Flying Academy, International Flight Training Center

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

EASA och FAA godkänd flygskola

Flying Academy är en flygskola godkänts av FAA (Federal Aviation Administration) samt EASA (European Aviation Safety Agency). Akademins högsta prioritet är att erbjuda en säker flygande miljö för alla sina piloter. Vare sig basen i Prag, Brno eller Miami, Flying Academy sätter sina kunder först, eftersom högsta kundnöjdhet är ett av skolans viktigaste värderingar. Ständig innovation håller oss före konkurrenterna inte bara av den globala närvaro, men även inom teknik.

Flying Akademins uppgift är att skapa professionella, säkerhetsmedvetna flyg besättningsmedlemmar som fungerar effektivt och grundligt utrustade för de utmaningar som arbetstillfällen som ett företags pilot eller första officer och kaptener av flygbolag runt om i världen.

Varför välja Flying Academy

EASA godkända utbildningsorganisation (CZ / ATO-014)
FAA Godkänd 141 & 61 Flight School
Lär dig att flyga i EU och / eller i USA
Inflygning bas i Miami i Florida över 360 flygande dagar
Du kan kombinera flygutbildning i Europa och i USA
12 års erfarenhet av pilotutbildningen i Europa och 30 år i USA
Flygskola leds av piloter - du kommer att få verklig piloterfarenhet
Studenter från länder runt om i världen
Gratis iPad mini för våra elever som börjar sin yrkesflyg utbildningsprogram

Inflygning erfarenhet, innovationer

Studenter dra nytta av erfarenheterna Flying Academy och dess instruktörer har samlats under många år. Med 12 års erfarenhet av Flying Academy i Europa och även 30 års erfarenhet ackumuleras i Miami bas, är akademin kan ge utmärkt utbildning genom erfarna piloter över hela världen.

Denna pilot erfarenhet verkliga återspeglas i exceptionella utbildning som är mycket praktiskt inriktad och ger praktisk inlärning erfarenheter. Det är akademiens mål att skapa en interaktiv och mångsidig inlärningsmiljö. Vi fokuserar starkt på innovationer därför våra studenter har availibility att använda den senaste state of the art utrustning för att studera: ATPL frågebank, Wifi-utrustade klassrum, videomaterial och även gratis iPad för studenter som deltar i programmen ATPL modulära, 0 -CPL, samt 0-ATPL. Förändringar i branschen avspeglas direkt på kursplaner för att se till att alla läromedel hålla dig ajour och Flying Academy fortsätter att ge de bästa utbildningsmöjligheter till sina kunder.

Flying Academy leds av Airline Pilots. De har utvecklat ett brett utbud av kurser som leder eleverna hela vägen till sitt mål. Studenter vid Flying Academy har möjlighet att ansluta sig till program för att få deras Private Pilot License, lägga till sin instrumentbehörighet samt erhålla CPL som ledde fram till trafikflygarcertifikat flygcertifikat.

Flygskola platser i USA och Europa

Med baser i Tjeckien samt Miami, Florida, ger Flying Academy sina studenter möjlighet att välja plats för sin utbildning från många tilltalande alternativ. Flying Academy stöder starkt sina studenter med boendemöjligheter, visumkrav och mer.

Flying Academy öppnar dörren till Europa! Som student Flying Academy i en av Tjeckien baser, studenter har möjlighet att besöka länder över hela Europa (som befinner sig i Europeiska unionen) utan att behöva gå igenom alla Visa problem! Paris, Berlin, Rom, även Barcelona är lättillgängliga genom att hoppa på en flygning med en av de många billiga europeiska flygbolag.

En av Flying Akademins stora fördelar är dess bas i Miami, Florida. Vackra vyer av Miami på dagen och natten, blå himmel och vackra stränder är inte de enda fördelarna denna bas av Flying Academy har att erbjuda. Florida klimatet gör det möjligt att flyga året runt. Detta gör det möjligt för alla elever att snabbt samla sina flygtimmar och hoppa in i sätet för ett flygbolag eller företags läge.

Studenter från länder alla runt om i världen

Flying Academy skapar en mångkulturell inlärningsmiljö. med studenter från länder runt om i världen som Colombia, El Salvador, Brasilien, Rumänien, Saudiarabien, Indien, Maldiverna, och många fler. Denna inter kompetens kommer att hjälpa eleverna trivs att arbeta i olika länder under sin karriär eller dela cockpiten på ett flygbolag med en pilot från en annan kultur.

Allt som allt har Flying Academy ett stort paket med möjligheter att erbjuda och kommer att ge sina elever det stöd som krävs för att uppfylla sina drömmar om att bli framgångsrika professionella piloter.

Platser

prag

Flying Academy Prague

Address
Flying Academy s.r.o.
Beranových 130
Praha 9 - Letnany 199 05

19905 prag, prag, Tjeckien
Telefon
+420 228 882 444

Brno

Brno–Tuřany Airport

Address
Flying Academy Brno
Airport Brno - Turany
Brno 627 00
Czech Republic

627 00 Brno, Södra Moraviska regionen, Tjeckien
Telefon
+420 545 521 310

Södra Miami Heights

Flying Academy Miami

Address
Södra Miami Heights, florida, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 305-255-8753

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: