University of Skövde

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Med en bra bakgrund kan du ha en lysande framtid. Högskolan i Skövde kan ge dig både och. Högskolan i Skövde erbjuder förstklassiga program och konkurrenskraftig forskning som lockar forskare och studenter från hela världen.

Kurser och program

Högskolan i Skövde har cirka 11 000 studenter (ca 4 400 helårsstudenter) och erbjuder nästan 700 fristående kurser och ett 50-tal kurser grad. Vi har cirka 10 internationella mastersprogram och nästan 100 fristående kurser ges på engelska. Vi erbjuder svenska för utländska studenter och en introductiomapn kurs för att det svenska samhället och kulturen. Högskolan i Skövde har tre skolor: Institutionen för humaniora och informatik, Institutionen för teknik och samhälle och School of Life Sciences.

Partneruniversitet

Högskolan i Skövde har 80 partneruniversitet i 30 länder. Vårt universitet driver utbytesprogram bygger på avtal som innebär att studenter kan studera utan att betala terminsavgifter och de är försäkrade genom universitetet. Vi välkomnar också free movers, som kommer på egen hand för att studera enstaka kurser eller program på grund-eller forskarutbildning.

&nbsp


Samarbete

Oavsett om du är en student, en lärare eller om du vill samarbeta med oss ​​på ett annat sätt vill vi välkomna dig till vårt universitet och vi hoppas att vi tillsammans kan bidra till en bättre och mer internationaliserad studiemiljö.

&nbsp

&nbsp

Forskarutbildning

Högskolan i Skövde erbjuder ett brett utbud av utbildning på forskarnivå / internationella masterprogram ges på engelska. Akademiska områden som omfattas är medicin, datavetenskap, ingenjörsvetenskap och teknik, och naturvetenskap.

Förutsättningar

Programmen är antingen ett eller två år mästarna. De är designade och öppna för ansökan för studenter med kandidatexamen eller motsvarande akademisk bakgrund och goda kunskaper i engelska. Högskolan i Skövde anser inte ansökningar från studenter utan en fullständig kandidatexamen, det vill säga - det examensbevis ska bifogas ansökan.

Nödvändigt är också ett bevis på engelska. Godkända tester IELTS eller TOEFL.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska