Metropolitan University Prague

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Metropolitan University Prag (MUP) rankas bland de äldsta och största privata universitet i Tjeckien. Den stadiga tillströmningen av sökande som är intresserade av att studera vid Metropolitan University Prag vittnar om dess anseende som en förstklassig läroanstalt. MUP ger utbildning till cirka 5000 studenter. Sedan starten 2001, erbjuder universitetet utbildningar inom internationella territoriella relationer, juridiska inriktningar och internationella ekonomiska förbindelser i både heltid och deltid studieformer i tjeckiska och engelska. MUP verksamt i Prag och tre regionala centra i Pilsen, Liberec, och Hradec Králové.

Utbildningsprogram och Inriktningar

Metropolitan University Prag erbjuder utbildning i kandidat-, pro gradu, och doktorsexamen program. MUP genomför också intensivkurser i tjeckiska och engelska som andraspråk inom ramen för livslångt lärande program.

Scitientific aktiviteter

Metropolitan University Prag fortsätter att bredda sin forskningsverksamhet för att säkerställa en kontinuerlig ökning av kvaliteten på undervisningen. MUP ger en plattform för forskningscentra som håller många konferenser och specialiserade seminarier varje år. Forskningscentra strävar efter att inkludera eleverna i all sin forskningsverksamhet.


Följande centra arbetar med MUP: Centrum för Mellanösternstudier (CME), Institutet för Rätts industriellt rättsskydd (UPOPV), Centrum för säkerhetsstudier (C4SS), iberoamerikanska Centre (IAC), Centrum för studier av internationella ekonomiska förbindelser (CMEV), Institutet för media (IPM), etc.

Internationellt samarbete

När det gäller omfattningen av det internationella samarbetet, rankas Metropolitan University Prag bland de ledande privata universitet i Tjeckien. MUP etablerat ett nätverk av mer än 180 partneruniversitet - i Europa inom ramen för Erasmus + -programmet samt i Asien, Nothern Afrika, och i Amerika - att genomföra sin internationella verksamhet.

Platser

prag

Address
MUP Strašnice Building
University Headquarters
Metropolitan University Prague
Dubečská 900/10

100 31 prag, prag, Tjeckien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium