Université Centrale

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Den Université Centrale är den största privata universitet i Tunisien. Pioneer och beslutsamt internationellt orienterade, Université Centrale gick United honoris universitet, den första pan-afrikanska nätverk av privata högre utbildning till internationella normer.


Den Université Centrale är universitetet nr 1 i alla Tunisien och pionjär inom samarbete privat utbildning i Afrika med sin nya panafrikanska nätverk av högre enseigneur "honoris United Universities" som omfattar bästa afrikanska universitet./>

Ledande inom Tunisien, Université Centrale har erövrat kontinent med studentprofiler allt mer ambitiösa med utmaningen att integrera den internationella scenen tack vare den kompetens och kunskap till universitetet de stolt representerar.

Agile, Mobile och förespråkar samarbete intelligens; vårt universitet gynnar kunskapsutbyte genom kulturell rörlighet och förbättring av varje elev och lärare eftersom innovation och kreativitet har hissat Université Centrale till det frodigt av 1: a Private University.

Den Université Centrale har utmärkt sig genom sin anställbarhet styrka från graderingen men framför allt genom utbildning anpassad till de krav på arbetsmarknaden och i samarbete med företagen uppfyller också internationella standarder.

yrkes- och högskoleutbildningar ständigt utvecklas i vårt universitet. Den Université Centrale uppfyller behoven i dagens värld och har ett uppdrag att inte bara möta efterfrågan utan att vara kreativ med din mervärde. Att bygga på människor, utveckla dina kapacitet och stödja de ambitiösa drömmar om våra elever är mottot för den 1: a Trainer framtida ledare i Afrika.

CENTRAL universitet är:

 • Smart Labs avsedda att främja learning by doing.
 • simuleringscenter (hälsa, lag, handel, etc.).
 • Innovation Centers: lekfulla och tillfälliga utrymmen utrustade med den senaste tekniken för att främja innovation och uppmuntra entreprenörskap.
 • Arbetsförmedling Office: Coaching för praktik, jobb 1, definition av professionella projekt.
 • hörsalar
 • Språk laboratorier och certifieringar
 • bibliotek
 • Läsesalar och arbete
 • multi-sport hall
 • Cafeterior och fritidsområden.
 • Campus mycket utrustad och ansluten (gratis WiFi, datorer anslutna självbetjäning).

VÄLJ UC


Ett universitet öppet mot världen/>


Den internationella dimensionen av Université Centrale har funnits sedan starten./>

Flytande med hjälp av denna kallelse, i nästan 15 år, denna privata universitet i Tunisien har i dag blivit en nyckelspelare för att erbjuda utbildning och möjligheter: diplom erkänt internationellt, ett mångkulturellt samhälle (den Université Centrale rekryterar studenter i nästan 25 länder), ett nätverk av partners i alla länder (Microsoft, Cisco, ...), flera samarbetsavtal tecknades med prestigefyllda universitet och högskolor i Frankrike, Italien, Spanien, Libanon, Syrien, Jordanien, Algeriet, Marocko, Senegal, Elfenbenskusten, Kamerun, Kongo, Nigeria, Sydafrika, Kanada, USA, Brasilien och Australien ...


En institution i farten/>


Sedan starten, det finns nästan 15 år har Université Centrale har kontinuerligt återuppfunnit./>

Idag våra fakulteter och campus är mer än någon annan plats en plats där nya idéer kan lanseras och genomföras.

Undervisningsmetoder, öppna kurser, medborgerligt engagemang, digital campus, nya verktyg: förmågan att förnya sig är en av våra varumärken.


En karriär språng/>


Grundläggande utbildning och professionell ankare vid Université Centrale , vi gillar att blanda de tillvägagångssätt och korsa dina ögon./>

Denna tradition av mångfald och tvärvetenskaplig faktum våra institutioner en privilegierad plats för mötet och samverkan mellan tanke och handling, vilket gör att utvecklingen av mer omfattande och hög anställningsbarhet av våra studenter.


Utbildning mot att ta ansvar/>


Den första uppgiften för Université Centrale är att utbilda högt kvalificerade ledare och chefer för de offentliga och privata sektorn i Tunisien och runt om i världen./>

Men vår ambition är ännu större: att utbilda informerade medborgare kan omvandla samhället och distribuera dem deras värderingar och projekt.

VÅR MISSION


Konvertera våra studenter utför yrkesverksamma genom att ge de kunskaper och färdigheter som krävs för att framgångsrikt tjäna ekonomin och den tunisiska och afrikanska samhället i en globaliserad värld./>


Vårt uppdrag är att öppna dörrarna till internationella enligt dina mål och drömmar genom att placera sig på arbetsmarknaden, antingen genom yrkesutbildning i direkt kontakt med den blomstrande verksamhet, eller en lämplig universitetsutbildning din kurs med lärare och elever från flera bakgrunder./>

Din bakgrund, din kultur och dina tillgångar; Vi bygger en gemensam framgång genom att utnyttja skillnaderna och stärka våra likheter med integration i en miljö där du är skådespelare och drivmedel för dess framgång i en globaliserad värld.

Genom sitt nätverk, Université Centrale främjar överföring av kunskap och färdigheter tillsammans med starka aktörer i den tunisiska ekonomin, afrikanska och globala.

Praktikplatser, stipendier, skolresor, klubbar och studentlivet planeras med olika aktiviteter som hjälper dig att sticka ut på ditt CV och främja personlig utveckling inom vårt universitet.

Den Université Centrale , ett ledande private högre utbildning i Tunisien förbereder dig för en framtid utomlands där du kommer att anpassa med agility och särskilja dig själv som ledare.

VÅR VISION


Den privata universitetet i globaliserade yrke ledande pan i Tunisien, som erbjuder en innovativ pedagogik eleven och kulturella smidighet och är "bäst i klassen" för att förbereda eleverna för professionell framgång: A New Generation afrikanska ledare./>

Platser

Tunis

Address
3, Rue Hammadi Eljaziri
1002 Tunis, Tunis, Tunisien