Läs den officiella beskrivningen

Vibrerande, mångkulturellt och dynamisk, den University of Johannesburg (UJ) delar tempo och energi kosmopolitiska Johannesburg, staden vars namn det bär. Proudly sydafrikanska, är universitetet levande ner till sina afrikanska rötter, och väl förberedd för sin roll i actualising potentialen att högre utbildning gäller för kontinentens utveckling.

Den fenomenala framgångssaga för universitetet är en som har överraskat kritiker och vann över skeptiker. Att vara en institution som stoltserar i sin tillgängliga kompetens, efter endast 11 år UJ har etablerat sig som en institution av global kompetens och världsklass resning.

I sina första fem år av existens, fördubblades UJ dess ackrediterade forskningsresultat och ökade antal framstående sydafrikanska forsknings Stolar från ingen till sju. Denna anmärkningsvärd prestation nåddes i god tid före målet för 2015. 2010 års forskningsresultatet var resultatet av UJ önskan, under den inledande perioden, att etablera UJ som en grundligt forskningsfokuserat universitet.

UJ är den första och enda afrikanska universitet antagits till högt respekte konsortium av 28 forskningsintensiva universitet i världen, Universitas 21 - en viktig stöd för den växande internationella resning av UJ.

UJ skryta världsklass, internationellt erkända akademiska program som bygger på läroplaner informerade genom banbrytande utveckling inom både grund- och forskarutbildningen. UJ: s program, inom sina nio fakulteter, är utformade för att förbereda studenterna för arbetslivet och för globalt medborgarskap. Universitetet har fyra campus, nämligen Auckland Park Bunting Road Campus; Auckland Park Kingsway Campus; den Doornfontein Campus; och Soweto Campus.

Baserat på val av UJ Orange Carpet första årets studerande - de med en APS poäng lika med och större än 40 punkter - flaggskeppsprogram inkluderar: Redovisning; Elektriska och elektroniska / Mekanik / Civil / Mining Engineering; LLB / BA Juridik / BCom lag; Matematik / Tillämpad matematik; IT / datavetenskap; Människans fysiologi; Optometry; Finans; Psykologi; och lärarutbildning.

För att göra UJ: s undervisning, forskning och innovation mål skall bli verklighet, UJ har, under de senaste åtta åren, investerat i över R2 miljarder i uppgradering och utvidgning av levande och lärande anläggningar på alla sina campus och på att skapa en säker och säker, lärande i världsklass och forskningsmiljö för både personal och studenter.

UJ införde också handdatorer (en tablett eller laptop) i första årets klassrum under 2014, i ett försök att ansluta dessa unga sinnen med världen av e-kunskaper som de växer in i, och att omvandla sin förmåga att bidra och konkurrera.

UJ: s examen framgång ligger nu på 83,4% och den totala årliga examen utgång överstiger 11.400 studenter. Universitetets First Year Experience Programme (FYE), ett initiativ som erbjuder akademisk kompetens förstärkning med en accent på studenter mentorskap kamrater, är en av de stödprogram som hjälper lätta skola till universitets övergången. Nästan 1.300 elev handledare, valda från tredje året nivå och uppåt, fungerar som ett gränssnitt mellan studenter och lärare. UJ introducerade också akademiska rådgivare i universitetets bostäder och godkänd utanför campus mottagningsanläggningar. Under UJ Academic Excellence Programme, är 250 elev rådgivare betjänar 2.000 första årets studerande i 25 bostäder.

Noter är också att UJ, med mer än 49,500 studenter; 2300 internationella studenter; 6.700 doktorander och berömda akademisk personal, är en institution med en beundransvärd examensfrekvens. UJ är hem för 133 rankade forskare, varav sex är A-klassad, och har sju National Research Foundation Stolar. Dessutom producerar den det största antalet svarta revisorer för alla ackrediterade bostadshus universitet i landet.

Medan UJ bedriver global excellens och resning, planerar universitetet är nationellt lyhörd på ett sätt som bara UJ kan. I detta avseende, bland Sydafrikas sex ledande universitet, ger bara UJ framgångsrikt tillgång till nästan 2000 första årets studerande som kommer från de fattigaste samhällena, ge dem vid behov, med top-up NSFAS finansiering, stipendier och två hälsosamma måltider om dagen .

Under de kommande tio åren, har UJ satt sex strategiska mål, nämligen:

Global Excellence inom forskning och innovation.
Global Excellence in Teaching and Learning.
En internationell profil Fit for Global Excellence och tyngd.
En enastående Student Experience.
Aktiv Global Reputation Management, och
En institution och människor passar för Global Excellence och tyngd.

Vision

En internationell University of choice, förankrad i Afrika, dynamiskt forma framtiden.

Mission

Inspirera sin samfundet att förändra och tjäna mänskligheten genom innovation och samarbete strävan efter kunskap.

värden

FANTASI KONVERSATION REGENERATION etisk grund

Forma framtiden

tänka självständigt
Att utveckla en kosmopolitisk identitet
Uppvisar ambition och enhet
Antagande företagande tillvägagångssätt

Att lära tillsammans från vår mångfald

Att fatta kloka beslut kollektivt

Engagerande meningsfullt sätt med varandra
Visar ömsesidig respekt
ledande konsultativt

Utveckla hållbart genom kreativa bidrag

Introspek för förnyelse

Innovation för det gemensamma bästa
Att positiv förändring
Med utnyttjande av förbises möjligheter

Treasuring akademiska friheten

Söker balans i jakten på kunskap

Inför utmaningar med mod och tjäna förtroende
Agera ansvarsfullt genom att vara rättvis, konsekvent och transparent
Delta i och hjälpa samhället (Ubuntu) *
  • Ubuntu är förmågan att uttrycka medkänsla, rättvisa, ömsesidighet, värdighet, harmoni och mänskligheten i syfte att bygga, underhålla och stärka samhället. Ubuntu talar till vår inter-samhörighet, vår gemensamma mänsklighet och ansvaret för varje som flödar från vår anslutning.
Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

University of Johannesburg

Syftet med Master of Tourism and Hospitality Management är att utveckla förmågan hos eleven att ifrågasätta, analysera och tolka turism och hospitality management frågor ... [+]

Syftet med Master of Tourism and Hospitality Management är att utveckla förmågan hos eleven att ifrågasätta, analysera och tolka turism och hospitality management frågor inom ett globalt sammanhang med fokus på branschspecifika områden. Detta syfte uppnås genom leverans av en forskningsbaserad avhandling vid avancerad nivå där studenten kommer att visa tecken på vetenskaplig forskning och förmågan att reflektera i samband med turism och hospitality management.

Programmet hjälper därför fortbildning av chefer och ledare inom turism och hospitality management.

Behörighetskrav

Den minsta Behörighetskrav är en BTech (Tourism Management) eller en BTech (Hospitality Management) eller motsvarande kompetens på samma nivå när det gäller turism och gästfrihet. Urvalet av masterstudenter kommer att ske i enlighet med regler och förordningar högre grader Kommittén University of Johannesburg som föreskrivs för tvärvetenskapliga program. Den STH Kommittén Forskningen kan föreskriva en modul eller moduler, på NQF nivå 8 eller 9 som en stödåtgärd för att framgångsrikt slutföra examen. Detta gäller då kommittén STH Research konstaterar att studenten kunskap om forskning behöver uppdateras eller när forskningsämnet omfattar frågor otillräckligt täckta på forskarnivå. ... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Deltid
2 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Det primära syftet med Master i kemi är att ge studenterna specialiserad avancerad utbildning och samtidigt uppfylla kraven på en särskild forskningskomponent så att elev ... [+]

MTech Chemistry

Det primära syftet med den MTech kemi är att ge studenterna specialiserad avancerad utbildning och samtidigt uppfylla kraven på en särskild forskningskomponent så att eleverna kan behärska de nödvändiga experimentella och teknisk kompetens och nödvändiga fält kompetens som innovation, beslutsfattande, strategiskt tänkande och organisationsförmåga.

En avhandling-baserad MTech kemi består av en omfattande studie av ett specialiserat område inom specialisering, rapporterade om och lämnas i form av en avhandling vid slutet av programmet. Graden kräver en hög nivå av intellektuell och teoretisk kunskap och insikt i problem relaterade till ämnesområdet och kritiskt resonemang, formulering, analys och utvärdering av ett specifikt problem inom ämnesområdet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Curriculum politisk utvärdering (M5CPEQ) ... [+]

Curriculum politisk utvärdering (M5CPEQ)

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Eleverna ska utveckla de intellektuella och yrkesskicklighet som ger dem möjlighet att visa tecken på oberoende och originellt vetenskapligt arbete. Denna kompetens komme ... [+]

Eleverna ska utveckla de intellektuella och yrkesskicklighet som ger dem möjlighet att visa tecken på oberoende och originellt vetenskapligt arbete. Denna kompetens kommer ytterligare ge studenten möjlighet att visa kompetens i tillämpningen av relaterad forskning metodik och forskningsprocessen och resultat.

Behörighetskrav

Studenten som är i besittning av en BCom Honours examen på NQF nivå 7 eller 8 kan tillkomma. Dekanus vid fakulteten för ledningen kan vägra en antagningen till master kvalifikation, om anser Thet studentens akademiska bakgrund i otillräcklig.

Varaktigheten av programmet Heltid: 1 år minimum, maximum 2 år Deltid: minst 2 år, maximalt 3 år Kontaktuppgifter ... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

I MCom i Business Management (CW) skall studenten utveckla intellektuella kompetens och praktiska färdigheter i mastering, analys, tolkning och tillämpning av grundläggan ... [+]

MCom i Business Management

Studenten ska utveckla intellektuella kompetens och praktiska färdigheter i mastering, analys, tolkning och tillämpning av grundläggande och avancerade förvaltningsprinciper i de olika funktionella enheter av affärsorganisationen, och kunna reflektera över sina beslut på ledningsnivå och applikationer samt för att utvärdera effekten därav i helhets samband med hantering som en praxis.

Behörighetskrav

En potentiell student bör ha en BCom Hons examen eller motsvarande fyra år examen med Honours status (exklusive BTech) med en miniminivå av kompetens på NQF nivå 8. De kandidater som inte har en examen i Management är riktade till ett överbryggande år innan de godkänns på MCom (Business Management) program. Den överbryggande år består av fyra moduler: Ekonomi, Business Management, Redovisning och bolagsrätt. Studenter som inte fullföljer överbryggande år behålla de krediter som erhållits fram till detta skede. En potentiell Studenten ska ha en 60% genomsnittet för Honours Degree erhållits. Enskilda specialistområden kan ha olika krav. En potentiell Studenten ska ha minst 2 års branscherfarenhet. Studenterna måste ha tillräcklig engelska språkkunskaper genom att en skrivkunnighet testet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Eleverna ska utveckla de intellektuella och yrkesskicklighet som ger dem möjlighet att visa tecken på oberoende och originellt vetenskapligt arbete. Denna kompetens komme ... [+]

Eleverna ska utveckla de intellektuella och yrkesskicklighet som ger dem möjlighet att visa tecken på oberoende och originellt vetenskapligt arbete. Denna kompetens kommer ytterligare ge studenten möjlighet att visa kompetens i tillämpningen av tillhörande forskningsmetodik, korrekt skrivet och / eller muntlig kommunikation av forskningsprocessen och iakttagelser, samt att reflektera över forskningsprocessen och resultat.

Behörighetskrav

En lämplig Honours Degree i det bredare området av Human Resource Management, industriell psykologi, Human Resource Development eller anställningsförhållanden. Eleverna ska tidigare ha utmärkt sig som chefer eller personalchefer med stor arbetserfarenhet i organisationer (minst 3-5 år). Studenter måste vara datorvana och har tillgång till Internet med en Honours modul i forskningsmetodik (NQF nivå 8 eller 9) och i genomsnitt minst 65% för Honours Degree. Studentnummer begränsningar kräver en urvalsprocess som består av en hel dag utvärderingscentrum och psykometriska bedömningar.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med kvalificeringen är att utveckla den tillämpade kompetensen hos studenten på en avancerad (verkställande) nivå i mastering, analys, tolkning och förståelse av p ... [+]

Syftet med kvalificeringen är att utveckla den tillämpade kompetensen hos studenten på en avancerad (verkställande) nivå i mastering, analys, tolkning och förståelse av prestanda, förändring och organisatoriska principer och metodutveckling. Kvalificeringen sätter studenten i stånd att registrera sig som personal Practitioner med den sydafrikanska styrelse Personal Practice. Det utrustar också studenten att arbeta som personalchef eller organisationsutveckling specialist på avancerad nivå i organisationer. Kvalificeringen kommer att ytterligare ge studenterna möjlighet att arbeta som konsulter i egna företag samt konsultaffärsprojekt.

Behörighetskrav

En lämplig Honours Degree i det bredare området av Human Resource Management, industriell psykologi, Human Resource Development eller anställningsförhållanden. Eleverna ska tidigare ha utmärkt sig som chefer eller personalchefer med stor arbetserfarenhet i organisationer (minst 3-5 år). Studenter måste vara datorvana och har tillgång till Internet med en Honours modul i forskningsmetodik (NQF nivå 8 eller 9) och i genomsnitt minst 65% för Honours Degree. En modul av åtminstone grundnivå eller högre, i statistiska metoder eller analytiska tekniker. Studentnummer begränsningar kräver en urvalsprocess som består av en hel dag utvärderingscentrum och psykometriska bedömningar.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Detta program är forskningsbaserad utan kurser. Studenter och deras studie ledare besluta om ett forskningsämne, varefter studenten följer en överenskommen forskningsprog ... [+]

Detta program är forskningsbaserad utan kurser. Studenter och deras studie ledare besluta om ett forskningsämne, varefter studenten följer en överenskommen forskningsprogram fram till slutförandet av avhandlingen. Studierna kan antingen vara kvantitativa eller kvalitativa till sin natur eller en kombination av båda. Eleverna stöds också genom universitetsstatistik stödtjänster i enkätdesign och tolkning av data.

Studenter som utför MCom Degree måste ha en BCom (Honours) i ämnesområdet medan studenter på MPhil kan komma från andra discipliner, förutsatt att de har den erforderliga akademiska grunden för ämnesområdet.

Behörighetskrav

En relevant Honours Degree i logistik på NQF nivå 7 eller 8. Ansökan är föremål för en screening och urvalsprocess. ... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Det sätter studenten i stånd att registrera sig som en industriell psykolog (med den sydafrikanska Professional Board of Psychology) för att arbeta på en avancerad nivå i ... [+]

Syftet med kvalificeringen är att utveckla den tillämpade kompetensen hos studenten på avancerad nivå i mastering analys, tolkning och förståelse för industriella psykologiska principer och metoder. Det sätter studenten i stånd att registrera sig som en industriell psykolog (med den sydafrikanska Professional Board of Psychology) för att arbeta på en avancerad nivå inom Human Resource Management och industriell psykologi.

Behörighetskrav

En hederskvalificering i industripsykologi på NQF nivå 7 eller 8 med minst 65% genomsnitt.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Detta program är forskningsbaserad utan kurser. Studenter och deras studie ledare besluta om ett forskningsämne, varefter studenten följer en överenskommen forskningsprog ... [+]

Detta program är forskningsbaserad utan kurser. Studenter och deras studie ledare besluta om ett forskningsämne, varefter studenten följer en överenskommen forskningsprogram fram till slutförandet av avhandlingen. Studierna kan antingen vara kvantitativa eller kvalitativa till sin natur eller en kombination av båda. Eleverna stöds också genom universitetsstatistik stödtjänster i enkätdesign och tolkning av data. Studenter som utför MCom Degree måste ha en BCom (Honours) i ämnesområdet medan studenter på MPhil kan komma från andra discipliner, förutsatt att de har den erforderliga akademiska grunden för ämnesområdet.

Behörighetskrav

En relevant Honours Degree i transportekonomi på NQF nivå 7 eller 8. Ansökan är föremål för en screening och urvalsprocess.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med programmet är att utveckla den tillämpade kompetensen hos studerande på en avancerad (verkställande) nivå i mastering, analys, tolkning och förståelse av IT Ma ... [+]

Syftet med programmet är att utveckla den tillämpade kompetensen hos studerande på en avancerad (verkställande) nivå i mastering, analys, tolkning och förståelse av IT Management principer och metoder. Genom en Master avhandling kommer studenten visa tecken på vetenskaplig forskning och förmågan att reflektera därpå i den holistiska sammanhang IT Management. Programmet kommer att bidra till fortbildning av erfarenhet och högre chefer och ledare kommer att öka både sydafrikanska delegater och i allt högre grad främja utvecklingen av IT-management kompetens för studenter och verkställande delegater inom både lokala och internationella sammanhang.

Efter avslutad programmet kommer eleverna att kunna visa förmåga att:... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Slutförande av registreringen för programmet (och / eller fortsatt registrering) är föremål för de sökande som uppfyller avdelningsspecifika krav. ... [+]

Slutförande av registreringen för programmet (och / eller fortsatt registrering) är föremål för de sökande som uppfyller avdelningsspecifika krav.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Studenten ska utveckla intellektuella kompetenser och praktiska färdigheter i mastering, analys, tolkning och tillämpning av avancerade finansiella principer inom ramen f ... [+]

Studenten ska utveckla intellektuella kompetenser och praktiska färdigheter i mastering, analys, tolkning och tillämpning av avancerade finansiella principer inom ramen för den internationella ekonomin och kunna reflektera över de därmed sammanhängande ledningsbesluten genom kvantitativ analys och att bedöma effekten av dem i det holistiska ekonomiska sammanhanget.

Kvalificeringen kommer att ge kvalificerade studenter möjlighet att vidareutbilda på NQF nivå 10 / Old NQF nivå 8 på doktorsexamen i ekonomi.

Förkunskapskrav: En potentiell student ska ha en hedersbevis i ekonomi, ekonometri, statistik och / eller matematik på ny NQF nivå 8 / Old NQF nivå 7. Alternativt någon annan fyraårig kvalifikation med hedersstatus på New NQF nivå 8 / Old NQF nivå 7 och relaterade matematiska och / eller statistiska och tillämpade ekonometriska erfarenheter som beaktas... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med denna kvalifikation är att studenten ska utveckla tillämpad kompetens inom mastering, tolkning, reflektion och tillämpning av principer inom det bredare finans ... [+]

Syftet med denna kvalifikation är att studenten ska utveckla tillämpad kompetens inom mastering, tolkning, reflektion och tillämpning av principer inom det bredare finansområdet. Genom magisterexamen visar en kvalificerad student bevis på vetenskaplig forskning, tillämpning av vetenskapliga forskningsmetoder och en förmåga att reflektera över det i det holistiska sammanhanget för ekonomi.

Förkunskapskrav: En potentiell student måste ha en ekonomisk inriktad handelshögskolans kvalifikation eller motsvarande på NQF nivå 8 / NQF nivå 7, med minst Finansiell Förvaltning och / eller Investment Management på tredje års nivå. Alternativt bör en student ha någon annan fyraårig kvalifikation med hedersstatus på Ny NQF nivå 8 / Old NQF nivå 7 och ha relaterad ekonomisk orienterad erfarenhet som anses tillämplig av Finansdepartementet och Investment Management. Avslutande av registrering för programmet (och / eller fortsatt registrering) är föremål för sökande som uppfyller avdelningsspecifika krav. Sådana krav innehåller vanligen förberedande arbete som leder fram till ett forskningsförslag som godkänts av avdelningen. Möjliga exempel på förberedande arbete är förläsning, litteraturöversikt, konceptutveckling och framgångsrik genomförande av korta kurser riktade till kompetens och / eller kunskapsutveckling. Kandidater kan också vara skyldiga att framgångsrikt försvara sina forskningsförslag vid speciella diskussionssessioner. Forskningsförslaget ska presenteras för en panel som sammankallas av finansdepartementet och investeringsförvaltningen för detta ändamål.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Studenten ska utveckla de intellektuella och yrkesskicklighet för att bevisa förmågan att självständigt producera vetenskapliga arbetet på en acceptabel nivå. Detta komme ... [+]

Studenten ska utveckla de intellektuella och yrkesskicklighet för att bevisa förmågan att självständigt producera vetenskapliga arbetet på en acceptabel nivå. Detta kommer att kräva kompetens i tillämpningen av tillhörande forskningsmetodik, förmåga att genomföra och slutföra en godkänd forskningsstudie den muntliga och skriftliga kompetens för att presentera resultat och slutsatser, och den akademiska och personlig mognad att kritiskt reflektera över alla aspekter av studien.

Behörighetskrav

En Honours examen i industriell psykologi på NQF nivå 7 eller 8 med minst 65% i genomsnitt. Statistiska metoder eller analytiska tekniker måste ha ingått i grundläroplaner. Potentiella studenter måste ha passerat en modul i forskningsmetodik på Honours NQF nivå 8. Relaterade erfarenhet som anses relevanta och tillräckliga vid Institutionen för industriell psykologi och People Management kommer också att bedömas. Studentnummer begränsningar kräver en urvalsprocess.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Studenten ska utveckla tillämpad specialiserad kompetens inom mastering, tolkning, förståelse, analys och tillämpning av redovisningsprinciper i den finansiella redovisni ... [+]

Studenten ska utveckla tillämpad specialiserad kompetens inom mastering, tolkning, förståelse, analys och tillämpning av redovisningsprinciper i den finansiella redovisningsområdet. Genom en begränsad omfattning avhandling bör ett kvalificerat studenten visa tecken på oberoende och originellt vetenskapligt arbete.

Behörighetskrav: En potentiell student bör ha en ära examen eller en magisterexamen i redovisning eller ekonomisk förvaltning relaterade examen på New NQF nivå 8 / Old NQF nivå 7. Alternativt någon annan fyraårig examen på New NQF nivå 8 / Old NQF nivå 7 och tillhörande redovisning erfarenhet, som anses relevanta och tillräckliga av Institutionen för redovisning. Förberedande studier och en inträdesprov kan krävas av Institutionen för redovisning. En urvalsprocess kommer att följas. ... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Studenten ska utveckla tillämpad kompetens och praktiska färdigheter i förvärvet tolkning reflektera över och tillämpningen av principerna marketing management. Studenten ... [+]

Studenten ska utveckla tillämpad kompetens och praktiska färdigheter i förvärvet tolkning reflektera över och tillämpningen av principerna marketing management. Studenten ska få en fokuserad kompetens beroende på ämnet för avhandlingen. Studenten ska visa tecken på oberoende och originellt vetenskapligt arbete. Studenterna kommer också att visa kompetens i tillämpningen av relevant forskningsmetodik och korrekt skriftlig kommunikation av forskningsprocessen och resultat. Studenten ska kunna reflektera över hans / hennes beslut och forskningsansökningar, och att bedöma effekten av dessa i den holistiska sammanhang marknadsföring.

Behörighetskrav

En studerande som är i besittning av en BCom Honours examen i Marketing Management på NQF nivå 7 eller 8 kan ansöka om antagning till denna examen. Dekanus vid fakulteten för ledningen kan vägra en antagningen till master examen om anser att studentens akademiska bakgrund är otillräcklig för de föreslagna studierna.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

... [+]

Kandidater kan också krävas för att framgångsrikt försvara sina forskningsförslag till specialdiskussionssessioner. [-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

... [+]

En urvalsprocess kommer att följas.

Kontaktuppgifter: Prof Danie Coetsee / 011 559 3859 / dcoetsee@uj.ac.za

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

... [+]

Kandidater kan också krävas för att framgångsrikt försvara sina forskningsförslag till specialdiskussionssessioner. [-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

... [+]

Möjliga exempel på det förberedande arbetet är pre-läsning, litteraturöversikter, konceptutveckling, och framgångsrikt slutförande av korta kurser som syftar till kompetens och / eller kunskapsutveckling. [-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med Professional MCom (lokal ekonomisk utveckling) är att utveckla en avancerad nivå av kunskaper, färdigheter och tillämpad kompetens inom den lokala ekonomiska u ... [+]

Syftet med Professional MCom (lokal ekonomisk utveckling) är att utveckla en avancerad nivå av kunskaper, färdigheter och tillämpad kompetens inom den lokala ekonomiska utvecklingen (LED).

Elever vars tidigare grader inte inkluderar lokal ekonomisk utveckling (LED) kommer att slutföra en överbryggande modul i form av en kort inlärningsprogram (SLP) med titeln "Introduktion till LED".

Kontaktuppgifter: Prof Lorraine Greyling / 011 559 2057 / lgreyling@uj.ac.za

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med denna kvalifikation är att studenten ska utveckla tillämpad kompetens inom mastering, tolkning, reflektera över och tillämpningen av principerna i det bredare ... [+]

Syftet med denna kvalifikation är att studenten ska utveckla tillämpad kompetens inom mastering, tolkning, reflektera över och tillämpningen av principerna i det bredare området finansiering. Genom den mindre avhandling, visar ett kvalificerat elev bevis för vetenskaplig forskning, tillämpning av vetenskapliga forskningsmetoder och en förmåga att reflektera därpå i den holistiska sammanhang finans.

Behörighetskrav: En potentiell student bör ha en ekonomiskt orienterad Bachelor of Commerce Honours examen på New NQF nivå 8 / Old NQF nivå 7 med åtminstone antingen finansiell styrning och / eller Investment Management på tredje året nivå. Alternativt bör en student har någon annan fyraårig examen med utmärkelser status på New NQF nivå 8 / Old NQF nivå 7 och har anknytning ekonomisk förvaltning och / eller kapitalförvaltning ekonomiskt orientedexperience som anses relevanta och tillräckliga av institutionen. ... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

... [+]

Behörighetskrav:

En potentiell student måste vara i besittning av en Kvantitativ Finans orienterad Bachelor of Commerce Honours examen på New NQF nivå 8 / Old NQF nivå 7; eller Slut behörighet kommer från tid till annan anges av institutionen. [-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Studenten ska utveckla tillämpad specialiserade kompetens inom mastering, tolkning, förståelse, analys och tillämpning av beskattningsprinciper på skatteområdet. En kvali ... [+]

Studenten ska utveckla tillämpad specialiserade kompetens inom mastering, tolkning, förståelse, analys och tillämpning av beskattningsprinciper på skatteområdet. En kvalificerad studenten visa tecken på oberoende och originella vetenskapliga arbetet genom Master avhandling.

Behörighetskrav: En potentiell student måste vara i besittning av en redovisning eller finansiell förvaltning orienterade Bachelors of Commerce Honours examen i New NQF nivå 8 / Old NQF nivå 7, som bedöms tillämpliga av Institutionen för redovisning. Slutförande av registreringen för programmet (och / eller fortsatt registrering) är föremål för de sökande som uppfyller avdelningsspecifika krav. Sådana krav innefattar vanligen förberedande arbete som ledde fram till en forskningsplan som är godkänd av institutionen. Möjliga exempel på det förberedande arbetet är pre-läsning, litteraturöversikter, konceptutveckling, och framgångsrikt slutförande av korta kurser som syftar till kompetens och / eller kunskapsutveckling. Kandidater kan också krävas för att framgångsrikt försvara sina forskningsförslag till specialdiskussionssessioner.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

... [+]

Slutförande av registreringen för programmet (och / eller fortsatt registrering) är föremål för de sökande som uppfyller avdelningsspecifika krav.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Studenten ska utveckla tillämpad kompetens och praktiska färdigheter i förvärvet, tolkning, förståelse och tillämpning av strategiska och allmänna förvaltningsprinciper. ... [+]

Studenten ska utveckla tillämpad kompetens och praktiska färdigheter i förvärvet, tolkning, förståelse och tillämpning av strategiska och allmänna förvaltningsprinciper. Kvalificeringen utvecklar forsknings- och begrepps färdigheter studenten i den strategiska och allmänna förvaltningen fält. En kvalificerad studenten visa tecken på vetenskaplig forskning och förmågan att rapportera om detta. Studenten ska kunna reflektera hans / hennes beslut och forskningsansökningar, och att bedöma effekten av dessa i helhets samband med strategisk och allmän förvaltning.

Behörighetskrav

En studerande som är i besittning av en BCom Honours examen i Strategic Management på NQF nivå 8 kan ansöka om antagning till denna examen. Dekanus vid fakulteten för ledningen kan vägra en antagningen till master examen om anser att studentens akademiska bakgrund är otillräcklig för de föreslagna studierna.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Deltid
2 - 3 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Målet med kvalifikationen är att utveckla den studerandes tillämpade kompetens på avancerad nivå i mastering, analys, tolkning och förståelse av ekonomiska principer och ... [+]

Målet med kvalifikationen är att utveckla den studerandes tillämpade kompetens på avancerad nivå i mastering, analys, tolkning och förståelse av ekonomiska principer och metoder. Detta program kommer att förbereda studenterna att reflektera över sina egna ekonomiska tillämpningar för att bedöma effekten av det i det holistiska sammanhanget av ekonomin som samhällsvetenskap. En kvalificerad student ska visa bevis på självständigt och originalarbete.

Förkunskapskrav: En potentiell student ska ha en heder i ekonomi eller ekonometri på NQF nivå 8 (ny) / NQF nivå 7 (gammal) med ett genomsnittligt betyg på 65%. Alternativt alla andra fyraåriga kvalifikationer med hedersstatus på NQF nivå 8 (ny) / NQF nivå 7 (gammal) med ett genomsnittligt betyg som erhållits av institutionen och relaterad mikro- och makroekonomi och tillämpad ekonometri erfarenhet som anses relevant och tillräcklig för Avdelningen för ekonomi och ekonometri. Att delta i en obligatorisk inriktning kan krävas av institutionen för ekonomisk och ekonometri.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med examen är att utveckla en ingenjör med avancerade förmågor att tillämpa grundläggande ingenjörsvetenskap och / design och syntes, och därmed principer på speci ... [+]

Meng i elektroteknik och elektronik (Forskning - baserad)

Syftet med examen är att utveckla en ingenjör med avancerade förmågor att tillämpa grundläggande ingenjörsvetenskap och / design och syntes, och därmed principer på specifika problem i samhället i stort. Ett av de viktigaste målen för denna process är att utveckla en avancerad förmåga att genomföra grundläggande teknisk forskning i beroende. Det främjar också en strategi för livslångt lärande.

kvalifikations utfall

Avsluta nivå resultat: Den kvalificerade studenten kunna:

Identifiera, bedöma, formulera, tolka, analysera och lösa problem forskning / utveckling ingenjörs kreativt och innovativt genom att applicera relevanta grundläggande kunskap om dvs matematik, grundforskning och teknikvetenskap i det valda forskningsområdet. Planera och hantera teknik forskningsprojekt, visar grundläggande kunskap, förståelse och insikt i de principer, metoder och koncept som utgör socialt ansvars (lokala och andra samhällen) forskning / utveckling inom det valda praxis forskning. Arbeta effektivt, individuellt eller tillsammans med andra, som en medlem i ett team, grupp, organisation och samhället eller i tvärvetenskapliga miljöer inom det valda forskningsområdet. Organisera och hantera honom / henne och hans / hennes verksamhet på ett ansvarsfullt sätt, effektivt, professionellt och etiskt, ta ansvar inom hans / hennes gränser behörighet och sitt omdöme baserad på kunskap och expertis, som hänför sig till forskningsområdet. Planera och genomföra tillämpliga nivåer av undersökning, forskning och / eller experiment med hjälp av lämpliga teorier och metoder, och utföra lämplig analys och tolkning av data. Kommunicera effektivt, både muntligt och skriftligt, med teknik och särskilt forskning publik och samhället i stort, i den... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med examen är att utveckla en ingenjör med avancerade förmågor att tillämpa grundläggande teknik Management Sciences och / design och syntes och relaterade princip ... [+]

Meng i Engineering Management (föreläst)

Syftet med examen är att utveckla en ingenjör med avancerade förmågor att tillämpa grundläggande teknik Management Sciences och / design och syntes och relaterade principer till specifika ledningssystem problem i samhället i stort. Ett av huvudmålen i denna process är att utveckla en avancerad förmåga att genomföra grundläggande systemteknik och hantering forskning självständigt. Det främjar också en strategi för livslångt lärande.

kvalifikations utfall

Avsluta nivå resultat: Den kvalificerade studenten kunna:

Identifiera, bedöma, formulera, tolka, analysera och lösa teknisk forskning och utveckling problem på ett kreativt och innovativt genom att applicera relevanta grundläggande kunskap om dvs matematik, grundforskning och / eller teknik och Management Sciences i det valda forskningsområdet. Planera och hantera Engineering Management forskningsprojekt visar grundläggande kunskap, förståelse och insikt i de principer, metoder och koncept som utgör socialt ansvars (lokala och andra samhällen) forskning / utveckling inom det valda praxis forskning. Arbeta effektivt, individuellt eller tillsammans med andra, som en medlem i ett team, grupp, organisation och samhället eller i tvärvetenskapliga miljöer inom det valda forskningsområdet. Organisera och hantera honom / henne och hans / hennes verksamhet på ett ansvarsfullt sätt, effektivt, professionellt och etiskt, ta ansvar inom hans / hennes gränser behörighet och sitt omdöme baserad på kunskap och expertis, som hänför sig till forskningsområdet. Planera och genomföra tillämpliga nivåer av undersökning, forskning och / eller experiment med hjälp av lämpliga teorier och metoder, och utför dataanalys och tolkning. Kommunicera effektivt, både muntligt och skriftligt, med teknik och särskilt forskning publik och samhället... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
12 - 24 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med programmet är att utveckla en ingenjör med avancerade förmågor att tillämpa grundläggande strukturella ingenjörsvetenskap, design och syntes till specifika byg ... [+]

Syftet med programmet är att utveckla en ingenjör med avancerade förmågor att tillämpa grundläggande strukturella ingenjörsvetenskap, design och syntes till specifika byggtekniska problem i samhället i stort. Ett av de viktigaste målen är att utveckla en avancerad förmåga att göra grundläggande byggteknik forskning självständigt och på så sätt främja livslångt lärande.

kvalifikations utfall

Avsluta nivå resultat: Den kvalificerade studenten kunna:

Identifiera, bedöma, formulera, tolka, analysera och lösa strukturella ingenjörs forsknings- och utvecklingsproblem kreativt och innovativt genom att applicera relevanta grundläggande kunskap om dvs matematik, grundläggande vetenskap och ingenjörsvetenskap inom det valda forskningsområdet. Planera och hantera byggtekniska forskningsprojekt visar underliggande grundläggande kunskap, förståelse och insikt i de principer, metoder och koncept som utgör socialt ansvars (lokala och andra samhällen) teknisk forskning / utveckling inom det valda praxis forskning. Arbeta effektivt individuellt eller med andra som en medlem i ett team, grupp, organisation och samhälle eller i tvärvetenskapliga miljöer inom det valda forskningsområdet Organisera och hantera honom / henne och hans / hennes verksamhet på ett ansvarsfullt sätt, effektivt, professionellt och etiskt och ta ansvar inom hans / hennes egna gränser för kompetens och använda sitt omdöme i proportion med kunskap och expertis, som hänför sig till forskningsområdet Planera och genomföra gällande nivån för utredningar, forskning och / eller experiment med hjälp av lämpliga teorier och metoder och utför dataanalys och tolkning Kommunicera effektivt, både muntligt och skriftligt, med teknik och särskilt forskning publiken och samhället i stort, i den mån de påverkas av forskningen med lämplig struktur, stil och grafiskt stöd... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
18 - 24 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Studenter som deltar i masterprogrammet kommer att krävas för att skriva och presentera en forskning avhandling. ... [+]

Studenter som deltar i masterprogrammet kommer att krävas för att skriva och presentera en forskning avhandling.

Behörighetskrav

En Honours Degree i Sport Management.

Kontaktuppgifter

Namn: Prof Leon Lategan Tel: 011 559 6966 / E-post: leonl@uj.ac.za

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Att utveckla på en avancerad nivå tillämpas kompetens studenten i analys, tolkning och förståelse av ledarskap inom ett framväxande land sammanhang, med en differentierad ... [+]

Att utveckla på en avancerad nivå tillämpas kompetens studenten i analys, tolkning och förståelse av ledarskap inom ett framväxande land sammanhang, med en differentierad inriktning på särskilda sektorer i dessa länder. Kvalificeringen möjliggör högre chefer och ledare att bemästra kritiska ledaregenskaper som krävs av de specifika områden där de har att hantera och bly i tillväxtländer.

Behörighetskrav

En blivande student måste ha en relevant Honours examen i något av följande områden: offentlig förvaltning, statsvetenskap, rättsliga och konstitutionella studier, utbildning, miljöstudier, teknik, hälsa och kreativa / grafiska vetenskaper. En student måste ha uppnått minst 65% i genomsnitt över alla hans / hennes patienter i Honours Degree eller motsvarande kvalifikationer för att komma ifråga för antagning. ... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Det primära syftet med den MPhil i Energy Studies mindre-avhandling med kurser är att ge studenterna specialiserad avancerad utbildning och samtidigt uppfylla kraven på e ... [+]

Det primära syftet med den MPhil i Energy Studies mindre-avhandling med kurser är att ge studenterna specialiserad avancerad utbildning och samtidigt uppfylla kraven på en särskild forskningskomponent så att eleverna kan behärska de nödvändiga experimentella och teknisk kompetens och nödvändiga fält kompetens såsom innovation, beslutsfattande, strategiskt tänkande och organisationsförmåga. En mindre-avhandling med kurser MPhil i Energy Studies består av minst 120 hp forskning på nivå 8 i form av ett forskningsprojekt, skrivit upp som en mindre-avhandling.

Graden kräver en hög nivå av intellektuell och teoretisk kunskap och insikt i problem relaterade till ämnesområdet och kritiskt resonemang, formulering, analys och utvärdering av ett specifikt problem inom ämnesområdet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Målet med filosofins filosofi i industripolitiken är att utveckla elevernas intellektuella kompetenser, intellektuellt oberoende och praktiska färdigheter i förvärv, anal ... [+]

Målet med filosofins filosofi i industripolitiken är att utveckla elevernas intellektuella kompetenser, intellektuellt oberoende och praktiska färdigheter i förvärv, analys, tolkning och tillämpning av lämplig industripolitik för att stödja den strukturella omvandlingen av kontinentens ekonomier. Programmet består av kärnmoduler som ger en djupgående täckning av ett brett spektrum av problem som rör industripolitik, strategier och ledning i Afrika och gör det möjligt för eleverna att testa den praktiska tillämpningen av den kunskap som lämnas, delta i att analysera fallstudier, leda fältbesök och förbereda individuella tekniska rapporter om de olika teman som omfattas.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Avhandlingen kommer att utgöra ett beslutat bidrag till kunskap om och insikt i ämnet disciplin samt forskningsområdet. Kvalificerade studenter skulle också visa kompeten ... [+]

Avhandlingen kommer att utgöra ett beslutat bidrag till kunskap om och insikt i ämnet disciplin samt forskningsområdet. Kvalificerade studenter skulle också visa kompetens i tillämpningen av relaterad forskning metodik och korrekt skrivet och / eller muntlig kommunikation av forskningsprocessen och resultat. Eleverna ska kunna reflektera över sina beslut och forskningsansökningar för att bedöma effekten av dessa i den holistiska ramen för informationsindustrin.

Behörighetskrav

All relevant Honours Degree på NQF Nivå 7 eller 8 med ett genomsnitt på 65% för Honours Degree. Dekanus vid fakulteten för ledningen kan vägra en elev tillträde till master kvalifikationer om anser att studentens akademiska bakgrund är otillräcklig för de föreslagna studierna.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Att utveckla på en avancerad nivå tillämpas kompetens studenten i att erbjuda professionella ledarskap coaching interventioner. Detta kommer att ske genom att utveckla ko ... [+]

Att utveckla på en avancerad nivå tillämpas kompetens studenten i att erbjuda professionella ledarskap coaching interventioner. Detta kommer att ske genom att utveckla kompetensen hos upphandlande, bedöma behov, bygga utvecklingsplaner, leverera individuella och team coaching och utvärdering av effekterna av olika coaching interventioner genom ett antal moduler. Genom en mini avhandling ska studenten visa tecken på vetenskaplig forskning och förmågan att reflektera över den holistiska sammanhang ledarskap coaching. Programmet kommer att ge en erfarenhet av utveckling psykologer, psychometrists, personalchefer och chefer samt andra doktorander att bli kompetenta och professionella ledarskap tränare i Sydafrika.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Efter ett framgångsrikt slutförande av alla krav för examen ska studenten förvärva en praktiskt inriktad och personligt berikande Master examen inom två år, coachning och ... [+]

Efter ett framgångsrikt slutförande av alla krav för examen ska studenten förvärva en praktiskt inriktad och personligt berikande Master examen inom två år, coachning och nya karriärmöjligheter som en personlig och professionell ledare, chef eller PPL facilitator.

Behörighetskrav

En lämplig Honours Degree eller dess motsvarighet med ett genomsnitt på minst 65% för Honours Degree. Datorkunskap och tillgång till Internet, samt minst tre års arbetserfarenhet. En modul i Research Technology på Honours Degree nivå är viktigt. Det förväntas av en student att passera en erkänd läskunnighet test.

Vänligen notera: Studentnummer begränsningar kräver en urvalsprocess.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Deltid
2 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Studenten ska utveckla tillämpad kompetens och praktiska färdigheter i förvärvet, tolkning och reflektion om liknande forskningsmetodik och korrekt skriftlig och / eller ... [+]

Studenten ska utveckla tillämpad kompetens och praktiska färdigheter i förvärvet, tolkning och reflektion om liknande forskningsmetodik och korrekt skriftlig och / eller muntlig kommunikation av forskningsprocessen och resultat. Syftet är också att se till att studenten är kapabel av ljud reflektion på forskningsresultat. Studenten ska visa tecken på oberoende och originellt vetenskapligt arbete.

Behörighetskrav

En lämplig Honours Degree i det bredare området av Human Resource Management, industriell psykologi, Human Resource Development eller anställningsförhållanden med ett genomsnitt på minst 65% för Honours Degree. En Honours Modul i forskningsmetodik (NQF Level 7) .Student antal begränsningar kräver en urvalsprocess som består av en hel dag utvärderingscentrum och psykometriska bedömningar.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Deltid
2 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Certifiering är avsedd för studenter som kommer att bidra, genom forskning, att förstå tillämpningen och utvärdering av befintliga kunskaper inom ett specialiserat område ... [+]

MTech i maskinteknik (Forskning - baserad)

Certifiering är avsedd för studenter som kommer att bidra, genom forskning, att förstå tillämpningen och utvärdering av befintliga kunskaper inom ett specialiserat område av tekniken. De kommer också att kunna visa en hög nivå på den totala kunskap inom detta område, som sträcker sig från grundläggande till avancerad teoretisk eller tillämpad kunskap.

Kvalifikationsresultat och bedömningskriterier

Komplett forskning framgångsrikt i tekniska processer, produkter eller system

Behörighetskrav och urvalskriterierna

En baccalaureus Technologiae: Engineering: Mechanical, eller motsvarande kompetens en likvärdig standard.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

En student som har fått denna kompetens kommer att vara behörig att bedriva forskning med minimal vägledning, och bidra till kunskapsproduktion inom verkstadsmiljö med fr ... [+]

MTech i Civil Engineering (Forskning - baserad)

En student som har fått denna kompetens kommer att vara behörig att bedriva forskning med minimal vägledning, och bidra till kunskapsproduktion inom verkstadsmiljö med framgång.

kvalifikations utfall

Visa förmåga att identifiera ett problem eller behöver inom industrin, och tillämpa forskningsmetoder för att tillgodose behovet eller problemet.

Behörighetskrav och urvalskriterierna

En baccalaureus Technologiae: Engineering: Civil, eller motsvarande kompetens i en likvärdig standard.

Tilldelning av graden

Den MTech: Engineering: Civil kommer att ges till studenter som har avslutat avhandlingen framgångsrikt.

... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Efter att ha fått denna kvalifikation, kommer eleverna att vara behöriga arkitektoniska teknologer / utövare som har möjlighet att bedriva oberoende forskning och självst ... [+]

Efter att ha fått denna kvalifikation, kommer eleverna att vara behöriga arkitektoniska teknologer / utövare som har möjlighet att bedriva oberoende forskning och självständigt utföra professionella arkitekttjänster inom teknik, design och förvaltning inom den offentliga och / eller privata (formella eller informella) sektorer eller specialiserade områden i uppbyggd omgivning.

Behörighetskrav

En baccalaureus Technologiae: Arkitekturteknik med ett genomsnittsbetyg på minst 65% eller motsvarande kompetens på en likvärdig standard, som rekommenderas av en statuskommitté och godkänts av fakultetsnämnden.

Urvalskriterier

Urvalet baseras på akademiska meriter och en preliminär forskningsplan, som godkändes av institutionskommittén.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Efter att ha fått denna kvalifikation, kommer eleverna att kunna bedriva avancerad oberoende forskning inom ett mycket specialiserat område av kläder, och demonstrera kom ... [+]

Efter att ha fått denna kvalifikation, kommer eleverna att kunna bedriva avancerad oberoende forskning inom ett mycket specialiserat område av kläder, och demonstrera komplexa analytiska och utvärderande färdigheter, i syfte att expandera eller omdefiniera befintlig kunskap som kommer att bidra till utvecklingen av klädindustrin.

Behörighetskrav

En baccalaureus Technologiae: Kläder Management med ett genomsnittsbetyg på minst 65% eller motsvarande kompetens på en likvärdig standard, som rekommenderas av en statuskommitté och godkänts av fakultetsnämnden.

Urvalskriterier

Urvalet baseras på akademiska meriter och en preliminär forskningsplan, som godkändes av institutionskommittén.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Denna kvalifikation är avsedd att göra det möjligt för studenter att tillämpa integrerade tekniska kunskaper / färdigheter och avancerad analys och problemlösning till sä ... [+]

Denna kvalifikation är avsedd att göra det möjligt för studenter att tillämpa integrerade tekniska kunskaper / färdigheter och avancerad analys och problemlösning till särskilda specialisering inom byggledning, egendom och närliggande områden, genom deltagande i en tillämpad forskning projekt.

kvalifikations utfall

Bedriva forskning och utveckling inom ett specialiserat område och engagera sig i tekniköverföring inom byggledning och fastighetsutveckling.

Behörighetskrav och urvalskriterierna

En BTech: Construction Management, eller motsvarande kompetens en likvärdig standard ELLER En nationell Högre examen: Byggnads övervakning eller byggande tillsyn, plus godkänd praktik och andra post diplom studier. Eleverna väljs ut på akademiska meriter och godkänd inom ämnesområdet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

En kvalificerad studenten kunna bedriva oberoende forskning, med minimal vägledning, i ett valt område för elektroteknik, och bidrar till kunskapsproduktion inom detta om ... [+]

En kvalificerad studenten kunna bedriva oberoende forskning, med minimal vägledning, i ett valt område för elektroteknik, och bidrar till kunskapsproduktion inom detta område.

kvalifikations utfall Visa kunskap och förståelse av fältet / området utredning. Tillämpa metoder och tekniker för forskning på ett lämpligt och korrekt sätt. Behörighetskrav och urvalskriterierna

En baccalaureus Technologiae: Engineering: El, eller motsvarande kompetens en likvärdig standard.

Tilldelning av graden

Den MTech: Engineering: Elektrisk kommer ges studenter som har avslutat avhandlingen framgångsrikt.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Denna kvalifikation är avsedd att ge akademiker att tillämpa integrerade verksamhet tekniker, tillsammans med avancerad analys och problemlösning, till en viss specialise ... [+]

Denna kvalifikation är avsedd att ge akademiker att tillämpa integrerade verksamhet tekniker, tillsammans med avancerad analys och problemlösning, till en viss specialisering inom industriell / Operations Management, genom att delta i en tillämpad forskningsprojekt.

Kvalifikationsresultat och bedömningskriterier

Bedriva forskning och utveckling inom ett specialiserat område och engagera sig i tekniköverföring inom industriell eller Operations Management.

Behörighetskrav och urvalskriterierna

En baccalaureus Technologiae: Industriell, eller motsvarande kompetens en likvärdig standard.

Tilldelning av graden

Den MTech: Engineering: Industrial kommer att ges till studenter som har avslutat avhandlingen framgångsrikt.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Efter att ha fått denna kvalifikation, kommer eleverna att kunna bedriva oberoende forskning med minimal vägledning i en industriell design relaterade fält och bidra till ... [+]

Efter att ha fått denna kvalifikation, kommer eleverna att kunna bedriva oberoende forskning med minimal vägledning i en industriell design relaterade fält och bidra till kunskapsproduktion inom detta område. Forskningen problem är dess berättigande, process och resultatet redovisas i en avhandling och andra forskningsrapporter som överensstämmer med de allmänt accepterade normer för forskning på denna nivå.

Behörighetskrav

En baccalaureus Technologiae: Industrial Design, med ett genomsnittsbetyg på minst 65% eller motsvarande kompetens på en likvärdig standard, som rekommenderas av en statuskommitté och godkänts av fakultetsnämnden.

Urvalskriterier

Urvalet baseras på akademiska meriter och en preliminär forskningsplan, som godkändes av institutionskommittén.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Efter att ha fått denna kvalifikation, kommer eleverna att kunna göra en betydande forskningsbidrag och utvärdering av befintlig kunskap inom den specialiserade inom inre ... [+]

Efter att ha fått denna kvalifikation, kommer eleverna att kunna göra en betydande forskningsbidrag och utvärdering av befintlig kunskap inom den specialiserade inom inredning och visa en hög nivå av allmän kunskap inom specialområde, som sträcker sig från grundläggande begrepp till avancerad teoretisk eller tillämpad kunskap .

Behörighetskrav

En baccalaureus Technologiae: Inredning, med ett genomsnittsbetyg på minst 65% eller motsvarande kompetens på en likvärdig standard, som rekommenderas av en statuskommitté och godkänts av fakultetsnämnden.

Urvalskriterier

Urvalet baseras på akademiska meriter och en preliminär forskningsplan, som godkändes av institutionskommittén.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Certifiering är avsedd för kemiingenjörer eller tekniker som arbetar i processrelaterade industrier. Studenter som har erhållit denna kompetens kommer att vara behörig at ... [+]

Certifiering är avsedd för kemiingenjörer eller tekniker som arbetar i processrelaterade industrier. Studenter som har erhållit denna kompetens kommer att vara behörig att bedriva oberoende forskning inom kemiteknik, och bidrar väsentligt till kunskapsproduktion genom förståelse, tillämpning och utvärdering av befintlig kunskap. Forskningen problem, är motiveringen, process och resultatet redovisas i en avhandling, som överensstämmer med de allmänt accepterade normer på den nivån.

kvalifikations utfall

Kvalificerings studenten ha förmåga att:

Samla och organisera information i det valda fältet / forskningsområde. Tillämpa metoder och tekniker för forskning på ett lämpligt och korrekt sätt. Ge ett betydande bidrag genom att rekommendera förbättringar av befintliga kemiteknik naturvetenskapliga och tekniska ämnen. Behörighetskrav och urvalskriterierna ... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Efter att ha fått denna kvalifikation, kommer eleverna att kunna bedriva avancerad oberoende forskning inom ett visst område av bildkonst, visar komplexa analytiska och p ... [+]

Efter att ha fått denna kvalifikation, kommer eleverna att kunna bedriva avancerad oberoende forskning inom ett visst område av bildkonst, visar komplexa analytiska och praktiska färdigheter och kunskaper i att skriva en avhandling och, i förekommande fall, en utställning av originalverk eller artefakter lämpligt för forskning läge.

Behörighetskrav

En baccalaureus Technologiae: Fine Art, med ett genomsnittsbetyg på minst 65% eller motsvarande kompetens på en likvärdig standard, som rekommenderas av en statuskommitté och godkänts av fakultetsnämnden.

Urvalskriterier

Urvalet baseras på akademiska meriter och en preliminär forskningsplan, som godkändes av institutionskommittén.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Det primära syftet med den MTech Livsmedelsteknologi är att ge studenterna specialiserad avancerad utbildning och samtidigt uppfylla kraven på en särskild forskningskompo ... [+]

Det primära syftet med den MTech Livsmedelsteknologi är att ge studenterna specialiserad avancerad utbildning och samtidigt uppfylla kraven på en särskild forskningskomponent så att eleverna kan behärska de nödvändiga experimentella och teknisk kompetens och nödvändiga fält kompetens som innovation, beslutsfattande, strategiskt tänkande och organisationsförmåga.

En avhandling-baserad MTech Food Technology består av en omfattande studie av ett specialiserat område inom specialisering, rapporterade om och lämnas i form av en avhandling vid slutet av programmet. Graden kräver en hög nivå av intellektuell och teoretisk kunskap och insikt i problem relaterade till ämnesområdet och kritiskt resonemang, formulering, analys och utvärdering av ett specifikt problem inom ämnesområdet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Att ge eleverna de kunskaper för att bedriva oberoende forskning genom avancerad problemlösning färdigheter, och tillämpningen av kritiska och reflekterande tänkande inom ... [+]

Att ge eleverna de kunskaper för att bedriva oberoende forskning genom avancerad problemlösning färdigheter, och tillämpningen av kritiska och reflekterande tänkande inom Environmental Health.

Behörighetskrav

BTech Environmental Health. Ett genomsnitt på 65% krävs i BTech programmet.

Kontaktuppgifter

Namn: Fru Martha Chadyiwa Tel: 011 559 6239 / E-post: mchadyiwa@uj.ac.za

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Deltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Efter att ha fått denna kvalifikation, kommer eleverna att kunna bedriva oberoende forskning på ett specialiserat område av kläder eller mode och bidra till kunskapsprodu ... [+]

Efter att ha fått denna kvalifikation, kommer eleverna att kunna bedriva oberoende forskning på ett specialiserat område av kläder eller mode och bidra till kunskapsproduktion i ett markerat område. Forskningen problem är dess motivering, process, och resultatet redovisas i en avhandling som överensstämmer med allmänt accepterade normer på denna nivå.

Behörighetskrav

En baccalaureus Technologiae: Mode med ett genomsnittsbetyg på minst 65% eller motsvarande kompetens på en likvärdig standard, som rekommenderas av en statuskommitté och godkänts av fakultetsnämnden.

Urvalskriterier

Urvalet baseras på akademiska meriter och en preliminär forskningsplan, som godkändes av institutionskommittén.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Det primära syftet med den MTech Biotechnology är att ge studenterna specialiserad avancerad utbildning och samtidigt uppfylla kraven på en särskild forskningskomponent s ... [+]

Det primära syftet med den MTech Biotechnology är att ge studenterna specialiserad avancerad utbildning och samtidigt uppfylla kraven på en särskild forskningskomponent så att eleverna kan behärska de nödvändiga experimentella och teknisk kompetens och nödvändiga fält kompetens som innovation, beslutsfattande, strategiskt tänkande och organisationsförmåga.

En avhandling-baserad MTech Biotechnology består av en omfattande studie av ett specialiserat område inom specialisering, rapporterade om och lämnas i form av en avhandling vid slutet av programmet. Graden kräver en hög nivå av intellektuell och teoretisk kunskap och insikt i problem relaterade till ämnesområdet och kritiskt resonemang, formulering, analys och utvärdering av ett specifikt problem inom ämnesområdet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 4 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

På denna nivå ett kvalificerat Studenten ska vara behörig att tillämpa specialiserad kunskap och forskningsmetodik i en metallurgisk miljön och därigenom bidra till forsk ... [+]

På denna nivå ett kvalificerat Studenten ska vara behörig att tillämpa specialiserad kunskap och forskningsmetodik i en metallurgisk miljön och därigenom bidra till forsknings- och utvecklingsbehoven i den metallurgiska industrin och gruvsamhälle. Den kvalificerade studenten kunna registrera med ECSA som en professionell-tekniker.

Kvalifikationsresultat och bedömningskriterier

Kvalificerings Studenten ska ha förmåga att:

Initiera och utföra tillämpad forskning inom en rad metallurgiska verksamhet till fullbordandet. Funktion på mitten för att övre chefsnivå i en metallurgisk miljö. Behörighetskrav och urvalskriterierna

En baccalaureus Technologiae: Engineering: Metallurgi, eller motsvarande kompetens en likvärdig standard.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

På denna nivå är ett kvalificerat studenten vara behörig att tillämpa specialiserad kunskap och forskningsmetodik i en metallurgisk miljön och därigenom bidra till forskn ... [+]

På denna nivå är ett kvalificerat studenten vara behörig att tillämpa specialiserad kunskap och forskningsmetodik i en metallurgisk miljön och därigenom bidra till forskning och utveckling behov av metallurgisk industri och gruvsamhälle. Den kvalificerade studenten kunna registrera med ECSA som en professionell-tekniker.

kvalifikations utfall

Kvalificerings Studenten ska ha förmåga att:

Initiera och utföra tillämpad forskning inom en rad metallurgiska verksamhet till fullbordandet. Funktion på mitten för att övre chefsnivå i en metallurgisk miljö. Behörighetskrav och urvalskriterierna

En baccalaureus Technologiae: Extraction Metallurgy, eller motsvarande kompetens en likvärdig standard.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Kvalificeringen syftar till att utveckla intellektuella och yrkesskicklighet, och ger studenten möjlighet att visa tecken på oberoende och originellt vetenskapligt arbete ... [+]

Kvalificeringen syftar till att utveckla intellektuella och yrkesskicklighet, och ger studenten möjlighet att visa tecken på oberoende och originellt vetenskapligt arbete. Denna kompetens kommer ytterligare ge studenten möjlighet att visa kompetens i tillämpningen av relevant forskningsmetodik och korrekt skrivet och / eller muntlig kommunikation av forskningsprocessen och resultat och att reflektera över forskningsprocessen och resultat.

Kvalifikationsresultat och bedömningskriterier

Bedriva forskning och utveckling inom ett specialiserat område och engagera sig i tekniköverföring inom kvantitet lantmäteri och fastighetsutveckling.

Behörighetskrav och urvalskriterierna ... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Denna kvalifikation är avsedd att göra det möjligt för studenter att tillämpa integrerade tekniska kunskaper / färdigheter och avancerad analys och problemlösning till en ... [+]

Denna kvalifikation är avsedd att göra det möjligt för studenter att tillämpa integrerade tekniska kunskaper / färdigheter och avancerad analys och problemlösning till en viss specialisering i kvantitet lantmäteri, fastighetsutveckling och andra relaterade områden, genom att delta i ett tillämpat forskningsprojekt.

Kvalifikationsresultat och bedömningskriterier

Bedriva forskning och utveckling inom ett specialiserat område och engagera sig i tekniköverföring inom kvantitet lantmäteri och fastighetsutveckling.

Behörighetskrav och urvalskriterierna

En BTech: Antal lantmäteri eller motsvarande kompetens en likvärdig standard ELLER En nationell Högre examen: Building Surveying plus godkänd praktik och andra post diplom kvalifikationer. Eleverna väljs ut på akademiska meriter och godkänd inom ämnesområdet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

MA

University of Johannesburg

En student skriver en avhandling om ett ämne i lingvistik eller litteratur som ger bevis på förmågan att bedriva forskning. Detta dokument kommer att vara cirka 100 sidor ... [+]

En student skriver en avhandling om ett ämne i lingvistik eller litteratur som ger bevis på förmågan att bedriva forskning. Detta dokument kommer att vara cirka 100 sidor lång.

Behörighetskrav

Studenter som har fått en BA Honours med ett märke på minst 60% (men företrädesvis högre) i nordsotho (Sesotho sa Lebowa / sepedi) eller isiZulu kan registrera.

Kontaktuppgifter

Namn: Dr IK Mndawe Tel: 011 559 4662 / E-post: ikmndawe@uj.ac.za

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Programmet erbjuder en MA via forskning som leder till en avhandling av cirka 120 sidor. Avhandlingen är förberedd för att undersöka under ledning av en handledare med ex ... [+]

Programmet erbjuder en MA via forskning som leder till en avhandling av cirka 120 sidor. Avhandlingen är förberedd för att undersöka under ledning av en handledare med expertis inom ditt val av ämne.

Behörighetskrav

En Honours Degree i antropologi och en slutlig kurs märke åtminstone 65% i viss gren.

Kontaktuppgifter

Namn: Prof David Moore Tel: 011 559 2979/2859 / E-post: dbmoore@uj.ac.za

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

En avhandling på ett tema från audiovisuell kommunikation som ger bevis på kandidatens kritiska förnuft och forskningskapacitet behövs. En forskningsartikel som är lämpli ... [+]

En avhandling på ett tema från audiovisuell kommunikation som ger bevis på kandidatens kritiska förnuft och forskningskapacitet behövs. En forskningsartikel som är lämplig för publicering krävs också.

Behörighetskrav

En Honours i meddelandet krävs med ett minimum i genomsnitt 65%. Den allmänna förordningen när det gäller längden på masterprogrammet är också tillämpliga i detta fall.

Sista datum för ansökan om denna examen är 31 oktober föregående år för första terminen och den 30 april samma år för andra halvåret.

Kontaktuppgifter

Namn: Dr Ylva Rodny-Gumede Tel: 011 559 4112 / E-post: yrodny-gumede@uj.ac.za

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Detta område omfattar en forskning avhandling på ett tema från det Gamla Testamentet (GT) eller Nya testamentet (NT) eller en kombination av teman från GT och NT. Masterp ... [+]

Detta område omfattar en forskning avhandling på ett tema från det Gamla Testamentet (GT) eller Nya testamentet (NT) eller en kombination av teman från GT och NT. Masterprogrammet är till sin natur en fördjupning i antingen OT eller NT byggnad på kunskaper inom redan erhållits på Honours nivå fält. Programmet är en avhandling skriven på ett tema från den gamla eller nya testamentet.

Behörighetskrav

Exegetik Honours eller motsvarande kompetens är en förutsättning liksom de allmänna universitets behörighet för masterprogrammet. Grekiska eller hebreiska upp till andra året nivå kan krävas beroende på ämnesområdet och forskning.

Kontaktuppgifter

Namn: Prof L Nortje-Meyer Tel: 011 559 2733 / E-post: lilynm@uj.ac.za... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med programmet är att utbilda forskare som kan bidra till utvecklingen av kunskap på en avancerad nivå. Magisterexamen intjänas genom att fylla en enda avancerat f ... [+]

Syftet med programmet är att utbilda forskare som kan bidra till utvecklingen av kunskap på en avancerad nivå. Magisterexamen intjänas genom att fylla en enda avancerat forskningsprojekt, som kulminerade i produktionen och acceptans av en avhandling.

Behörighetskrav

En relevant kandidatexamen Honours Degree. En "professionella" Kandidatexamen, eller en magisterexamen, med tillräcklig förberedelse för att bedriva forskning med en rekommenderad minst 60% för alla slutliga år moduler.

Urvalskriterier

Utöver de minimi behörighet enligt ovan, kan blivande studenter att lägga fram en portfölj av deras arbete till en intervju panel. En portfölj skulle begäras om ytterligare bevis som krävs av en studerande beredskap att genomföra text- eller artefactual forskning. Vid text forskning portföljen skulle innehålla exempel på skriftlig forskning och när det gäller artefactual forskning en portfölj med design skulle krävas.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

För researchg studerande skriva en avhandling på ca 45.000 ord under handledning, på ett ämne valt i samråd med institutionen. Ämnet måste vara i linje med den expertis s ... [+]

MA i filosofi (forskning)

För denna grad eleverna skriva en avhandling på ca 45.000 ord under handledning, på ett ämne valt i samråd med institutionen. Ämnet måste vara i linje med den expertis som finns föreläsare.

Behörighetskrav

För att bli antagen till denna grad, måste studenterna uppfylla institutionens behörighet (förutom universitetets antagningskrav) och bevisa sina kunskaper om forskningsmetodik och filosofins historia. Några av kraven är [i] åtminstone 65% i genomsnitt för Honours examen i filosofi och [ii] inlämning av skriftliga filosofiska arbete för Honours Degree. Kompletterande muntliga prov som kan krävas.

Kontaktuppgifter

Namn: Prof Velislava Mitova Tel: 011 559 3133 / E-post: vmitova@uj.ac.za... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

På en mer avancerad nivå (mastersstudier) studenter uppmuntras att samarbeta med oss ​​i våra kompetensområden, det vill säga den samtida franska romanen; biografi; Samti ... [+]

På en mer avancerad nivå (mastersstudier) studenter uppmuntras att samarbeta med oss ​​i våra kompetensområden, det vill säga den samtida franska romanen; biografi; Samtida fransk teater och franskspråkiga litteratur, i syfte att utveckla sin kapacitet för forskning och kritiskt tänkande. Det franska departementet Master s är avsedd för särskilda forskare och består i huvudsak av en avhandling eller en avhandling.

Behörighetskrav

Kravet entré för en magisterexamen är en Honours Degree i franska.

Kontaktuppgifter

Namn: Prof WA Kabwe-Segatti Tel: 011 559 2757 / E-post: desirew@uj.ac.za

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Detta program är utformat för att underlätta behärskning av en komplex och specialiserad kunskapsområde inom disciplinen Corporate Communication. Fokus för denna examen ä ... [+]

Detta är ett avancerat utbildningsprogram som kan fyllas antingen som kurser eller som ett forskningsbaserat utbildningsprogram.

Detta program är utformat för att underlätta behärskning av en komplex och specialiserad kunskapsområde inom disciplinen Corporate Communication. Fokus för denna examen är på utveckling av konceptuella kunskaper och färdigheter på mycket abstrakta nivåer som kommer att underlätta mycket specialiserade och avancerade tekniska, professionella och forskningskompetens inom företagskommunikation.

Behörighetskrav

En Honours Degree in Communication krävs med ett minimum i genomsnitt 65%. Sista datum för ansökan om denna examen är 31 oktober föregående år för första terminen och den 30 april samma år för andra halvåret.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med denna examen är att ge studenterna möjlighet att bedriva avancerad forskning, att använda analytiska insikter inom ett avgränsat område av text utredning för a ... [+]

Syftet med denna examen är att ge studenterna möjlighet att bedriva avancerad forskning, att använda analytiska insikter inom ett avgränsat område av text utredning för att registrera resultaten av forskningen på ett godtagbart format, och att anställa dessa färdigheter på ett sådant sätt att främja hans / hennes möjligheter till intellektuell utveckling, förvärvsarbete och meningsfull social aktivitet. Ett ämne väljs i samråd med läraren.

Behörighetskrav

Den sökande måste lägga fram ett förslag på ett tydligt avgränsat område av textanalys. Förslaget måste avslöja en förståelse för korrekt forskning förfarande, innehav av relevant kunskap om ämnesinnehåll och de nödvändiga teoretiska och metodologiska färdigheter.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Studenten ska utveckla de intellektuella och yrkesskicklighet för att bevisa förmågan att självständigt producera vetenskapliga arbetet på en acceptabel nivå. Detta komme ... [+]

Studenten ska utveckla de intellektuella och yrkesskicklighet för att bevisa förmågan att självständigt producera vetenskapliga arbetet på en acceptabel nivå. Detta kommer att kräva kompetens i tillämpningen av tillhörande forskningsmetodik, förmåga att genomföra och slutföra en godkänd forskningsstudie den muntliga och skriftliga kompetens för att presentera resultat och slutsatser, och den akademiska och personlig mognad att kritiskt reflektera över alla aspekter av studien.

Behörighetskrav

En Honours examen i industriell psykologi på NQF nivå 7 eller 8 med minst 65% i genomsnitt. Statistiska metoder eller analytiska tekniker måste ha ingått i grundläroplaner. Potentiella studenter måste ha passerat en modul i forskningsmetodik på Honours NQF nivå 8. Relaterade erfarenhet som anses relevanta och tillräckliga vid Institutionen för industriell psykologi och People Management kommer också att bedömas. Studentnummer begränsningar kräver en urvalsprocess.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Den sökande bör tillgodogöra sig avancerad kurs i samhällsteori, avancerad kurs i social forskningsmetodik och fullständig forskning och skriva en mindre avhandling om et ... [+]

MA i industriell sociologi (Kurs)

Den sökande bör tillgodogöra sig avancerad kurs i samhällsteori, avancerad kurs i social forskningsmetodik och fullständig forskning och skriva en mindre avhandling om ett godkänt, relevant ämne. Eleverna får också SPSS kunskap och kompetens.

Behörighetskrav

Student tillgång kommer att övervägas för en student som är i besittning av en universitetsbaserad Honours examen i sociologi / Industrial Sociologi på NQF nivå 7. Om en elev inte uppfyller de krav som nämns ovan, kan tillträde beviljas av dekanus, på rekommendation av ordföranden för avdelningen.

Kontaktuppgifter

Namn: Dr Liela Groenewald Tel: 011 559 2884 / E-post: lielagr@uj.ac.za... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

En avhandling på ett tema från journalistik som ger belägg för den kritiska förnuft och forskningskapacitet av kandidaten krävs. En forskningsartikel som är lämplig för p ... [+]

En avhandling på ett tema från journalistik som ger belägg för den kritiska förnuft och forskningskapacitet av kandidaten krävs. En forskningsartikel som är lämplig för publicering krävs också.

Behörighetskrav

En Honours Degree in Communication krävs med ett minimum i genomsnitt 65%. Sista datum för ansökan om denna examen är 31 oktober föregående år för första terminen och den 30 april samma år för andra halvåret.

Kontaktuppgifter

Namn: Mrs Elna Rossouw Tel: 011 559 3434 / E-post: erossouw@uj.ac.za

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

MA (klinisk psykologi) program leder till registrering som klinisk psykolog med Professional Board of Psychology of Health Professions rådet i Sydafrika (HPCSA). ... [+]

MA (klinisk psykologi) program leder till registrering som klinisk psykolog med Professional Board of Psychology of Health Professions rådet i Sydafrika (HPCSA).

Denna heltid program omfattar ett brett spektrum av klinisk psykologi. Programmet består av en forskningskomponent (slutförandet av en mindre avhandling) samt deltar verkstäder, kontakttillfällen och praktiskt arbete.

Efter avslutad dDegree studenterna ansöka om en praktikplats i klinisk psykologi. I enlighet med föreskrifter från Department of Health, studenter måste också slutföra ett års samhällstjänst efter avslutad praktik.

Behörighetskrav

Eleverna ska vara i besittning av en Honours Degree eller motsvarande examen i psykologi. Studenter är upptagna till programmet efter det att de har utvärderats som lämpliga kandidater från avdelningen genom en urvalsprocess, som äger rum i augusti. ... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Detta kurser magisterexamen hjälper kvalificerade socialarbetare för att föra sina rådgivning förmågor inom området klinisk socialt arbete praktik. Denna kvalifikation ge ... [+]

Detta kurser magisterexamen hjälper kvalificerade socialarbetare för att föra sina rådgivning förmågor inom området klinisk socialt arbete praktik. Du kommer att få dessa genom sju moduler, till exempel: Samtida teorier; Komplexa beteende och miljöförändringar; Bedömning, intervention och utvärdering; Mental hälsa; och utveckling av terapeutiska själv. Dessutom kommer du att tillämpa denna kunskap under ett års praktik program, med fokus på mikro- och Messo insatser. I ditt andra år, åtar dig ett forskningsprojekt för att visa din forskning kompetens.

Denna kvalifikation ger eleverna att arbeta som privata eller specialist utövare inom sina respektive arbetssammanhang.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med detta program är att utforska ett stort antal olika former av mänsklig kommunikation från en mängd olika perspektiv som förbinder lokala och det globala och ro ... [+]

MA i kommunikationsvetenskap (Kurs)

Syftet med detta program är att utforska ett stort antal olika former av mänsklig kommunikation från en mängd olika perspektiv som förbinder lokala och det globala och rotade i afrikanska sammanhang och erfarenheter. Vår läroplan utvecklar en innovativ deltagande studier strategi som tar upp de specifika kommunikativa, kulturella och sociala sammanhang där vi är verksamma. Som en inneboende tvärvetenskapligt och flexibelt program, MA i kommunikationsvetenskap skär ett flertal områden och områden inom humaniora och samhällsvetenskap och erbjuder en möjlighet att utforska de kompletterar varandra och sammankopplingen.

Det första året av studien omfattar fyra moduler, nämligen kommunikationsteori, forskningsmetodik och två Samtida Kommunikation fokuserade moduler. Det andra året av studien är främst inriktad på att förbereda och fullbordandet av en mindre forskning avhandling.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

De kurser MA i latin är i grunden riktar sig till studenter som vill göra en kortare avhandling tillsammans med två undersökta moduler. En intensiv kurs i det latinska sp ... [+]

MA i Latin (Kurs)

De kurser MA i latin är i grunden riktar sig till studenter som vill göra en kortare avhandling tillsammans med två undersökta moduler. En intensiv kurs i det latinska språket erbjuds för studenter in i kursen med en Honours Degree i klassisk Civilisation.

De två undersökta moduler skulle omfatta en intensiv studie av romersk historia, religion, litteratur, filosofi, kultur eller konst och arkitektur.

Behörighetskrav

En Honours examen i latin eller klassisk kultur leder till en kurser master dDegree.

Kontaktuppgifter

Namn: Prof JLP Wolmarans Tel: 011 559 2737 / E-post: hansiew@uj.ac.za

MA i Latin (forskning) Kontaktuppgifter

MA i latin syftar till att introducera studenten till avancerade metoder för forskning som gäller för romerska studier, till exempel i historien, litteratur, filosofi, religion, mytologi, kultur eller konst. Studerande får möjlighet att hitta och definiera ämnen för forskning som de finner relevanta för antingen sin moderna miljö eller sin egen inre resa. ... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

En avhandling på ett tema från området marknadskommunikation tillhandahålla bevis på den kritiska förnuft och forskningskapacitet av kandidaten krävs. En forskningsartike ... [+]

En avhandling på ett tema från området marknadskommunikation tillhandahålla bevis på den kritiska förnuft och forskningskapacitet av kandidaten krävs. En forskningsartikel som är lämplig för publicering krävs också.

Behörighetskrav

En Honours Degree in Communication krävs med ett minimum i genomsnitt 65%. Sista datum för ansökan om denna examen är 31 oktober föregående år för första terminen och den 30 april samma år för andra halvåret.

Kontaktuppgifter

Namn: Ms Andrea Crystal Tel: 011 559 2574 / E-post: acrystal@uj.ac.za

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

In die nagraadse programme in Afrikaans (Honneurs, Meestersgraad en Doktorsgraad) word menslike bestaan ondersoek deur te kyk na die simbole, mites, metafore en tekste wa ... [+]

Gedoseer

In die nagraadse programme in Afrikaans (Honneurs, Meestersgraad en Doktorsgraad) word menslike bestaan ondersoek deur te kyk na die simbole, mites, metafore en tekste wat die menslike bestaan medieer. Soos in al die ander geesteswetenskappe is begrip van die menslike bestaan die doel. In die vak Afrikaans is taal en tekste die middel tot hierdie doel.

Om die mens en die manier waarop die mens die wêreld verstaan, te ondersoek, word die taal wat die mens gebruik om uitdrukking te gee aan hierdie wêreld, om sin te gee aan sigself en aan die wêreld waarin hy/sy leef, bestudeer.

Die meestersgraad behels ‘n skripsie, onder leiding van een van die dosente in die Departement, oor ‘n tema waarop ooreengekom word. Temas kan uit die taal- of letterkunde gekies word.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Afrikaans
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Detta kurser masterprogrammet omfattar en obligatorisk och tre valbara moduler slutföras samt ett obligatoriskt mindre avhandling. Den obligatoriska modulen är en Researc ... [+]

MA i offentlig förvaltning och administration (CW)

Detta kurser masterprogrammet omfattar en obligatorisk och tre valbara moduler slutföras samt ett obligatoriskt mindre avhandling. Den obligatoriska modulen är en Research Methodology modul, och kompletteras med ytterligare tre valbara moduler.

Den obligatoriska avhandlingen är i form av ett forskningsprojekt.

De kurser magisterexamen struktur föreskrivs antingen två specialiserade undervetenskapligt fokus, eller för en allmän PMG fokus genom ett slumpmässigt urval av tre valfria av möjliga nio tillgängliga moduler. En specialiserad fokus ligger på att utvärdera den allmänna offentliga sektorn policyhantering och styrning och den andra fokuserar på en specialisering inom avancerad kommunal ledning och styrning.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

MA Politik Research masterprogrammet omfattar frågor i politik och internationella relationer. En student har att skriva en avhandling om ett utvalt tema från antingen in ... [+]

MA Politik Research masterprogrammet omfattar frågor i politik och internationella relationer. En student har att skriva en avhandling om ett utvalt tema från antingen inom statsvetenskap eller internationella relationer, vilket ger belägg för ett kritiskt förhållningssätt och forskningskapacitet. En artikel klar för publicering måste lämnas in tillsammans med avhandlingen.

Behörighetskrav

Studenter behöver en 65% genomströmningen på Honours nivå.

Kontaktuppgifter

Namn: Prof Deon Geldenhuys Tel: 011 559 2894 / E-post: deong@uj.ac.za

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Eleverna utveckla avancerade kvantitativa och kvalitativa forskningskompetens inom psykologi. Sådana kunskaper kan leda till ett forskningsbaserat eller akademisk karriär ... [+]

Eleverna utveckla avancerade kvantitativa och kvalitativa forskningskompetens inom psykologi. Sådana kunskaper kan leda till ett forskningsbaserat eller akademisk karriär. Tillämpning av forskningsmetodik och den behöriga kommunikation av forskningsresultat måste påvisas; studenter måste därför kunna bedriva oberoende forskning. Närvaron av verkstäder och / eller kontakttillfällen kommer att krävas.

Behörighetskrav

Den minsta Behörighetskrav är 65% i en Honours Degree i psykologi som normalt skulle ha erhållits under de senaste fem åren.

Kontaktuppgifter

Namn: Prof T Guse Tel: 011 559 3248 / E-post: tguse@uj.ac.za

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

MA (psykologisk rådgivning) program leder till registrering som rådgivning psykolog med Professional Board of Psychology of Health Professions rådet i Sydafrika (HPCSA). ... [+]

MA (psykologisk rådgivning) program leder till registrering som rådgivning psykolog med Professional Board of Psychology of Health Professions rådet i Sydafrika (HPCSA). Denna heltid program omfattar ett brett spektrum av psykologisk rådgivning. Programmet består av en forskningskomponent (slutförandet av en minordissertation) samt deltar verkstäder, kontakttillfällen och praktiskt arbete.

Efter avslutad examen, studenter ansöka om en praktikplats i psykologisk rådgivning.

Behörighetskrav

Eleverna ska vara i besittning av en Honours Degree eller motsvarande examen i psykologi. Studenter är upptagna till programmet efter det att de har utvärderats som lämpliga kandidater från avdelningen genom en urvalsprocess. Antalet studenter som tillåts i programmet bestäms av tillgången på personal, tillgången på praktikplatser och marknadskrav. Den sista ansökningsdagen och datum för val fastställs årligen av institutionen. Ansökningsblanketter och information kan erhållas från avdelningen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med denna examen är att utveckla avancerade kompetens i att underlätta processer, metoder och principer för hållbara gemenskapsprogram och projekt som bygger på mä ... [+]

Syftet med denna examen är att utveckla avancerade kompetens i att underlätta processer, metoder och principer för hållbara gemenskapsprogram och projekt som bygger på människocentrerade, deltagande teoretiska ansatser att ta itu med ojämlikhet, fattigdom och orättvisor i ett globalt och afrikansk kontext. Ytterligare studenter kommer att kunna underlätta upprättande och förvaltning av lokala organisationer inom ramen för samhället ekonomisk utveckling integrerar sociala och samhällsutveckling.

Behörighetskrav

En inträdesprov kan krävas. En fyraårig kandidatexamen i socialt arbete, eller en treårig examen i socialt arbete tillsammans med en Honours Degree i socialt arbete, eller annan examen som är relevanta för samhällsutvecklingen anses av ordföranden för avdelningen för att vara lämplig krävs. En fjärde år (heder) genomsnittsbetyg på minst 65% krävs.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

De kurser program i MA i semitiska språk och kulturer består av en mindre avhandling och de två modulerna. I forskningsläget en avhandling där eleverna fokusera på ett äm ... [+]

MA i semitiska språk och kulturer (Kurs)

Programmet består av en mindre avhandling och de två moduler som anges nedan. Studenter, i samarbete med institutionen, välja två moduler från listan nedan. Moduler erbjuds under två terminer. Varje modul examineras med hjälp av en undersökning med en viktning av 45 poäng vardera. Den mindre avhandling har en viktning av 90 poäng.

Studenterna fokuserar på arabiska, islamiska studier, hebreiska (inklusive judiska studier) eller en besläktad semitiskt språk. Moduler har följande generiska innehåll:

Tvångs moduler

Modul 1: metodik litteraturforskning Modul 2: innehållsanalys av en vald forskningsfält Modul 3: Minor avhandling Behörighetskrav ... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Studenter är skyldiga att slutföra en kurs på SIA metoder, avancerad social forskning (ASR) samt en mindre avhandling om ett godkänt, relevant ämne. Eleverna får också SP ... [+]

Studenter är skyldiga att slutföra en kurs på SIA metoder, avancerad social forskning (ASR) samt en mindre avhandling om ett godkänt, relevant ämne. Eleverna får också SPSS kunskap och kompetens.

Behörighetskrav

En Honours examen i ett av följande ämnen: Sociologi, Industrial sociologi, geografi, filosofi, historiska studier, utvecklingsstudier, psykologi, industriell psykologi, politik, offentlig förvaltning, socialt arbete och ekonomi.

Om en elev inte uppfyller de krav som nämns ovan, kan tillträde beviljas av dekanus, på rekommendation av ordföranden för avdelningen.

Kontaktuppgifter

Namn: Dr Liela Groenewald Tel: 011 559 2884 / E-post: lielagr@uj.ac.za... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Mästarens av forskningen innebär endast en forskningsstudie - större än den mindre avhandling av kurser gradu, men inte lika stor som en Doktorsavhandling. Principen Syft ... [+]

Mästarens av forskningen innebär endast en forskningsstudie - större än den mindre avhandling av kurser gradu, men inte lika stor som en Doktorsavhandling. Principen Syftet med master genom forskning utvecklar avancerade forskningskompetens. Dessutom kommer du också att utveckla expertkunskap i ämnesområdet. Master av forskningsprogram är idealisk för studenter som i första hand intresserade av att utveckla sin forskning kompetens, inte vill delta i föreläsningar och workshops, är mycket driven, självständig och självstyrt och har en fokuserad, specifika forskningsintresse .

Behörighetskrav

Kandidater med en relevant Honours Degree i socialt arbete ifråga för antagning. En fjärde år (heder) genomsnittsbetyg på minst 65% krävs.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

I kurser läget bör den sökande framgångsrikt slutföra den avancerade kursen i Social teori, avancerad kurs i Social Research Methodology, och fullständig forskning och sk ... [+]

MA i sociologi (Kurs)

Den sökande bör tillgodogöra sig avancerad kurs i samhällsteori, avancerad kurs i social forskningsmetodik och fullständig forskning och skriva en mindre avhandling om ett godkänt, relevant ämne.

Behörighetskrav

Antagning kommer att övervägas för en student som är i besittning av en universitetsbaserade Honours examen i sociologi / Industrial Sociologi på NQF nivå 7. Om en elev inte uppfyller de krav som nämns ovan, kan tillträde beviljas av dekanus, på rekommendation av ordföranden för avdelningen.

Kontaktuppgifter

Namn: Dr Liela Groenewald Tel: 011 559 2884 / E-post: lielagr@uj.ac.za

MA i sociologi (forskning)

Den sökande ska fylla forskning och skriva en avhandling om ett godkänt, relevant ämne.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Detta är ett avancerat utbildningsprogram som kan genomföras som ett kurser baserad studieprogram. Detta program är utformat för att underlätta behärskning av en komplex ... [+]

Detta är ett avancerat utbildningsprogram som kan genomföras som ett kurser baserad studieprogram. Detta program är utformat för att underlätta behärskning av en komplex och specialiserad kunskapsområde inom disciplinen strategisk kommunikation. På grund av en ökad konvergens av marknadskommunikation, Corporate Communications och Public Relations programmet kommer att ta itu med integrationen mellan dessa kommunikations disciplin.

Behörighetskrav

En Honours examen i Corporate eller Marketing Communication eller närliggande område krävs, med ett minimum i genomsnitt 65%. Sista datum för ansökan om denna examen är 31 oktober föregående år för första terminen och den 30 april samma år för andra halvåret.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Forskarutbildningen i tillämpad lingvistik och litteraturvetenskap, i att utnyttja kunskapsfält båda sina discipliner, riktar sig till de specialiserade utbildning och fo ... [+]

MA i tillämpad lingvistik

Forskarutbildningen i tillämpad lingvistik och litteraturvetenskap, i att utnyttja kunskapsfält båda sina discipliner, riktar sig till de specialiserade utbildning och forskningsbehov språk utövare som översättare, tolkar, textredigerare, språkplanerare, copywriters, litterära granskare och språklärare. Översättning och tolkning är komplexa språkliga, kognitiva och text processer som bland annat också medföra sociokulturell medling.

Med tanke på komplexiteten i dessa aktiviteter och därmed tvärvetenskapliga karaktär språkträning dessa program erbjuder en balans mellan teoretisk, praktisk och erfarenhets kunskaper och färdigheter. ... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

För denna grad bör den sökande fylla i forskning och skriva en avhandling om ett godkänt, relevant ämne. ... [+]

Den sökande ska fylla forskning och skriva en avhandling om ett godkänt, relevant ämne.

Behörighetskrav

Antagning kommer att övervägas för en student som är i besittning av en universitetsbaserade Honours examen i Urban Studies på NQF nivå 7. Om en elev inte uppfyller de krav som nämns ovan, kan tillträde beviljas av dekanus, på rekommendation av ordföranden för avdelningen.

Kontaktuppgifter

Namn: Dr Liela Groenewald Tel: 011 559 2884 / E-post: lielagr@uj.ac.za

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Ett avancerat studieprogram genom kurser, plus en mindre avhandling krävs eller via forskning som leder till en avhandling på cirka 120 sidor. ... [+]

MA i utvecklingsstudier (Kurs)

En avancerad studieprogram genom kurser, plus en mindre avhandling krävs.

Termin 1

Modul 1: Kritiska Utvecklingsteorier Modul 2: Socialpolitik Modul 3: Advanced Research Methodology

Termin 2

Modul 4: Development Management Modul 5: Mindre Disputation Moduler 1 till 4 bidrar 50% till slutbetyget och modul 5 bidrar 50%. Behörighetskrav

En Honours Degree i utvecklingsstudier och en slutlig kurs märke åtminstone 65% i viss gren. På grund av den tvärvetenskapliga karaktär utvecklingsstudier, sökande (för MA) från andra samhällsvetenskapliga grader med utvecklingsstudier innehåll uppmuntras, och kommer att behandlas genom universitetets Erkännande av tidigare lärande kommitté.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Antagna till denna kurs krävs att forska, skriva och presentera en fullständig avhandling (ca 120 sidor), under ledning av en handledare. Avdelningen kan övervaka ämnen i ... [+]

MA i engelska (forskning eller Kurs)

Antagna till denna kurs krävs att forska, skriva och presentera en fullständig avhandling (ca 120 sidor), under ledning av en handledare. Avdelningen kan övervaka ämnen i de flesta områden under den allmänna tillämpningsområdet för engelska studier, inklusive sydafrikanska litterära studier och postkolonialism; Textredigering; Medeltida, renässans och romantiska studier; och samtida Fiction.

Behörighetskrav

Antagning till magisterexamen måste godkännas av ordföranden för avdelningen.

Kontaktuppgifter

Namn: Prof Karen Scherzinger Tel: 011 559 2493 / E-post: kscherzinger@uj.ac.za

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

De kurser MA i grekiska är i grunden riktar sig till studenter som vill göra en kortare avhandling tillsammans med två undersökta moduler. MA i grekiska syftar till att i ... [+]

MA på grekiska (Kurs)

De kurser MA i grekiska är i grunden riktar sig till studenter som vill göra en kortare avhandling tillsammans med två undersökta moduler. En intensiv kurs i grekiska språket erbjuds för studenter in i kursen med en Honours Degree i klassisk Civilisation. De två undersökta moduler skulle omfatta en intensiv studie av grekisk historia, religion, litteratur, filosofi, kultur eller konst och arkitektur. På kort avhandling, studenter har möjlighet att koncentrera sig på klassisk grekiska Hellenistic grekiska (Nya Testamentet och kyrkofäderna), bysantinsk grekiska eller nygrekiska.

Behörighetskrav

En Honours i grekiska eller klassisk kultur leder till en kurser magisterexamen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

En avhandling på ett tema från tysk litteratur eller lingvistik som kan intyga att en kritisk förmåga och forskningskompetens. ... [+]

En avhandling på ett tema från tysk litteratur eller lingvistik som kan intyga att en kritisk förmåga och forskningskompetens.

Behörighetskrav

Förutsättning: En tysk Honours Degree med ett minimum av 65%.

Kontaktuppgifter

Namn: Dr Anne Baker Tel: 011 559 2717 / E-post: abaker@uj.ac.za

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

MSc

University of Johannesburg

Det primära syftet med MSc i datavetenskap moll-avhandling med kurser är att ge studenterna specialiserad avancerad utbildning och samtidigt uppfylla kraven på en särskil ... [+]

Det primära syftet med MSc i datavetenskap moll-avhandling med kurser är att ge studenterna specialiserad avancerad utbildning och samtidigt uppfylla kraven på en särskild forskningskomponent så att eleverna kan behärska de nödvändiga experimentella och teknisk kompetens och nödvändiga fält kompetens såsom innovation, beslutsfattande, strategiskt tänkande och organisationsförmåga. En mindre-avhandling med kurser MSc i datavetenskap består av minst 120 hp forskning på nivå 8 i form av ett forskningsprojekt, skrivit upp som en mindre-avhandling.

Graden kräver en hög nivå av intellektuell och teoretisk kunskap och insikt i problem relaterade till ämnesområdet och kritiskt resonemang, formulering, analys och utvärdering av ett specifikt problem inom ämnesområdet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Det primära syftet med Civilingenjör i informationsteknologi moll-avhandling med kurser är att ge studenterna specialiserad avancerad utbildning och samtidigt uppfylla kr ... [+]

Det primära syftet med Civilingenjör i informationsteknologi moll-avhandling med kurser är att ge studenterna specialiserad avancerad utbildning och samtidigt uppfylla kraven på en särskild forskningskomponent så att eleverna kan behärska de nödvändiga experimentella och teknisk kompetens och nödvändiga fält kompetens såsom innovation, beslutsfattande, strategiskt tänkande och organisationsförmåga. En mindre-avhandling med kurser MSc in Information Technology består av minst 120 hp forskning på nivå 8 i form av ett forskningsprojekt, skrivit upp som en mindre-avhandling.

Graden kräver en hög nivå av intellektuell och teoretisk kunskap och insikt i problem relaterade till ämnesområdet och kritiskt resonemang, formulering, analys och utvärdering av ett specifikt problem inom ämnesområdet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Det primära syftet med MSc i biokemi moll-avhandling med kurser är att ge studenterna specialiserad avancerad utbildning och samtidigt uppfylla kraven på en särskild fors ... [+]

Det primära syftet med MSc i biokemi moll-avhandling med kurser är att ge studenterna specialiserad avancerad utbildning och samtidigt uppfylla kraven på en särskild forskningskomponent så att eleverna kan behärska de nödvändiga experimentella och teknisk kompetens och nödvändiga fält kompetens som innovation , beslutsfattande, strategiskt tänkande och organisationsförmåga. En mindre-avhandling med kurser MSc i biokemi består av minst 120 hp forskning på nivå 8 i form av ett forskningsprojekt, skrivit upp som en mindre-avhandling.

Graden kräver en hög nivå av intellektuell och teoretisk kunskap och insikt i problem relaterade till ämnesområdet och kritiskt resonemang, formulering, analys och utvärdering av ett specifikt problem inom ämnesområdet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Det primära syftet med MSC i Botany moll-avhandling med kurser är att ge studenterna specialiserad avancerad utbildning och samtidigt uppfylla kraven på en särskild forsk ... [+]

Det primära syftet med MSC i Botany moll-avhandling med kurser är att ge studenterna specialiserad avancerad utbildning och samtidigt uppfylla kraven på en särskild forskningskomponent så att eleverna kan behärska de nödvändiga experimentella och teknisk kompetens och nödvändiga fält kompetens som innovation , beslutsfattande, strategiskt tänkande och organisationsförmåga. En mindre-avhandling med kurser MSc i botanik består av minst 120 hp forskning på nivå 8 i form av ett forskningsprojekt, skrivit upp som en mindre-avhandling.

Graden kräver en hög nivå av intellektuell och teoretisk kunskap och insikt i problem relaterade till ämnesområdet och kritiskt resonemang, formulering, analys och utvärdering av ett specifikt problem inom ämnesområdet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Det primära syftet med MSc i fysik moll-avhandling med kurser är att ge studenterna specialiserad avancerad utbildning och samtidigt uppfylla kraven på en särskild forskn ... [+]

Det primära syftet med MSc i fysik moll-avhandling med kurser är att ge studenterna specialiserad avancerad utbildning och samtidigt uppfylla kraven på en särskild forskningskomponent så att eleverna kan behärska de nödvändiga experimentella och teknisk kompetens och nödvändiga fält kompetens som innovation , beslutsfattande, strategiskt tänkande och organisationsförmåga. En mindre-avhandling med kurser MSc i fysik består av minst 120 hp forskning på nivå 8 i form av ett forskningsprojekt, skrivit upp som en mindre-avhandling.

Graden kräver en hög nivå av intellektuell och teoretisk kunskap och insikt i problem relaterade till ämnesområdet och kritiskt resonemang, formulering, analys och utvärdering av ett specifikt problem inom ämnesområdet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Det primära syftet med MSC i geografi moll-avhandling med kurser är att ge studenterna specialiserad avancerad utbildning och samtidigt uppfylla kraven på en särskild for ... [+]

Det primära syftet med MSC i geografi moll-avhandling med kurser är att ge studenterna specialiserad avancerad utbildning och samtidigt uppfylla kraven på en särskild forskningskomponent så att eleverna kan behärska de nödvändiga experimentella och teknisk kompetens och nödvändiga fält kompetens som innovation , beslutsfattande, strategiskt tänkande och organisationsförmåga. En mindre-avhandling med kurser MSc i geografi består av minst 120 hp forskning på nivå 8 i form av ett forskningsprojekt, skrivit upp som en mindre-avhandling.

Graden kräver en hög nivå av intellektuell och teoretisk kunskap och insikt i problem relaterade till ämnesområdet och kritiskt resonemang, formulering, analys och utvärdering av ett specifikt problem inom ämnesområdet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Det primära syftet med MSc i geologi moll-avhandling med kurser är att ge studenterna specialiserad avancerad utbildning och samtidigt uppfylla kraven på en särskild fors ... [+]

Det primära syftet med MSc i geologi moll-avhandling med kurser är att ge studenterna specialiserad avancerad utbildning och samtidigt uppfylla kraven på en särskild forskningskomponent så att eleverna kan behärska de nödvändiga experimentella och teknisk kompetens och nödvändiga fält kompetens som innovation , beslutsfattande, strategiskt tänkande och organisationsförmåga. En mindre-avhandling med kurser MSc i geologi består av minst 120 hp forskning på nivå 8 i form av ett forskningsprojekt, skrivit upp som en mindre-avhandling.

Graden kräver en hög nivå av intellektuell och teoretisk kunskap och insikt i problem relaterade till ämnesområdet och kritiskt resonemang, formulering, analys och utvärdering av ett specifikt problem inom ämnesområdet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Det primära syftet med MSc i informatik moll-avhandling med kurser är att ge studenterna specialiserad avancerad utbildning och samtidigt uppfylla kraven på en särskild f ... [+]

Det primära syftet med MSc i informatik moll-avhandling med kurser är att ge studenterna specialiserad avancerad utbildning och samtidigt uppfylla kraven på en särskild forskningskomponent så att eleverna kan behärska de nödvändiga experimentella och teknisk kompetens och nödvändiga fält kompetens som innovation , beslutsfattande, strategiskt tänkande och organisationsförmåga. En mindre-avhandling med kurser MSc i informatik består av minst 120 hp forskning på nivå 8 i form av ett forskningsprojekt, skrivit upp som en mindre-avhandling.

Graden kräver en hög nivå av intellektuell och teoretisk kunskap och insikt i problem relaterade till ämnesområdet och kritiskt resonemang, formulering, analys och utvärdering av ett specifikt problem inom ämnesområdet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Det primära syftet med Civilingenjör i matematik moll-avhandling med kurser är att ge studenterna specialiserad avancerad utbildning och samtidigt uppfylla kraven på en s ... [+]

Det primära syftet med Civilingenjör i matematik moll-avhandling med kurser är att ge studenterna specialiserad avancerad utbildning och samtidigt uppfylla kraven på en särskild forskningskomponent så att eleverna kan behärska de nödvändiga experimentella och teknisk kompetens och nödvändiga fält kompetens som innovation , beslutsfattande, strategiskt tänkande och organisationsförmåga. En mindre-avhandling med kurser MSc i matematik består av minst 120 hp forskning på nivå 8 i form av ett forskningsprojekt, skrivit upp som en mindre-avhandling.

Graden kräver en hög nivå av intellektuell och teoretisk kunskap och insikt i problem relaterade till ämnesområdet och kritiskt resonemang, formulering, analys och utvärdering av ett specifikt problem inom ämnesområdet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Det primära syftet med MSC i matematisk statistik moll-avhandling med kurser är att ge studenterna specialiserad avancerad utbildning och samtidigt uppfylla kraven på en ... [+]

Det primära syftet med MSC i matematisk statistik moll-avhandling med kurser är att ge studenterna specialiserad avancerad utbildning och samtidigt uppfylla kraven på en särskild forskningskomponent så att eleverna kan behärska de nödvändiga experimentella och teknisk kompetens och nödvändiga fält kompetens såsom innovation, beslutsfattande, strategiskt tänkande och organisationsförmåga. En mindre-avhandling med kurser MSc i matematisk statistik består av minst 120 hp forskning på nivå 8 i form av ett forskningsprojekt, skrivit upp som en mindre-avhandling.

Graden kräver en hög nivå av intellektuell och teoretisk kunskap och insikt i problem relaterade till ämnesområdet och kritiskt resonemang, formulering, analys och utvärdering av ett specifikt problem inom ämnesområdet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Det primära syftet med MSc i Environmental Management moll-avhandling med kurser är att ge studenterna specialiserad avancerad utbildning och samtidigt uppfylla kraven på ... [+]

Det primära syftet med MSc i Environmental Management moll-avhandling med kurser är att ge studenterna specialiserad avancerad utbildning och samtidigt uppfylla kraven på en särskild forskningskomponent så att eleverna kan behärska de nödvändiga experimentella och teknisk kompetens och nödvändiga fält kompetens såsom innovation, beslutsfattande, strategiskt tänkande och organisationsförmåga. En mindre-avhandling med kurser MSc i Environmental Management består av minst 120 hp forskning på nivå 8 i form av ett forskningsprojekt, skrivit upp som en mindre-avhandling.

Graden kräver en hög nivå av intellektuell och teoretisk kunskap och insikt i problem relaterade till ämnesområdet och kritiskt resonemang, formulering, analys och utvärdering av ett specifikt problem inom ämnesområdet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Det primära syftet med MSC i nanovetenskap moll-avhandling med kurser är att ge studenterna specialiserad avancerad utbildning och samtidigt uppfylla kraven på en särskil ... [+]

Det primära syftet med MSC i nanovetenskap moll-avhandling med kurser är att ge studenterna specialiserad avancerad utbildning och samtidigt uppfylla kraven på en särskild forskningskomponent så att eleverna kan behärska de nödvändiga experimentella och teknisk kompetens och nödvändiga fält kompetens som innovation , beslutsfattande, strategiskt tänkande och organisationsförmåga. En mindre-avhandling med kurser MSc i nanovetenskap består av minst 120 hp forskning på nivå 8 i form av ett forskningsprojekt, skrivit upp som en mindre-avhandling.

Graden kräver en hög nivå av intellektuell och teoretisk kunskap och insikt i problem relaterade till ämnesområdet och kritiskt resonemang, formulering, analys och utvärdering av ett specifikt problem inom ämnesområdet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Det primära syftet med Civilingenjör i tillämpad matematik mindre-avhandling med kurser är att ge studenterna specialiserad avancerad utbildning och samtidigt uppfylla kr ... [+]

Det primära syftet med Civilingenjör i tillämpad matematik mindre-avhandling med kurser är att ge studenterna specialiserad avancerad utbildning och samtidigt uppfylla kraven på en särskild forskningskomponent så att eleverna kan behärska de nödvändiga experimentella och teknisk kompetens och nödvändiga fält kompetens såsom innovation, beslutsfattande, strategiskt tänkande och organisationsförmåga. En mindre-avhandling med kurser MSc i tillämpad matematik består av minst 120 hp forskning på nivå 8 i form av ett forskningsprojekt, skrivit upp som en mindre-avhandling.

Graden kräver en hög nivå av intellektuell och teoretisk kunskap och insikt i problem relaterade till ämnesområdet och kritiskt resonemang, formulering, analys och utvärdering av ett specifikt problem inom ämnesområdet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Det primära syftet med MSc i zoologi moll-avhandling med kurser är att ge studenterna specialiserad avancerad utbildning och samtidigt uppfylla kraven på en särskild fors ... [+]

Det primära syftet med MSc i zoologi moll-avhandling med kurser är att ge studenterna specialiserad avancerad utbildning och samtidigt uppfylla kraven på en särskild forskningskomponent så att eleverna kan behärska de nödvändiga experimentella och teknisk kompetens och nödvändiga fält kompetens som innovation , beslutsfattande, strategiskt tänkande och organisationsförmåga. En mindre-avhandling med kurser MSc i zoologi består av minst 120 hp forskning på nivå 8 i form av ett forskningsprojekt, skrivit upp som en mindre-avhandling.

Graden kräver en hög nivå av intellektuell och teoretisk kunskap och insikt i problem relaterade till ämnesområdet och kritiskt resonemang, formulering, analys och utvärdering av ett specifikt problem inom ämnesområdet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska

UJ Corporate video 2016

UJ generations of accomplishment

Location address
University of Johannesburg
PO Box 524

Johannesburg, Gauteng, 2006 ZA
Social Media