Abdullah Gül University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Den Abdullah Gül University (AGU)

Den Abdullah Gül University (AGU) är en ung, dynamisk högsta kvalitet turkiska State University och redan en av de bästa i landet.

Universitetet öppnade sina dörrar i juli 2010 med målet att producera akademiker som kan forma framtiden, utrustade med den bästa kompetensen för dagens globaliserade samhälle.

AGU är den första State University i Turkiet med lagbestämmelse om stöd av en privat stiftelse (inklusive många framstående personer i Turkiet), som enbart är dedikerade till universitetet och dess mål.

Eftersom pionjär inom tredje generationens universitetLägger AGU stor vikt vid tvärvetenskaplig forskning, universitet och industri samarbete och nyskapande undervisning. AGU är ett forskningsuniversitet som omfattar Lösningen söker för de globala utmaningarna. För att uppnå detta, AGU syftar till att attrahera lysande lärare och de ljusaste studenter, Som, som AGU utexaminerade kommer att kännetecknas av sin förmåga att tänka, forskning, arbete i en tvärvetenskaplig sätt och att leda och som kommer att utbildas för att arbeta var som helst i världen.

Därför kunskaper i engelska är grundläggande och alla våra program undervisas 100% på engelska. Engelska utbildning på AGU fortsätter efter vår förberedande program (vid AGU School of Languages) och spelar en viktig roll i den akademiska och sociala livet av våra studenter.

AGU s mål

 • För att bli en ledare i kreativitet, innovation och hög kvalitet institution för lärande, undervisning, forskning och företagande.
 • För att attrahera de ljusaste eleverna (AGU emot turkiska studenter som är i topp 20.000 på nationell nivå och våra krav för internationella studenter är bland de mest selektiva) och lysande / prisbelönt lärare från hela världen (totalt 20% av våra lärare, 40% av våra föreläsare och 82% av våra engelska Instruktörer är internationellt).
 • För att producera lärande och kunskap, som är av värde för ett brett spektrum av aktörer
 • Att arbeta nära samarbete med industrin, i synnerhet lokala industrin, för att utveckla högkvalitativa och effektiva projekt inom industriell FoU.

AGU s undervisningsmetoder inkluderar

 • Skapandet av program som syftar till att uppfylla de Ackrediteringar krav som ABET, AACSB, AMBA, Erasmus +, etc. och de olika internationella rankningar.
 • Antagandet ett tvärvetenskapligt angreppssätt med kombinationen av teoretisk utbildning, forskning och utveckling och praktisk utbildning.
 • Skapandet av internationella partnerskap, gemensamma program och utbytesprogram höja den internationella profilen och interkulturell kunskap om våra studenter och anställda.
 • Den konservering av en liten studenter / akademiker förhållandet att optimera elevernas erfarenheter.
 • Genomförandet av Långsiktiga praktikprogram med kända kvalitetsföretag.
 • Användningen av praktisk utbildning i samarbete med företag, institutioner och industrier.
 • Beredningen av våra studenter för arbetsmarknaden och yrkeslivet via vår Career Centre, ungdoms Factory och andra personliga utveckling AGU programmen.
 • Den direkt samverkan med näringslivet genom karriärcoachning och mentorskap.
 • Genomförandet av effektiva, interaktiva och deltagande klasser.
 • Genomförandet av praktikbaserad utbildning i högsta kvalitet laboratorier och forskningsanläggningar.
 • Möjlighet att lära sig främmande språk via vår språkskola.
 • Möjlighet att utvecklas i en mångkulturell nav och interagera med våra internationella AGU gemenskapens medlemmar (19 länder presenterar på campus).

100% engelska Institution

Kunskaper i engelska är grundläggande, alltså alla program undervisas 100% på engelska. Den AGU School of Languages ​​(AGUSL) har tre grundläggande mål:

 • För att säkerställa att alla elever som är på väg att gå in en AGU fakultet har befogenhet att fungera effektivt på engelska i studieprogrammen som de kommer att följa.
 • För att säkerställa att alla elever som utexamineras från en AGU fakultet har befogenhet att kommunicera effektivt och fungera professionellt i engelska.
 • Att erbjuda alla elever möjlighet att få viss erfarenhet av ett andra främmande språk som har världs betydelse.

Engelska utbildning på AGU fortsätter efter den förberedande Program och spelar en viktig roll i den akademiska och sociala liv våra AGU medlemmar.

AGU Akademiska program

AGU närvarande släppa studenter till följande program:

STUDERANDE

 • School of Engineering: Datateknik (B.Sc), Civil Engineering (B.Sc), Elektronik Engineering (B.Sc), industriell (B.Sc), maskinteknik (B.Sc) - School of Arkitektur: Arkitektur (B.Sc) - Skola för ledarskap och management: Business Administration (B.Sc) - School of Life och naturvetenskap: Molekylärbiologi och genetik (B.Sc), Fall 2017

GRADUERA

 • Ta studenten: Advanced Materials och nanoteknik (M.Sc) Electrical and Computer Engineering (M.Sc och PhD), Industrial Engineering (M.Sc och PhD) Nya program kommer att läggas inom en snar framtid. AGU kommer också projicera tvärvetenskapliga forskarutbildningen i sina akademiska institutioner.

AGU ser fram emot att välkomna dig till en helt ny Campus och är redo att se till att du är fullt utrustade med all den kunskap, kompetens, erfarenhet och internationell exponering måste du ha en betydande inverkan på dagens och vår framtid globaliserat samhälle.

Platser

Kayseri

Abdullah Gül University

Address
Abdullah Gül University
Sümer Campus, Barbaros Mahallesi, Erkilet Bulvarı, Kocasinan

38080 Kayseri, Kayseri-provinsen, Turkiet

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium