tillgång till ett trådlöst nätverk för bärbara datorer.

· Högkvalitativ undervisning baserad på forskning Att det finns en stark länk mellan våra utbildningar och vår forskning är självklart för oss. Våra studenter får bra insikter i forskarvärlden och de senaste resultaten.

· Utbildning med fokus på anställbarhet Som student från Mälardalen University kommer du att vara attraktiv på arbetsmarknaden. Genom högkvalitativ utbildning och samarbete med omgivande samhälle förbereder vi dig på arbetslivet. Våra studieprogram är utformade i samarbete med arbetsgivare och utvärderas ständigt av dem - vilket hjälper till att matcha våra program och kurser med arbetsmarknadens krav. Våra studenter står i kontinuerlig nära kontakt med sina kamrater, lärare, forskare och framtida arbetsgivare, och många av våra utbildningar har praktiska inslag. Detta kan ta form av exempelvis studenter som skriver sina examensprojekt i samverkan med ett företag eller av universitetet som inbjuder affärsrepresentanter som gästföreläsare.

· En närhet inom universitetets internationella studenter uppskattar ofta det faktum att det är lätt att komma i kontakt med professorerna och att det finns en informell atmosfär hos MDH . Grundutbildningsstuderande, doktorander och professorer möts ofta i samband med olika projekt. Vi uppskattar det när eleverna deltar aktivt i sin utbildning och uppmanar dig därför att få ut det mesta av din tid av studien.

Platser

Västerås

Address
Högskoleplan 1
722 20 Västerås Västerås, Västmanland County, Sverige

Eskilstuna

Mälardalens högskola

Address
Mälardalen University
Västerås, Högskoleplan 1
Eskilstuna, Drottninggatan 12

Eskilstuna, Södermanlands län, Sverige
Telefon
+46 21 10 13 00

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium