National Taiwan University International College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

NTUIC integrerar NTUs styrkor i flera ledande ämnen för att tillhandahålla engelskspråkiga tvärvetenskapliga program som passar globala behov och följer internationella trender.

Baserat på idén att skapa program för flera nationer och multikolor, bygger NTUIC ett gränslöst campus för utbildningsinnovation för att hjälpa eleverna att lära av och koppla till världen. NTUIC sätter också in globala utmärkta professorer och kurser samtidigt som NTU: s högsta utbildningsresurser delas med världen. Taiwans banbrytande akademiska styrkor kan således bli en kulturell bördig jord för globala talanger.

NTUIC samlar också avdelningar som tillhandahåller engelskspråkiga kurser för att förbättra NTU: s förmågor inom högre utbildning och Taiwans fördelar och därmed skapa globala effekter.

mentatdgt / Pexels

Vision och uppdrag

Grundandet av International College of National Taiwan University (NTUIC) markerar en milstolpe i NTU: s främjande av internationell utbildning.

NTUIC centrerar om begreppet tre ”BÅDE”, som är

  • Ta med andra talanger hit
  • Ta med våra talangerhem
  • Var enastående. Tänk mänskligheten

Den sista BÅDEN kommer att uppnås genom att skapa en öppen lärandemiljö av hög kvalitet där eleverna söker utmärkt samtidigt som man tänker på mänskligheten, bygga upp en stark mentalitet och global vision.

Vad vi gör

NTUIC kommer att vara en ”global integrationsplattform” och ”samordnare” vid NTU, som ägnar sig åt skapandet av en globaliserad inlärningsmiljö för varje avdelning.

NTUIC kommer gradvis att lansera engelskspråkiga masterprogram inom områden inklusive global jordbruksteknologi och genomisk vetenskap, katastrofförebyggande och minskad skada, och smart medicin och digital sjukvård om begreppet mänsklighet, gränsöverskridande ömsesidigt bistånd och uppnående av excellens.

Programmen öppnar NTU: s campus för studenter över hela världen. NTUIC kan alltså ägna Taiwans enastående FoU och akademiska förmågor till världen. Samtidigt syftar programmen till att behålla talanger i Taiwan genom att integrera NTU: s världsberömda akademiska styrkor. Ett exempel på programmen är masterprogrammet i Global Agriculture Technology and Genomic Science, som kommer att börja ta emot ansökningar från internationella studenter 2019.

Med integrationen av NTU: s akademiska styrkor, bär NTUIC inte bara ansvaret för att främja tvärvetenskaplig FoU och undervisning, utan spelar också en viktig roll i marknadsföringen av Taiwan och NTU till världen.

Platser

Taipei

Address
4F, Liberal Education Classroom Building, No.1, Sec.4 Roosevelt Rd., Taipei 10617, Taiwan
10617 Taipei, Taiwan