Läs den officiella beskrivningen

Vibrerande, mångkulturellt och dynamisk, den University of Johannesburg (UJ) delar tempo och energi kosmopolitiska Johannesburg, staden vars namn det bär. Proudly sydafrikanska, är universitetet levande ner till sina afrikanska rötter, och väl förberedd för sin roll i actualising potentialen att högre utbildning gäller för kontinentens utveckling.

Den fenomenala framgångssaga för universitetet är en som har överraskat kritiker och vann över skeptiker. Att vara en institution som stoltserar i sin tillgängliga kompetens, efter endast 11 år UJ har etablerat sig som en institution av global kompetens och världsklass resning.

I sina första fem år av existens, fördubblades UJ dess ackrediterade forskningsresultat och ökade antal framstående sydafrikanska forsknings Stolar från ingen till sju. Denna anmärkningsvärd prestation nåddes i god tid före målet för 2015. 2010 års forskningsresultatet var resultatet av UJ önskan, under den inledande perioden, att etablera UJ som en grundligt forskningsfokuserat universitet.

UJ är den första och enda afrikanska universitet antagits till högt respekte konsortium av 28 forskningsintensiva universitet i världen, Universitas 21 - en viktig stöd för den växande internationella resning av UJ.

UJ skryta världsklass, internationellt erkända akademiska program som bygger på läroplaner informerade genom banbrytande utveckling inom både grund- och forskarutbildningen. UJ: s program, inom sina nio fakulteter, är utformade för att förbereda studenterna för arbetslivet och för globalt medborgarskap. Universitetet har fyra campus, nämligen Auckland Park Bunting Road Campus; Auckland Park Kingsway Campus; den Doornfontein Campus; och Soweto Campus.

Baserat på val av UJ Orange Carpet första årets studerande - de med en APS poäng lika med och större än 40 punkter - flaggskeppsprogram inkluderar: Redovisning; Elektriska och elektroniska / Mekanik / Civil / Mining Engineering; LLB / BA Juridik / BCom lag; Matematik / Tillämpad matematik; IT / datavetenskap; Människans fysiologi; Optometry; Finans; Psykologi; och lärarutbildning.

För att göra UJ: s undervisning, forskning och innovation mål skall bli verklighet, UJ har, under de senaste åtta åren, investerat i över R2 miljarder i uppgradering och utvidgning av levande och lärande anläggningar på alla sina campus och på att skapa en säker och säker, lärande i världsklass och forskningsmiljö för både personal och studenter.

UJ införde också handdatorer (en tablett eller laptop) i första årets klassrum under 2014, i ett försök att ansluta dessa unga sinnen med världen av e-kunskaper som de växer in i, och att omvandla sin förmåga att bidra och konkurrera.

UJ: s examen framgång ligger nu på 83,4% och den totala årliga examen utgång överstiger 11.400 studenter. Universitetets First Year Experience Programme (FYE), ett initiativ som erbjuder akademisk kompetens förstärkning med en accent på studenter mentorskap kamrater, är en av de stödprogram som hjälper lätta skola till universitets övergången. Nästan 1.300 elev handledare, valda från tredje året nivå och uppåt, fungerar som ett gränssnitt mellan studenter och lärare. UJ introducerade också akademiska rådgivare i universitetets bostäder och godkänd utanför campus mottagningsanläggningar. Under UJ Academic Excellence Programme, är 250 elev rådgivare betjänar 2.000 första årets studerande i 25 bostäder.

Noter är också att UJ, med mer än 49,500 studenter; 2300 internationella studenter; 6.700 doktorander och berömda akademisk personal, är en institution med en beundransvärd examensfrekvens. UJ är hem för 133 rankade forskare, varav sex är A-klassad, och har sju National Research Foundation Stolar. Dessutom producerar den det största antalet svarta revisorer för alla ackrediterade bostadshus universitet i landet.

Medan UJ bedriver global excellens och resning, planerar universitetet är nationellt lyhörd på ett sätt som bara UJ kan. I detta avseende, bland Sydafrikas sex ledande universitet, ger bara UJ framgångsrikt tillgång till nästan 2000 första årets studerande som kommer från de fattigaste samhällena, ge dem vid behov, med top-up NSFAS finansiering, stipendier och två hälsosamma måltider om dagen .

Under de kommande tio åren, har UJ satt sex strategiska mål, nämligen:

Global Excellence inom forskning och innovation.
Global Excellence in Teaching and Learning.
En internationell profil Fit for Global Excellence och tyngd.
En enastående Student Experience.
Aktiv Global Reputation Management, och
En institution och människor passar för Global Excellence och tyngd.

Vision

En internationell University of choice, förankrad i Afrika, dynamiskt forma framtiden.

Mission

Inspirera sin samfundet att förändra och tjäna mänskligheten genom innovation och samarbete strävan efter kunskap.

värden

FANTASI KONVERSATION REGENERATION etisk grund

Forma framtiden

tänka självständigt
Att utveckla en kosmopolitisk identitet
Uppvisar ambition och enhet
Antagande företagande tillvägagångssätt

Att lära tillsammans från vår mångfald

Att fatta kloka beslut kollektivt

Engagerande meningsfullt sätt med varandra
Visar ömsesidig respekt
ledande konsultativt

Utveckla hållbart genom kreativa bidrag

Introspek för förnyelse

Innovation för det gemensamma bästa
Att positiv förändring
Med utnyttjande av förbises möjligheter

Treasuring akademiska friheten

Söker balans i jakten på kunskap

Inför utmaningar med mod och tjäna förtroende
Agera ansvarsfullt genom att vara rättvis, konsekvent och transparent
Delta i och hjälpa samhället (Ubuntu) *
  • Ubuntu är förmågan att uttrycka medkänsla, rättvisa, ömsesidighet, värdighet, harmoni och mänskligheten i syfte att bygga, underhålla och stärka samhället. Ubuntu talar till vår inter-samhörighet, vår gemensamma mänsklighet och ansvaret för varje som flödar från vår anslutning.
Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

University of Johannesburg

Syftet med programmet är att utveckla en ingenjör med avancerade förmågor att tillämpa grundläggande konstruktionstekniska vetenskaper, design och syntes till specifika k ... [+]

Syftet med programmet är att utveckla en ingenjör med avancerade förmågor att tillämpa grundläggande konstruktionstekniska vetenskaper, design och syntes till specifika konstruktionstekniska problem i samhället i stort. Ett av huvudmålen är att utveckla en avancerad förmåga att göra grundläggande konstruktionsteknisk forskning självständigt och därigenom främja livslångt lärande.

Kvalificeringsresultat

Utgångsnivåresultat:

Den kvalificerade studenten kan:

Identifiera, utvärdera, formulera, tolka, analysera och lösa strukturteknisk forskning och utvecklingsproblem kreativt och innovativt genom att tillämpa relevant grundläggande kunskaper om dvs. matematik, grundvetenskap och ingenjörsvetenskap inom det valda forskningsområdet.Planera och hantera konstruktionstekniska forskningsprojekt som visar underliggande grundläggande kunskaper, förståelse och insikt i principer, metoder och koncept som utgör socialt ansvarsfull (för lokala och andra samhällen) teknisk forskning / utveckling inom det valda forskningsområdet.Arbeta effektivt individuellt eller med andra som medlem av ett team, grupp, organisation och samhälle eller i tvärvetenskapliga miljöer inom det valda forskningsområdetOrganisera och hantera sig själv och sin verksamhet på ett ansvarsfullt, effektivt, professionellt och etiskt sätt och ta ansvar inom sina egna kompetensgränser och att utöva bedömning i förhållande till kunskap och expertis som rör forskningsområdetPlanera och genomföra tillämplig nivå av undersökningar, forskning och / eller experiment genom att tillämpa lämpliga teorier och metoder och utföra dataanalys och tolkningKommunicera effektivt, både muntligt och skriftligt, med teknik och specifikt forskargrupper och samhället i stort i den mån de påverkas av forskningen med lämplig struktur, stil och grafiskt stödAnvänd och bedöma lämpliga konstruktionsmetoder, färdigheter, verktyg, teknik och informationsteknik effektivt och kritiskt i teknisk forskning / utvecklingspraxis och visa förståelse och en vilja att ta ansvar för den inverkan... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
18 - 24 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Det huvudsakliga syftet med Master i kemi är att förse studenterna med specialiserad avancerad utbildning samtidigt som de uppfyller kraven för en specifik forskningskomp ... [+]

MTech kemi

MTech-kemiens främsta syfte är att förse studenterna med specialiserad avancerad utbildning samtidigt som de uppfyller kraven för en specifik forskningskomponent så att studenter kan behärska de nödvändiga experimentella och tekniska färdigheterna och nödvändiga fältarbetskompetenser såsom innovation, beslutsfattande, strategisk tänkande och organisatoriska färdigheter.

En avhandlingsbaserad MTech-kemi består av en omfattande studie av ett specialiserat område inom specialiseringsområdet, rapporterat om och inlämnat i form av en avhandling i slutet av programmet. Graden kräver en hög grad av intellektuell och teoretisk kunskap och insikt i problem relaterade till studieretningen och kritiska resonemang, formulering, analys och utvärdering av ett specifikt problem inom studierområdet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med Master of Tourism and Hospitality Management är att utveckla studentens förmåga att ifrågasätta, analysera och tolka frågor om turism och gästfrihet inom ett g ... [+]

Syftet med Master of Tourism and Hospitality Management är att utveckla studentens förmåga att ifrågasätta, analysera och tolka frågor om turism och gästfrihet inom ett globalt sammanhang med fokus på branschspecifika sektorer. Detta syfte uppnås genom leverans av en forskningsbaserad avhandling på magisternivå där studenten visar bevis på vetenskaplig forskning och förmågan att reflektera i samband med turism och gästfrihetshantering.

Programmet hjälper därför till att fortsätta professionell utveckling av chefer och ledare inom turism och gästfrihet management.

Förkunskapskrav

Det lägsta antagningskravet är BTech (Tourism Management) eller BTech (Hospitality Management) eller motsvarande kvalifikation på samma nivå inom området turism och gästfrihet. Urvalet av masterstudenter kommer att göras i enlighet med regler och förordningar från Higher Degree-utskottet vid University of Johannesburg enligt vad som föreskrivs för tvärvetenskapliga program. STH: s forskningsutskott kan föreskriva en modul eller moduler på NQF-nivå 8 eller 9 som en stödjande åtgärd för att framgångsrikt genomföra examen. Detta gäller när STH: s forskningsutskott drar slutsatsen att studentens kunskaper om forskning måste uppdateras eller när forskningsämnet omfattar frågor som inte är tillräckligt täckta på forskarnivå.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Deltid
2 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Masters degree Program består av full avhandling eller kurser och mindre avhandling. ... [+]

Master of Education Degree (MEd)FörkunskapskravBlivande kandidater kommer att ha erhållit en BEd (Hons).En lämplig fyraårig professionell kandidatexamen plus en lärares examensbevis / undervisningskvalifikation och arbetslivserfarenhet inom det föreslagna specialiseringsområdet.En lärares examensbevis / undervisning, plus en lämplig utbildning och arbetslivserfarenhet inom det föreslagna specialiseringsområdet. Utbildningskunskapen för sådana kandidater kommer att bedömas av avdelningschefen och ämneseksperten inom det föreslagna specialiseringsområdet och ett läsningsprogram kan förskrivas före registrering.Ytterligare urvalskriterier

Akademiska prestationer: studenter måste ha uppnått minst 65% i sin tidigare examen. Om 65% inte uppnåddes, kan tidigare inlärning och erfarenhet inom området beaktas och studenter kan tillåtas registrera sig på grundval av ett förhandsregistreringsförslag som accepteras av den akademiska avdelning där studenten registrerar sig.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

I MCom in Business Management (CW) ska studenten utveckla intellektuella kompetenser och praktiska färdigheter i att behärska, analys, tolkning och tillämpning av grundlä ... [+]

MCom i företagsledning

Studenten ska utveckla intellektuella kompetenser och praktiska färdigheter i att behärska, analys, tolkning och tillämpning av grundläggande och avancerade ledningsprinciper i de olika funktionella enheterna i företagsorganisationen, och kunna reflektera över sina ledningsbeslut och tillämpningar och utvärdera effekten därav i det holistiska sammanhanget av förvaltning som en praxis.

Förkunskapskrav

En potentiell student borde ha en BCom Hons-examen, eller en motsvarande fyraårig behörighet med Honours-status (exklusive BTech) med en lägsta kompetensnivå på NQF-nivå 8. De kandidater som inte har en examen i Management är riktat till ett överbryggande år innan de accepterades i MCom (Business Management) -programmet. Överbryggningsåret består av fyra moduler: Ekonomi, företagsledning, redovisning och företagsrätt. Studenter som inte fullbordar överbryggningsåret behåller poäng som erhållits fram till det skedet. En potentiell student bör ha ett genomsnitt på 60% för den erhållna examen. Enskilda specialområden kan ha olika krav. En potentiell student ska ha minst 2 års branscherfarenhet. Studenter måste ha tillräckligt med kunskaper i engelska genom att genomgå ett läskunnighetstest.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Studenter ska utveckla de intellektuella och professionella färdigheter som ger dem möjlighet att visa bevis för oberoende och originalt vetenskapligt arbete. Denna kvali ... [+]

Studenter ska utveckla de intellektuella och professionella färdigheter som ger dem möjlighet att visa bevis för oberoende och originalt vetenskapligt arbete. Denna kvalifikation ger vidare studenten möjlighet att visa kompetens i tillämpningen av relaterad forskningsmetodik, korrekt skriftlig och / eller muntlig kommunikation av forskningsprocessen och resultaten, samt att reflektera över forskningsprocessen och resultaten.

Förkunskapskrav

En lämplig utbildning i det bredare området för mänsklig resurshantering, industriell psykologi, mänsklig resursutveckling eller anställningsrelationer. Studenter borde tidigare ha utmärkt sig som chefer eller personalchefer med stor arbetslivserfarenhet i organisationer (minst 3-5 år). Studenter måste vara datalittererade och ha tillgång till internet med en Honours-modul i forskningsmetodik (NQF-nivå 8 eller 9) och ett genomsnitt på minst 65% för examen. Begränsningar för studentantal kräver en urvalsprocess som består av en heldagsbedömningscenter och psykometriska utvärderingar.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med kvalificeringen är att utveckla studentens tillämpade kompetens på en avancerad (verkställande) nivå i mastering, analys, tolkning och förståelse av principer ... [+]

Syftet med kvalificeringen är att utveckla studentens tillämpade kompetens på en avancerad (verkställande) nivå i mastering, analys, tolkning och förståelse av principer och metoder för prestations-, förändrings- och organisationsutveckling. Kvalificeringen sätter studenten i stånd att registrera sig som personalpraktiserande hos South African Board of Personal Practice. Det ger studenten också möjlighet att arbeta som personalchef eller organisationsutvecklingsspecialist på avancerad nivå i organisationer. Kvalificeringen gör det dessutom möjligt för studenter att arbeta som konsulter i egna företag samt konsultera affärsföretag.

Förkunskapskrav

En lämplig utbildning i det bredare området för mänsklig resurshantering, industriell psykologi, mänsklig resursutveckling eller anställningsrelationer. Studenter borde tidigare ha utmärkt sig som chefer eller personalchefer med stor arbetslivserfarenhet i organisationer (minst 3-5 år). Studenter måste vara datalittererade och ha tillgång till internet med en Honours-modul i forskningsmetodik (NQF-nivå 8 eller 9) och ett genomsnitt på minst 65% för examen. En modul åtminstone på grundnivå eller högre, i statistiska metoder eller analytiska tekniker. Begränsningar för studentantal kräver en urvalsprocess som består av en heldagsbedömningscenter och psykometriska utvärderingar.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Studenter ska utveckla de intellektuella och professionella färdigheter som ger dem möjlighet att visa bevis för oberoende och originalt vetenskapligt arbete. Denna kvali ... [+]

Studenter ska utveckla de intellektuella och professionella färdigheter som ger dem möjlighet att visa bevis för oberoende och originalt vetenskapligt arbete. Denna kvalifikation ger vidare studenten möjlighet att visa kompetens i tillämpningen av relaterad forskningsmetodik och forskningsprocessen och fynd.

Förkunskapskrav

Studenten som har en BCom-utbildning på NQF-nivå 7 eller 8 kan ansöka. Dekanen för fakulteten för ledning får vägra en student tillträde till magisterexamen om han anser att studentens akademiska bakgrund är otillräcklig.

Programets varaktighetHeltid: 1 års minimum, högst 2 årDeltid: minst 2 år, högst 3 årKontaktuppgifter

Namn: A Ferreira / Tel: 27 (0) 11 559 2079 / E-post: amandaf@uj.ac.za... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Detta program är forskningsbaserat utan kurser. Studenter och deras studieledare beslutar om ett forskningsämne, varefter studenten följer ett avtalat forskningsprogram f ... [+]

Detta program är forskningsbaserat utan kurser. Studenter och deras studieledare beslutar om ett forskningsämne, varefter studenten följer ett avtalat forskningsprogram fram till avhandlingen. Studierna kan antingen vara kvantitativa eller kvalitativa till sin natur eller en kombination av båda. Studenter stöds också genom universitetets statistiska supporttjänster vid frågeformulärdesign och datatolkning.

Studenter som utför MCom-graden måste ha en BCom (utbildning) inom studieretningen medan studenter på MPhil kan komma från andra discipliner, förutsatt att de har den nödvändiga akademiska grunden för studiefältet.

Förkunskapskrav

En relevant utbildning i logistikhantering på NQF nivå 7 eller 8. Ansökningar är föremål för en screening och urvalsprocess.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med examen är att utveckla studentens tillämpade kompetens på en avancerad nivå för att behärska analys, tolkning och förståelse av industripsykologiska principer ... [+]

Syftet med examen är att utveckla studentens tillämpade kompetens på en avancerad nivå för att behärska analys, tolkning och förståelse av industripsykologiska principer och metoder. Det sätter studenten i stånd att registrera sig som industripsykolog (hos South African Professional Board of Psychology) för att arbeta på en avancerad nivå inom områdena Human Resource Management och Industrial Psychology.

Förkunskapskrav

En Honours examen i industriell psykologi på NQF nivå 7 eller 8 med minst 65% i genomsnitt. Statistiska metoder eller analystekniker måste ha inkluderats i läroplanerna. Potentiella studenter måste ha godkänt en modul i forskningsmetodik på Honours NQF-nivå 7. Relaterad erfarenhet som bedöms vara relevant och tillräcklig av Institutionen för industriell psykologi och People Management kommer också att bedömas. Studentantal begränsningar kräver en urvalsprocess.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Detta program är forskningsbaserat utan kurser. Studenter och deras studieledare beslutar om ett forskningsämne, varefter studenten följer ett avtalat forskningsprogram f ... [+]

Detta program är forskningsbaserat utan kurser. Studenter och deras studieledare beslutar om ett forskningsämne, varefter studenten följer ett avtalat forskningsprogram fram till avhandlingen. Studierna kan antingen vara kvantitativa eller kvalitativa till sin natur eller en kombination av båda. Studenter stöds också genom universitetets statistiska supporttjänster vid frågeformulärdesign och datatolkning. Studenter som utför MCom-graden måste ha en BCom (utbildning) inom studieretningen medan studenter på MPhil kan komma från andra discipliner, förutsatt att de har den nödvändiga akademiska grunden för studiefältet.

Förkunskapskrav

En relevant utbildning i transportekonomi på NQF-nivå 7 eller 8. Ansökningar omfattas av en screening- och urvalsprocess.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Studenten ska utveckla tillämpade specialkompetenser inom mastering, tolkning, förståelse, analys och tillämpning av datorrevisionsprinciper inom datorrevisionsområdet. E ... [+]

Studenten ska utveckla tillämpade specialkompetenser inom mastering, tolkning, förståelse, analys och tillämpning av datorrevisionsprinciper inom datorrevisionsområdet. En kvalificerad student ska visa bevis för oberoende och originalt vetenskapligt arbete genom en avhandling med begränsad omfattning.

Antagningskrav: En potentiell student ska ha en utbildning eller en doktorsexamen i ett relaterat datorrevisionsfält, på NQ Nivå 8 / Gammal NQF nivå 7. Alternativt någon annan fyraårig examen på Nya NQF nivå 8 / Gammal NQF nivå 7 och relaterad praktisk erfarenhet av revision som anses vara relevant och tillräcklig av avdelningen för bokföring. Institutionen för bokföring kan kräva förberedande studier och en tentamen. En urvalsprocess följs.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med examen är att utveckla studentens tillämpade kompetens på en avancerad nivå inom mastering, analys, tolkning och förståelse av ekonometriska metoder. Detta pro ... [+]

Syftet med examen är att utveckla studentens tillämpade kompetens på en avancerad nivå inom mastering, analys, tolkning och förståelse av ekonometriska metoder. Detta program kommer att förbereda studenterna att reflektera över sina egna ekonomiska tillämpningar genom att använda ekonometriska tekniker antingen för att utföra empiriska kontroller av specifika ekonomiska modeller eller som verktyg för prognos och utvärdering av politiken. En kvalificerad student ska visa bevis för självständigt och originalt arbete.

Antagningskrav: En potentiell student måste vara i besittning av en Bachelor of Commerce Honours examen på ny NQF-nivå 8 / Old NQF-nivå 7, vilket anses vara tillämpligt av Institutionen för ekonomi och ekonometrik. Avslutande av registrering för programmet (och / eller fortsatt registrering) är förutsatt att sökande uppfyller avdelningspecifika krav. Sådana krav inkluderar vanligtvis förberedande arbete som leder fram till ett forskningsförslag som godkänns av institutionen. Möjliga exempel på förberedande arbeten är förläsning, litteraturöversikt, konceptutveckling och framgångsrikt genomförande av korta kurser riktade mot färdigheter och / eller kunskapsutveckling. Kandidater kan också krävas att framgångsrikt försvara sina forskningsförslag vid speciella diskussionssessioner.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Målet med kvalifikationen är att utveckla den studerandes tillämpade kompetens på avancerad nivå i mastering, analys, tolkning och förståelse av ekonomiska principer och ... [+]

Syftet med examen är att utveckla studentens tillämpade kompetens på en avancerad nivå för att behärska, analys, tolkning och förståelse av ekonomiska principer och metoder. Detta program kommer att förbereda eleverna på att reflektera över sina egna ekonomiska tillämpningar för att bedöma effekten därav i det holistiska sammanhanget för ekonomi som socialvetenskap. En kvalificerad student ska visa bevis för självständigt och originalt arbete.

Antagningskrav: En potentiell student måste ha en examen på NQF-nivå 8 / Old NQF-nivå 7, vilket anses vara tillämpligt av Institutionen för ekonomi och ekonometrik. Avslutande av registrering för programmet (och / eller fortsatt registrering) är förutsatt att sökande uppfyller avdelningspecifika krav. Sådana krav inkluderar vanligtvis förberedande arbete som leder fram till ett forskningsförslag som godkänns av institutionen. Möjliga exempel på förberedande arbeten är förläsning, litteraturöversikt, konceptutveckling och framgångsrikt genomförande av korta kurser riktade mot färdigheter och / eller kunskapsutveckling. Kandidater kan också krävas att framgångsrikt försvara sina forskningsförslag vid speciella diskussionssessioner.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med denna examen är att studenten ska utveckla tillämpad kompetens inom behärskning, tolkning, reflektion över och tillämpning av principer inom det bredare finans ... [+]

Syftet med denna examen är att studenten ska utveckla tillämpad kompetens inom behärskning, tolkning, reflektion över och tillämpning av principer inom det bredare finansfältet. Genom den mindre avhandlingen visar en kvalificerad student bevis på vetenskaplig forskning, tillämpning av vetenskapliga forskningsmetodologier och en förmåga att reflektera därom i finansiella holistiska sammanhang.

Antagningskrav: En potentiell student ska ha en ekonomisk orienterad Bachelor of Commerce Honours examen på NQF-nivå 8 / Old NQF-nivå 7 med minst antingen ekonomistyrning och / eller investeringshantering på tredjeårsnivå. Alternativt bör en student ha någon annan fyraårig kvalifikation med utmärkelsestatus på New NQF nivå 8 / Old NQF level 7 och ha tillhörande ekonomisk ledning och / eller investeringsledning ekonomiskt inriktad erfarenhet som anses vara relevant och tillräcklig av institutionen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Studenten ska utveckla intellektuella kompetenser och praktiska färdigheter i mastering, analys, tolkning och tillämpning av avancerade finansiella principer inom ramen f ... [+]

Studenten ska utveckla intellektuella kompetenser och praktiska färdigheter i mastering, analys, tolkning och tillämpning av avancerade finansiella principer inom ramen för den internationella ekonomin och kunna reflektera över de därmed sammanhängande ledningsbesluten genom kvantitativ analys och att bedöma effekten av dem i det holistiska ekonomiska sammanhanget.

Kvalificeringen kommer att ge kvalificerade studenter möjlighet att vidareutbilda på NQF nivå 10 / Old NQF nivå 8 på doktorsexamen i ekonomi.

Antagningskrav: En potentiell student ska ha en utbildning i ekonomi, ekonometrik, statistik och / eller matematik på ny NQF-nivå 8 / Gammal NQF-nivå 7. Alternativt någon annan fyraårig examen med utbildningsstatus på ny NQF-nivå 8 / Gammal NQF nivå 7 och relaterade matematiska och / eller statistiska och tillämpade ekonometriska erfarenheter som anses vara relevanta och tillräckliga av Institutionen för ekonomi och ekonometrik.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med denna kvalifikation är att studenten ska utveckla tillämpad kompetens inom mastering, tolkning, reflektion och tillämpning av principer inom det bredare finans ... [+]

Syftet med denna kvalifikation är att studenten ska utveckla tillämpad kompetens inom mastering, tolkning, reflektion och tillämpning av principer inom det bredare finansområdet. Genom magisterexamen visar en kvalificerad student bevis på vetenskaplig forskning, tillämpning av vetenskapliga forskningsmetoder och en förmåga att reflektera över det i det holistiska sammanhanget för ekonomi.

Förkunskapskrav: En potentiell student måste ha en ekonomisk inriktad handelshögskolans kvalifikation eller motsvarande på NQF nivå 8 / NQF nivå 7, med minst Finansiell Förvaltning och / eller Investment Management på tredje års nivå. Alternativt bör en student ha någon annan fyraårig kvalifikation med hedersstatus på Ny NQF nivå 8 / Old NQF nivå 7 och ha relaterad ekonomisk orienterad erfarenhet som anses tillämplig av Finansdepartementet och Investment Management. Avslutande av registrering för programmet (och / eller fortsatt registrering) är föremål för sökande som uppfyller avdelningsspecifika krav. Sådana krav innehåller vanligen förberedande arbete som leder fram till ett forskningsförslag som godkänts av avdelningen. Möjliga exempel på förberedande arbete är förläsning, litteraturöversikt, konceptutveckling och framgångsrik genomförande av korta kurser riktade till kompetens och / eller kunskapsutveckling. Kandidater kan också vara skyldiga att framgångsrikt försvara sina forskningsförslag vid speciella diskussionssessioner. Forskningsförslaget ska presenteras för en panel som sammankallas av finansdepartementet och investeringsförvaltningen för detta ändamål.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Studenten ska utveckla de intellektuella och professionella färdigheterna för att ge bevis på förmågan att självständigt producera vetenskapligt arbete på en acceptabel n ... [+]

Studenten ska utveckla de intellektuella och professionella färdigheterna för att ge bevis på förmågan att självständigt producera vetenskapligt arbete på en acceptabel nivå. Detta kommer att kräva kompetens i tillämpningen av relaterad forskningsmetodik, förmågan att genomföra och genomföra en godkänd forskningsstudie, den muntliga och skriftliga kompetensen för att presentera resultat och resultat, och den akademiska och personliga mognaden för att kritiskt reflektera över alla aspekter av studien.

Förkunskapskrav

En Honours examen i industriell psykologi på NQF nivå 7 eller 8 med minst 65% i genomsnitt. Statistiska metoder eller analystekniker måste ha inkluderats i läroplanerna. Potentiella studenter måste ha godkänt en modul i forskningsmetodik på Honours NQF-nivå 8. Relaterad erfarenhet som bedöms vara relevant och tillräcklig av Institutionen för industriell psykologi och People Management kommer också att bedömas. Studentantal begränsningar kräver en urvalsprocess.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Studenten ska utveckla tillämpad specialiserad kompetens inom mastering, tolkning, förståelse, analys och tillämpning av redovisningsprinciper inom det finansiella redovi ... [+]

Studenten ska utveckla tillämpad specialiserad kompetens inom mastering, tolkning, förståelse, analys och tillämpning av redovisningsprinciper inom det finansiella redovisningsområdet. Genom en avhandling med begränsad omfattning ska en kvalificerad student visa bevis för oberoende och originalt vetenskapligt arbete.

Antagningskrav: En potentiell student ska ha en utbildning i examen eller en doktorsexamen i redovisning eller en ekonomistyrningsrelaterad utbildning på ny NQF-nivå 8 / Gammal NQF-nivå 7. Alternativt någon annan fyraårsutbildning på New NQF-nivå 8 / Old NQF nivå 7 och relaterad redovisningserfarenhet, som anses vara relevant och tillräcklig av avdelningen för bokföring. Institutionen för bokföring kan kräva förberedande studier och en tentamen. En urvalsprocess följs.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med denna kvalifikation är att studenten ska utveckla tillämpad kompetens inom mastering, tolkning, reflektion och tillämpning av principer inom det bredare finans ... [+]

Syftet med denna kvalifikation är att studenten ska utveckla tillämpad kompetens inom mastering, tolkning, reflektion och tillämpning av principer inom det bredare finansområdet. Genom magisterexamen visar en kvalificerad student bevis på vetenskaplig forskning, tillämpning av vetenskapliga forskningsmetoder och en förmåga att reflektera över det i det holistiska sammanhanget för ekonomi.

Antagningskrav: En potentiell student måste vara i besittning av en Investment Management-orienterad Bachelors of Commerce Honours examen på ny NQF-nivå 8 / Old NQF-nivå 7. Alternativt bör en student ha någon annan fyraårig examen med utbildningsstatus på New NQF-nivå 8 / Old NQF level 7 och har relaterad erfarenhet av investeringsförvaltning som bedöms vara tillämplig av Department of Finance and Investment Management. Avslutande av registrering för programmet (och / eller fortsatt registrering) är förutsatt att sökande uppfyller avdelningspecifika krav. Sådana krav inkluderar vanligtvis förberedande arbete som leder fram till ett forskningsförslag som godkänns av institutionen. Möjliga exempel på förberedande arbeten är förläsning, litteraturöversikt, konceptutveckling och framgångsrikt genomförande av korta kurser riktade mot färdigheter och / eller kunskapsutveckling. Kandidater kan också krävas att framgångsrikt försvara sina forskningsförslag vid speciella diskussionssessioner. Forskningsförslaget bör presenteras för en panel som sammankallas av avdelningen för ekonomi och investeringshantering för detta ändamål.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med programmet är att utveckla studentens tillämpade kompetens på en avancerad (verkställande) nivå i mastering, analys, tolkning och förståelse av IT Management-p ... [+]

Syftet med programmet är att utveckla studentens tillämpade kompetens på en avancerad (verkställande) nivå i mastering, analys, tolkning och förståelse av IT Management-principer och -metoder. Genom en doktorsavhandling kommer studenten att visa bevis på vetenskaplig forskning och förmågan att reflektera i det holistiska sammanhanget för IT-hantering. Programmet kommer att bistå i den fortsatta yrkesutvecklingen av erfarenheter och ledande befattningshavare och ledare kommer att förbättras för både sydafrikanska delegater och i allt högre grad främja utvecklingen av IT-managementfärdigheter för studenter och verkställande delegater inom både lokal och internationell kontext.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med detta program är att studenten ska utveckla tillämpad kompetens i tolkning, reflektion och tillämpning av principer inom det bredare området kvantitativ finans ... [+]

Syftet med detta program är att studenten ska utveckla tillämpad kompetens i tolkning, reflektion och tillämpning av principer inom det bredare området kvantitativ finansiering. Genom magisteruppsatsen visar en kvalificerad student bevis på vetenskaplig forskning, tillämpning av vetenskapliga forskningsmetodologier och en förmåga att reflektera i det holistiska sammanhanget för kvantitativ ekonomi.

Förkunskapskrav:

En potentiell student måste ha ettKvantitativ finansorienterad Bachelor of Commerce Honours-examen på NQF-nivå 8 / Old NQF-nivå 7; ellerAlternativt ska en student ha någon annan examen på NQF Nivå 8 / Gammal NQF Nivå 7 och ha tillhörande kvantitativ finansorienterad erfarenhet som anses vara tillämplig av Institutionen för ekonomi och investeringshantering;Urval till masterprogrammet förutsätter att ett forskningsförslag lyckas försvaras. Forskningsförslaget bör presenteras för en panel som sammankallas av avdelningen för ekonomi och investeringshantering för detta ändamål. Institutionen för ekonomi och investeringshantering måste särskilt godkänna studieområdet, forskningsämnet, metodik och problemförklaring innan kandidaten kan registrera sig;Urvalet är baserat på akademisk merit och tillgängligheten av platser och kan därmed innebära användning av ytterligare kriterier / krav. ochSlutliga behörighetskrav kommer från tid till annan att fastställas av avdelningen.... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med Professional MCom (Local Economic Development) är att utveckla en avancerad nivå av kunskap, färdigheter och tillämpad kompetens inom området Local Economic De ... [+]

Syftet med Professional MCom (Local Economic Development) är att utveckla en avancerad nivå av kunskap, färdigheter och tillämpad kompetens inom området Local Economic Development (LED). Programmet är specifikt utformat för att uppfylla kraven i LED-yrket och riktar sig till studenter som planerar att kvalificera sig som certifierade LED-proffs. Denna professionella magisterexamen kommer att förbereda studenterna att reflektera över praktiken hos LED-proffs. Genom forskningskomponenten kommer eleverna att bidra till utvecklingen av kunskap på en avancerad nivå och förbereda dem för specialiserad professionell anställning.

Behörighetskrav: Det lägsta antagningskravet är en kognitiv kandidatexamen eller en doktorsexamen. Alternativt någon annan fyraårig kvalifikation med status som utmärkelse på ny NQF-nivå 8 / Gammal NQF-nivå 7 och relaterad mikro- och makroekonomi och relaterad erfarenhet som anses vara relevant och tillräcklig av Institutionen för ekonomi och ekonometrik. En förberedande studie och en ingångsprov kan krävas av UJ Institutionen för ekonomi och ekonometrik. Studenter vars tidigare examen inte inkluderade LED Local Economic Development (LED) måste genomföra en överbryggningsmodul i form av ett kort inlärningsprogram (SLP) med titeln ”Introduktion till LED”.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Studenten ska utveckla tillämpad kompetens och praktiska färdigheter i förvärv, tolkning som reflekterar över och tillämpning av marknadsföringsprinciper. Studenten ska h ... [+]

Studenten ska utveckla tillämpad kompetens och praktiska färdigheter i förvärv, tolkning som reflekterar över och tillämpning av marknadsföringsprinciper. Studenten ska ha en fokuserad kompetens beroende på avhandlingens ämne. Studenten ska visa bevis på oberoende och originalt vetenskapligt arbete. Studenter kommer också att visa kompetens i tillämpningen av relevant forskningsmetodik och korrekt skriftlig kommunikation av forskningsprocessen och resultaten. Studenten ska kunna reflektera över sina forskningsbeslut och tillämpningar och bedöma effekten av detta i det holistiska sammanhanget för marknadsföringshantering.

Förkunskapskrav

En student som har en BCom Honours-examen i Marketing Management på NQF-nivå 7 eller 8 kan ansöka om antagning till denna examen. Dekanen för fakulteten för ledning får vägra en student tillträde till magisterexamen om han anser att studentens akademiska bakgrund är otillräcklig för de föreslagna studierna.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Studenten ska utveckla tillämpad kompetens och praktiska färdigheter i förvärv, tolkning, förståelse och tillämpning av strategiska och allmänna ledningsprinciper. ... [+]

Studenten ska utveckla tillämpad kompetens och praktiska färdigheter i förvärv, tolkning, förståelse och tillämpning av strategiska och allmänna ledningsprinciper. Kvalifikationen utvecklar studentens forsknings- och konceptionsfärdigheter inom det strategiska och allmänna ledningsområdet. En kvalificerad student ska visa bevis på vetenskaplig forskning och förmågan att rapportera om detta. Studenten ska kunna reflektera sina forskningsbeslut och tillämpningar och bedöma effekten av dessa i det holistiska sammanhanget för strategisk och allmän ledning.

Förkunskapskrav

En student som har en BCom-utbildning i Strategic Management på NQF-nivå 8 kan ansöka om antagning till denna examen. Dekanen för fakulteten för ledning får vägra en student tillträde till magisterexamen om han anser att studentens akademiska bakgrund är otillräcklig för de föreslagna studierna.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Deltid
2 - 3 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Studenten ska utveckla tillämpade specialkompetenser inom behärskning, tolkning, förståelse, analys och tillämpning av redovisningsprinciper inom det finansiella redovisn ... [+]

Studenten ska utveckla tillämpade specialkompetenser inom behärskning, tolkning, förståelse, analys och tillämpning av redovisningsprinciper inom det finansiella redovisningsområdet. En kvalificerad student ska visa bevis på oberoende och originalt vetenskapligt arbete genom magisterexamen.

Antagningskrav: En potentiell student måste ha en redovisningsorienterad kandidatexamen på nytt NQF-nivå 8 / Gammal NQF-nivå 7, vilket anses vara tillämpligt av avdelningen för redovisning. Avslutande av registrering för programmet (och / eller fortsatt registrering) är förutsatt att sökande uppfyller avdelningspecifika krav. Sådana krav inkluderar vanligtvis förberedande arbete som leder fram till ett forskningsförslag som godkänns av institutionen. Möjliga exempel på förberedande arbeten är förläsning, litteraturöversikt, konceptutveckling och framgångsrikt genomförande av korta kurser riktade mot färdigheter och / eller kunskapsutveckling. Kandidater kan också krävas att framgångsrikt försvara sina forskningsförslag vid speciella diskussionssessioner.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Studenten ska utveckla tillämpade specialkompetenser inom behärskning, tolkning, förståelse, analys och tillämpning av revisionsprinciper inom revisionsområdet. En kvalif ... [+]

Studenten ska utveckla tillämpade specialkompetenser inom behärskning, tolkning, förståelse, analys och tillämpning av revisionsprinciper inom revisionsområdet. En kvalificerad student ska visa bevis på oberoende och originalt vetenskapligt arbete genom magisterexamen.

Antagningskrav: En potentiell student måste ha en redovisningsorienterad Bachelor of Commerce Honours examen på ny NQF-nivå 8 / Old NQF-nivå 7, vilket anses vara tillämpligt av avdelningen för redovisning. Avslutande av registrering för programmet (och / eller fortsatt registrering) är förutsatt att sökande uppfyller avdelningspecifika krav. Sådana krav inkluderar vanligtvis förberedande arbete som leder fram till ett forskningsförslag som godkänns av institutionen. Möjliga exempel på förberedande arbeten är förläsning, litteraturöversikt, konceptutveckling och framgångsrikt genomförande av korta kurser riktade mot färdigheter och / eller kunskapsutveckling. Kandidater kan också krävas att framgångsrikt försvara sina forskningsförslag vid speciella diskussionssessioner.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Studenten ska utveckla tillämpade specialkompetenser inom mastering, tolkning, förståelse, analys och tillämpning av beskattningsprinciper inom beskattningsområdet. ... [+]

MCom i sydafrikansk och internationell beskattning (genom kurser)

Studenten ska utveckla tillämpade specialkompetenser inom mastering, tolkning, förståelse, analys och tillämpning av beskattningsprinciper inom beskattningsområdet. Genom en avhandling med begränsad omfattning ska en kvalificerad student visa bevis för oberoende och originalt vetenskapligt arbete.

Förkunskapskrav: En potentiell student ska ha en hedersbevis eller ett doktorsexamen i redovisning eller en skatterelaterad examen på ny NQF nivå 8 / Old NQF nivå 7. Alternativt någon annan fyraårig kvalifikation med hedersstatus på New NQF nivå 8 / Gamla NQF nivå 7 och relaterad beskattningserfarenhet som anses relevant och tillräcklig av avdelningen för redovisning. Förberedande studie och en tentamen kan krävas av institutionen för redovisning. En urvalsprocess kommer att följas.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Målet med kvalifikationen är att utveckla den studerandes tillämpade kompetens på avancerad nivå i mastering, analys, tolkning och förståelse av ekonomiska principer och ... [+]

Målet med kvalifikationen är att utveckla den studerandes tillämpade kompetens på avancerad nivå i mastering, analys, tolkning och förståelse av ekonomiska principer och metoder. Detta program kommer att förbereda studenterna att reflektera över sina egna ekonomiska tillämpningar för att bedöma effekten av det i det holistiska sammanhanget av ekonomin som samhällsvetenskap. En kvalificerad student ska visa bevis på självständigt och originalarbete.

Förkunskapskrav: En potentiell student ska ha en heder i ekonomi eller ekonometri på NQF nivå 8 (ny) / NQF nivå 7 (gammal) med ett genomsnittligt betyg på 65%. Alternativt alla andra fyraåriga kvalifikationer med hedersstatus på NQF nivå 8 (ny) / NQF nivå 7 (gammal) med ett genomsnittligt betyg som erhållits av institutionen och relaterad mikro- och makroekonomi och tillämpad ekonometri erfarenhet som anses relevant och tillräcklig för Avdelningen för ekonomi och ekonometri. Att delta i en obligatorisk inriktning kan krävas av institutionen för ekonomisk och ekonometri.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med examen är att utveckla en ingenjör med avancerade förmågor att tillämpa grundläggande ingenjörsvetenskaper och / design och syntes och relaterade principer til ... [+]

Civilingenjör i elektrisk och elektronisk teknik (forskningsbaserad)

Syftet med examen är att utveckla en ingenjör med avancerade förmågor att tillämpa grundläggande ingenjörsvetenskaper och / design och syntes och relaterade principer till specifika samhällsproblem i stort. Ett av huvudmålen med denna process är att utveckla en avancerad förmåga att bedriva grundläggande ingenjörsundersökningar oberoende. Det främjar också ett livslångt lärande.

Kvalificeringsresultat

Utgångsnivåresultat:

Den kvalificerade studenten kan:

Identifiera, utvärdera, formulera, tolka, analysera och lösa tekniska forsknings- / utvecklingsproblem kreativt och innovativt genom att tillämpa relevant grundläggande kunskaper om dvs. matematik, grundvetenskap och teknikvetenskap inom det valda forskningsområdet.Planera och hantera tekniska forskningsprojekt, visa grundläggande kunskaper, förståelse och insikt i principer, metoder och koncept som utgör socialt ansvarsfull (för lokala och andra samhällen) forskning / utveckling inom det valda forskningsområdet.Arbeta effektivt, individuellt eller med andra, som en medlem av ett team, grupp, organisation och samhället eller i multidisciplinära miljöer inom det valda forskningsområdet.Organisera och hantera sig själv och sin verksamhet på ett ansvarsfullt, effektivt, professionellt och etiskt sätt, ta ansvar inom sina kompetensgränser och utöva ett omdöme baserat på kunskap och expertis, som rör forskningsområdet.Planera och genomföra tillämpliga nivåer för utredning, forskning och / eller experiment genom att tillämpa lämpliga teorier och metoder och utför lämplig dataanalys och tolkning.Kommunicera effektivt, både muntligt och skriftligt, med ingenjörer och specifikt forskargrupper och samhället i stort, i den mån de påverkas av forskningen med lämplig struktur, stil och grafiskt stöd.Använd och utvärdera lämpliga forskningsmetoder, färdigheter, verktyg och informationsteknik effektivt och kritiskt i teknisk forskning / utvecklingspraxis, och visa förståelse och en vilja att... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med kvalificeringen är att utveckla en ingenjör med avancerade förmågor att tillämpa grundläggande ingenjörshanteringsvetenskaper och / design och syntes och relat ... [+]

Civilingenjör i teknisk ledning (föreläsad)

Syftet med kvalificeringen är att utveckla en ingenjör med avancerade förmågor att tillämpa grundläggande ingenjörshanteringsvetenskaper och / design och syntes och relaterade principer till specifika ledningssystemproblem i samhället i stort. Ett av huvudmålen med denna process är att utveckla en avancerad förmåga att bedriva grundläggande systemteknik och ledningsforskning oberoende. Det främjar också ett livslångt lärande.

Kvalificeringsresultat

Utgångsnivåresultat:

Den kvalificerade studenten kan:

Identifiera, utvärdera, formulera, tolka, analysera och lösa teknisk forskning och utvecklingsproblem kreativt och innovativt genom att tillämpa relevant grundläggande kunskap om dvs. matematik, grundvetenskap och / eller ingenjörs- och ledningsvetenskap inom det valda forskningsområdet.Planera och hantera forskningsprojekt för ingenjörshantering, visa grundläggande kunskaper, förståelse och insikt i principer, metoder och begrepp som utgör socialt ansvarsfull (för lokala och andra samhällen) forskning / utveckling inom det valda forskningsområdet.Arbeta effektivt, individuellt eller med andra, som en medlem av ett team, grupp, organisation och samhället eller i multidisciplinära miljöer inom det valda forskningsområdet.Organisera och hantera sig själv och sin verksamhet på ett ansvarsfullt, effektivt, professionellt och etiskt sätt, ta ansvar inom sina kompetensgränser och utöva ett omdöme baserat på kunskap och expertis, som rör forskningsområdet.Planera och genomföra tillämpliga nivåer av utredning, forskning och / eller experiment genom att tillämpa lämpliga teorier och metoder och utföra dataanalys och tolkning.Kommunicera effektivt, både muntligt och skriftligt, med ingenjörer och specifikt forskargrupper och samhället i stort, i den mån de påverkas av forskningen med lämplig struktur, stil och grafiskt stöd.Använd och utvärdera lämpliga tekniska ledningsmetoder, färdigheter, verktyg och informationsteknik effektivt och kritiskt i teknisk forskning / utvecklingspraxis,... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
12 - 24 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Studenter som deltar i masterprogrammet kommer att behöva skriva och presentera en forskningsavhandling. ... [+]

Studenter som deltar i masterprogrammet kommer att behöva skriva och presentera en forskningsavhandling.

Förkunskapskrav

En utbildning i sport management.

Kontaktuppgifter

Namn: Prof Leon Lategan Tel: 011 559 6966 / E-post: leonl@uj.ac.za

Registrerings- och startdatum

Anmälan börjar i januari och föreläsningar i februari för både grund- och forskarutbildningsprogram.

Alla forskningsprogram för magister och doktorsexamen kan registreras under hela året.

Slutdatum: Det akademiska börjar i januari och slutar i december. Programdatum bestäms av programmets längd.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Det primära syftet med MPhil i energistudier mindre avhandling med kurser är att förse studenterna med specialiserad avancerad utbildning samtidigt som de uppfyller krave ... [+]

Det primära syftet med MPhil i energistudier mindre avhandling med kurser är att förse studenterna med specialiserad avancerad utbildning samtidigt som de uppfyller kraven för en specifik forskningsdel så att studenter kan behärska de experimentella och tekniska färdigheterna och nödvändiga fältarbetskompetenser som innovation, beslutsfattande, strategiskt tänkande och organisatoriska färdigheter. En doktorsavhandling med kurser MPhil i energistudier består av minst 120 högskolepoäng forskning på nivå 8 i form av ett forskningsprojekt, skrivet som en mindre doktorsavhandling.

Graden kräver en hög grad av intellektuell och teoretisk kunskap och insikt i problem relaterade till studieretningen och kritiska resonemang, formulering, analys och utvärdering av ett specifikt problem inom studierområdet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Målet med filosofins filosofi i industripolitiken är att utveckla elevernas intellektuella kompetenser, intellektuellt oberoende och praktiska färdigheter i förvärv, anal ... [+]

Målet med filosofins filosofi i industripolitiken är att utveckla elevernas intellektuella kompetenser, intellektuellt oberoende och praktiska färdigheter i förvärv, analys, tolkning och tillämpning av lämplig industripolitik för att stödja den strukturella omvandlingen av kontinentens ekonomier. Programmet består av kärnmoduler som ger en djupgående täckning av ett brett spektrum av problem som rör industripolitik, strategier och ledning i Afrika och gör det möjligt för eleverna att testa den praktiska tillämpningen av den kunskap som lämnas, delta i att analysera fallstudier, leda fältbesök och förbereda individuella tekniska rapporter om de olika teman som omfattas.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Att utveckla på en avancerad nivå studentens tillämpade kompetens för att tillhandahålla professionella ledarskapsträningsåtgärder. Detta kommer att göras genom att utvec ... [+]

Att utveckla på en avancerad nivå studentens tillämpade kompetens för att tillhandahålla professionella ledarskapsträningsåtgärder. Detta kommer att göras genom att utveckla kompetens inom entreprenadarbetet, utvärdera behov, konstruera utvecklingsplaner, leverera individuella och teamcoachingsessioner och utvärdera effekterna av olika coachinginsatser genom ett antal moduler. Genom en minisavhandling visar studenten bevis på vetenskaplig forskning och förmågan att reflektera över det holistiska sammanhanget för ledarskapsträning. Programmet kommer att ge en utvecklingsupplevelse för psykologer, psykometriker, personalresurser och chefer samt andra forskarstuderande för att bli kompetenta och professionella ledarskapstränare i Sydafrika.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Studenten ska utveckla tillämpad kompetens och praktiska färdigheter i förvärv, tolkning och reflektion över relaterad forskningsmetodik och korrekt skriftlig och / eller ... [+]

Studenten ska utveckla tillämpad kompetens och praktiska färdigheter i förvärv, tolkning och reflektion över relaterad forskningsmetodik och korrekt skriftlig och / eller muntlig kommunikation av forskningsprocessen och resultaten. Syftet är också att säkerställa att studenten kan reflektera över forskningsresultat. Studenten ska visa bevis på oberoende och originalt vetenskapligt arbete.

Förkunskapskrav

En lämplig utbildning i det bredare området för mänsklig resurshantering, industriell psykologi, mänsklig resursutveckling eller anställningsrelationer med ett genomsnitt på minst 65% för utbildningen. En Honours modul i forskningsmetodik (NQF nivå 7). Studentantal begränsningar kräver en urvalsprocess som består av ett heldags utvärderingscenter och psykometriska utvärderingar.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Deltid
2 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Avhandlingen kommer att utgöra ett beslutat bidrag till kunskapen om och insikten i ämnesdisciplinen och forskningsområdet. Kvalificerade studenter skulle också visa komp ... [+]

Avhandlingen kommer att utgöra ett beslutat bidrag till kunskapen om och insikten i ämnesdisciplinen och forskningsområdet. Kvalificerade studenter skulle också visa kompetens i tillämpningen av relaterad forskningsmetodik och korrekt skriftlig och / eller muntlig kommunikation av forskningsprocessen och resultaten. Studenter ska kunna reflektera över sina forskningsbeslut och tillämpningar för att bedöma effekten av dessa i informationsbranschens holistiska sammanhang.

Förkunskapskrav

Alla relevanta utbildningar på NQF-nivå 7 eller 8 med ett genomsnitt på 65% för utbildningen. Dekanen för fakulteten för ledning får vägra en student tillträde till magisterexamen om han anser att studentens akademiska bakgrund är otillräcklig för de föreslagna studierna.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Att utveckla på en avancerad nivå studentens tillämpade kompetens i analys, tolkning och förståelse av ledarskap inom ett tillväxtländskt sammanhang, med ett differentier ... [+]

Att utveckla på en avancerad nivå studentens tillämpade kompetens i analys, tolkning och förståelse av ledarskap inom ett tillväxtländskt sammanhang, med ett differentierat fokus på specifika sektorer i dessa länder. Kvalificeringen gör det möjligt för ledande befattningshavare och ledare att behärska de kritiska ledarskapsförmågor som krävs i de specifika sektorer där de måste hantera och leda i tillväxtländer.

Förkunskapskrav

En blivande student måste ha ett relevant utbildningsprogram inom något av följande områden: offentlig styrning, politiska vetenskaper, juridiska och konstitutionella studier, utbildning, miljöstudier, teknik, hälsa och de kreativa / grafiska vetenskaperna. En student måste ha uppnått minst 65% i genomsnitt i alla sina ämnen i examen eller någon annan motsvarande kvalifikation som ska beaktas för antagning.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Efter att alla krav för denna examen har slutförts, kommer studenten att förvärva en praktikorienterad och personligt berikande magisterexamen inom två år, coachingfärdig ... [+]

Efter att alla krav för denna examen har slutförts, kommer studenten att förvärva en praktikorienterad och personligt berikande magisterexamen inom två år, coachingfärdigheter och nya karriärmöjligheter som personlig och professionell ledare, chef eller PPL-facilitator.

Förkunskapskrav

En lämplig utbildningsenhet eller motsvarande med ett genomsnitt på minst 65% för utbildningen. Datorkunskap och åtkomst till Internet, samt minst tre års arbetslivserfarenhet. En modul i forskningsteknologi på examensnivå är avgörande. Det förväntas av en student att klara ett erkänt läskunnighetstest.

Observera: Studentbegränsningar kräver en urvalsprocess.

Kontaktuppgifter... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Deltid
2 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

En student som har fått denna examen är kompetent att bedriva forskning med minimal vägledning och bidra till kunskapsproduktion i teknikmiljön med framgång. ... [+]

MTech i civilingenjör (forskningsbaserad)

En student som har fått denna examen är kompetent att bedriva forskning med minimal vägledning och bidra till kunskapsproduktion i teknikmiljön med framgång.

Kvalificeringsresultat

Demonstrera förmågan att identifiera ett problem eller ett behov i branschen och tillämpa forskningsmetoder för att hantera behovet eller problemet.

Antagningskrav och urvalskriterier

A Baccalaureus Technologiae: Engineering: Civil, eller en motsvarande kvalifikation av motsvarande standard.

Konferens av examen

MTech: Engineering: Civil tilldelas studenter som har avslutat avhandlingen framgångsrikt.

Civilingenjör i civilingenjör (forskningsbaserad)... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Denna examen är avsedd för studenter som genom forskning ska bidra till att förstå tillämpningen och utvärderingen av befintlig kunskap inom ett specialiserat teknikområd ... [+]

MTech i maskinteknik (forskningsbaserad)

Denna examen är avsedd för studenter som genom forskning ska bidra till att förstå tillämpningen och utvärderingen av befintlig kunskap inom ett specialiserat teknikområde. De kommer också att kunna visa en hög nivå av total kunskap inom detta område, allt från grundläggande till avancerad teoretisk eller tillämpad kunskap.

Kvalificeringsresultat och bedömningskriterier

Avsluta forskning framgångsrikt i tekniska processer, produkter eller system

Antagningskrav och urvalskriterier

A Baccalaureus Technologiae: Engineering: Mekanisk eller motsvarande kvalifikation av motsvarande standard.

Konferens av examen

MTech: Engineering: Mechanical tilldelas studenter som har avslutat avhandlingen framgångsrikt.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Efter att ha fått denna examen kommer studenter att vara kompetenta arkitektteknologer / -utövare som kan bedriva oberoende forskning och självständigt utföra professione ... [+]

Efter att ha fått denna examen kommer studenter att vara kompetenta arkitektteknologer / -utövare som kan bedriva oberoende forskning och självständigt utföra professionella arkitekturtjänster inom teknik, design och ledning i offentliga och / eller privata (formella eller informella) sektorer eller specialiserade områden inom området uppbyggd omgivning.

Förkunskapskrav

A Baccalaureus Technologiae: Arkitekturteknik med ett genomsnittligt betyg på minst 65% eller motsvarande kvalifikation vid motsvarande standard, enligt rekommendation av en statuskommitté och godkänd av fakultetsstyrelsen.

Urvalskriterier

Urvalet baseras på akademisk merit och ett preliminärt forskningsförslag, som godkänts av institutionskommittén.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Det huvudsakliga syftet med MTech Biotechnology är att förse studenterna med specialiserad avancerad utbildning samtidigt som de uppfyller kraven för en specifik forsknin ... [+]

Det huvudsakliga syftet med MTech Biotechnology är att förse studenterna med specialiserad avancerad utbildning samtidigt som de uppfyller kraven för en specifik forskningskomponent så att studenter kan behärska de nödvändiga experimentella och tekniska färdigheterna och nödvändiga fältarbetskompetenser som innovation, beslutsfattande, strategisk tänkande och organisatoriska färdigheter.

En doktorsavhandling baserad MTech Biotechnology består av en omfattande studie av ett specialiserat område inom specialiseringsområdet, rapporterat om och inlämnat i form av en avhandling i slutet av programmet. Graden kräver en hög grad av intellektuell och teoretisk kunskap och insikt i problem relaterade till studieretningen och kritiska resonemang, formulering, analys och utvärdering av ett specifikt problem inom studierområdet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 4 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

En kvalificerad student kommer att kunna bedriva oberoende forskning, med minsta vägledning, inom ett valt fält inom elektroteknik, och bidra till kunskapsproduktion inom ... [+]

En kvalificerad student kommer att kunna bedriva oberoende forskning, med minsta vägledning, inom ett valt fält inom elektroteknik, och bidra till kunskapsproduktion inom det området.

KvalificeringsresultatDemonstrera kunskap och förståelse för utredningsområdet.Tillämpa forskningsmetoder och tekniker på lämpligt och korrekt sätt.Antagningskrav och urvalskriterier

A Baccalaureus Technologiae: Engineering: Elektrisk eller motsvarande kvalifikation av motsvarande standard.

Konferens av examen

MTech: Engineering: Electrical tilldelas studenter som har avslutat avhandlingen.

Registrerings- och startdatum

Anmälan börjar i januari och föreläsningar i februari för både grund- och forskarutbildningsprogram.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

På denna nivå kommer en kvalificerad student att vara kompetent att tillämpa specialiserad kunskap och forskningsmetodik i en metallurgisk miljö, och därmed bidra till fo ... [+]

På denna nivå kommer en kvalificerad student att vara kompetent att tillämpa specialiserad kunskap och forskningsmetodik i en metallurgisk miljö, och därmed bidra till forsknings- och utvecklingsbehov i metallurgisk industri och gruvsamhället. Den kvalificerade studenten kan registrera sig hos ECSA som professionell teknolog.

Kvalificeringsresultat

Den kvalificerade studenten ska ha förmågan att:

Initiera och genomföra tillämpad forskning inom en rad metallurgiska aktiviteter till fullständigt genomförande.Funktion på mellan- och övre ledningsnivå i en metallurgisk miljö.Antagningskrav och urvalskriterier

A Baccalaureus Technologiae: Extracting Metallurgy, eller en motsvarande kvalifikation av motsvarande standard.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Efter att ha fått denna examen kan eleverna bedriva oberoende forskning med minimal vägledning inom ett industriellt designrelaterat område och bidra till kunskapsprodukt ... [+]

Efter att ha fått denna examen kommer studenter att kunna bedriva oberoende forskning med minimal vägledning inom ett industriellt designrelaterat område och bidra till kunskapsproduktion inom det området. Forskningsproblemet, dess motivering, process och resultat rapporteras i en avhandling och andra forskningsrapporter som uppfyller de allmänt accepterade normerna för forskning på denna nivå.

Förkunskapskrav

A Baccalaureus Technologiae: Industrial Design, med ett genomsnittligt betyg på minst 65% eller motsvarande kvalifikation vid motsvarande standard, enligt rekommendation av en statuskommitté och godkänd av fakultetsstyrelsen.

Urvalskriterier

Urvalet baseras på akademisk merit och ett preliminärt forskningsförslag, som godkänts av institutionskommittén.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Denna examen är avsedd att möjliggöra för kandidater att tillämpa integrerade drifttekniker, tillsammans med avancerad analys och problemlösning, till en viss specialiser ... [+]

Denna examen är avsedd att möjliggöra för kandidater att tillämpa integrerade drifttekniker, tillsammans med avancerad analys och problemlösning, till en viss specialisering inom industriteknik / Operations Management, genom engagemang i ett tillämpat forskningsprojekt.

Kvalificeringsresultat och bedömningskriterier

Forska forskning och utveckling inom ett specialiserat område och engagera sig i tekniköverföring inom industriteknik eller drifthantering.

Antagningskrav och urvalskriterier

A Baccalaureus Technologiae: Industriteknik eller motsvarande kvalifikation av motsvarande standard.

Konferens av examen

MTech: Engineering: Industrial tilldelas studenter som har avslutat avhandlingen framgångsrikt.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Efter att ha fått denna examen kan eleverna ge ett betydande forskningsbidrag och utvärdering av befintlig kunskap inom det specialiserade området inredning och demonstre ... [+]

Efter att ha fått denna examen kan eleverna ge ett betydande forskningsbidrag och utvärdering av befintlig kunskap inom det specialiserade området inredning och demonstrera en hög grad av allmän kunskap inom det specialiserade området, allt från grundläggande begrepp till avancerad teoretisk eller tillämpad kunskap .

Förkunskapskrav

A Baccalaureus Technologiae: Interior Design, med ett genomsnittligt betyg på minst 65% eller motsvarande kvalifikation vid motsvarande standard, enligt rekommendation av en statuskommitté och godkänd av fakultetsstyrelsen.

Urvalskriterier

Urvalet baseras på akademisk merit och ett preliminärt forskningsförslag, som godkänts av institutionskommittén.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Denna kvalificering är avsedd för kemikalieingenjörer eller teknologer som arbetar i processrelaterade industrier. Studenter som har erhållit denna examen är behöriga att ... [+]

Denna kvalificering är avsedd för kemikalieingenjörer eller teknologer som arbetar i processrelaterade industrier. Studenter som har erhållit denna examen är behöriga att bedriva oberoende forskning inom kemiteknik och bidra betydligt till kunskapsproduktion genom förståelse, tillämpning och utvärdering av befintlig kunskap. Forskningsproblemet, dess motivering, process och resultat rapporteras i en avhandling, som överensstämmer med de allmänt accepterade normerna på den nivån.

Kvalificeringsresultat

Den kvalificerade studenten har förmågan att:

Samla in och organisera information inom det valda forskningsområdet.Tillämpa forskningsmetoder och tekniker på lämpligt och korrekt sätt.Ge ett betydande bidrag genom att rekommendera förbättringar av befintliga kemitekniska vetenskaps- och teknikområden.Antagningskrav och urvalskriterier... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Efter att ha fått denna examen kommer studenter att kunna bedriva avancerad oberoende forskning inom ett högt specialiserat klädområde och demonstrera komplexa analys- oc ... [+]

Efter att ha fått denna examen kommer studenter att kunna bedriva avancerad oberoende forskning inom ett högt specialiserat klädområde och demonstrera komplexa analys- och utvärderingsförmågor för att utöka eller omdefiniera befintlig kunskap som kommer att bidra till klädindustrins utveckling.

Förkunskapskrav

A Baccalaureus Technologiae: Klädhantering med ett genomsnittligt betyg på minst 65% eller motsvarande kvalifikation vid motsvarande standard, enligt rekommendation av en statuskommitté och godkänd av fakultetsstyrelsen.

Urvalskriterier

Urvalet baseras på akademisk merit och ett preliminärt forskningsförslag, som godkänts av institutionskommittén.

Curriculum... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Denna examen är avsedd att möjliggöra för kandidater att tillämpa integrerad teknisk kunskap / färdigheter och avancerad analys och problemlösning till en viss specialise ... [+]

Denna examen är avsedd att möjliggöra för kandidater att tillämpa integrerad teknisk kunskap / färdigheter och avancerad analys och problemlösning till en viss specialisering inom kvantitetsmätning, fastighetsutveckling och andra relaterade områden, genom engagemang i ett tillämpat forskningsprojekt.

Kvalificeringsresultat och bedömningskriterier

Forska forskning och utveckling inom ett specialiserat område och engagera sig i tekniköverföring inom området kvantitetsmätning och fastighetsutveckling.

Antagningskrav och urvalskriterier

En BTech: kvantitetsmätning, eller en motsvarande kvalifikation av motsvarande standard ELLER ett nationellt högre examensbevis: Byggmätning plus godkänd arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer efter examensbevis. Studenter väljs ut på akademisk merit och godkänt fält.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

På denna nivå kommer en kvalificerad student att vara kompetent att tillämpa specialiserad kunskap och forskningsmetodik i en metallurgisk miljö, och därmed bidra till fo ... [+]

På denna nivå kommer en kvalificerad student att vara kompetent att tillämpa specialiserad kunskap och forskningsmetodik i en metallurgisk miljö, och därmed bidra till forsknings- och utvecklingsbehov i metallurgisk industri och gruvsamhället. Den kvalificerade studenten kan registrera sig hos ECSA som professionell teknolog.

Kvalificeringsresultat och bedömningskriterier

Den kvalificerade studenten ska ha förmågan att:

Initiera och genomföra tillämpad forskning inom en rad metallurgiska aktiviteter till fullständigt genomförande.Funktion på mellan- och övre ledningsnivå i en metallurgisk miljö.Antagningskrav och urvalskriterier

A Baccalaureus Technologiae: Engineering: Metallurgy, eller en motsvarande kvalifikation av motsvarande standard.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Att ge eleverna färdigheter att bedriva oberoende forskning genom avancerade problemlösningsfärdigheter och tillämpning av kritiskt och reflekterande tänkande inom miljöh ... [+]

Att ge eleverna färdigheter att bedriva oberoende forskning genom avancerade problemlösningsfärdigheter och tillämpning av kritiskt och reflekterande tänkande inom miljöhälsoområdet.

Förkunskapskrav

BTech miljöhälsa. I BTech-programmet krävs i genomsnitt 65%.

Kontaktuppgifter

Namn: Mrs Martha Chadyiwa Tel: 011 559 6239 / E-post: mchadyiwa@uj.ac.za

Registrerings- och startdatum

Anmälan börjar i januari och föreläsningar i februari för både grund- och forskarutbildningsprogram.

Alla forskningsprogram för magister och doktorsexamen kan registreras under hela året.

Slutdatum: Det akademiska börjar i januari och slutar i december. Programdatum bestäms av programmets längd.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Deltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Efter att ha fått denna examen kommer studenterna att kunna bedriva oberoende forskning inom ett specialiserat område för kläder eller mode och bidra till kunskapsprodukt ... [+]

Efter att ha fått denna examen kommer studenterna att kunna bedriva oberoende forskning inom ett specialiserat område för kläder eller mode och bidra till kunskapsproduktion inom ett utvalt område. Forskningsproblemet, dess motivering, process och resultat rapporteras i en avhandling som överensstämmer med allmänt accepterade normer på denna nivå.

Förkunskapskrav

A Baccalaureus Technologiae: Mode med ett genomsnittligt betyg på minst 65% eller motsvarande kvalifikation vid motsvarande standard, enligt rekommendation av en statuskommitté och godkänd av fakultetsstyrelsen.

Urvalskriterier

Urvalet baseras på akademisk merit och ett preliminärt forskningsförslag, som godkänts av institutionskommittén.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Denna kvalificering är avsedd att möjliggöra för kandidater att tillämpa integrerad teknisk kunskap / färdigheter och avancerad analys och problemlösning till särskild sp ... [+]

Denna kvalificering är avsedd att möjliggöra för kandidater att tillämpa integrerad teknisk kunskap / färdigheter och avancerad analys och problemlösning till särskild specialisering inom byggförvaltning, fastigheter och relaterade områden, genom engagemang i ett tillämpat forskningsprojekt.

Kvalificeringsresultat

Forska forskning och utveckling inom ett specialiserat område och engagera sig i tekniköverföring inom byggförvaltning och fastighetsutveckling.

Antagningskrav och urvalskriterier

En BTech: Construction Management eller motsvarande kvalifikation enligt motsvarande standard ELLER Ett nationellt högre examensbevis: Byggnadsundersökning eller konstruktionsövervakning, plus godkänd arbetslivserfarenhet och andra studier efter examen. Studenter väljs ut på akademisk merit och godkänt fält.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Efter att ha fått denna examen kommer studenterna att kunna bedriva avancerad oberoende forskning inom ett visst område av visuell konst, demonstrera komplexa analytiska ... [+]

Efter att ha fått denna examen kommer studenterna att kunna bedriva avancerad oberoende forskning inom ett visst område av visuell konst, demonstrera komplexa analytiska och praktiska färdigheter och kunskaper i att skriva en avhandling och, i tillämpliga fall, en utställning av originalverk eller artefakter som är lämpliga för forskningen läge.

Förkunskapskrav

A Baccalaureus Technologiae: Fine Art, med ett genomsnittligt betyg på minst 65% eller motsvarande kvalifikation vid motsvarande standard, enligt rekommendation av en statuskommitté och godkänd av fakultetsstyrelsen.

Urvalskriterier

Urvalet baseras på akademisk merit och ett preliminärt forskningsförslag, som godkänts av institutionskommittén.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Det huvudsakliga syftet med MTech Food Technology är att förse studenterna med specialiserad avancerad utbildning och samtidigt uppfylla kraven för en specifik forsknings ... [+]

Det huvudsakliga syftet med MTech Food Technology är att förse studenterna med specialiserad avancerad utbildning och samtidigt uppfylla kraven för en specifik forskningskomponent så att studenter kan behärska de nödvändiga experimentella och tekniska färdigheterna och nödvändiga fältarbetskompetenser som innovation, beslutsfattande, strategiskt tänkande och organisatoriska färdigheter.

En avhandling baserad MTech Food Technology består av en omfattande studie av ett specialiserat område inom specialiseringsområdet, rapporterat om och inlämnat i form av en avhandling i slutet av programmet. Graden kräver en hög grad av intellektuell och teoretisk kunskap och insikt i problem relaterade till studieretningen och kritiska resonemang, formulering, analys och utvärdering av ett specifikt problem inom studierområdet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Kvalificeringen syftar till att utveckla intellektuella och professionella färdigheter och ger studenten möjlighet att visa bevis på oberoende och originalt vetenskapligt ... [+]

Kvalificeringen syftar till att utveckla intellektuella och professionella färdigheter och ger studenten möjlighet att visa bevis på oberoende och originalt vetenskapligt arbete. Denna kvalifikation ger vidare studenten möjlighet att visa kompetens i tillämpningen av relevant forskningsmetodik och korrekt skriftlig och / eller muntlig kommunikation av forskningsprocessen och resultaten och att reflektera över forskningsprocessen och resultaten.

Kvalificeringsresultat och bedömningskriterier

Forska forskning och utveckling inom ett specialiserat område och engagera sig i tekniköverföring inom området kvantitetsmätning och fastighetsutveckling.

Antagningskrav och urvalskriterier... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

MA

University of Johannesburg

En student skriver en avhandling om ett ämne i lingvistik eller litteratur som visar bevis på förmågan att bedriva forskning. Detta dokument kommer att vara cirka 100 sid ... [+]

En student skriver en avhandling om ett ämne i lingvistik eller litteratur som visar bevis på förmågan att bedriva forskning. Detta dokument kommer att vara cirka 100 sidor långt.

Förkunskapskrav

Studenter som har fått en BA-utbildning med ett betyg på minst 60% (men helst högre) i Northern Sotho (Sesotho sa Lebowa / Sepedi) eller isiZulu kan registrera sig.

Kontaktuppgifter

Namn: Dr IK Mndawe Tel: 011 559 4662 / E-post: ikmndawe@uj.ac.za

Registrerings- och startdatum

Anmälan börjar i januari och föreläsningar i februari för både grund- och forskarutbildningsprogram.

Alla forskningsprogram för magister och doktorsexamen kan registreras under hela året.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Programmet erbjuder en MA genom forskning som leder till en avhandling på cirka 120 sidor. Avhandlingen är beredd för undersökning under ledning av en handledare med expe ... [+]

Programmet erbjuder en MA genom forskning som leder till en avhandling på cirka 120 sidor. Avhandlingen är beredd för undersökning under ledning av en handledare med expertis i ditt val av ämne.

Förkunskapskrav

En utbildning i antropologi och ett slutkurs på minst 65% inom den specifika disciplinen.

Kontaktuppgifter

Namn: Prof David Moore Tel: 011 559 2979/2859 / E-post: dbmoore@uj.ac.za

Registrerings- och startdatum

Anmälan börjar i januari och föreläsningar i februari för både grund- och forskarutbildningsprogram.

Alla forskningsprogram för magister och doktorsexamen kan registreras under hela året.

Slutdatum: Det akademiska börjar i januari och slutar i december. Programdatum bestäms av programmets längd.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

En avhandling om ett tema från audiovisuell kommunikation som visar bevis på kandidatens kritiska känsla och forskningsförmåga krävs. En forskningsartikel som är lämplig ... [+]

En avhandling om ett tema från audiovisuell kommunikation som visar bevis på kandidatens kritiska känsla och forskningsförmåga krävs. En forskningsartikel som är lämplig för publicering krävs också.

Förkunskapskrav

En utbildning i kommunikation krävs, med ett lägsta genomsnitt på 65%. Den allmänna regleringen avseende programmets varaktighet gäller också i det här fallet.

Sista dag för ansökningar om denna examen är den 31 oktober föregående år för första termin och 30 april samma år för andra termin.

Kontaktuppgifter

Namn: Dr Ylva Rodny-Gumede Tel: 011 559 4112 / E-post: yrodny-gumede@uj.ac.za

Registrerings- och startdatum

Anmälan börjar i januari och föreläsningar i februari för både grund- och forskarutbildningsprogram.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Studenter måste genomföra en kurs om SIA-metodologier, avancerad social forskning (ASR) samt en mindre avhandling om ett godkänt, relevant ämne. Studenter förvärvar också ... [+]

Studenter måste genomföra en kurs om SIA-metodologier, avancerad social forskning (ASR) samt en mindre avhandling om ett godkänt, relevant ämne. Studenter förvärvar också SPSS-färdigheter och kompetenser.

Förkunskapskrav

En utbildning i ett av följande ämnen: sociologi, industriell sociologi, geografi, filosofi, historiska studier, utvecklingsstudier, psykologi, industriell psykologi, politik, offentlig styrning, socialt arbete och ekonomi.

Om en student inte uppfyller kraven ovan kan antagning ges av fakultets dekan på rekommendation av institutionens ordförande.

Kontaktuppgifter

Namn: Dr Liela Groenewald Tel: 011 559 2884 / E-post: lielagr@uj.ac.za

Registrerings- och startdatum... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Detta område omfattar en forskningsavhandling om ett tema från Gamla testamentet (OT) eller Nya testamentet (NT) eller en kombination av teman från OT och NT. Masterprogr ... [+]

Detta område omfattar en forskningsavhandling om ett tema från Gamla testamentet (OT) eller Nya testamentet (NT) eller en kombination av teman från OT och NT. Masterprogrammet är i sin natur en avancerad studie i antingen OT eller NT som bygger på kunskap inom de fält som redan erhållits på Honours-nivå. Programmet är en avhandling skriven på ett tema från Gamla eller Nya testamentet.

Förkunskapskrav

Bibelstudier Utmärkelser eller motsvarande examen är en förutsättning såväl som de allmänna behörighetskraven för universitetet för masterprogrammet. Grekisk eller hebreisk upp till andraårsnivå kan behövas beroende på studier och forskning.

Kontaktuppgifter... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med programmet är att utbilda och utbilda forskare som kan bidra till kunskapsutveckling på en avancerad nivå. Masterexamen tjänas genom att genomföra ett enda ava ... [+]

Syftet med programmet är att utbilda och utbilda forskare som kan bidra till kunskapsutveckling på en avancerad nivå. Masterexamen tjänas genom att genomföra ett enda avancerat forskningsprojekt, som kulminerar med produktion och godkännande av en avhandling.

Förkunskapskrav

En relevant kandidatexamen. En ”professionell” kandidatexamen, eller ett doktorsexamen, med tillräcklig förberedelse för att bedriva forskning med ett rekommenderat minimum av 60% för alla läsårsmoduler.

Urvalskriterier

Utöver de minimikrav som anges ovan, kan potentiella studenter bli skyldiga att presentera en portfölj av sitt arbete för en intervjupanel. En portfölj skulle begäras om ytterligare bevis krävs för elevernas beredskap att bedriva text- eller artefaktuell forskning. I fall av textforskning skulle portföljen innehålla exempel på skriftlig forskning, och i fallet med artefaktuell forskning skulle en portfölj med design krävas.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

För forskarutbildningen skriver studenter en avhandling på cirka 45 000 ord under handledning, om ett ämne som valts i samråd med institutionen. Ämnet måste vara i linje ... [+]

MA i filosofi (forskning)

För denna examen skriver studenter en avhandling om cirka 45 000 ord under handledning, om ett ämne som valts i samråd med institutionen. Ämnet måste vara i linje med kompetensen hos de tillgängliga lärarna.

Förkunskapskrav

För att bli antagen till denna examen måste studenter uppfylla institutionens antagningskrav (utöver universitetets antagningskrav) och bevisa sin kunskap om forskningsmetodik och filosofihistoria. Några av kraven är [i] minst 65% i genomsnitt för Honours-examen i filosofi och [ii] inlämnande av skriftligt filosofiskt arbete som görs för Honours Degree. Kompletterande muntliga undersökningar kan behövas.

Kontaktuppgifter... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Detta program är utformat för att underlätta behärskning av ett komplex och specialiserat kunskapsområde inom disciplinen för företagskommunikation. Fokus för denna utbil ... [+]

Detta är ett avancerat studieprogram som kan genomföras antingen som en kurs eller som ett forskningsbaserat studieprogram.

Detta program är utformat för att underlätta behärskning av ett komplex och specialiserat kunskapsområde inom disciplinen för företagskommunikation. Fokus för denna utbildning är på utveckling av konceptuell kunskap och färdigheter på mycket abstrakta nivåer som underlättar högt specialiserade och avancerade tekniska, professionella och forskningsfärdigheter inom företagskommunikation.

Förkunskapskrav

En examen i kommunikation krävs, med ett lägsta genomsnitt på 65%. Sista dag för ansökningar om denna examen är den 31 oktober föregående år för första termin och 30 april samma år för andra termin.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Kursen MA på grekiska riktar sig i princip till studenter som vill göra en kortare avhandling tillsammans med två examinerade moduler. MA på grekiska syftar till att intr ... [+]

MA på grekiska (kurser)

Kursen MA på grekiska riktar sig i princip till studenter som vill göra en kortare avhandling tillsammans med två examinerade moduler. En intensiv kurs i grekiska språket erbjuds för studenter att gå in i kursen med en utbildning i klassisk civilisation. De två undersökta modulerna skulle omfatta en intensiv studie av grekisk historia, religion, litteratur, filosofi, kultur eller konst och arkitektur. I den korta avhandlingen har studenter möjlighet att koncentrera sig på klassiska grekiska, hellenistiska grekiska (Nya testamentet och kyrkans fäder), bysantinska grekiska eller moderna grekiska.

Förkunskapskrav

En utmärkelse i grekisk eller klassisk kultur leder till en examensarbete magisterexamen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med denna examen är att ge studenterna förmågan att bedriva avancerad forskning, att använda analytisk insikt inom ett definierat område för textutredning, att reg ... [+]

Syftet med denna examen är att ge studenterna förmågan att bedriva avancerad forskning, att använda analytisk insikt inom ett definierat område för textutredning, att registrera resultaten av forskningen i ett acceptabelt format och att använda dessa färdigheter på ett sådant sätt att främja hans / hennes möjligheter till intellektuell utveckling, förvärvsarbete och meningsfull social aktivitet. Ett ämne väljs i samråd med föreläsaren.

Förkunskapskrav

Kandidaten måste lämna in ett förslag på ett klart definierat område för textanalys. Förslaget måste avslöja förståelse för korrekt forskningsförfarande, inneha relevant kunskap om ämnesinnehåll och nödvändiga teoretiska och metodiska färdigheter.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Studenten ska utveckla de intellektuella och professionella färdigheterna för att ge bevis på förmågan att självständigt producera vetenskapligt arbete på en acceptabel n ... [+]

Studenten ska utveckla de intellektuella och professionella färdigheterna för att ge bevis på förmågan att självständigt producera vetenskapligt arbete på en acceptabel nivå. Detta kommer att kräva kompetens i tillämpningen av relaterad forskningsmetodik, förmågan att genomföra och genomföra en godkänd forskningsstudie, den muntliga och skriftliga kompetensen för att presentera resultat och resultat, och den akademiska och personliga mognaden för att kritiskt reflektera över alla aspekter av studien.

Förkunskapskrav

En Honours examen i industriell psykologi på NQF nivå 7 eller 8 med minst 65% i genomsnitt. Statistiska metoder eller analystekniker måste ha inkluderats i läroplanerna. Potentiella studenter måste ha godkänt en modul i forskningsmetodik på Honours NQF-nivå 8. Relaterad erfarenhet som bedöms vara relevant och tillräcklig av Institutionen för industriell psykologi och People Management kommer också att bedömas. Studentantal begränsningar kräver en urvalsprocess.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Kandidaten ska framgångsrikt genomföra den avancerade kursen i social teori, den avancerade kursen i social forskningsmetodik, och genomföra forskning och skriva en mindr ... [+]

MA i industriell sociologi (kurser)

Kandidaten ska framgångsrikt genomföra den avancerade kursen i social teori, den avancerade kursen i social forskningsmetodik, och genomföra forskning och skriva en mindre avhandling om ett godkänt, relevant ämne. Studenter förvärvar också SPSS-färdigheter och kompetenser.

Förkunskapskrav

Studenttillträde kommer att beaktas för en student som har en universitetsbaserad utbildning i sociologi / industriell sociologi på NQF-nivå 7. Om en student inte uppfyller kraven ovan kan antagning ges av dekanus Fakulteten, på rekommendation av institutionens ordförande.

Kontaktuppgifter

Namn: Dr Liela Groenewald Tel: 011 559 2884 / E-post: lielagr@uj.ac.za... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

En avhandling om ett tema från journalistik som ger bevis på kandidatens kritiska känsla och forskningsförmåga krävs. En forskningsartikel som är lämplig för publicering ... [+]

En avhandling om ett tema från journalistik som ger bevis på kandidatens kritiska känsla och forskningsförmåga krävs. En forskningsartikel som är lämplig för publicering krävs också.

Förkunskapskrav

En examen i kommunikation krävs, med ett lägsta genomsnitt på 65%. Sista dag för ansökningar om denna examen är den 31 oktober föregående år för första termin och 30 april samma år för andra termin.

Kontaktuppgifter

Namn: Elna Rossouw Tel: 011 559 3434 / E-post: erossouw@uj.ac.za

Registrerings- och startdatum

Anmälan börjar i januari och föreläsningar i februari för både grund- och forskarutbildningsprogram.

Alla forskningsprogram för magister och doktorsexamen kan registreras under hela året.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Programmet MA (Clinical Psychology) leder till registrering som klinisk psykolog i Professional Board of Psychology of the Health Professionations Council of South Africa ... [+]

Programmet MA (Clinical Psychology) leder till registrering som klinisk psykolog vid Professional Board of Psychology of the Health Professionions Council of South Africa (HPCSA).

Detta heltidsprogram omfattar det breda spektrumet av klinisk psykologi. Programmet består av en forskningskomponent (avslutande av en mindre avhandling) samt deltagande i workshops, kontakter och praktiskt arbete.

Efter avslutad examen söker studenterna en praktikplats i klinisk psykologi. I enlighet med reglerna från Institutionen för hälsa måste studenter också genomföra ett års samhällstjänst efter praktikplatsen.

Förkunskapskrav

Studenter bör ha ett utbildningsprogram eller motsvarande examen i psykologi. Studenter antas till programmet efter att de har utvärderats som lämpliga kandidater av institutionen genom en urvalsprocess som äger rum i augusti.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Detta läroplan magisterexamen hjälper kvalificerade socialarbetare att främja deras rådgivning förmågor inom området klinisk socialt arbete. Denna kvalifikation ger eleve ... [+]

Detta läroplan magisterexamen hjälper kvalificerade socialarbetare att främja deras rådgivning förmågor inom området klinisk socialt arbete. Du kommer att förvärva dessa genom sju moduler, t.ex.: samtida teorier; Komplexa beteenden och miljöförändringar; Bedömning, ingripande och utvärdering; Mental hälsa; och utvecklingen av det terapeutiska jaget. Dessutom kommer du att tillämpa denna kunskap under ett års praktikprogram med fokus på mikro- och messo-interventioner. Under ditt andra år genomför du ett forskningsprojekt för att visa din forskningskompetens.

Denna kvalifikation ger eleverna möjlighet att arbeta som privata eller specialiserade utövare i deras specifika arbetssituationer.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med detta program är att utforska ett brett spektrum av former för mänsklig kommunikation ur olika perspektiv som kopplar samman det lokala och det globala och är ... [+]

MA i kommunikationsstudier (kurser)

Syftet med detta program är att utforska ett brett spektrum av former för mänsklig kommunikation ur olika perspektiv som kopplar samman det lokala och det globala och är förankrat i afrikanska sammanhang och upplevelser. Vår läroplan utvecklar en innovativ metod för deltagande studier som tar upp de specifika kommunikativa, kulturella och sociala sammanhang som vi verkar i. Som ett naturligt tvärvetenskapligt och flexibelt program skär MA i kommunikationsstudier en mångfald av fält och områden inom humaniora och samhällsvetenskap och erbjuder en möjlighet att utforska deras komplementaritet och sammankoppling.

Det första studieåret omfattar fyra moduler, nämligen kommunikationsteori, forskningsmetodik och två moderna moderna kommunikationsinriktade moduler. Det andra studieåret fokuserar främst på förberedelser och avslutande av en mindre avhandling.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Kursen MA i latin riktar sig i princip till studenter som vill göra en kortare avhandling tillsammans med två examinerade moduler. En intensiv kurs i det latinska språket ... [+]

MA i latin (kurser)

Kursen MA i latin riktar sig i princip till studenter som vill göra en kortare avhandling tillsammans med två examinerade moduler. En intensiv kurs i det latinska språket erbjuds för studenter som går in i kursen med en utbildning i klassisk civilisation.

De två undersökta modulerna skulle omfatta en intensiv studie av romersk historia, religion, litteratur, filosofi, kultur eller konst och arkitektur.

Förkunskapskrav

En utbildning i latin eller klassisk kultur leder till en kurs i magisterexamen.

Kontaktuppgifter

Namn: Prof JLP Wolmarans Tel: 011 559 2737 / E-post: hansiew@uj.ac.za

MA i latin (forskning)Kontaktuppgifter

MA på latin syftar till att introducera studenten för avancerade forskningsmetoder som är tillämpliga på romerska studier, till exempel inom historia, litteratur, filosofi, religion, mytologi, kultur eller konst. Studenter får förmågan att hitta och definiera ämnen för forskning som de finner relevanta för antingen deras moderna miljö eller sin egen inre resa.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

En avhandling om ett tema från fältet marknadsföringskommunikation som ger bevis på kandidatens kritiska känsla och forskningsförmåga krävs. En forskningsartikel som är l ... [+]

En avhandling om ett tema från fältet marknadsföringskommunikation som ger bevis på kandidatens kritiska känsla och forskningsförmåga krävs. En forskningsartikel som är lämplig för publicering krävs också.

Förkunskapskrav

En examen i kommunikation krävs, med ett lägsta genomsnitt på 65%. Sista dag för ansökningar om denna examen är den 31 oktober föregående år för första termin och 30 april samma år för andra termin.

Kontaktuppgifter

Namn: Andrea Crystal Tel: 011 559 2574 / E-post: acrystal@uj.ac.za

Registrerings- och startdatum

Anmälan börjar i januari och föreläsningar i februari för både grund- och forskarutbildningsprogram.

Alla forskningsprogram för magister och doktorsexamen kan registreras under hela året.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Detta läroprogram Masterprogram omfattar en obligatorisk och tre valbara moduler som ska slutföras samt en obligatorisk mindre avhandling. Den obligatoriska modulen är en ... [+]

MA i offentlig förvaltning och styrning (CW)

Detta läroprogram Masterprogram omfattar en obligatorisk och tre valbara moduler som ska slutföras samt en obligatorisk mindre avhandling. Den obligatoriska modulen är en forskningsmetodikmodul och kompletteras med ytterligare tre valbara moduler.

Den obligatoriska avhandlingen är i form av ett forskningsprojekt.

Kursarbetets mastergradsstruktur ger antingen två specialiserade subdisciplinära fokus eller för ett generellt PMG-fokus genom ett slumpmässigt val av tre valfria av möjliga nio tillgängliga moduler. En specialiserad inriktning är att utvärdera den allmänna politiska förvaltningen och styrningen av den offentliga sektorn, och den andra fokuserar på en specialisering inom avancerad kommunal förvaltning och styrning.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Masterprogrammet i MA Politics Research täcker frågor inom politik och internationella relationer. En student måste skriva en avhandling om ett valt tema från antingen om ... [+]

Masterprogrammet i MA Politics Research täcker frågor inom politik och internationella relationer. En student måste skriva en avhandling om ett valt tema från antingen områdena statsvetenskap eller internationella relationer, för att bevisa ett kritiskt tillvägagångssätt och forskningsförmåga. En artikel som är klar för publicering måste lämnas in tillsammans med avhandlingen.

Förkunskapskrav

Studenter behöver 65% godkänd kurs på utbildningsnivå.

Kontaktuppgifter

Namn: Prof Deon Geldenhuys Tel: 011 559 2894 / E-post: deong@uj.ac.za

Registrerings- och startdatum

Anmälan börjar i januari och föreläsningar i februari för både grund- och forskarutbildningsprogram.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Studenter utvecklar avancerade kvantitativa och kvalitativa forskningsfärdigheter inom psykologi. Sådana färdigheter kan leda till en forskningsbaserad eller akademisk ka ... [+]

Studenter utvecklar avancerade kvantitativa och kvalitativa forskningsfärdigheter inom psykologi. Sådana färdigheter kan leda till en forskningsbaserad eller akademisk karriär. Tillämpning av forskningsmetodik och kompetent kommunikation av forskningsresultat måste demonstreras. studenter måste således kunna bedriva oberoende forskning. Deltagande av workshops och / eller kontakter kommer att krävas.

Förkunskapskrav

Det lägsta antagningskravet är 65% i en utbildning i psykologi som normalt borde ha erhållits under de senaste fem åren.

Kontaktuppgifter

Namn: Prof T Guse Tel: 011 559 3248 / E-post: tguse@uj.ac.za

Registrerings- och startdatum

Anmälan börjar i januari och föreläsningar i februari för både grund- och forskarutbildningsprogram.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Programmet MA (Counselling Psychology) leder till registrering som Counselling Psychologist vid Professional Board of Psychology of the Health Professions Council of Sout ... [+]

Programmet MA (Counselling Psychology) leder till registrering som Counselling Psychologist vid Professional Board of Psychology of the Health Professions Council of South Africa (HPCSA). Detta heltidsprogram omfattar det breda spektrumet av rådgivande psykologi. Programmet består av en forskningskomponent (avslutande av en mindre avhandling) samt deltagande i workshops, kontakter och praktiskt arbete.

Efter avslutad examen söker studenterna en praktik i rådgivande psykologi.

Förkunskapskrav

Studenter bör ha ett utbildningsprogram eller motsvarande examen i psykologi. Studenter antas till programmet efter att de har utvärderats som lämpliga kandidater av institutionen genom en urvalsprocess. Antalet studenter som får delta i programmet bestäms av tillgången på personal, tillgången på praktikplatser och marknadskraven. Stängningsdatum för ansökningar och datum för urval fastställs årligen av avdelningen. Ansökningsformulär och information kan erhållas från avdelningen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med denna examen är att utveckla avancerade kompetenser för att underlätta processer, tekniker och principer för hållbara samhällsprogram och projekt baserade på m ... [+]

Syftet med denna examen är att utveckla avancerade kompetenser för att underlätta processer, tekniker och principer för hållbara samhällsprogram och projekt baserade på människocentrerade, deltagande teoretiska metoder, för att hantera ojämlikhet, fattigdom och orättvisa i ett globalt och afrikanskt sammanhang. Ytterligare studenter kommer att kunna underlätta upprättandet och förvaltningen av samhällsbaserade organisationer inom ramen för samhällsekonomisk utveckling som integrerar social och samhällsutveckling.

Förkunskapskrav

En tillträdesprövning kan behövas. En fyraårig kandidatexamen i socialt arbete, eller en treårig examen i socialt arbete tillsammans med en examen i socialt arbete, eller en annan examen som är relevant för samhällsutveckling anses av institutionens ordförande vara lämplig. Ett fjärde års genomsnittligt betyg på minst 65% krävs.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Kursprogrammet i MA i semitiska språk och kulturer består av en mindre avhandling och de två modulerna. I forskningsläge måste en avhandling där eleverna fokuserar på ett ... [+]

MA i semitiska språk och kulturer (kurser)

Programmet består av en mindre avhandling och de två modulerna som anges nedan. Studenter, i samarbete med institutionen, väljer två moduler från listan nedan. Moduler erbjuds under två semestrar. Varje modul examineras genom en tentamen med en vikt på 45 högskolepoäng vardera. Avhandlingen har en vikt på 90 högskolepoäng.

Studenterna fokuserar på arabiska, islamiska studier, hebreiska (inklusive judiska studier) eller ett kognat semitiskt språk. Moduler har följande generiska innehåll:

Obligatoriska moduler

Delkurs 1: Metod för litteraturforskningModul 2: Innehållsanalys av ett valt forskningsområdeModul 3: Mindre avhandlingFörkunskapskrav... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Magisterexamen omfattar endast en forskningsstudie - större än den lilla avhandlingen av kursuppgiftens magisterexamen, men inte lika stor som en doktorsavhandling. Det h ... [+]

Magisterexamen omfattar endast en forskningsstudie - större än den lilla avhandlingen av kursuppgiftens magisterexamen, men inte lika stor som en doktorsavhandling. Det huvudsakliga syftet med magister genom forskning är att utveckla avancerade kompetenser inom forskning. Dessutom kommer du att utveckla expertkunskap inom ditt studierområde. Master's by research-programmet är idealiskt för studenter som främst är intresserade av att utveckla sin forskningskompetens, inte vill delta i föreläsningar eller workshops, är mycket självmotiverade, självständiga och självstyrda och har ett fokuserat, specifikt forskningsfält .

Förkunskapskrav

Kandidater med relevant examensarbete i socialt arbete beaktas för antagning. Ett fjärde års genomsnittligt betyg på minst 65% krävs.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

I kursläge bör kandidaten framgångsrikt genomföra den avancerade kursen i social teori, den avancerade kursen i social forskningsmetodik, och fullständig forskning och sk ... [+]

MA i sociologi (kurser)

Kandidaten ska framgångsrikt genomföra den avancerade kursen i social teori, den avancerade kursen i social forskningsmetodik, och genomföra forskning och skriva en mindre avhandling om ett godkänt, relevant ämne.

Förkunskapskrav

Antagning kommer att övervägas för en student som har en universitetsbaserad utbildning i sociologi / industriell sociologi på NQF-nivå 7. Om en student inte uppfyller ovanstående krav kan antagning ges av fakultets dekan , på rekommendation av institutionens ordförande.

Kontaktuppgifter

Namn: Dr Liela Groenewald Tel: 011 559 2884 / E-post: lielagr@uj.ac.za

MA i sociologi (forskning)

Kandidaten ska genomföra forskning och skriva en avhandling om ett godkänt, relevant ämne.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Detta är ett avancerat studieprogram som kan avslutas som en kursbaserad studieprogram. Detta program är utformat för att underlätta behärskning av ett komplext och speci ... [+]

Detta är ett avancerat studieprogram som kan avslutas som en kursbaserad studieprogram. Detta program är utformat för att underlätta behärskning av ett komplext och specialiserat kunskapsområde inom området strategisk kommunikation. På grund av en ökande konvergens av marknadskommunikation, företagskommunikation och PR kommer programmet att ta itu med integrationen av denna kommunikationsdisciplin.

Förkunskapskrav

En examen i företag eller marknadskommunikation eller relaterat område krävs, med ett lägsta medelvärde på 65%. Sista dag för ansökningar om denna examen är den 31 oktober föregående år för första termin och 30 april samma år för andra termin.

Kontaktuppgifter... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Den forskarutbildningsprogrammet i tillämpad lingvistik och litterär teori, utifrån kunskapsområdena för båda dess discipliner, syftar till den specialiserade utbildninge ... [+]

MA i tillämpad lingvistik

Den forskarutbildningsprogrammet i tillämpad lingvistik och litterär teori, utifrån kunskapsområdena för båda dess discipliner, syftar till den specialiserade utbildningen och forskningsbehovet för språkutövare som översättare, tolkar, textredigerare, språkplanerare, copywriters, litterära granskare och språklärare. Översättning och tolkning är komplexa språkliga, kognitiva och textuella processer som bland annat också innebär sociokulturell medling.

Med tanke på komplexiteten i dessa aktiviteter och därmed den tvärvetenskapliga karaktären av språkpraxis erbjuder dessa program en balans mellan teoretisk, praktisk och erfarenhetskunskap och färdigheter.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

För denna examen ska kandidaten genomföra forskning och skriva en avhandling om ett godkänt, relevant ämne. ... [+]

Kandidaten ska genomföra forskning och skriva en avhandling om ett godkänt, relevant ämne.

Förkunskapskrav

Antagning kommer att övervägas för en student som har en universitetsbaserad utbildning i urbana studier på NQF-nivå 7. Om en student inte uppfyller ovanstående krav, kan antagning ges av fakultets dekan vid rekommendation från institutionens ordförande.

Kontaktuppgifter

Namn: Dr Liela Groenewald Tel: 011 559 2884 / E-post: lielagr@uj.ac.za

Registrerings- och startdatum

Anmälan börjar i januari och föreläsningar i februari för både grund- och forskarutbildningsprogram.

Alla forskningsprogram för magister och doktorsexamen kan registreras under hela året.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Ett avancerat studieprogram med kurser, plus en mindre avhandling krävs eller via forskning som leder till en avhandling på cirka 120 sidor. ... [+]

MA i utvecklingsstudier (kurser)

Ett avancerat studieprogram med kurser samt en mindre avhandling krävs.

Semester 1

Modul 1: Kritiska utvecklingsteorierModul 2: SocialpolitikModul 3: Avancerad forskningsmetodik

Semester 2

Modul 4: UtvecklingshanteringModul 5: Mindre avhandlingModulerna 1 till 4 bidrar med 50% till slutbetyget och modul 5 bidrar med 50%.Förkunskapskrav

En examen i utvecklingsstudier och ett slutligt kursmärke på minst 65% inom den specifika disciplinen. På grund av den tvärvetenskapliga karaktären av utvecklingsstudier, uppmuntras sökande (för MA) från andra samhällsvetenskapliga grader med innehåll i utvecklingsstudier och kommer att behandlas genom universitetets kommitté för erkännande av tidigare lärande.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

I det gnagande programmet på afrikanska (Honneurs, magisterexamen och doktorsexamen) undermineras människans existens av den simbolen, kvalster, metafor och utarbetat vad ... [+]

Gedoseer

I det gnagande programmet på afrikanska (Honneurs, magisterexamen och doktorsexamen) undermineras människans existens av den simbolen, kvalster, metafor och utarbetat vad som förmedlar människans existens. Som i alla dessa andra humaniora är förståelsen för den mänskliga existensen det syftet. I det ämnet är afrikanska språk och har dragit detta medel för detta.

För att undergräva den personen och det sätt på vilket personen förstår världen, studera språket som personen använder för att uttrycka denna värld, sig själv och till den värld där han / hon bor.

Den magisterexamen involverar en skripsie, under ledning av en av dessa dosente på den institutionen, för ett tema som diskuteras. Temas kan väljas från det språket eller den litteraturen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Afrikaans
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Studenter som accepteras för den här kursen måste undersöka, skriva och presentera en full avhandling (cirka 120 sidor), under ledning av en handledare. Institutionen kan ... [+]

MA på engelska (forskning eller kurser)

Studenter som accepteras för den här kursen måste undersöka, skriva och presentera en full avhandling (cirka 120 sidor), under ledning av en handledare. Institutionen kan övervaka ämnen inom de flesta områden under den allmänna ambitionen för engelska studier, inklusive sydafrikanska litterära studier och postkolonialism; Textredigering; Medeltida, renässans och romantiska studier; och samtida fiktion.

Förkunskapskrav

Antagning till magisterexamen måste godkännas av institutionens ordförande.

Kontaktuppgifter

Namn: Prof Karen Scherzinger Tel: 011 559 2493 / E-post: kscherzinger@uj.ac.za

Registrerings- och startdatum

Anmälan börjar i januari och föreläsningar i februari för både grund- och forskarutbildningsprogram.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

På en mer avancerad nivå (magisterstudier) uppmuntras studenter att samarbeta med oss inom våra kompetensområden, dvs. den samtida franska romanen; biografi; Samtida fran ... [+]

På en mer avancerad nivå (magisterstudier) uppmuntras studenter att samarbeta med oss inom våra kompetensområden, dvs. den samtida franska romanen; biografi; Samtida fransk teater och frankofonlitteratur för att utveckla sin kapacitet för forskning och kritisk tanke. Den franska avdelningens magister är utformad för dedikerade forskare och består huvudsakligen av en avhandling eller en avhandling.

Förkunskapskrav

Antagningskravet för en magisterexamen är en utbildning i franska.

Kontaktuppgifter

Namn: Prof WA Kabwe-Segatti Tel: 011 559 2757 / E-post: desirew@uj.ac.za

Registrerings- och startdatum

Anmälan börjar i januari och föreläsningar i februari för både grund- och forskarutbildningsprogram.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

En avhandling om ett tema från tysk litteratur eller lingvistik som intygar en kritisk förmåga och forskningskompetens. ... [+]

En avhandling om ett tema från tysk litteratur eller lingvistik som intygar en kritisk förmåga och forskningskompetens.

Förkunskapskrav

Förutsättning: En tysk examen med minst 65%.

Kontaktuppgifter

Namn: Dr Anne Baker Tel: 011 559 2717 / E-post: abaker@uj.ac.za

Registrerings- och startdatum

Anmälan börjar i januari och föreläsningar i februari för både grund- och forskarutbildningsprogram.

Alla forskningsprogram för magister och doktorsexamen kan registreras under hela året.

Slutdatum: Det akademiska börjar i januari och slutar i december. Programdatum bestäms av programmets längd.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

MSc

University of Johannesburg

Det huvudsakliga syftet med kandidatexamen i datavetenskap med kurser är att ge studenterna specialiserad avancerad utbildning samtidigt som de uppfyller kraven för en sp ... [+]

Det huvudsakliga syftet med kandidatexamen i datavetenskap med kurser är att ge studenterna specialiserad avancerad utbildning samtidigt som de uppfyller kraven för en specifik forskningsdel så att studenter kan behärska de nödvändiga experimentella och tekniska färdigheterna och nödvändiga fältarbetskompetenser som innovation, beslutsfattande, strategiskt tänkande och organisatoriska färdigheter. En doktorsavhandling med kurser MSc i datavetenskap består av minst 120 högskolepoäng forskning på nivå 8 i form av ett forskningsprojekt, skrivet som en mindre doktorsavhandling.

Graden kräver en hög grad av intellektuell och teoretisk kunskap och insikt i problem relaterade till studieretningen och kritiska resonemang, formulering, analys och utvärdering av ett specifikt problem inom studierområdet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Det huvudsakliga syftet med kandidatexamen i geologi med kurser är att ge studenter specialiserad avancerad utbildning samtidigt som de uppfyller kraven för en specifik f ... [+]

Det huvudsakliga syftet med kandidatexamen i geologi med kurser är att ge studenter specialiserad avancerad utbildning samtidigt som de uppfyller kraven för en specifik forskningsdel så att studenter kan behärska de nödvändiga experimentella och tekniska färdigheterna och nödvändiga fältarbetskompetenser som innovation , beslutsfattande, strategiskt tänkande och organisatoriska färdigheter. En doktorsavhandling med kurser MSc i geologi består av minst 120 högskolepoäng forskning på nivå 8 i form av ett forskningsprojekt, skrivet som en mindre doktorsavhandling.

Graden kräver en hög grad av intellektuell och teoretisk kunskap och insikt i problem relaterade till studieretningen och kritiska resonemang, formulering, analys och utvärdering av ett specifikt problem inom studierområdet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Det huvudsakliga syftet med kandidatexamen i miljöledning i avhandlingar med kurser är att ge studenter specialiserad avancerad utbildning samtidigt som de uppfyller krav ... [+]

Det huvudsakliga syftet med kandidatexamen i miljöledning i avhandlingar med kurser är att förse studenterna med specialiserad avancerad utbildning och samtidigt uppfylla kraven för en specifik forskningsdel så att studenter kan behärska de experimentella och tekniska färdigheterna och nödvändiga fältarbetskompetenser som innovation, beslutsfattande, strategiskt tänkande och organisatoriska färdigheter. En doktorsavhandling med kurser MSc i miljöledning består av minst 120 högskolepoäng forskning på nivå 8 i form av ett forskningsprojekt, skrivet som en mindre doktorsavhandling.

Graden kräver en hög grad av intellektuell och teoretisk kunskap och insikt i problem relaterade till studieretningen och kritiska resonemang, formulering, analys och utvärdering av ett specifikt problem inom studierområdet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Det huvudsakliga syftet med MSc i biokemi mindre doktorsavhandling med kurser är att förse studenterna med specialiserad avancerad utbildning samtidigt som de uppfyller k ... [+]

Det huvudsakliga syftet med MSc i biokemi mindre doktorsavhandling med kurser är att förse studenterna med specialiserad avancerad utbildning samtidigt som de uppfyller kraven för en specifik forskningskomponent så att studenter kan behärska de experimentella och tekniska färdigheterna och nödvändiga fältarbetskompetenser som innovation , beslutsfattande, strategiskt tänkande och organisatoriska färdigheter. En doktorsavhandling med kurser MSc i biokemi består av minst 120 högskolepoäng forskning på nivå 8 i form av ett forskningsprojekt, skrivet som en mindre doktorsavhandling.

Graden kräver en hög grad av intellektuell och teoretisk kunskap och insikt i problem relaterade till studieretningen och kritiska resonemang, formulering, analys och utvärdering av ett specifikt problem inom studierområdet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Det huvudsakliga syftet med MSc i botanik mindre avhandling med kurser är att förse studenterna med specialiserad avancerad utbildning och samtidigt uppfylla kraven för e ... [+]

Det huvudsakliga syftet med MSc i botanik mindre avhandling med kurser är att förse studenterna med specialiserad avancerad utbildning och samtidigt uppfylla kraven för en specifik forskningsdel så att studenter kan behärska de experimentella och tekniska färdigheterna och nödvändiga fältarbetskompetenser som innovation , beslutsfattande, strategiskt tänkande och organisatoriska färdigheter. En doktorsavhandling med kurser MSc i botanik består av minst 120 högskolepoäng forskning på nivå 8 i form av ett forskningsprojekt, skrivet upp som en mindre doktorsavhandling.

Graden kräver en hög grad av intellektuell och teoretisk kunskap och insikt i problem relaterade till studieretningen och kritiska resonemang, formulering, analys och utvärdering av ett specifikt problem inom studierområdet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Det huvudsakliga syftet med kandidatexamen i fysik med kurser är att förse studenterna med specialiserad avancerad utbildning samtidigt som de uppfyller kraven för en spe ... [+]

Det huvudsakliga syftet med kandidatexamen i fysik med kurser är att förse studenterna med specialiserad avancerad utbildning samtidigt som de uppfyller kraven för en specifik forskningsdel så att studenter kan behärska de experimentella och tekniska färdigheterna och nödvändiga fältarbetskompetenser som innovation , beslutsfattande, strategiskt tänkande och organisatoriska färdigheter. En doktorsavhandling med kurser MSc i fysik består av minst 120 högskolepoäng på nivå 8 i form av ett forskningsprojekt, skrivet upp som en mindre doktorsavhandling.

Graden kräver en hög grad av intellektuell och teoretisk kunskap och insikt i problem relaterade till studieretningen och kritiska resonemang, formulering, analys och utvärdering av ett specifikt problem inom studierområdet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Det huvudsakliga syftet med MSc i geografi mindre avhandling med kurser är att ge studenterna specialiserad avancerad utbildning samtidigt som de uppfyller kraven för en ... [+]

Det huvudsakliga syftet med MSc i geografi mindre avhandling med kurser är att ge studenterna specialiserad avancerad utbildning samtidigt som de uppfyller kraven för en specifik forskningskomponent så att studenter kan behärska de nödvändiga experimentella och tekniska färdigheterna och nödvändiga fältarbetskompetenser som innovation , beslutsfattande, strategiskt tänkande och organisatoriska färdigheter. En doktorsavhandling med kurser MSc i geografi består av minst 120 högskolepoäng forskning på nivå 8 i form av ett forskningsprojekt, skrivet som en mindre doktorsavhandling.

Graden kräver en hög grad av intellektuell och teoretisk kunskap och insikt i problem relaterade till studieretningen och kritiska resonemang, formulering, analys och utvärdering av ett specifikt problem inom studierområdet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Det huvudsakliga syftet med kandidatexamen i informatik med examensarbete är att ge studenterna specialiserad avancerad utbildning samtidigt som de uppfyller kraven för e ... [+]

Det huvudsakliga syftet med kandidatexamen i informatik med examensarbete är att ge studenterna specialiserad avancerad utbildning samtidigt som de uppfyller kraven för en specifik forskningsdel så att studenter kan behärska de experimentella och tekniska färdigheterna och nödvändiga fältarbetskompetenser som innovation , beslutsfattande, strategiskt tänkande och organisatoriska färdigheter. En doktorsavhandling med kurser MSc i informatik består av minst 120 högskolepoäng forskning på nivå 8 i form av ett forskningsprojekt, skrivet som en mindre doktorsavhandling.

Graden kräver en hög grad av intellektuell och teoretisk kunskap och insikt i problem relaterade till studieretningen och kritiska resonemang, formulering, analys och utvärdering av ett specifikt problem inom studierområdet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Det huvudsakliga syftet med kandidatexamen i informationsteknologi med kurser är att förse studenterna med specialiserad avancerad utbildning och samtidigt uppfylla krave ... [+]

Det huvudsakliga syftet med kandidatexamen i informationsteknologi med kurser är att förse studenterna med specialiserad avancerad utbildning och samtidigt uppfylla kraven för en specifik forskningsdel så att studenter kan behärska de experimentella och tekniska färdigheterna och nödvändiga fältarbetskompetenser som innovation, beslutsfattande, strategiskt tänkande och organisatoriska färdigheter. En doktorsavhandling med kurser MSc i informationsteknologi består av minst 120 högskolepoäng forskning på nivå 8 i form av ett forskningsprojekt, skrivet upp som en mindre doktorsavhandling.

Graden kräver en hög grad av intellektuell och teoretisk kunskap och insikt i problem relaterade till studieretningen och kritiska resonemang, formulering, analys och utvärdering av ett specifikt problem inom studierområdet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Det huvudsakliga syftet med MSc i matematik mindre avhandling med kurser är att förse studenterna med specialiserad avancerad utbildning och samtidigt uppfylla kraven i e ... [+]

Det huvudsakliga syftet med MSc i matematik mindre avhandling med kurser är att förse studenterna med specialiserad avancerad utbildning och samtidigt uppfylla kraven i en specifik forskningskomponent så att studenter kan behärska de experimentella och tekniska färdigheterna och nödvändiga fältarbetskompetenser som innovation , beslutsfattande, strategiskt tänkande och organisatoriska färdigheter. En doktorsavhandling med kurser MSc i matematik består av minst 120 högskolepoäng forskning på nivå 8 i form av ett forskningsprojekt, skrivet som en mindre doktorsavhandling.

Graden kräver en hög grad av intellektuell och teoretisk kunskap och insikt i problem relaterade till studieretningen och kritiska resonemang, formulering, analys och utvärdering av ett specifikt problem inom studierområdet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Det huvudsakliga syftet med MSc i matematisk statistik mindre avhandling med kurser är att förse studenterna med specialiserad avancerad utbildning samtidigt som de uppfy ... [+]

Det huvudsakliga syftet med MSc i matematisk statistik mindre avhandling med kurser är att förse studenterna med specialiserad avancerad utbildning samtidigt som de uppfyller kraven i en specifik forskningskomponent så att studenter kan behärska de experimentella och tekniska färdigheterna och nödvändiga fältarbetskompetenser som innovation, beslutsfattande, strategiskt tänkande och organisatoriska färdigheter. En doktorsavhandling med kurser MSc i matematisk statistik består av minst 120 högskolepoäng forskning på nivå 8 i form av ett forskningsprojekt, skrivet som en mindre doktorsavhandling.

Graden kräver en hög grad av intellektuell och teoretisk kunskap och insikt i problem relaterade till studieretningen och kritiska resonemang, formulering, analys och utvärdering av ett specifikt problem inom studierområdet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Det huvudsakliga syftet med MSc i Nanoscience mindre avhandling med kurser är att förse studenterna med specialiserad avancerad utbildning samtidigt som de uppfyller krav ... [+]

Det huvudsakliga syftet med MSc i Nanoscience mindre avhandling med kurser är att förse studenterna med specialiserad avancerad utbildning samtidigt som de uppfyller kraven i en specifik forskningskomponent så att studenter kan behärska de experimentella och tekniska färdigheterna och nödvändiga fältarbetskompetenser som innovation , beslutsfattande, strategiskt tänkande och organisatoriska färdigheter. En doktorsavhandling med kurser MSc i nanovetenskap består av minst 120 högskolepoäng på nivå 8 i form av ett forskningsprojekt, skrivet som en mindre doktorsavhandling.

Graden kräver en hög grad av intellektuell och teoretisk kunskap och insikt i problem relaterade till studieretningen och kritiska resonemang, formulering, analys och utvärdering av ett specifikt problem inom studierområdet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Det huvudsakliga syftet med MSc i tillämpad matematik mindre doktorsavhandling med kurser är att ge studenterna specialiserad avancerad utbildning samtidigt som de uppfyl ... [+]

Det huvudsakliga syftet med MSc i tillämpad matematik mindre doktorsavhandling med kurser är att ge studenterna specialiserad avancerad utbildning samtidigt som de uppfyller kraven i en specifik forskningskomponent så att studenter kan behärska de experimentella och tekniska färdigheterna och nödvändiga fältarbetskompetenser som innovation, beslutsfattande, strategiskt tänkande och organisatoriska färdigheter. En doktorsavhandling med kurser MSc i tillämpad matematik består av minst 120 högskolepoäng forskning på nivå 8 i form av ett forskningsprojekt, skrivet som en mindre doktorsavhandling.

Graden kräver en hög grad av intellektuell och teoretisk kunskap och insikt i problem relaterade till studieretningen och kritiska resonemang, formulering, analys och utvärdering av ett specifikt problem inom studierområdet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Det huvudsakliga syftet med MSc i zoologi mindre avhandling med kurser är att förse studenterna med specialiserad avancerad utbildning samtidigt som de uppfyller kraven i ... [+]

Det huvudsakliga syftet med MSc i zoologi mindre avhandling med kurser är att förse studenterna med specialiserad avancerad utbildning samtidigt som de uppfyller kraven i en specifik forskningskomponent så att studenter kan behärska de experimentella och tekniska färdigheterna och nödvändiga fältarbetskompetenser som innovation , beslutsfattande, strategiskt tänkande och organisatoriska färdigheter. En doktorsavhandling med kurser MSc i zoologi består av minst 120 högskolepoäng forskning på nivå 8 i form av ett forskningsprojekt, skrivet som en mindre doktorsavhandling.

Graden kräver en hög grad av intellektuell och teoretisk kunskap och insikt i problem relaterade till studieretningen och kritiska resonemang, formulering, analys och utvärdering av ett specifikt problem inom studierområdet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

UJ Corporate video 2016

UJ generations of accomplishment

Location address
University of Johannesburg
PO Box 524

Johannesburg, Gauteng, 2006 ZA
Social Media