Stockholm University - Stockholm Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Stockholms handelshögskola tillhör Stockholms universitet.

Universitetet, som går tillbaka till 1878, är ett regionalt centrum för forskning och utbildning, som ligger i en underbar kulturell och naturlig miljö i världens första nationella stadspark.

SBS - Handelshögskolan i Stockholm är ansvarig för att utbilda företagsledare och chefer för framtiden både inom den privata och offentliga sektorn. Skolan syftar till att utveckla lärandeprocessen på ett sådant sätt att kreativt tänkande och kritisk resonemang är vägledande för hela studieprogrammet. Våra kurser är baserade på den senaste forskningen. Nära kontakter med världens näringsliv och forskning, både på nationell och internationell nivå, tillåter oss att erbjuda en gränsöverskridande utbildning. Vi har mer än 3500 studenter, cirka sjuttios föreläsare / forskare, cirka fyrtio doktorander och cirka trettio administrativa medarbetare. Vi samarbetar nära med universitet i Sverige och utomlands.

SBS ligger i restaurerade byggnader från 1912 i det traditionella Kräftriket campusområdet, vackert beläget nära den pittoreska Brunnsvikensjö. Området ligger inom gångavstånd från Stockholms centrum, och är lättillgängligt med kollektivtrafik.

Läs mer på www.sbs.su.se/en

Platser

Stockholm

Stockholm University

Address
Roslagsvägen 101, Kräftriket

Stockholm, Stockholms län, Sverige
Telefon
+46 8 16 20 00

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: