Yuan Ze University & College of Management

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Varför YZU

Yuan Ze University har fem högskolor inklusive

 • Förvaltning
 • Humaniora och samhällsvetenskap
 • Informatik
 • Elektroteknik och kommunikationsteknik
 • Teknik

Vårt bränslecellcentrum och kommunikationsforskningscentra har inriktat sig på bostadsforskningscentra i Taiwan och har integrerat alla resurser och rekryterat talanger i alla teknikrelaterade avdelningar på YZU genom stöd från Top Universities Project.

Times Higher Education - World University Rankings

 • World University Rankings 2019: 1001
 • Young University Rankings 2018: 201-250th
 • Asia University Rankings 2019: 251-300th
 • Emerging Economies 2019: 251-300th

QS World University Rankings

 • Universitetsrankingen 2019 i Asien: 199

Praktikmöjligheter

Som en del av filantropiska program från Far Eastern Group har vi etablerat nära relationer med alla dess dotterbolag för att bilda en industriell och akademisk allians.

Praktikplanen för både inhemska och internationella studenter kan fullt ut realiseras genom ett sådant nätverk. Baserat på den unika nisch som YZU har skapat, ger vi mervärde för studenter och fakultetsmedlemmar och förväntar oss att vi ska vara riktmärkeuniversitetet i samarbete mellan industrin och akademin.

Studentpriser

 • 2019 Stanford Design Challenge Tredje plats "Pillow Fight" från YZU-teamet, CKfablab
 • CAD CAD-tävling 2018 på ICCAD Second Place Dep. Datavetenskap och teknik
 • ASIAGRAPH 2018 Reallusion Award Bästa regissörspris Dep. Informationskommunikation
 • 2018 Moskva International Salon of Industrial Property Gold Medal Dep. Datavetenskap

Sovsal

Internationella studenter (examen och utbytesstudenter) prioriteras till YZUs sovsal. YZU har två sovsalar på campus som är 1: a och 2: e sovsal, var och en med en manlig och kvinnlig sovsal. Alla internationella studenter arrangeras till The 1st Dormitory.

Bostadsområde

Discovery Plaza är ett område bredvid YZU Fitness Center som ligger i sovsalen. Här finns ett varierat urval av cafeterior, närbutik Family Mart (15% ff på alla köp), fotokopior och 24-timmars bankomat (FarEastern International Bank och Chunghwa Post). Detta område skapar ett litet men ändå bekvämt levande nav.

Förutom att säkerställa elevernas framgång i sina akademiker, håller vi också en rad aktiviteter och firande för bostaden som "Brödfestivalen", utomhusdanspartier, vintersolstånd, julfirande, gratis fest på kvällen under mitten av tiden vecka, och många fler. De sociala tillfällena och brödraskap / systerskap kommer definitivt att runda din uniupplevelse.

Residential Area

Bibliotek

YZU-biblioteket tilldelas "Architect Magazine Award" och "Far East Outstanding Architectural Design Award" och är djupt älskat av studenter för sina läservänliga miljödesign. Det är en välkänd attraktion på campus och var också en populär skjutplats för många drama, reklam och musikvideor. Biblioteket har mer än 300 000 samlingar och gott om inlärningsområden som integrerar multimedia audiovisuella funktioner. Biblioteket tillhandahåller också samarbete mellan bibliotek, så att fakultetsmedlemmar och studenter kan gå in och låna böcker från verksamhetsenheter och institut utanför campus.

Library

Mandarin Chinese Corner och TOCFL Preparation Class

Internationella studenter är välkomna att gå in och chatta med lärare och lokala studenter. Med olika ämnen för varje session får internationella studenter mer information om Taiwan och kinesisk kultur som inte undervisas i klasser samtidigt som de förbättrar kinesiska lyssnar- och talfärdigheter. YZU har också gratis test av kinesiska som främmande språk (TOCFL) förberedelseklass för internationella studenter, som kan bekanta dem med testets struktur, ge dem tips om poäng i TOCFL och stärka deras övergripande kinesiska mandarinförmåga.

ANSÖK NU --

Ansökningsperiod: 1 mars - 15 april 2020

Platser

Taoyuan

Address
YZU, Building 7
Taoyuan, Taoyuan City, Taiwan

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium