Dhurakij Pundit University's International College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

DPUIC är den internationella college som inrättats genom Dhurakij Pundit University för att möta den ökande efterfrågan på utbildningar av internationella standarder ges på engelska. Skälen för att starta det är uppenbara. Varje år hundratals thailändska studenter spenderar enorma summor pengar för att studera vid universitet, högskolor och skolor utomlands. De med några ekonomiska medel för att åka utomlands har begränsade möjligheter att få en eftergymnasial utbildning på engelska hemma. Genom att göra sådana kurser finns i Bangkok, är DPUIC kunna möta deras behov och spara dem tid och pengar också.

För utländska studenter är det mycket tilltalande att studera i prisvärda, blomstrande staden Bangkok, nära världsberömda stränder och kulturella sevärdheter. DPUICoffers nio grundutbildning, forskarutbildning och doctoratal program (med alternativ för många koncentrationer) i areassuch som företagsekonomi, integrerat marknadskommunikation, turism ledning och affärsinformatik. Fler program planeras för framtiden. Med studenter från regionen, inklusive Kina, Kambodja, Bhutan och Vietnam, och utbytesstudenter från ännu längre bort, är DPUIC bygga en verkligt internationella samfundet.

DPUIC utexaminerade kommer inte bara att få grader av internationella normer, men också få kunskaper i engelska språket. Våra utländska och lokala föreläsare är professionellt kvalificerade och utbildade för att hjälpa elever i korrekt användning av engelska i och utanför sina föreläsningssalar.

Under olika studentutbytes system DPUIC elever har också möjlighet att studera en eller två terminer i deras kurser vid utsedda universitet i Europa, Amerika och Australien. Erfarenheterna som härrör från detta kommer att utöka sin räckvidd och förståelse för det internationella samfundet.

Tveka inte att kontakta oss för mer information, och att besöka oss på Facebook: https://www.facebook.com/dpu.international.college

Platser

bangkok

Dhurakij Pundit University, DPU International College

Address
DPU International College
Dhurakij Pundit University
6th Floor, Building 6
110/1-4 Prachachuen Road
Laksi

10210 bangkok, Thailand

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium