Nelson Mandela Metropolitan University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Nelson Mandela Metropolitan University

Som den största högskolan i östra och södra Cape, Sydafrika, Nelson Mandela Metropolitan University (NMMU) har för närvarande 21 848 studenter och 3661 doktorander inskrivna på sex olika campus. Den NMMU är baserat i Port Elizabeth, som ligger ca 700 km öster om Kapstaden, på södra kusten av Sydafrika.

Port Elizabeth är den perfekta platsen för att uppleva sydafrikansk gästfrihet. Trots stora nog att erbjuda många sevärdheter, det är inte överväldigande och du kan enkelt lära känna din omgivning, njuta av blå himmel och stränder under sommarmånaderna, eller de många högklassiga restauranger och köpcentra i de kallare månaderna.

Ungefär 10% av studenterna är registrerade på NMMU består av internationella studenter från olika bakgrunder utanför i Sydafrika. Den Nelson Mandela Metropolitan University är verkligen lever upp till sitt namn som den mest mångkulturell universitet i landet. Den aktuella listan över registrerade studenter vid NMMU har en unik blandning av internationella studenter med flest är från länder som Botswana, Burundi, Kamerun, Kina, länder i Europa, USA, Korea, Kongo, Egypten, Etiopien, Ghana, Indien, Irland, Elfenbenskusten, Kenya, Uganda, Lesotho, Malawi, Mauritius, Moçambique, Namibia, Nigeria, Malawi, Namibia, Uganda, Kenya, USA, Zambia, Kamerun, Seychellerna, Somalia, Sudan, Swaziland och Zimbabwe för att nämna några! Till detta smältdegel av mångfald, i januari 2014 och januari 2015, välkomnade NMMU studenter från Mexiko, Pakistan, Saudiarabien, Kuba, Indien, Brasilien, Tjeckien, Iran, Italien, Portugal, Malaysia och Jemen.

Nelson Mandela Bay är hem till cirka en miljon människor som arbetar inom tillverkningsindustrin, bearbetning av jordbruksprodukter, turism och tjänstesektorn. En del av den NMMUMandat är att ge högutbildade människor att arbeta i den lokala ekonomin. Syftet är att möta efterfrågan på utbildning av god kvalitet som är lyhörd för regionen och Sydafrikas behov och som också är i linje med den globala byn.

Som en av de ledande universiteten i Afrika, NMMU arbetar för att ge sina studenter med en stimulerande, levande och kritisk pedagogisk erfarenhet. För att göra detta, Nelson Mandela Metropolitan University erbjuder moderna undervisning och lärande anläggningar, genererar banbrytande kunskaper och färdigheter med hjälp av världsklass infrastruktur.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MA:er » Se MSc:er » Se skolans Masterprogram » Se Magisterexamen » Se LLM »

Program

Skolan erbjuder också:

MA

Ma I Utvecklingsstudier (kurser)

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år February 2019 Sydafrika Port Elizabeth + 1 fler

NMMU är det enda universitetet i Sydafrika erbjuder forskarutbildning utbildningsprogram i koncern Dynamics. Programmen är ackrediterade av SA styrelse rådgivare för icke-terapeutisk intervention, och har utvecklats för att göra det möjligt för de studerande att få en fördjupad förståelse av teorin om gruppdynamik, dess tillämpning, och specifik färdighetsträning i att hantera grupper / lag inom en stort utbud av utbildnings- och icke-utbildningsmiljöer. [+]

Inledning

En forskning avhandling om ett godkänt ämne.

NMMU är det enda universitetet i Sydafrika erbjuder forskarutbildning utbildningsprogram i koncern Dynamics. Programmen är ackrediterade av SA styrelse rådgivare för icke-terapeutisk intervention, och har utvecklats för att göra det möjligt för de studerande att få en fördjupad förståelse av teorin om gruppdynamik, dess tillämpning, och specifik färdighetsträning i att hantera grupper / lag inom en stort utbud av utbildnings- och icke-utbildningsmiljöer.

Forskningsområdena omfattar många av dagens viktigaste utmaningar. Dessa sträcker sig från globaliseringen, utveckling havs, mångfald och identitet, fattigdomsbekämpning, socialt kapital, människors säkerhet, fred och utveckling, motköp och industriell utveckling, hiv / aids och cross-cultural management.... [-]


MPhil I Utvecklingsfinansiering (kurser)

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 4  February 2019 Sydafrika Port Elizabeth + 1 fler

MPhil i Development Finance (Kurs) [+]

Detta program har godkänts i form av den nya examen Framework (HEQF).

BEHÖRIGHETSVILLKOR

En fyraårig kandidatexamen eller Honours examen i ekonomi, handel, redovisning, finansiering, eller andra finansrelaterade grader eller forskarutbildning examensbevis på NQF nivå 8, med en sammanlagd pass 60%. Inträdet är föremål för institutions urvalskriterier som fastställts av fakultetsledningen kommittén. Företräde kommer att ges till de kandidater med bevisad arbetslivserfarenhet inom finansavdelningar utvecklings bank- och icke-banker finansinstitut regeringsanknutna utvecklingsfinansavdelningar eller andra institutioner som kommuner och frivilligorganisationer.

RE-BEHÖRIGHETSVILLKOR ... [-]

MSc

Civilingenjör I Datavetenskap Och Informationssystem

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år February 2019 Sydafrika Port Elizabeth + 1 fler

Magisterexamen skall tilldelas kommer att bestämmas av den grad att den studerande erhållit på Honours nivå i en av de humanistiska vetenskap, ekonomisk vetenskap och vårdvetenskap. [+]

MSc i datavetenskap och informationssystem

Graden kan erhållas med hjälp av ett av följande sätt:

En avhandling om ett godkänt ämne; En avhandling om ett godkänt ämne med ett kreditvärde på 84 till 102 och godkända moduler med ett sammanlagt kreditvärde på minst 36 av de ämnen som anges i Honours CAL läroplanen, eller En avhandling om ett godkänt ämne med en kredit på 60 och godkända moduler med ett sammanlagt kreditvärde på minst 60 valda från de ämnen som anges i Honours CAL läroplanen.

Avdelningen deltar kommer att planera avhandlingen / avhandling och moduler som ska vidtas. Den magisterexamen tilldelas avgörs av den grad att studenten erhålls vid Honours nivå i en av de humanistiska, vetenskap, ekonomi eller hälsovetenskap.... [-]


MSc I Botanik (kurser)

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år February 2019 Sydafrika Port Elizabeth + 1 fler

MSc i botanik (Kurs) [+]

På forskarnivå, innebär vårt mål att upprätthålla en hög nivå av vetenskaplig excellens i botaniska forskning med särskild tonvikt på betydelsen av växter i strukturen och fungerar terrestra och marina (inklusive flodmynningar) samhällen och ekosystem.

Läroplanen består av en avhandling i ett utvalt ämnesområde som har godkänts av institutionen.

Kandidater måste också presentera minst ett seminarium på ett godkänt ämne, liksom en artikel för publicering i en erkänd tidskrift.

Avdelningen får föreskriva ytterligare kurser i botanik eller i något annat ämne som krävs.

FÖRDELNING AV SLUT MARK FÖR FORSKNINGSPROJEKT

Märket för en pro gradu avhandling / avhandling beräknas på följande sätt: Märket (er) av opponent (er) räknas minst 50% gentemot slutbetyget. Om det finns mer än en extern examinator, genomsnittet av de varumärken som tilldelats av dem utgör den externa varumärket. Detsamma gäller för den inre granskaren (er).... [-]


MSc I Byggekonomi (kurser)

Campusstudier Heltid Deltid 1 år February 2019 Sydafrika Port Elizabeth + 1 fler

MSc i Construction Economics (Kurs) [+]

BEHÖRIGHETSVILLKOR

Kandidaterna skall ha tillträde till studien för kvalificering av Master of Science i Construction Ekonomi endast om de har de kvalifikationer som Bachelor of Science Honours i Kvantitet Lantmäteri eller en examen som bedöms av senaten att vara likvärdiga.

GÄLLANDE REGLER

Skaffa kvalificeringen Kvalificerings skall tilldelas en person som har varit en kandidat för behörighet för minst ett år och som har genomgått en avhandling om ett godkänt ämne, och som har gått:

ett muntligt prov på ett föreskrivet ämne inom Kvantitet Lantmäteri i ett fall där forskning för avhandlingen genomfördes självständigt; eller en skriftlig tentamen på modulen av avhandlingen och / eller något annat föreskrivet ämne inom Kvantitet Lantmäteri i ett fall där forskning för avhandlingen bestod av ett byggprojekt eller en byggnad-systemet utarbetats av kandidat som ledare för en grupp relaterade specialister. VARAKTIGHET ... [-]

MSc I Den Byggda Miljön (byggledning) Kurser

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2  February 2019 Sydafrika Port Elizabeth + 1 fler

MSc i samhällsbyggnad (Construction Management) Kurs [+]

Programmet erbjuds gemensamt av institutionerna för Bygg & Kvantitet Surveying och byggande.

Programmet är utformat för att främja karriären för yrkesverksamma inom bygg- och fastighetsbranschen. Inriktningar erbjuds i:

Projektledning Facilities Management byggledning Entreprenad Hälsa & Säkerhet Fastighetsförmedling Ekonomi & Värdering.

(Examensbeviset skall innehålla en påteckning, innebär ämnesområdet)

Obs: Sökande som inte har uppfyllt de forskningskomponent, kan tilldelas en magisterexamen i samhällsbyggnad, förses med specifika ämnesområdet.

BEHÖRIGHETSVILLKOR

Om senaten beslutar något annat, skall sökande inneha ett följande minimi kvalifikationer för att uppfylla kraven för införsel:... [-]


MSc I Den Byggda Miljön (projektledning) Kurser

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år February 2019 Sydafrika Port Elizabeth + 1 fler

Programmet erbjuds gemensamt av institutionerna för Bygg & Kvantitet Surveying och byggande. Programmet är utformat för att främja karriären för yrkesverksamma inom bygg- och fastighetsbranschen. [+]

Programmet erbjuds gemensamt av institutionerna för Bygg & Kvantitet Surveying och byggande.

Programmet är utformat för att främja karriären för yrkesverksamma inom bygg- och fastighetsbranschen. Inriktningar erbjuds i:

Projektledning Facilities Management byggledning Entreprenad Hälsa & Säkerhet Fastighetsförmedling Ekonomi & Värdering.

(Examensbeviset skall innehålla en påteckning, innebär ämnesområdet)

Obs: Sökande som inte har uppfyllt de forskningskomponent, kan tilldelas en magisterexamen i samhällsbyggnad, förses med specifika ämnesområdet.

BehörighetskravS Om senaten beslutar något annat, skall sökande inneha ett följande minimi kvalifikationer för att uppfylla kraven för införsel: en Bachelor of Science Honours examen i Kvantitet Lantmäteri eller byggande; en Master of Architecture (Professional) kvalifikation; en fyraårig kandidatexamen examen i en byggnad disciplin; en Bachelor of Technology examen i Antal lantmäteri, Construction Management eller arkitektur som erhållits från en Techn eller tekniskt universitet, tillsammans med minst fem års relevant arbetslivserfarenhet; en yrkestitel i Kvantitet geodesi (RQS eller ARICS), Construction Management eller arkitektur, tillsammans med minst sju års relevant arbetslivserfarenhet. ... [-]

MSc I Fysik (kurser)

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2  February 2019 Sydafrika Port Elizabeth + 1 fler

MSc i fysik (Kurs) [+]

Akademiker erbjuds forskningsmöjligheter i:

Optisk fiber Karakterisering Elektronmikroskopi Solceller Utveckling av Mid-IR Material Material Charaterization

Graden uppnås med hjälp av en avhandling och seminarier, som utgör en integrerad del av civilingenjörsutbildningen.

Kandidater kan krävas för att registrera samtidigt för en av följande moduler för icke-graders syften:

Halvledarfysik Elektrondiffraktion och Image-Contrast Theory Modul om ämnen i fysik som föreskrivs av Institutionen FÖRDELNING AV SLUT MARK FÖR FORSKNINGSPROJEKT

Märket för en pro gradu avhandling / avhandling beräknas på följande sätt: Märket (er) av opponent (er) räknas minst 50% gentemot slutbetyget. Om det finns mer än en extern examinator, genomsnittet av de varumärken som tilldelats av dem utgör den externa varumärket. Detsamma gäller för den inre granskaren (er). Om alla granskarna passera kandidaten, men det finns en betydande skillnad mellan de varumärken som tilldelas av de externa och interna examinatorer har fakulteten forskning, teknik och innovation kommittén rätt att fästa större vikt vid märke (n) på den externa examinator (s).... [-]


MSc I Zoologi (kurser)

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år February 2019 Sydafrika Port Elizabeth + 1 fler

MSc i zoologi (Kurs) [+]

Den Zoologiska Institutionen erbjuder forskningsmöjligheter inom följande områden:

Kustområden Resource Management Bedömning Vattenkvalitet Vattenkemi Estuarine ekologi Marinbiologi Omgivningsfysiologi Ekotoxikologi Vattenbruk Ekosystem modellering och analys; och Terrestrial ekologi.

Graden erhålls med hjälp av en avhandling om ett godkänt ämne.

FÖRDELNING AV SLUT MARK FÖR FORSKNINGSPROJEKT

Märket för en pro gradu avhandling / avhandling beräknas på följande sätt: Märket (er) av opponent (er) räknas minst 50% gentemot slutbetyget. Om det finns mer än en extern examinator, genomsnittet av de varumärken som tilldelats av dem utgör den externa varumärket. Detsamma gäller för den inre granskaren (er).... [-]


Magisterexamen

Master Of Public Administration

Campusstudier Heltid Deltid 2 år February 2019 Sydafrika Port Elizabeth + 1 fler

Denna internationellt ackrediterade professionella forskarutbildningen är utformat för att öka kunskap och kompetens av offentliga chefer. [+]

Master of Public Administration

Denna internationellt ackrediterade professionella forskarutbildningen är utformat för att öka kunskap och kompetens av offentliga chefer. Programmet kan studeras i antingen semi-distansutbildning eller deltid format.

Humanistiska fakulteten

VISION OCH MISSION

Visionen om vår fakultet är att vara synonymt med högsta professionella standard i Arts Education, som av gemenskapen erkänns som vi serverar både våra akademiska och vår kulturella ledarskap. Eleverna uppmuntras att sträva efter högsta kvalitet inom alla discipliner.

Fakulteten erbjuder många akademiska meriter med en mer yrkesinriktad och / eller yrkesmässig inriktning. Samtliga kvalifikationer leds av kvalificerad och erfaren personal, varav många har nationella rykte inom det valda områden. Forsknings vägledning för forskarexamen studier som leder till forskarnivå handhas av sakkunniga föreläsare och studieledarna.... [-]


MCom I Ekonomi (kurser)

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år February 2019 Sydafrika Port Elizabeth + 1 fler

MCom i ekonomi (Kurs) [+]

ALLMÄN

Om inte annat anges nedan, graden Master of Commerce: skall Economics tilldelas i enlighet med de allmänna reglerna för masters som publiceras i den allmänna Prospektet och forskarutbildning politiken.

BEHÖRIGHETSVILLKOR

En Honours examen i ekonomi eller motsvarande, med en sammanlagd pass 60%.

RE-antagningsreglerna

En master kandidat skall tillåtas att upprepa en misslyckad modul gång. I händelse av en forsknings avhandling som förkastas av granskarna, blir det ingen ytterligare en möjlighet att på nytt lägga fram en förbättrad version av det eller någon annan forskning avhandling (se regel G4.8.5).

VARAKTIGHET

Kvalifikations skall sträcka sig över en period av minst ett år och en fyraårsperiod av heltidsstudier maximum.... [-]


MCom I Företagsekonomi (kurser)

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år February 2019 Sydafrika Port Elizabeth + 1 fler

MCom i Business Management (Kurs) [+]

BEHÖRIGHETSVILLKOR

Om senaten beslutar något annat, skall sökande antas till studier för graden av Master of Commerce: Business Management endast om de har en Honours examen i Business Management. Alla kandidater ska dock vara föremål för urval.

Obs: Potentiella kandidater för modulen arbetsprogram ska gälla i god tid och presentera sig för en intervju i slutet av september.

ALLMÄN

Om inte annat anges nedan, graden av Master of Commerce: skall Business Management tilldelas i enlighet med de allmänna reglerna för masters som publiceras i den allmänna Prospektet och forskarutbildning politiken.

VARAKTIGHET

De heltidsstudier ska sträcka sig över en period på ett läsår minimum, och deltid program under minst två på varandra följande läsår.... [-]


Meng I Mekatronik

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 4 år February 2019 Sydafrika Port Elizabeth + 1 fler

Vår vision är att vara den leverantör av professionella och karriärinriktad utbildning och forskning inom teknik, den byggda miljön och informationsteknik. [+]

Meng i mekatronik

De sökande ska antas till studier för kvalificering av Civilingenjör i mekatronik endast om de har kvalifikationer för Ingenjör eller en examen som bedöms av senaten som motsvarar detta, eller om de i övrigt uppfyller kraven för införsel i det yttrande från senaten. Alla kandidater ska omfattas av urvalskriterier som fastställts av institutionen.

Lunds Tekniska samhällsbyggnad och informationsteknik

VISION OCH MISSION

FAKULTETEN VISION

Vår vision är att vara den leverantör av professionella och karriärinriktad utbildning och forskning inom teknik, den byggda miljön och informationsteknik.

LÄRARKÅR UPPGIFT

Vi är ett folk-centrerad fakultet som erbjuder internationellt erkända akademiska program, levererar kompetenta akademiker och erbjuda innovativa lösningar och tjänster till industri och samhälle. ... [-]


MPhil I Konflikt, Omvandling Och Förvaltning (kurser)

Campusstudier Heltid Deltid February 2019 Sydafrika Port Elizabeth + 1 fler

Programmet har utformats för att gynna tjänstemän, mellersta och högsta ledning, lokala ledare, specialister utveckling, personal utländska tjänste, sociala praktiker, lärare och skoladministratörer, poliser och alla dem som hantera konflikter som en del av deras dagliga rutin. Programmet bygger på stor erfarenhet av en rad topp sydafrikanska och internationella experter inom området. [+]

Programmet har utformats för att gynna tjänstemän, mellersta och högsta ledning, lokala ledare, specialister utveckling, personal utländska tjänste, sociala praktiker, lärare och skoladministratörer, poliser och alla dem som hantera konflikter som en del av deras dagliga rutin. Programmet bygger på stor erfarenhet av en rad topp sydafrikanska och internationella experter inom området.

Programmets djup är kärnmoduler i metoder för studiet av konflikten, konfliktprocesser och konfliktlösning och tekniker. Variation och specialisering byggs in genom tvärvetenskapliga valbara moduler inom områden som utveckling och konflikter, världens konflikter, konflikter och regional integration och konflikter på arbetsplatsen.... [-]


MPhil I Tourism Management (forskning)

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 4 år February 2019 Sydafrika Port Elizabeth + 1 fler

MPhil i Tourism Management (forskning) [+]

BEHÖRIGHETSVILLKOR

En relevant Honours examen eller en magisterexamen i turism och / eller Hospitality Management eller motsvarande på NQF nivå 8 med en sammanlagd pass 60%.

RE-INTRÄDE

I händelse av avhandlingen som förkastas av examinatorer blir det ingen ytterligare möjlighet att på nytt lägga fram en förbättrad version av det eller någon annan forskning avhandling (se regel G4.8.5).

VARAKTIGHET

Kvalifikations skall sträcka sig över en period av minst ett år och en period av fyra års studier maximum.

[-]

Videoklipp

Port Elizabeth