Sqore - Student Competition

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Utrecht Universitet är ett internationellt forskningsuniversitet av högsta kvalitet och alma mater av många ledande namn, akademiker och forskare som har gjort ett viktigt bidrag till samhällets kvalitet.

Universitetet arbetar för att bidra till en bättre värld. Våra studenter har kunskaper och färdigheter för att göra ett väsentligt bidrag till samhället. Vår forskning är banbrytande och fokuserad på att lösa stora globala problem. Vår samarbets kultur främjar innovation, ny insikt och samhällelig påverkan. Kärnvärdena för ambition, inspiration, engagemang och självständighet utgör grunden för vårt universitetssamhälle.

Utrecht Universitet är ett internationellt forskningsuniversitet av högsta kvalitet och alma mater av många ledande namn, akademiker och forskare som har gjort ett viktigt bidrag till samhällets kvalitet.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se skolans Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Schneider Electric Graduate Program

Campusstudier Heltid 18 månader Amerikas förenta stater Silicon Valley

Gå grön i staden 2018 kommer att bli djärvare, bättre och mer spännande! Delta i den 8: e upplagan av den ultimata globala studentkonkurrensen i hållbara städer med Schneider Electric. [+]

Gå grön i staden 2018 kommer att bli djärvare, bättre och mer spännande! Delta i den 8: e upplagan av den ultimata globala studentkonkurrensen i hållbara städer med Schneider Electric.

Vi vill lösa framtida affärsutmaningar med dig! Berätta för oss - vad är din djärva idé?

Tio finalistiska lag från hela världen kommer att få en sponsrad resa till finalen i USA.

Du kan ansluta med några av våra djärva människor i Schneider Electric, som leder våra ansträngningar i digital transformation. Läs mer om hur det är att vara en del av lösningen för en hållbar framtid med den globala ledaren inom energihantering och automation.

Vinn topppriset, och du kan hitta dig själv och starta en meningsfull karriär med Schneider Electric.... [-]


Kontakt
Besöksadress
Stockholm, SE