Bahcesehir University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Bahcesehir University

Slogan "I hjärtat av Istanbul" är lämplig för ett universitet som Bahcesehir University (BAU). Med sin huvudsakliga campus på kanten av Bosporen i Besiktas börjar varje dag tidigt med snabb rörlighet och fortsätter hela dagen. Dessutom är det möjligt att stöta på en händelse på nästan alla delar av universitetet.

Det första som kommer att slå ögonen när du går in i vårt universitet kommer att vara det stora antalet utländska studenter. Från USA till Kina, från Frankrike till Sydkorea från ett brett geografiskt område som sträcker sig över tusen utländska studenter studerar vid BAU. På frågan varför de föredrar BAU får vi alltid samma svar: "Den centrala platsen och den internationella makten." BAU: s plats är uppenbar. För att förstå universitetets internationella samarbeten skulle en kort rundtur på vår campus eller hemsida vara tillräcklig.

"BAU GLOBAL" ger BAU-studenter en chans att ta emot utbildning från mycket olika punkter. BAU Global kan uppnå detta genom Berlin, Toronto Incubation Center, Washington DC, Hong Kong, Rom, Silicon Valley och Boston. "BAU Global" tillåter studenter att fortsätta sin utbildning i alla BAU Global Centers utomlands och ger allt stöd relaterat till programmen.

Du har möjlighet att ta en kurs i din avdelning i Istanbul, Berlin, Rom eller Washington DC. Också i slutet av varje läsår har du möjlighet att söka BAUs sommar utomlands program. Till exempel i New York kan du studera media och kommunikationsområdet, i Washington DC kan du studera politisk kommunikation, tekniken står i centrum för digitala media och marknadsföring i Silicon Valley och vi öppnar ett träningsprogram i Hong Kong med fokus på företag och innovation. Dessutom är BAU: s sommarutlandsprogram inte bara för våra egna studenter, men öppet för studenter från hela världen!

Transport till BAU är ganska lätt. Vi erbjuder gratis pendelservice till våra elever och forskare utan egna båtar mellan våra två campus i hjärtat av Istanbul, Besiktas norr, Beşiktaş South, Göztepe och Galata. Våra båtar avgår från ett område som vi heter BAUPORT. Det är ett område som är helt tilldelat för våra studenter att använda med grönska och en utsökt utsikt över Bosporus. Våra båtar avgår vid vissa tider på dagen från vår egen brygga och detta möjliggör en trevlig resa mellan våra campus i Besiktas och Galata. Således stannar eleverna borta från den upptagna Istanbulstrafiken och njuter av havet och dess friska luft medan man flyttar från campus till campus. Vårt campus i Galata specialiserar sig i kommunikationsfakultetets arbete i nya media. Tabellpublicering i digitala medier, digitalt spelbaserat lärande av nyheterna från studion till skrivbordet och många andra verkstäder finns i Galata.

BAU tillgodoser inte bara studenter, men organiserar även program för kandidater och kandidatexamen. Våra examenskontor håller händelser under hela året och vår BAU-examensfamilj växer varje år samtidigt som vi behåller ett starkt band även efter examen.

Vi uppmanar dig att bli en del av BAU-familjen.

UPPDRAG

Som ett högre utbildningsinstitut som är inriktat på undervisning, forskning och service till vårt samhälle, är uppdraget att Bahceşehir University ska utbilda den framtidens ledande arbetskraft som har ett frågande sinne och en kritisk tänkande förmåga. är känsliga för lokala och globala problem uppnå internationella standarder bidra till vetenskaplig, teknisk och kulturell kunskap är starka anhängare av universella idéer och värderingar.

SYN

Bahçeşehir University förväntar sig att vara den ledande kraften regionalt och nationellt för att öka kunskapen. Bahceşehir University syftar till att utbilda studenter som är engagerade i att främja respekten för andras rättigheter, som är betänkande och uppskattande av mänskliga skillnader och av det konstruktiva uttrycket av idéer.109983_22_001.jpg109984_22_002ii.jpg109985_22_018.jpg

Platser

istanbul

Address
Yıldız Mh., Çırağan Caddesi, Osmanpaşa Mektebi Sokak 4-6, Beşiktaş
34353 istanbul, istanbul, Turkiet

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium