East London University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

baner

Om East London University

Founded in 1998, är East London University en av landets främsta privata universitet.

Universitetets S1 hektar campus, några kilometer söder om centrala East London, är hem för mer än 2300 studenter kom från alla regioner i södra Afrika och 27 andra länder.

Oavsett vad de studerar, East London universitetsstuderande inleda en personlig lärorik resa som hjälper dem fi nd och följa deras individuella ändamål.

Mission och syfte

East London University ger tillgång till möjligheter för högre utbildning som gör det möjligt för eleverna att utveckla kunskaper och färdigheter som krävs för att uppnå sina mål i yrkeslivet, förbättra resultatet för deras organisationer, och ge ledning och service till sina samhällen.

Syfte

  • För att underlätta kognitiva och effektiv studenternas lärande-kunskaper, färdigheter och värderingar, och att främja användningen av denna kunskap i elevens arbetsplats.
  • Att utveckla kompetens inom kommunikation, kritiskt tänkande, samarbete och informationsanvändning, tillsammans med ett engagemang för livslångt lärande för förbättring av elevernas möjligheter till karriär framgång.
  • Att ge instruktioner som överbryggar gapet mellan teori och praktik genom lärare som tillför klassrummet inte bara avancerad akademisk förberedelse, men också de färdigheter som kommer från nuvarande praxis sina yrken.
  • Att använda tekniken för att skapa effektiva formerna och medlen för undervisning som expanderar tillgång till resurser för lärande och att förbättra samarbete och kommunikation för förbättrad inlärning student.
  • För att bedöma elevernas lärande och använda data för bedömning av att förbättra undervisning / lärande system, kursplaner, undervisning, lärresurser, rådgivning och studentservice.
  • Organiseras som en privat institution i syfte att främja en anda av innovation som fokuserar på att ge akademisk kvalitet, service, kompetens och bekvämlighet till arbets studenten.
  • För att generera de fi nansiella resurser som krävs för att stödja universitetets uppdrag.

Platser

östra London

Address
14 Stewart Drive
Berea

5241 östra London, Eastern Cape, Sydafrika

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium