Dhurakij Pundit University's International College

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

DPUIC är den internationella college som inrättats genom Dhurakij Pundit University för att möta den ökande efterfrågan på utbildningar av internationella standarder ges på engelska. Skälen för att starta det är uppenbara. Varje år hundratals thailändska studenter spenderar enorma summor pengar för att studera vid universitet, högskolor och skolor utomlands. De med några ekonomiska medel för att åka utomlands har begränsade möjligheter att få en eftergymnasial utbildning på engelska hemma. Genom att göra sådana kurser finns i Bangkok, är DPUIC kunna möta deras behov och spara dem tid och pengar också.

För utländska studenter är det mycket tilltalande att studera i prisvärda, blomstrande staden Bangkok, nära världsberömda stränder och kulturella sevärdheter. DPUICoffers nio grundutbildning, forskarutbildning och doctoratal program (med alternativ för många koncentrationer) i areassuch som företagsekonomi, integrerat marknadskommunikation, turism ledning och affärsinformatik. Fler program planeras för framtiden. Med studenter från regionen, inklusive Kina, Kambodja, Bhutan och Vietnam, och utbytesstudenter från ännu längre bort, är DPUIC bygga en verkligt internationella samfundet.

DPUIC utexaminerade kommer inte bara att få grader av internationella normer, men också få kunskaper i engelska språket. Våra utländska och lokala föreläsare är professionellt kvalificerade och utbildade för att hjälpa elever i korrekt användning av engelska i och utanför sina föreläsningssalar.

Under olika studentutbytes system DPUIC elever har också möjlighet att studera en eller två terminer i deras kurser vid utsedda universitet i Europa, Amerika och Australien. Erfarenheterna som härrör från detta kommer att utöka sin räckvidd och förståelse för det internationella samfundet.

Tveka inte att kontakta oss för mer information, och att besöka oss på Facebook: https://www.facebook.com/dpu.international.college

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MA:er » Se Postgraduate Certificates » Se BBAs » Se Humanistiska kandidatexamina » Se MBA på deltid » Se DBA » Se PhD »

Program

Skolan erbjuder också:

MA

Master Of Arts I Engelska För Karriärer

Campusstudier Heltid 3 terminer June 2018 Thailand Bangkok

Programmet är utformat för dem som vill utveckla sin yrkes kommunikativa färdigheter i engelska. Det är därför riktade till dem som är aktuella eller avser lärare i engelska i skolan, språkinstitut eller annan språkutbildning [+]

Master of Arts i engelska för karriärer (1,5 år) Vi tar för närvarande emot ansökningar om termin 1/2013. Stipendier finns.

Programmets mål: Programmet är utformat för dem som vill utveckla sin yrkes kommunikativa färdigheter i engelska. Det är därför riktade till dem som är aktuella eller avser lärare i engelska i skolan, språkinstitut eller andra språk utbildningsorganisationer eller alternativt till inresa till mid-level chefer som vill förbättra sin professionella ställning och möjligheter.

Programmet fokuserar både på att utveckla kommunikationsförmåga samt analytisk förmåga, så att akademiker är utrustade för framtida självständigt livslångt lärande.... [-]


Master Of Arts I Integrerad Marknadskommunikation

Campusstudier Deltid 3 terminer June 2018 Thailand Bangkok

Detta IMC program är den enda internationella masterprogrammet i Thailand som samlar en mängd kunskap från olika kontinenter runt om i världen, inklusive Nordamerika, Australien, Europa och Asien. Detta program förbereder [+]

Master of Arts i Integrated Marketing Communications (1,5 år) Vi tar för närvarande emot ansökningar om termin 1/2013. Stipendier finns.

Programmets mål: Detta IMC program är den enda internationella masterprogrammet i Thailand som samlar en mängd kunskap från olika kontinenter runt om i världen, inklusive Nordamerika, Australien, Europa och Asien. Detta program förbereder eleverna för en tvärfunktionell roll samt utrustar dem med de unika färdigheter som behövs för att effektivt integrera olika kommunikations metoder och verktyg. Detta program kommer också att hjälpa eleverna påskynda deras karriär tillväxt inom marknadsföring och kommunikation på organisationens strategiska nivå. Studenter i detta program kommer att:... [-]