Czech College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Varför oss

Tjeckiska College i Prag är en privat Management School fokuserar på att lära Business på engelska. Vi har olika program med fokus på Business, International Management, ekonomi, marknadsföring, entreprenörskap och Operations Management.

Modern Approach

Brittiska Business Schools är alltid kända för sina innovativa läroplan, fallstudier, gruppövningar och presentationer. Vi på tjeckiska College har antagit dessa moderna metoder för Business utbildning.

global Focus

Tjeckiska College ligger på Centraleuropa har en stor fokus mot att utbilda studenter för att bli världsmedborgare. Vi vårdar studenter på ett sätt, tror att de globalt medan du arbetar i någon del av världen.

Affärsetik & Sustainability

Vårt ansvar är att skapa etiskt och ansvarsfullt företagsledare för morgondagens värld som är kapabla att lösa de globala utmaningarna.

Anställbarhet

Stöd studenter att säkra sin framtida karriär genom att förse dem med praktiskt och modernt affärskunskap.

Individuell inställning

På tjeckiska College var och en ges lika och särskild omsorg för att hjälpa dem att säkra målet att bli en framtida företagsledare.

ACADEMICS

Från en unik introduktionskurs i Grundutbildning Examen leder till BBA till en avancerad kurs i magisterexamen leder till MBA-program, är erfarenheter på tjeckiska College grundligt internationellt och är orienterad till att utveckla den globala medvetandet. Denna inställning till verksamheten utbildning gör oss till en av de mest innovativa institut som undervisar affärer på engelska i Prag, Tjeckien.

Prag Campus

Den huvudsakliga universitetsområdet i Tjeckien ligger i Zizkov, Prag. De campus hus omgivande infrastruktur, moderna klassrum, student- och personalutrymmen.

Prag är huvudstad och största staden i Tjeckien. Det är den fjortonde största staden i Europeiska unionen. Det är också den historiska huvudstaden i Böhmen. Beläget i nordvästra delen av landet på floden Moldau, är staden hem till cirka 1,3 miljoner människor, medan dess större stadsområde beräknas ha en befolkning på nästan 2 miljoner. Staden har ett tempererat oceaniska klimat, med varma somrar och kyliga vintrar.

Prag har varit ett politiskt, kulturellt och ekonomiskt centrum i Centraleuropa med vaxning och avtagande förmögenheter under dess 1.100 år existens. Grundades under romanska och blomstrande av gotiska och renässansen epoker, Prag var inte bara huvudstad i den tjeckiska staten, men också säte för två heliga romerska kejsare och därmed också huvudstad i det heliga romerska riket. Det var en viktig stad till Habsburg monarkin och dess österrikisk-ungerska imperiet och efter första världskriget blev huvudstad i Tjeckoslovakien. Staden spelade viktiga roller i den protestantiska reformationen, trettioåriga kriget, och i 20: e-talets historia, under båda världskrigen och efterkrigstidens kommunistiska eran.

Prag är hem för ett antal berömda kulturella sevärdheter, av vilka många överlevde våld och förstörelse av 20-talets Europa. Huvud attraktioner inkluderar Pragborgen, Karlsbron, torget i Gamla stan, de judiska kvarteren, den Lennon Walland Petřín kullen. Sedan 1992 har omfattande historiska stadskärnan i Prag tagits med i Unescos lista över världsarv. Prag är huvudstad i Tjeckien, som används för att förenas med Slovakien fram till två separerade i distinkta suveräna stater.

Staden har mer än tio stora museer, tillsammans med många teatrar, gallerier, biografer och andra historiska utställningar. En modern kollektivtrafik förbinder staden. Det är också hem för ett brett spektrum av offentliga och privata skolor, includingCharles universitet. Prag är klassificerad som en alfa global stad enligt GaWC studier, jämförbar till Berlin, Rom andHouston. Dess rika historia gör det till ett populärt turistmål, och staden får mer än 4,4 miljoner internationella besökare årligen, från och med 2011. Under 2011 Prag var den sjätte mest besökta staden i Europa.

UAE CAMPUS

Den första internationella Branch Campus i Czech College ligger i Förenade Arabemiraten. Under de senaste åren har Förenade Arabemiraten har förvärvat internationellt erkännande som en utbildning nav väger studiekostnader, sysselsättningsutsikter och plats. UAE modell användes som en framgångssaga; med viktiga konkurrensfördelar bland annat en levnadskostnader lägre än andra länder som USA, Europa, Australien och Kanada, och ligger i närmare närhet till många hemländer än andra destinationer utbildning.

Platser

prag

Czech College

Address
Study Partners sro
Sabinova 287/3
Zizkov, Prague 3,
130 00

prag, prag, Tjeckien
Telefon
+420 284 019 100

Sharjah

Address
UAE Campus
Ground Floor,
India Trade and Exhibition Centre

Sharjah, Sharjah, Förenade arabemiraten

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium