University of the Witwatersrand

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Intelligens är strategiskt beläget i Johannesburg, en världsklass stad och det ekonomiska navet i Sydafrika, med otaliga möjligheter för studenter och personal att samarbeta med och presentera lösningar som bidrar till vårt lands kunskapsbasen och bygga vår framtid. Med sina över 160 000 akademiker i sin 95-åriga historia har Wits gjort och kommer att fortsätta att göra sitt varumärke nationellt och internationellt. Intelligens är placerad 24 av Times Higher Education betyg bland världens 100 bästa universitet som Fortune 500 VD: s examen.

Lär känna Wits

Wits University är ett centrum för högre utbildning och forskning av högsta kvalitet. Dess långa historia och rykte har byggts på att främja den fria utredningen och sökandet efter kunskap och sanning. Det fortsätter att stärka sin position som en ledande forskningsintensivt universitet i Sydafrika.

Wits Idag

Wits, en av Afrikas främsta forskningsuniversitet strävar efter att vara innovativa, där gränserna för kunskap skjuts och där fokus ligger på att upprätthålla globalt konkurrenskraftiga standard of excellence i lärande, undervisning och forskning.

Studera på Wits

Eleverna väljer att studera vid Wits eftersom det är en internationellt respekterad forskningsintensivt universitet. Intelligens har mycket kvalificerade och internationellt hyllade akademisk personal. Baserat i Johannesburg, den ekonomiska navet i Afrika, erbjuder Wits ett brett utbud av utbildningsprogram med våra yrkesexamina är internationellt erkänd. Wits ger studenterna sociala livfullhet och kulturell mångfald.

forskarutbildning

Funderar du på att förbättra din karriär? Behöver den konkurrensfördel? Gå Wits, där vi erbjuder intellektuellt stimulerande forskningsområden på forskarnivå, utmärkt handledning och stödja forskning, samt finansiering av förtjänstfulla studenter och de som i ekonomiskt behov.

Platser

Johannesburg

University of the Witwatersrand

Address
1 Jan Smuts Avenue
Braamfontein

2000 Johannesburg, Gauteng, Sydafrika
Telefon
+27 11 717 1000

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar